Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

εγω κοριτσακια ειμαι 35 οποτε νομιζω πιανομαι!ειχα ξαναγγραψει νομιζω οταν ειχα γεννησει τα διδυμουλια και μετα δν τα καταφερα να ξαναγραψω!θα χαρω ομωσ απο εδω και περα να τα λεμε καθημερινα!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

α ρε κοριτσια που ναι οι καλες παλιες μερες με τα οχι τοσο σοβαρα θεματακια μας που ηταν σοβαρα τοτε αλλα βασικα ουτε καν σαν αυτα που τραβαμε τωρα .....τεός παντον εμεις παμε καλα εγω επιασα δουλεια στην κλινικη που δουλευει ο χαμπι πολλες ωρες πολυ κουραση πολυ γενικος κ λιγα τα λεφτα που δεν εχω δει αν κ ειμαι κοντα 2 μηνες κεει κ θα δω πολυ αργοτερα....ο μεγαλος μου εκλεισε τα 18 ναι κοριτσια εχω ενηλικο παιδι πλεον...απιστευτο!!!αντε θα μπαινω που κ που να σας διαβαζω λιγοοοο!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

O Τζότζος; μωρ' αυτός καλά είναι....πόδια να έχεις και να αντέχουν....έχει γίνει ένα ζουζούνι...τα λόγια που λέει!!!!

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου να'σαι καλά...

Εσείς πώς είσαστε καλά; το παιδί; Ηδουλειά πώς πάει...εγώ αντέχω ακόμα

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Παστακια μου πολυχρονο το αγορακι σου να τον χαιρεστε κοπελα μου,να ειναι παντα γερος κι ευτυχισμενος,για να τρεχει τους γονεις του:P:p:p

Κατα τ'αλλα πως ειστε κοριτσακι μου;

Εμεις καλα,τα ιδια,ησυχια,μπηκαμε σε ρυθμους σχολικους και φετος θα τρεχουμε και δε θα φτανουμε,αλλα χαλαλι.Καλο χειμωνα,να εχουμε κοριτσια,φιλακια!!!

Ααα ξεχασα να σας πω,βρεθηκα με την κισα και τα κισοπαιδακια της,τα οποια ειναι σουπες.Η κορη ειναι μια κοκετα,ολο τσαχπινια και μεγαλο ζουζουνι,ενω ο μπεμπης ειναι πολυ ησυχος,ολο γελαει και βγαζει φωνουλες,χορτασα μωρουδιλα.......να σου ζησουν κισακι μου!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Σε ευχαριστώ Μανουτιτάκι μου....υπομονή κάνω με τον σκατούλη, γιατί έχει καλομάθει αρκετά και τώρα είναι και η ηλικία που διαμορφώνει και χαρακτήρα και πάρα πολλές φορές τα πάμε σαν τον σκύλο με τη γάτα...ο πάστας συνέχεια τον μαζεύει...άν και σήμερα του γύρισε και αυτουνού το μάτι και του σβούριξε δύο φαπούλες στα μπουτάκια πίσω ...(ανάμεσα πάνα και μπούτια)...εεεε μα!!!

Έχουμε αρχίσει και μαθαίνουμε να κατουράμε σε γιογιό...χιχιιχιχι νωρίς το θυμηθήκαμε...

Η κοπελάρα σου τι κάνει;Πώς πάει το σχολείο και το μπαλέτο;

Α!Φιλιά και στα κισομωρά...άντε βρε κοπελιές χαθηκαμε..ούτε οι παλιές καραβάνες δεν μπαίνετε πια..μου λέιψατε...

Εύχομαι να είσαστε καλά....φιλιά πολλά

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλησπερα κοριτσια,ποια κοριτσια δηλαδη,που ολες εξαφανισμενες ειστε...

Παστακια μου υπομονη με το αγορακι σας,μεγαλωνει και θα πρεπει να μαθετε να του βαζετε ορια σε καποια πραγματα,για να μαθαινει.

Οσον αφορα το κοριτσακι μου,τρεχει και δε φτανει,πολυ φορτωμενο το φετινο προγραμμα,αλλα προς το παρον αντεχει και δειχνει να τα πηγαινει περιφημα.Μονο υγεια να εχουμε κι ολα θα γινουν.

Φιλακια και καλα να περνατε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μανού εδώ εμείς! Στυλοβάτες του τοπικ!!!:tongue::tongue::tongue:

Παστάκια νωρίς δεν ξεκινήσατε το γιογιό;;; Πως τα πηγαίνετε;

Οσο για τις φαπούλες που λες που και που χρειάζονται γιατί μας έχουν καβαλήσει κανονικότατα!!!:rolleyes:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

και σιγά μη δεν του δίνω καλέ...εγώ είμαι της άποψης οτι τα παιδάκια μεχρι αυτή την ηλικία, επειδή είναι μωρουδάκια, θέλουν υπομονή και αγάπη, πολλή αγάπη...από τα δύο όμως και μετά, επειδή αντιλαμβάνονται περισσότερο από ό,τι δεχόμαστε(μέσα βάζω και την αφεντιά μου:eek::eek::eek:)θέλουν και λίγο τσιτσιριξιές σε χεράκια-ποδαράκια(όλα με μέτρο, ΠΟΤΕ κεφάλι)...η αδερφή μου η μικρή δεν έχει ακουμπήσει ποτέ την κορούλα της και πιστέψτε με η σκατούλα την έχει φέρει πολλές φορές εκτός εαυτού.Έχει φτάσει τώρα 4,5 χρονών και η αδερφή μου την έχει καταλάβει την δουλειά οτι μερικές φορές το μιλητό δεν είναι η μόνη λύση.Δεν λέω να το σαπίζεις το παιδί στο ξύλο, αλλά να σέβονται και λίγο....εμένα προχθές νιαούριζε δυνατά χωρίς λόγο και δεν δεχόταν κάτι, ούτε πόναγε, ούτε πείναγε...έλα λοιπόν!!!Τον αγαπάω τρελά, ΑΛΛΛΑ....

Όσο για το γιογιο δεν τον πιέζω, απλά του το περνάω σαν παιχνίδι-συνήθεια, οτι να κάνουμε κιαυτό, γέλιο έχει....μπάς και γλιτώσουμε καμιά πάνα:eek::-o:-oόχι όμως οτι θα τον πιέσω, έρχεται και χειμώνας, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας...σιγά σιγά και ότι γίνει....

Μανουτιτάκι μου, ξέρω από τα ανηψάκια μου που είναι ίδιας ηλικίας με την κοπελίτσα σου...τα φορτώνουν γνώσεις, βαριά βιβλια και άγζος από τόσα μικρά...άστα, βλέπω τις αδερφές μου και σε καταλαβαίνω κάπως, γιατί έγω δεν έχω άμεση επαφή....τι να πω, υπομονή και κουράγιο....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

• 1 month later...

οταν λοιπον τελιωσουν ολα σας θελω ολες μαζι εδω να μιλαμε να γελαμε οπως καναμε παλια.γμ το δντ κ τους κλεφτες μου μεσα...ειδα το τελευταιο μνμ μου γελασα πολυ με της ελενης το μνμ να σας πω τα νεα μου καταφερα κ πηρα τον 1ο μηνα μισθοδοσιας..χωρις εκκαθαριστικο οποτε ακομα δεν ξερω τι κ πως αχαχαααχ!!!ταιζουμε ολοι οσοι ξερω μονο τα παιδια μας κ δεν πληρωνουμε τπτ αλλο οχι γτ δεν θελουμε αλλα γτ δεν εχουμε,απο υγεια καλα και απο τρελα μπολικηηηηηη!!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Ναι βρε κουφέτο, δίκιο έχεις.

Εμείς στο σπίτι πάντως φέτος περνάμε υπέροχα! Αυτό το διάλειμμα από τη δουλειά φέτος μ' αρέσει πάρα πολύ. Έχω την μπουμπού στο ριλάξ, παίζω με το πισί και οι δουλειές μέσα μπορούν να περιμένουν λίγο.

Α, σας είπα σήμερα ξεκινάω και γυμναστήριο. Λέμε αρχές Δεκέμβρη να βαφτίσουμε τη μικρή και πρέπει κάπως έστω και λίγο να ρίξω την κοιλιά. Βρε Μαριάννα, γιατί δεν μου είπες ότι στο τρίτο η κοιλιά πέφτει πιο δύσκολα;

:):):)Ναι Νιονιώ μου αλλά τα τρίτα παιδιά είναι τα καλύτερααααααα(είμαι εγώ γι αυτό)

Καλέεεεεε...ζωή στο τόπικ!!!!!άντε κοπελιές αντέχουμεεεεε...από οικονομικά με το μπαρδόν σκατα, από ψυχολογία με το μπαρδόν σκατά...ο Τζότζος μόνο αξίζει στην ζωή μας και τίποτα άλλο.....ζήτω ο Τζότζος και όλα τα πατουσάκια της Ελλάδος..και όλα τα άλλα γυρω γυρωωωωωωωω.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...