Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

4 μέρες σερί πες του. Πιές redbull πες του χαχαχα

Πολύ καλό αποτέλεσμα!!! Μπραβο.

Ο προεμφυτευτικός θέλει και κάποιες προϋποθέσεις και είναι ακριβός. Αλλά αξίζει για να βγεις από αυτήν την ταλαιπωρία των αποβολών. Απορεί;;; Καλά στο κέντρο που ήμουν είσαι; έλεος, τι απορεί; η ηλικία διορθώνει τα πάντα; αμάν! θα σε κάνει να νιώσεις ότι φταις κάπου. Να ήταν όλα τα έμβρυα άριστα, να το πει ναι. Εδώ τα έμβρυα σου χωρις παρεξήγηση όπως είναι και τα δικά μου, είναι κάτω του μετρίου. Είναι ψηλοαναμενόμενο, και με επιβεβαιωμένα κακό σπέρμα; τι απορεί; 

Και χωρίς μέθη scratzing; ούτε να το σκέφτεσαι. Η κάθε μια έχει άλλη ανοχή στον πόνο δεν λέω, αλλά δεν χρειάζεται να το βιώσεις αυτό. 

Το σπερμα είναι καλό λέει εφόσον το επιλέγουν και κάνουν μικρογονιμοποίηση και τώρα θα κάνουμε και μια μέθοδο για τον κατακερματισμό δεν ξέρω πως λέγετε !!! 
      οχι scrating …υστεροσκοπηση και μικροβιωμα χωρίς μέθη !!! 
      για τον προεμφυτευτικό γνωρίζω ότι είναι ακριβός αλλά το προτιμώ να πληρώσω όσο και αν είναι για να μην υποβάλομε σε τέτοια διαδικασία ξανά και ξανά ..

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

ναι αλλ απως?ποσο σεξ πια ν ακανω,τον ξεζουμαω αλλα εχει παοθεματα ο τιμος!!!!κατσ ενα ερθει απο τη δουλει ν ατου την ξαναπεσω!!!!αχαχα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααααααααα τι κανετε κοριτσακια,μια χαρα ανεβασμενες σας βρισκω και πολυ το χαιρομαι!!!!!!!Εγω μια χαρα,σημερα δεν εχω δουλειες και ειπα να σερφαρω λιγο,να κανω και λιγο shopping διαδυκτιακο....

καλημέρα...εγώ έβαλα πολλα ρούχα στο στεγνωτήριο και βγήκαν κατσαρά και πρέπει να τα σιδερώσω τώρα...ωωωωχ!!!η μεσούλα μου πονάει....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

βασικα δεν το χω δοκιμασει το ρεντ μπουλ αλλα μηπως να πιναμε μαργαριτες?και για αλλαγη μαργαριτες με φραουλα?ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

http://www.naftemporiki.gr/t+z/story.asp?id=1220489

sure, why not? Να ναι και καλοκαίρι και να είμαστε ξαπλωμένες σε καμιά παραλία.... πω πω όλα τα λεφτά!!!

Α ρε κουφέτο τι μας κάνεις πρωί πρωί!!

Αντε τώρα εγώ να κάτσω να διαβάσω συμβόλαια!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

ναι αλλ απως?ποσο σεξ πια ν ακανω,τον ξεζουμαω αλλα εχει παοθεματα ο τιμος!!!!κατσ ενα ερθει απο τη δουλει ν ατου την ξαναπεσω!!!!αχαχα

Αμαν παιδακι μου,φαγωθηκες να γεννησεις;Θα ερθει η μπεμπουλα στην ωρα της:o

OPYIp3.png

vez3p2.png

μανου μου γλυκια πρεπει να βγω ξυπνησε ο μικρουλης μολις και μου λεει μαμα κανε μου γαλα να πλιω(πιω)θα ξανα μπω αλλα εχω και ακποιες δουλειες ευκαιρια που με σπιτι.φιλιαααααααα κοριτσιαααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

εμένα δεν μου καθόταν με τίποτα λέμεεεεεε....είχα αίμα στο πρώτο 3μηνο και είχε χ@στεί πάνω του....Μιλάμε και που με φίλαγε, με το ζόρι το άτομο.....Μ' έσκασε!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

το εχουμε ξαναπει εισαι η ιδανικη γυναιακ για καθε αντρα.το ινδαλμα τους το φως στην ζωη τους.αν καθε γυναικα ητουνε σαν κι εσενα ολοι οι αντρες θα περπατουσαν με ενα μονιμο χαμογελο στα χειλια.εσυ και η κουμπαρα μου αχαχαχαχαχαχα!!ακαλ βεβαια τωρα εινια ιερος ο σκοπος οποτε βουρ κισσαααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

δικηγορος η συμβολαιογραφος εισαι ελενηη?συμβολαια=μπλιαξ!μανου καλημερα!κουφετο τερκενλη μονο τσουρεκι εχω παρει και φανταστικες βασιλοπιτες με σοκολατα,επισηςμου αρεσουν και οι τριφτες του οι βασιλοππιιτες!αντενα ερθουν τα χριστουγεναν να ειμαι βολτα με το μπεμπακι μου ν ατο ντυσω αγιοβασιλακι!!!!λυθηκε το μυστηριο που δ εβαζω κωλο κατω,η μαναμου στις 20 μερε ςμεε βγαλε βολτα,κια ποτοτε δεν καθομασταν σπιτι!περιμενε την παισιτατρο και τη λεει δε θα ερθςει ν αδει ςτο μωροκαιλεει αυτη φερτη μαπως λεει δε σαραντισε,καλα καλε λεει βγαλε εξω το μωρο ,βεβαια ιουνιο ειχ επαρα πολλη ζεστη!!!!ιδιως εκεινο το ν ιουνιο του 81

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Μόνο το ελεύθερο sex έχει νόημα, αλλιώς τζάμπα τον ξεζουμίζεις!!!

Το sex δεν βοηθαει στο να γεννήσεις σήμερα ή αυριο αλλά στο να μαλακώσει ο τράχηλος και να έχεις πιο έυκολη γέννα!

4Suap3.png

ναι ελενη μου εχει 2 εβδομαδε ςπου ειναι ελευθερο πλεον!!!!αν και μετα εχει τυψει ςαυτος!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...