Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

καλημερα χαθηκατε λεμε!προσαρμοζομαστε το εχ λιγο του πεταματου ιατι η μικρη ολο αγκαλια το θελει και να το κανει μαααα!και με πρηζει!ολο στο δωματιο στο πορτ μπεμπε τον εχω τον ερμο κοιμαται κατι 3-4ωρα το πρωι αλλα το βραδυ ξυπναει και τρωει ανα 2 ωρες...και σ αναμην εφτανε αυτο ξυπναει και κατουρημενος!!!!ουφ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γειά σας κορίτσια...τιιιι κάνετε; χαθήκατε όλες...μέχρι και αυτό μας πήρανε ρε γμτ!!!!

εμείς ύστερα από 3 24ώρα με 38 πυρετό (τόν κράτησε η πεθερά μου που παρεπιπτόντως το παίζει πολύ καλή τελευτάια...μη χσ!) και ατελείωτες ώρες αϋπνιας είμαστε καλύτερα και από άυριο παιδικό...Αερολίν Φλιξοτάιντ Σινγκιουλέρ αγκαλιά και καλή καρδιά....

Ο πάστας όλο περικοπές , σε εμένα άρχισαν τα όργανα ...και ουτω καθεξείς...να δούμε αντέχουμε κι άλλο;

Σήμερα πήγαμε σε έναν παιδότοπο μετά απόπολύ καιρό για βολτούλα...καλά ήταν...είχε και λιακάδα.....

Αυτά .....φιλάκια σε όλες σας ....και ιδιαίτερα στα νέα μωράκια που ήρθανε στον κόσμο μας....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημερα κορες!περαστικα στον μικρουλη σας κοριτσι μου.εμεις σημερα πολυ βηχα πρεπει να κλεισω ραντεβου με τον ωρυλα 800 φορες πηγαμε σε παιδιατρους γμτ και δεν εχει τπτ αλλο μονο βηχα.απο τις 4 το πρωι μας ξυπνησε.τον εχω φυσικα σπιτι!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

καλημερα χαθηκατε λεμε!προσαρμοζομαστε το εχ λιγο του πεταματου ιατι η μικρη ολο αγκαλια το θελει και να το κανει μαααα!και με πρηζει!ολο στο δωματιο στο πορτ μπεμπε τον εχω τον ερμο κοιμαται κατι 3-4ωρα το πρωι αλλα το βραδυ ξυπναει και τρωει ανα 2 ωρες...και σ αναμην εφτανε αυτο ξυπναει και κατουρημενος!!!!ουφ!

Αχ, έτσι είναι τ' αγοράκια, βρέχονται πιο εύκολα. Μάλλον επειδή είναι πιο "ψηλά" η τσουτσού, δεν ξέρω.

Να τον χαίρεσαι βρε!!!

Είναι τρέλα στην αρχή και η μικρή σου, αν και πολύ μικρή ακόμα, θα ζητάει την προσοχή περισσότερο λόγω του μωρού. ΥΠΟΜΟΝΗ!!! :mrgreen:

Καλημέρα παίδες, εγώ σπιτάκι με το κορίτσι μου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

χχαχαχα αγαπάκι μου, εμένα με έπρηζε η κόρη μου με την ζήλεια της απέναντι στο μωρό, εσένα σε πρήζει με την πολύ αγάπη!

Είδες τα έρμα τα δεύτερα παιδάκια? Αν και... θα το δεις... θα είσαι περισσότερο χαλαρή σε αυτόν. Ο μαλλιάς ό,τι γουστάρει κάνει... τις περισσότερες φορές! Όσον αφορά το κατούρημα... δύσκολο να μεγαλώνεις αγοράκι... τουλάχιστον για μένα! Αν είχα μείνει μόνο με την Μυρτώ, θα νόμιζα ότι είναι πανεύκολο να μεγαλώνεις παιδιά!

Η οποία Μυρτώ στο νέο θεατρικό για την 25η Μαρτίου θα ντυθεί Σουλιώτισσα και θα χορέψουν μάλιστα τον χορό του Ζαλόγγου (φαντάζομαι, εκείνη λέει ότι θα χορέψει ζεϊμπέκικο γιατί "αφού αυτό ξέρω!!!")... την ρωτάω "θα έχετε και μωρά στα χέρια σας?" Ναι, μου απαντά... "Θα σας δώσει η κυρία τις κούκλες/μωρά ή θα πρέπει να πάμε εμείς?" Απάντηση θεϊκή: "Α, όχι μαμά δεν θα έχουμε κούκλες, τα μωρά μας θα είναι τα προνήπια!!!!" χαχαχαχ και τι θα τα κάνουν, θα τα ρίχνουν κάτω από την σκηνή???

Έχω ρίξει πολύ γέλιο μαζί της τελευταία, μεγάλωσε το κοριτσάκι μου και συζητάμε τέλεια... Έχει φοβερό χιούμορ, τρελλαίνομαι όταν πιάνει την ατάκα στον αέρα! Αχ Παναγία μου, γερά να είναι, όλα τα παιδάκια του κόσμου!

Και μετά το μουσικό διάλειμμα, πάω στο κλουβί μου!!!

Φιλιά κούκλες!

αμαν κι αυτές οι ιώσεις...εμείς καλά κρατούμε ...βηχάκι λίγο...

οι υπόλοιπες που είσαστε ρε κορίτσια, θα μας πιάσει κατάθλιψη εμάς τις εναπομείνουσες(πωωωωωωωωω τι είπα το άτομο!!!)

καλημερα κορες!περαστικα στον μικρουλη σας κοριτσι μου.εμεις σημερα πολυ βηχα πρεπει να κλεισω ραντεβου με τον ωρυλα 800 φορες πηγαμε σε παιδιατρους γμτ και δεν εχει τπτ αλλο μονο βηχα.απο τις 4 το πρωι μας ξυπνησε.τον εχω φυσικα σπιτι!!!!

Σε ευχαριστώ καρδιά μου....δεν κάνεις εισπνοούλες ή δεν κάνει να κάνετε;

Αερολίν δεν παίρνετε;αααχ υπομονή κι εμένα μία εβδομάδα ξύπναγε από τον παλιόβηχα και το κλάμα που έβαζε..άστα να πάνε..γερά να είναι τα παιδάκια μας....

Αχ, έτσι είναι τ' αγοράκια, βρέχονται πιο εύκολα. Μάλλον επειδή είναι πιο "ψηλά" η τσουτσού, δεν ξέρω.

Να τον χαίρεσαι βρε!!!

Είναι τρέλα στην αρχή και η μικρή σου, αν και πολύ μικρή ακόμα, θα ζητάει την προσοχή περισσότερο λόγω του μωρού. ΥΠΟΜΟΝΗ!!! :mrgreen:

Καλημέρα παίδες, εγώ σπιτάκι με το κορίτσι μου.

ναι αυτό με το κατούρημα τους πρώτους μήνες!!! το μπινελίκι που έχω ρίξει γιατί δεν έχω αλαξιέρα κια τον ακούμπαγα σε σελτεδάκι πάνω στο κρεβάτι μου!!!! Πατάτα κανονική ε;μούσκεμα όλα...με το που έβγαζα την πάνα ρε παιδί μου...δεν ξέρω κι εγω πόσες είχα χαλάσει από την κούραση μου που δεν έκανα γρ'ηγορα τα χέρια μου..άστα!!!..ε τώρα φυσικά το έχουμε κόψει, κατουράμε μόνο την πάνα μας και καμμιά φορά που κατουράμε παραπάνω τσαντιζόμαστε...:P:p:p

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

α ρε κισονι με τον γιοκαρινι σου!πτρινια μου αερολιν δινουμε ομως καναμε σημερα λαμπαροσκοπιση κ εχουμε κρεατακια οχι οτι δεν το χαμε καταλαβει.τωρα θα αφησουμε μεχρι κ τον αυγουστο να δουμε πως θα παει κ ισως τα αφαιρεσουμε.ενταξει ναι θα το πω.οτι δεν ειδα απο τα αλλα παιδια μου ποτε σε μικρη ηλικια τα βλεπω ολα απο τον μικρο.ετσι βρε αδερφε να μην εχω παραπονο.....κατα τα αλλα αναρωνουμε γενικος ολοι,εκτος απο τον χαμπι τον εχω ντουρασελ.

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα,ξερω χαθηκα,αλλα με τα τρεξιματα της νονας μου πραγματικα εχω αποσυντονιστει.Επισης ειχαμε και διαφορα τρεχαματα με τη μικρη,εκλεισε η σχολη μπαλετου του δημου και επρεπε να βρουμε αλλη,επισης εχουμε παει σε διαφορα φροντιστηρια που κανουν προετοιμασια για τη γερμανικη σχολη που θελει να μπει η κορη μου.Αλλο τρεξιμο απο εκει και αποφασεις που πρεπει να παρθουν.

Κατα τ'αλλα οσο ειμαστε καλα στην υγεια μας,λεω Δοξα το Θεο.

Περαστικα στα αρρωστουλια του καφε,κισακι μου εχω παθει πλακα με την αντιδραση της κορης σου,οσον αφορα την αφιξη του μπεμπη στο σπιτι.Ποσο τρυφερη ειναι,μακαρι να ειναι παντα τοσο προστατευτικη με τον αδερφουλη της.Θα σου τηλεφωνησω,αν ειναι να περασω για λιγο το απογευμα,και κανονικη επισκεψη αφου σαραντισετε με το καλο.

Κουφετακι μου καλα τα λεγαμε χθες για τον μικρουλη σου,τι να πω βρε κοπελια,περαστικα,οτι ειναι να γινει θα γινει.Υπομονη οποτε μεχρι το καλοκαιρι,εσυ πως εισαι,πως παει το κρυωμα;

Φιλακια σε ολες,να περνατε καλα,οσο κι αν καποιοι θελουν ακομα κι αυτο να μας το στερησουν.........

OPYIp3.png

vez3p2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια από την ηλιόλουστη Πάτρα...

μόλις εχουμε συνέλθει και οι 3 από αυτή την 4ημερη ίωση με 38 πυρετό και με το που έφτοαξε ο καιρός ξαμοληθήκαμε στα Ψηλά Αλώνια μια πολύ γνωστή πλατεία της Πάτρας με καρουζελ, κουνιες και γύρω γύρω καφετέριες για τους ταλαίπωρους γονείς...καλά ήταν..

Κατα τα άλλα, οι μειώσεις στον μισθό του πάστα άγγιξαν το 55% και έχουμε ξεκινήσει διαδικασσίες για υπερχρεωμένο νοικοκυριό...το στεγαστικό απλήρωτο 2 μήνες, όπως και τα ύπολοιπα δάνεια.με τον μισθλο μου πληρώνουμε παιδικό, σουπερ μάρκετ , παιδίατρο, βενζίνες και δεν μένει ούτε για ζήτω ένα ευρώ...ξερω οτι και οι υπόλοιπες τραβάτε τα ίδια, βαστατε γερά Ελληνάρες, θα φύγει όλο αυτό και ξανα προς την δόξα θα τραβάμε....κρατηθειτε, λίγο ακόμα μένει:-P:-P:-P

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

το ριμαξατε το μαγαζακι βρε κορες!!!απο την δευτερα καθαριζω κ βαφω το σπιτι πρεπει να καθαρισω κ το καφε μας τωρα τι αραχνη κ κακο ειναι εδω μεσα στην 13 σελιδα βρε το φτασατε.αντε μπηκε η ανοιξη να κανουμε τις βολτουλες μας κ τα τσατακια μας.θα γραψω καποια στιγμη τον λογο απουσιας μου τοσο καιρο συγνωμη που δεν σας ενημερωσα ολες ομως θα καταλαβετε οτι το τελευταιο πραγμα που σκεφτομουν ηταν να μιλησω γενικα.ελα αντε πειτε μου νεα σας τα μπουμπουκλερια σας τι κανουν αντε λεμε να ρθειτε να βαλαετε κανα χερακι να συμαζεψουμε εδω μεσα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...