Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια. Έχω ξυπνήσει 05.30 το πρωί κ πίνω καφέ στην κουζίνα. Ξύπνησα από τις δυνατές αστραπές και βροντές. Έξω ρίχνει χαλάζι. Προσπαθώ να σκεφτώ τον τρόπο που θα μπορέσω να πάω για τη χοριακή αλλά δε βρίσκω λύση. Με αυτό τον καιρό, δεν μπορούμε να πάμε με τον άντρα μου και τον μικρό στο διαγνωστικό! Είναι 20 λεπτά απόσταση. Ούτε μόνη μου μπορώ να πάω. Δεν οδηγώ συχνά και φοβάμαι να το πάρω το αμάξι με αυτό τον καιρό. Για να πάρω ραδιοταξί να με πάει και να με φέρει.. είναι πολυ μεγάλο το κοστος. Υποθέτω κάποιες ξέρετε τα κόστη των ταξί στην επαρχία. Άσε ότι δεν έχω τόσα μετρητά! Δεν ξέρω τι να κάνω! Η πιο εύκολη λύση, αν κόψει λίγο αυτός ο κατακλυσμος, να πεταχτεί ο άντρας μου σε κάποιο φαρμακείο, που δεν έχουμε και πολύ κοντά, και να μου πάρει ένα τεστ. Και οκ.. ξέρετε ότι τα απεχθάνομαι τα τεστ.. αλλά δε μπορώ να μην κάνω τίποτα 9η μέρα. Άντε να ηρεμήσω και να κοιμηθώ εγώ τώρα..! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Κουκλες καλημερα και καλη βδομαδα,εχω νεα γεννησε το κισακι 3,220 ο μπομπιρας!!!!!!

Κισακι μου να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!Γερος,καλοτυχος και καλοφωτισμενος να ειναι,να τον χαιρεστε!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!αντε πηγαν ολα κλ κ εχει κ τον γιοκα της το κοριτσακι μας.μανου θα κλεισεις το τηλ. φωτια πηρε να παρει κ κανενας αλλος σειρα λεμεεεε

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα!!!! Χαθήκαμε αυτές τις μέρες...

an perim,ei na perasei h krish...gerontopalikaro sthn koilia thw manaw toy ton blepv!axaxaxax

:lol::lol::lol::lol::lol:

σκάει μύτη η Προσωπάρχης από την Αθήνα απροειδοποιήτα...ωχχχχ λεώ εγώ ήρθε η ώρα μου...μπαίνει μέσα ο δ/ντης και ο προϊστ μου...ωωωχ λέω εγώ....και ποιον έδιωξαν ρε κορίτσια; τον ΠΡΟΙΣΤ!!!!!

Η θεία δίκη Κατερινάκι!!!!;)

να μαι κ πάλι κοντά σας!Σας ευχαριστώ πολύ όλες!σάντυ να χαίρεσαι τον μικρό σου!

κισάκι άντε σειρά σου!

Με το καλό να την πάρετε στο σπίτι σας κουκλάκι!

axaaxa τιμη μου μαεστρεια μου.

Το'χεις παιδί μου! Είσαι αυθεντία στο ξεχείλωμα!!!!:tongue::tongue:

Κουκλες καλημερα και καλη βδομαδα,εχω νεα γεννησε το κισακι 3,220 ο μπομπιρας!!!!!!

Πω πω ένας άντρας!!!!!

Να σου ζήσει Κισάκι! Καλό σαραντισμό!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Κισακι μου να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!Γερος,καλοτυχος και καλοφωτισμενος να ειναι,να τον χαιρεστε!!!!

1845171196.jpg

Να σου ζήσει Κισάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Γεια σαααααααας....

Κισάκι μου να σας ζήσει ο Κισομπέμπης!!! Καλάσαράντα.....εύχομαι οτι καλύτερο...άντε, όλα καλά λοιπόν!:P:p:p

Μανουτιτάκι πως έισαστε;

ΑΜΑΝ ρε κουφετάκιιιιιι..καιρό είχες να μας ξεχειλώσεις!!!!

Λενιω2008 μου είδες τελικά; υπάρχει Θεός...όχι οτι ευησηχάζω(καλά το έγραψα δεν ξέρω)....αυτή που μας αναλαμβάνει είναι δύσκολη και σαν άνθρωπος και σαν συνεργάτης....ΑΛΛΑ θα την παλέψω...στο καλό!!!Εχω βάλει σκοπό να τα καταφέρω με αυτή την κ@@#κρίση και έξω(με όλα τα οικονομικά και το σακχαρο του πάστα και πεθερες και σπίτια κτλ κτλ) και με τα της δουλειάς!!! όχι ρε που#!#! μου δεν θα του περάσει!!!

Τα άλλα τσουπάκια καλά είναι; τα φιλιά μου και την φιλία μου...μουάτς!!!!

ΥΓ :έντυσα τον Τζότζο δινοσαυράκι.χαχαχα είχε πολύ γέλιο...εσείς τι ντύσατε τα μπέμπόνια σας;...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημέρα.

Ξεκινάω καλή φασίνα σπιτιού σήμερα, αφού τελείωσα με αρκετές εξωτερικές εκκρεμότητες που είχα - προς το παρόν - είπα ν' αφιερώσω αρκετό χρόνο στο σπίτι.

Μου τη δίνει η φασίνα, παρεπιπτόντως!

Βάζω φακιόλι και πάω!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι... μην σας πω πώς καθαρίζω!

Τι κάνετε κούκλες? Να μας ζήσει ο αγόραρος, πάντα γερός και τυχερός!

Με το καλό να γεννηθεί το τρίτο μωράκι της Νιονιώς μας (άκου Διονυσία, έλεος μαρή Κίσα)... Όλα καλά να πάνε από δω και πέρα!

Καλό ξημέρωμα κοπελιές!

καλημερα κουκλες,ευχσριστω πολυ να στε καλα να τα χαιρεστε κι εσεις τα παιδακια σας. αχαχχα αφου γυρναεικαι στο Διονυσια ρε τι σε πειραζει

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...