Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια. Έχω ξυπνήσει 05.30 το πρωί κ πίνω καφέ στην κουζίνα. Ξύπνησα από τις δυνατές αστραπές και βροντές. Έξω ρίχνει χαλάζι. Προσπαθώ να σκεφτώ τον τρόπο που θα μπορέσω να πάω για τη χοριακή αλλά δε βρίσκω λύση. Με αυτό τον καιρό, δεν μπορούμε να πάμε με τον άντρα μου και τον μικρό στο διαγνωστικό! Είναι 20 λεπτά απόσταση. Ούτε μόνη μου μπορώ να πάω. Δεν οδηγώ συχνά και φοβάμαι να το πάρω το αμάξι με αυτό τον καιρό. Για να πάρω ραδιοταξί να με πάει και να με φέρει.. είναι πολυ μεγάλο το κοστος. Υποθέτω κάποιες ξέρετε τα κόστη των ταξί στην επαρχία. Άσε ότι δεν έχω τόσα μετρητά! Δεν ξέρω τι να κάνω! Η πιο εύκολη λύση, αν κόψει λίγο αυτός ο κατακλυσμος, να πεταχτεί ο άντρας μου σε κάποιο φαρμακείο, που δεν έχουμε και πολύ κοντά, και να μου πάρει ένα τεστ. Και οκ.. ξέρετε ότι τα απεχθάνομαι τα τεστ.. αλλά δε μπορώ να μην κάνω τίποτα 9η μέρα. Άντε να ηρεμήσω και να κοιμηθώ εγώ τώρα..! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Με το καλό κοπέλα μου. Διονύσια μου δρ θυμάμαι αν σου είχε ευχηθείνσ έχεις μισ τελειομανής εγκυμοσύνη καλή μου.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον αυτη τη φορα θα γεννησουμε!γενναω αυριο!,

με το καλο κουκλακι μας να εχεις εναν υπεροχο τοκετο και να παρεις γρηγορα αγκαλια το μωρακι σου.

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα!!!

Χιονίζει πολύ εδώ και πάνω που αποφάσισα να πάω την μικρή στον αποκριάτικο χορό τους αλλά αμα συνεχίσει έτσι δεν το βλέπω...

Ελένη2008 και παστάκι πως σας φαίνεται το τικεράκι τώρα; Να ξέρετε ότι για σας το άλλαξα.:D

χαχαχα!!!Νιονιώ ωραίο το καινούριο!!!:lol::lol:

Αντε!!!!

Με το καλό Και με έναν πολύ πολύ εύκολο τοκετό σου εύχομαι κουκλάκι!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Άντε με το καλό κουκλάκι! Να πάνε όλα καλά σου εύχομαι!

Με το καλό κοπέλα μου. Διονύσια μου δρ θυμάμαι αν σου είχε ευχηθείνσ έχεις μισ τελειομανής εγκυμοσύνη καλή μου.

Δέσποινα με λένε Κίσα και σ' ευχαριστώ πολύ! Τη χρειάζομαι αυτή την ευχή με την απαισιοδοξία που με δέρνει σ' αυτή την εγκυμοσύνη.

Διαφημίσεις

μην εισαι απαισιοδοξη!ολα σουπερ λεμε!ευτυχως εχουμε τα παιδια μας και ξεπερναμε τα υπολοιπα!πολλη γκρινια λεμεεεεεε!η μικρη δ εμαζευεται απο τα χιονια!!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μην εισαι απαισιοδοξη!ολα σουπερ λεμε!ευτυχως εχουμε τα παιδια μας και ξεπερναμε τα υπολοιπα!πολλη γκρινια λεμεεεεεε!η μικρη δ εμαζευεται απο τα χιονια!!!!!

Σωστόόόός....σωστή και η μικρήήήήήή.....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

χρονια πολλασαντυ μουυυυυυυ1να ΤΝ ΧΑΙΙΕΣΑΙ!ΕΛΕΝΗ ΟΠΠΩς ΤΑ ΛΕς.3100 ΠΗΓΕ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΕΝΝΑΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΜΑΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΝΑ ΜΕ ΣΚΑΛΙΣΕΙ ΑΛΛΟ!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Σάντυ μου, να τον χαίρεσαι τον μπουμπούκο σου......δωστου ένα φιλάκι από εμάς!!!!

Χρόνια πολλάαααααααααα

Οι υπόλοιπες καλέ που είσαστε; τόσο από κάτω μας πήρε το παλιομνημόνιο;

Κρατάτε γερά Ελληνάρες!!!

Φιλάκια από την μούσκεμα Πάτρα:P:p:p

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Κουκλες καλημερα,εχω χαθει,αλλα ειχαμε πολυ φορτωμενο προγραμμα,αρρωστησε μετα κι η μικρη και που χρονος.Τωρα επεσε η θεια μου,και ειναι με καταγμα στο γοφο,στο νοσοκομειο και θα γινει επεμβαση,οποτε τρεχω κι εκει.Γενικοτερα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου.

Να ενημερωσω,οτι το κουκλακι βγηκε χθες,ειναι μια χαρα,η μπουμπου θα μεινει κανα 2 βδομαδες μεσα ομως.Οχι γιατι συμβαινει κατι,απλα θα πρεπει να μαθει να θηλαζει,ολα ειναι μια χαρα.

Σαντυ μου να τον χαιρεσαι κοπελα μου,να ειναι παντα γερος κι ευτυχισμενος κι εσεις να νιωθετε απεραντη ευτυχια καθε φορα που τον κοιταζετε.

Κισακι μου,που θα παει κοριτσακι μου,θα βγει κι αυτος οταν ερθει η ωρα του,αντε με το καλο.

Φιλια σε ολες,καλα να περνατε,οσο αυτο ειναι βεβαια δυνατον,κατω απο τις συνθηκες που μας εχουν καταντησει να ζουμε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Έχω να κάνω ένα παράπονο.

Εδώ και καιρό καμιά δεν ξεχειλώνει την σελίδα.

Γι' αυτό έχουμε "πέσει" ομαδικώς.

Κάνω την αρχή με ΤΟΝ παίδαρο:

George-Clooney-1.jpg

Σάντυ να χαίρεσαι τον δικό σου παίδαρο!

Φιλιά στο μουτράκι του να του δώσεις και να είναι πάντα ευτυχισμένος στη ζωή του και να μη σκιάζεται από καμιά "κρίση".

Mia_happy_birthday.gif

Κάλλιο αργά παρά ποτέ:

Κουκλάκι, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΣΑ!

Πάντα γερή και καλό σαραντισμό να έχετε!

1051152v5inq0z1xw.gif

Κίσα, λέγε με όπως σου αρέσει, πραγματικά δεν έχω πρόβλημα :D.

Μ' αρέσει που σε λέγαμε να κάνεις υπομονή να γεννήσεις Ιανουάριο και έχουμε τώρα μέσα Φεβρουαρίου και ακόμα. Ο μικρός αρέστηκε εκεί που είναι.

Σου λέει, που να βγαίνω τώρα... άσε να περάσει η κρίση πρώτα και μέτα.... χα, χα, χα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...