Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια...χάνομαι όλο και περισσότερο ε;:-(:-(:-(

Αυτό γιατί από ψυχολογία είμαι χάλια....από οικονομικά όπως όλοι μας χάλια, ο πάστας χάλια κια υτός...(το μόνο θετικό οτι έκοψε τα χάπια για το σάκχαρο αλλά έχει χάσει και αρκετά κιλά), ο Τζότζος αρρωστούλης πάλι για αυτό και ειμαι σπίτι πάλι....έχω κλείσιμο μήνα, αλά ευτυχως τα έχω κανει σχεδόν όλα και δεν μου τα σκότισε τα αυτιά ο ηλίθιος ο προϊστ μου.....τελος πάντων...

ΚΟΥΚΛΑΚΙ με το καλό να έρθει το μπεμπέ σου...

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; εγώ υπομονή...γαϊδουρινή όμως....με επισκέφτηκε και η πεθερα 2,5 μήνες μετά τον χοντρό καυγά που ρίξαμε(ο πάστας μού είπε να την γράφω ό,τι και να λέει...καααλά, θα δούμε...ανάλογα την υπομονή μου)....αυτά

όσο σκέφτομαι οτι πέρισυ είχα ανέβει Θεσ/κη τέτοια εποχή και ειχα χαλάσει του κόσμου ταλεφτα....και τώρα κάνω τον σταυρό μου που άν και δυσβάσταχτα, με τον πάστα αντέχουμε ακόμα.....τι να πω...

αυτά τα ωραία κορίτσια...ελπίζω τα δικά σας να είναι πιο ευχάριστα...

ΑΛΛΑΑΑΑ δόξα τω Θεώ την υγειά μας την έχουμε ακόμα...σκεφτείτε αυτούς που δεν την έχουν και περνάνε και όλα αυτά που περνάμε εμείς......

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασε παστακια...κι εμεις τ α ιδια,καε μερα γκρινια,,,!καθε μερα,κι οταν κι οαντρας ειναι ανεργος εκει ειναι πιο δυσκολα τ απραγματα,δε γεμιζει η μερα του μετιποτα λεμε,μνιωθει αχρηστος οτι δεν προσφερει...το αεριο παλι 557 ηρθε διμηνο...εβγαλα απο το επιδομα λοχεις και το πληρωσα...που θα παει αυτη η κατασταση δεν ξερω..η δεη με τη δευτερη διση χαρατσιου ακομη καθεται...δεν ξερω ποτε και αν θ ατο πληρωσουμε αυτο...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

α βλεπω οτι μιλατε για αυτα που ειναι να δωσουμε γενικος!!!να τα πω μπας κ μου φυγουν λιγο απο πανω μου....ηρθε στην πεθερα μου μαζι με το 1ο χαρατσι 989ε η δεη εχουν δηλωμενα πολλα μετρα ασχετος αν ζει η γρια σε ενα δωματιακι.κ καιει μονο μια λαμπα κ ενα πληντυριο δυο φορες τον μηνα.εχει τα μετρα ο χαμπι πανω του κ η γιαγια εχει το 30% που ειναι συνταξιουχα κατω απο 5000 κ δεν μετρησαν τα δικα της στο αφορολογητο.απο βδομαδα αν πληρωθει ο χαμπι θα παω να δωσω το ρευμα μονο κ επειδη μεσα στο σπιτι μου εχω πολλα αρχ@δια ας ερθουν να τους δωσω μερικα.το δικο μας την 1η δοση το πληρωσα!!!ειμαι μεσα 1500ε απο το δανειο φευγει ο μεγαλος τελος του μηνα εκδρομη(δεν ηθελα να την χασει με τπτ αυτος δεν θελει εχουν γμσ την ψυχολογια των παιδιων)αλλο ενα 200αρι εκει.τηλεφωνο χρωσταω,κ αυτη την ερμη καθηγητρια αγγλικων αλλα 400κ που η κοπελα δεν μου λεει τπτ.εγω ειμαι σιγουρη οτι η χολυστερινη μου ανεβηκε απο αυτα κ οχι απο ψιλοσαβουριασμα που εκανα τωρα τελευταια.

κισακι πως πας μαναρι μου πονας εχουμε τπτ?πατρινια μου δοξα τον θεο πυο δουλευετε κ οι δυο να λες.περαστικα στον μικρο με λειπεις.κισακι εγω θα ερθω κλινικη αμα γεννησεις γτ μονο ετσι θα βρεθουμε τελος

921477wc2fyvv2y2.gif

Kοριτσαρες καλησπερα, χαθηκα αλλα δεν ειχα ιντερνετ λογω μετακομισης, Ειμαι στους δικους μου γιατι ηρθαμε να εγχειριστει ο χαμπι για τις κοίλες, εγω πλεον ειμαι ανεπισημα ανεργη γιατι μεχρι τον αυγουστο επειδη δε μπορει να με απολυσουν θα με δινουν ενα ποσο χωρις να πηγαινω και μετα ταμειο ανεργειας α, και με χρωστανε και περιπου 3500 ευρω....ο μπαμπακας μου επαθε πριν δυο βδομαδες οξυ εμφραγμα και τον προλαβαν για μια ωρα στο τσακ δηλαδη, ευτυχως τωρα αναρρωνει καλα, κατα τ΄αλλα στο σπιτακι το καινουργιο τακτοποιηθηκα και ελπιζω συντομα να σας υποδεχτω! Ο μικρος ειναι μια τρελα περπατησε στη γιορτη του, του Αι Γιαννιου και απο τοτε δε σταματαει με τιποτα χαχαχα, λεει μαμα και μαμ και εγω λιωνω....

Άντε καλές βόλτες τώρα Σάντυ ή να πω καλό τρέξιμο.

"Π" και στον μπαμπά σου. Δύσκολη η ανάρρωση από το έμφραγμα. Θέλει πολύ προσοχή από εδώ και περα. Πέρασε η μητερα μου πριν 15 χρόνια ένα πιο ελαφρύ έμφραγμα και περάσε πολύς καιρός για να συνέλθει. Η καρδιά είναι ύπουλη. Ενώ νομίζεις ότι είσαι καλά στην πραγματικότητα τη συντηρούν τα φάρμακα.

Εμάς μας πληρώσαν σήμερα και είχαμε κι άλλες κρατήσεις από τους φόρους.

Αναμενόμενο βέβαια αλλά δεν παύει να με κακοφαίνεται. Δόξα τω Θεώ που δουλεύω ακόμα λέω γιατί άγνωσται αι βουλαί του ΔΝΤ.

Αλήθεια, πως σας φαίνεται η καινούργια μου εμφάνιση;

Διαφημίσεις

Αλήθεια, πως σας φαίνεται η καινούργια μου εμφάνιση;

Θα προτιμούσα κάτι σε πιο χαριτωμένο και ροζ!!!!:tongue::tongue:;)

Με το καλό κορίτσι μου!

Καλημερούδια!!!

Καλέ κανένα νέο από το κουκλάκι έχουμε;

Από Κισάκι;

Λέτε να γεννήσουν μαζί;

Κουφέτο εννοείται πως θα στριμωχτείς και θα τον στείλεις!

Σαντυ περαστικά κι αγύριστα! Καλή ανάρρωση και καλό τρέξιμο με τον μικρό!!!:lol::lol:

Παστάκια...Περασμένα μεγαλεία! ότι προλάβαμε προλάβαμε, οπου πήγαμε πήγαμε! Τώρα τα κεφάλια μέσα κι ο Θεός να μας βοηθήσει να βγούμε όσο λιγότερο γινεται αλώβητοι από αυτόν τον πόλεμο που ζούμε!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

θυμαστε περισσι οταν ειχε γινει η καταστροφη στην ιαπωνια που ειχα παρει τηλεφωνο στην περσβεια τους κ προσφερθηκα για βοηθεια ρε κοριτσια?ακομη κ φιλοξενια σε παιδακια?με πηρε η κυρια που ειχα μιλησει τοτε κ με ρωτησε την διευθυνση μου γτ θα κανουν μια εκδηλωση για εμας εδω ελλαδα που προσφερθηκαν τοτε.κλ εννοειτε πως δεν μπορω να παω αθηνα,ομως εμαθα πως στρωνουν τα πραγματα κατα πολυ εκει γτ ειναι πολυ οργανωμενοι καναν παλι τα σπιτια τους δρομους...χαρηκα!!ειδατε οι ανθρωποι κανενας ανθρωπος δεν χανετε κλ το χω κανει το μνμ 30κοπιες χαχαχααχα πολυ χαρηκα που μετα απο 1χρονο δεν ειναι πισω η κατασταση εκει.γτ εδω εχουμε ακομη κοντεινερ απο παλιους σεισμους κ ζουν ανθρωποι που καποτε ειχαν σπιτια

921477wc2fyvv2y2.gif

καλά ρε κουφέτο μου τι συγκρίνεις τώρα;

Μιλάμε η νύχτα με την μέρα.....εμείς είμαστε και υπο καθεστώς των Ναζί τώρα.....ραους!!!!

Μιλάμε πήρα την αποδειξη πληρωμής μου και αυτό το "εισφορά αλληλεγγύης" μου κάθισε στο λαιμό!!!!:mad::-x:-x

Ελενη2008 μου δίκιο έχεις...είμαστε φυλακισμένοι μέσα σε εναν παράδεισο που είναι η χώρα μας και δεν μπορούμε να τον ταξιδέψουμε να τον γυρίσουμε να τον δούμε.....γμ το κέρατο!!!

Ρε Νιονιώ; έχεις κοιλίτσα; ήμουν εδώ εγώ;άντε βρε με το καλό! Καλά στεριώματα!!!...πάντως έχει δίκιο και η Λενιω2008....βάλε κάτι άλλο ρε παιδί, ούτε εμένα με αρέσει.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλημέρα! Που χαθήκατε όλες καλέ;

με πηρε η κυρια που ειχα μιλησει τοτε κ με ρωτησε την διευθυνση μου γτ θα κανουν μια εκδηλωση για εμας εδω ελλαδα που προσφερθηκαν τοτε

Σοβαρά μιλάς; Μιλάμε ότι οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά!!!

Κράτησαν τα στοιχεία σου και σε πήραν 1 χρόνο μετά; Γιάυτό πάει μπροστά το κράτος τους!

Μιλάμε πήρα την αποδειξη πληρωμής μου και αυτό το "εισφορά αλληλεγγύης" μου κάθισε στο λαιμό!!!!:mad::-x:-x

Θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου... Σόρρυ κιολας αλλά είναι το μόνο που δεν με πείραξε γιατί πηγαίνει στους άνεργους!

Όπως σήμερα πληρώνω εγώ γι'αυτούς, μπορεί σε λίγους μήνες να χρειαστεί να πληρώσουν αυτοί για να μπορώ να πάρω εγώ ταμείο ανεργίας.

4Suap3.png

ναι ρε κοριτσια κ οχι κατι ξερο τυπικο!με υπομονη με απαντησε σε οτι την ρωτησα κ ενω ουσιαστικα μονο προσφερθηκα κ δεν επραξα αφου δεν με ενημερωσαν για καποια αναγκη μετα με χιλιοευχαριστησε και η ιδια κ σαν αντιπροσωπος της κυβερνησης της!!!επαθα πλακα!!μπραβο στο επιπεδο τους κ αλλο τετοιο κακο να μην τους βρει!!!να βλεπουμε να μαθαινουμε

καλημερααααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και σήμερα όλη μέρα με έναν αέρα άλλο πράμα.

Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Από τότε που ήρθαμε Ξάνθη γμθκε το σύμπαν. Κάθε μέρα τρέμουμε για το πως θα πάμε και πως θα 'ρθούμε. Εχθές όταν επιστρέφαμε η Εγνατία ήταν κλειστή λόγω ισχυρών πλάγιων ανέμων και από το Πόρτο Λάγος που πήγαμε η λίμνη έβγαινε στο δρόμο και ήταν τόσο φουσκωμένη που ώρες ώρες νόμιζες ότι ήταν πάνω από το επίπεδο του δρόμου. Είναι λίγο περίεργο αυτό που σας λέω αλλά αν το βλέπατε θα καταλαβαίνατε.

Ελένη2008 και παστάκι πως σας φαίνεται το τικεράκι τώρα;

Να ξέρετε ότι για σας το άλλαξα.:D

Καλημέρα! Που χαθήκατε όλες καλέ;

Θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου... Σόρρυ κιολας αλλά είναι το μόνο που δεν με πείραξε γιατί πηγαίνει στους άνεργους!

Όπως σήμερα πληρώνω εγώ γι'αυτούς, μπορεί σε λίγους μήνες να χρειαστεί να πληρώσουν αυτοί για να μπορώ να πάρω εγώ ταμείο ανεργίας.

όχι δεν με πειραζει που πάνε αλλά για το ΑΝ πάνε.....και γιατί τι κωλοκρατος δεν μερίμνησε...οφ κόρσ και είμαστε τώρα κρατα με να σε κρατώ....είμαι απόλυτα μαζι σου

Καλημέρα και σήμερα όλη μέρα με έναν αέρα άλλο πράμα.

Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Από τότε που ήρθαμε Ξάνθη γμθκε το σύμπαν. Κάθε μέρα τρέμουμε για το πως θα πάμε και πως θα 'ρθούμε. Εχθές όταν επιστρέφαμε η Εγνατία ήταν κλειστή λόγω ισχυρών πλάγιων ανέμων και από το Πόρτο Λάγος που πήγαμε η λίμνη έβγαινε στο δρόμο και ήταν τόσο φουσκωμένη που ώρες ώρες νόμιζες ότι ήταν πάνω από το επίπεδο του δρόμου. Είναι λίγο περίεργο αυτό που σας λέω αλλά αν το βλέπατε θα καταλαβαίνατε.

Ελένη2008 και παστάκι πως σας φαίνεται το τικεράκι τώρα;

Να ξέρετε ότι για σας το άλλαξα.:D

ωωωχ Μαγκάιβερ θα μας γίνεις!!!!

Ναι βρε ωραίο είναι...έρχεται ένα μπεμπέ!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...