Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

οχι αγαπημενες μου δεν θα με κολαζετε εμενα χοντρη γυναικα.αφηστε τα τριγλυκεριδια μου ησυχα.πηγα που λετε μου ειπε πανω κατω τι ναι κ τι οχι περιμενω να μου βγαλει δοατροφη,κ πηγα κ πηρα μπεσελια γιαουρτακια κ βουτιρακια.σημερα εφαγα 4πατατουλες μεροβραστες κ λιγο καλαμαρακι ψητο που εκανα.πηρα τις μοσχαρισιες απαχες μπριζολες μου κ να σας πω δεν πειναω.........ρε γμτ τελικα ειμαι πολυ φοβιτσω!!!!!!ο χαμπι ηταν απογευματινος κ μετα πηγαμε για ψωνια πηγαμε κ τζαμπο κ ανοιξε λιγο η ψυχη μου,να δειτε τον χαμπι πειρατη πολυ γελιο!!!!!κ δεν ειχε κοσμο οποτε απο τις σπανιες φορες που το τζαμπο ηταν δικο μας οτι μλκια μορουσαμε να την κανουμε την καναμε......μανου πηρα πιτζαμουλες την μικρη πολυ με αρεσαν για παρασκευη οκ?μαεστρια μου οταν μου πεσουν τα γλυκιδια θελω σοκολατοπιττα οποσδηποτε,γτ σου χρωσταω μια επισκεψη.κ εσεις κορες πειτε μου για την μπουμπου μας αγκαλιασατε μυρισατε μωρουδιλαααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειδες βρε κουφετακι μου που τζαμπα ανησυχουσες και σε επιασε πανικος;Ολα καλα θα πανε με τη διατροφη,εσυ εισαι δυνατο κοριτσακι και με θεληση και σιγουρα σε λιγο καιρο θα εχουν πεσει οι τιμες σου.

Jumbo και σχετικα αδειο;;;;σαν ψεματα μου ακουγεται...μπραβο κοριτσακι μου που το διασκεδασατε με το χαμπι,ειδες βρε ειμαστε ολιγαρκεις ανθρωποι,χαιρομαστε με τα απλα και τα καθημερινα.Εννοειται για την Παρασκευη εγω ειμαι ΟΚ,αντε να ερθετε και σε μενα,τι καλα!!!!

Και ειμαι σιγουρη οτι θα εχεις τρελα κεφια,μιας και χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι,αντε κοιτα να το απολαυσεις φιλεναδα,φιλακια και καλο βραδυυυυυ!!!!

Α και το σημαντικοτερο,η μπουμπου της μαεστριας ειναι μια ομορφια,μια σκετη γλυκα,φτου-φτου να μην το ματιασω το πουλακι μου.Ενα ησυχο μωρακι,μας γελουσε,μιλουσε,τραγουδουσε,καθησε ανετα σε αγκαλιες περαν της μανουλας,σκετη ζωγραφια.Κατι τετοιες ωρες με πιανουν οι σκεψεις για το 2ο,αλλα μαλλον δεν κρατανε πολυ............γιατι μετα ερχονται και οι αλλες απο πισω και το ξανασκεφτομαι....

OPYIp3.png

vez3p2.png

μαεστρια μου οταν μου πεσουν τα γλυκιδια θελω σοκολατοπιττα οποσδηποτε,γτ σου χρωσταω μια επισκεψη.κ εσεις κορες πειτε μου για την μπουμπου μας αγκαλιασατε μυρισατε μωρουδιλαααα

Ευχαρίστως κορίτσι, εύκολη συνταγή είναι, θα την ξανακάνω.

Α και το σημαντικοτερο,η μπουμπου της μαεστριας ειναι μια ομορφια,μια σκετη γλυκα,φτου-φτου να μην το ματιασω το πουλακι μου.Ενα ησυχο μωρακι,μας γελουσε,μιλουσε,τραγουδουσε,καθησε ανετα σε αγκαλιες περαν της μανουλας,σκετη ζωγραφια.Κατι τετοιες ωρες με πιανουν οι σκεψεις για το 2ο,αλλα μαλλον δεν κρατανε πολυ............γιατι μετα ερχονται και οι αλλες απο πισω και το ξανασκεφτομαι....

Φτου φτου το κορίτσι μου!

Μανού όποτε σου 'ρχονται αυτές οι σκέψεις να 'ρχεσαι για καφεδάκι, να εκτονώνεσαι. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εχω να βαλω μονο πιατα στο πλυντηριο σημερα ολη μερα γυρναω στο σπιτι κ ολο κατι μου βγαινει να κανω κ παλι τπτ δεν κανω τι γινετε ρε γμτ επειδη ομως δεν εφαγα τπτ απο το μεσσημερι ειπα να φαω ενα μπεσελογιαουρτι,γτ αν κανω μλκιες κ δεν τρωω θα με πιασει το εντεροστομαχι...πως καταντησα ετσι ωρε!!!αντε ωραια μανου κ μαεστρια μου.μωρε θα βρεθουμε!!!!τα υπολοιπα κοριτσακια που ειναι?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol:τι να την κανω την κορμαρα αν δεν μπορω να φαω κοψιδια

Ελα...Μην ακούω χαζά....Φυσικά και θα φας αλλά με λιγότερο λίπος και όχι σε καθημερινή βάση!!!!

Είπαμε μεγαλώσαμε αλλά δεν είμαστε και πουρά να τα κόβουμε όλα!!!!

Α!!!! Και που'σαι κουφέτο!!!! Πολύ ΣΕΞ!!!!! Να ιδρώνεις και να φεύγουν οι τοξίνες!!!:lol::lol::lol:

Καλημέρες!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΕΞ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΟΨΙΔΙΑ!!!!!δεν ζηταω πολλα η γυναικα αααχ!!!ατιμο δντ να χαθεις να χανεσε...απορω παντος με τοσες καταρες πως δεν παθαινουν τπτ αυτοι βρε!!!!:confused::lol:

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

κλ ημαστε με το καλο κοριτσι μου να παρεις αγκαλιτσα το μωρακι σου.εισαι νσκμειο?ολα θα πανε κλ στο ευχομαι!κ κλ κουραγια κ ξενιχτια.με τρελαινει αυτη η 1η ηλικια!!μωρουδιιιιλαααα!

921477wc2fyvv2y2.gif

Κοριτσακια μου καλησπερα.τι κανετε;εγω τελικα γενναω τριτι η τεταρτη.σε λιγοτερο απο μια βδομαδα δηλαδη θα δω το κοριτσακι μου.εσεις ολα καλα;

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....:P:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...