Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα 

Εύχομαι η νέα χρονιά να μας φέρει αυτο που πραγματικά ποθουμε ,για τις μέλλουσες μανούλες εύχομαι με το καλό να κρατήσουν τα νινακια τους στην αγκαλιά τους !!! 

Μην το βάζετε κάτω γιορτάστε φάτε πιείτε και ανεβάστε την ψυχολογία σας !!! P.s μην το ψάχνετε πολύ το σωστό timing θα μας έρθει και σε εμάς!!!

Με το καλό το 2025 με υγεία και πολλές φουσκωμένες κοιλίτσες!!! 🥰🥰🥰

• Μου αρέσει 2

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

χαχαχαχα!!!! Καλημέρα κουφετού!!!!

Τι έγινε όλα σου τα κόψαν; Α πα πα!!! Οι τρισκατάρατοι!!!!:tongue::tongue::tongue:

Κι εγώ την ίδια απορία έχω για την κισα!!!

Τα ξύλα ήταν από τον Φοιτά αλλά δεν είναι βρεγμένα ρε συ.... Είναι πολύ φρέσκα, κομμένα μη σου πω την προηγούμενη βδομάδα, και δεν έχουν τραβήξει καθόλου!!!! Αφου έχουν πρασινάδα επάνω!!!

Την μικρά δεν την έστειλα φυσικά!!!! -8 είχαμε το πρωί!!! Καλό ε;;;;;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κλ εκανες ελενη.ακου -8..τσαμπα κρυο λιγο χιονακι ρε γμτ.δες τι μοναδες εχω ελενη..γμτ τι σκατα θατρωω τωρα...τριγλυκεριδια 327,9 χολιστερινη 265

921477wc2fyvv2y2.gif

κλ εκανες ελενη.ακου -8..τσαμπα κρυο λιγο χιονακι ρε γμτ.δες τι μοναδες εχω ελενη..γμτ τι σκατα θατρωω τωρα...τριγλυκεριδια 327,9 χολιστερινη 265

Μανιτάρια κουφετού, μανιτάρια και κάποια κολπάκια που θα σου τα πω από κοντά!;)

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Πλημμελή ήθελα να γράψω πλημμελή και τι τηλ μου τα αλλαζει όλα αφού τελειώσω μια λέξη. Για το φοιτά πάντα τα χειρότερα ακούω...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Πλημμελή ήθελα να γράψω πλημμελή και τι τηλ μου τα αλλαζει όλα αφού τελειώσω μια λέξη. Για το φοιτά πάντα τα χειρότερα ακούω...

χαχαχαχα, ΟΚ, έγραψες αυτό που ήθελες και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό... ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ???

κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!οοχιιιιιιιιιιιι!!κισα πλακα μας κανεις κοριτσαρα μου?τι ειναι το πλημελη μωρο μου....νσκμειο?

χαχαχαχαχαχαχα

Nαι, θα πάτε. Ετοιμάζω γλυκό το βράδυ, αλλά εσύ μια κουταλίτσα βλέπω να τρως. :tongue:

Έλεος μαρή, θα ξεκινήσει από μεθαύριο την δίαιτα! Να μην φάει το γλυκό σου?

Τελικά το Κουκλάκι θα γεννήσει την Δευτέρα? Αυτό θέλει να πει το κοκκινομάλλικο παραπάνω? Έχει καμμία νεώτερα?

και φυσικα τα νευρα μου!!!κορες!!!αυριο 10το πρωι ραντεβου με την διατροφολογα οποτε ακυρος ο καφες για μενα με την γωνιτσα απο το γλυκακι!!!!!σκατα!!!δηλαδη δεν μπορω αλλο μια η αλλεργια μια το εντερο μια το στομαχι τωρα τα γλυκιδια μου,ελεος!!!να πεσω σε μια τρυπα να ψωφισω πια!!ολο μικρα θα μου πειτε ειναι αχαριστη μπιτσ ομως εγω βαρεθηκα λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!α!!!!θυρεοειδης καθαρος φτ.!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Ρε εγώ το 'φτιαξα το γλυκό και φαίνεται και μούρλια.

Ελάτε όσες μπορείτε κοπελιές, ΜΗ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ το γλυκόοοοοοοοοοοο και δεν κάνει να τρώω! :mrgreen:

Κουφετάκι έλα μετά το διαιτολόγο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ελένη αι λιβ γιου αυτό ήθελα νσ πβ το κουκλακι γεννάει δευτέρα.

Γεια σου ρε Λένη!!!!! Επιτέλους το αποκωδικοποιήσαμε!!!!:lol::lol:

Koυφέτο ζήτα εντυπώσεις. Για πρώτη προσπάθεια θεωρώ ήταν αξιοπρεπής σοκολατόπιτα πάντως. Άντε, κοπιάστε, έχει κι άλλη!!! :mrgreen:

Καλημέρα.

Μη με προκαλείς!!!!!! Μπορώ να την φάω όληηηηηηη!!!!!!

Κουφετού εγώ θα την ξεκινούσα 1 μέρα μετά την δίαιτα! Ητανε κόλαση!!!!

Καλημέρα.... μάλλον καλησπέρα!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...