Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Πω, πω ρε κορίτσια σαράβαλα έχουμε γίνει!!!

Τι θα κάνουμε σε καμιά δεκαριά χρόνια; Θα γυρνάμε με μπαστουνάκια και θα πίνουμε τσαγάκια;

pastakia έχε χάρη που δεν θέλουμε να σε χάσουμε κι έτσι θα προσανατολιστούμε κατά Μιλτο μεριά!!

Άντε τη γλίτωσες!!!:tongue:

οχι καλε με χαρλει θα γυρναμε αυτες με τις τρεις ροδες και θα πινουμε ρεντ μπουλ.ακου τσαι!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι καλε με χαρλει θα γυρναμε αυτες με τις τρεις ροδες και θα πινουμε ρεντ μπουλ.ακου τσαι!!!!

ναι, βρε και θα μεθάμε με σκληρά ποτά!!!!

ΑΑΑΑΧΧΧΧ...Πονάωωωωωω.....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Πω, πω ρε κορίτσια σαράβαλα έχουμε γίνει!!!

Τι θα κάνουμε σε καμιά δεκαριά χρόνια; Θα γυρνάμε με μπαστουνάκια και θα πίνουμε τσαγάκια;

pastakia έχε χάρη που δεν θέλουμε να σε χάσουμε κι έτσι θα προσανατολιστούμε κατά Μιλτο μεριά!!

Άντε τη γλίτωσες!!!:tongue:

Καλέ, ευχαριστούμε.....Μάλλον είσαστε ο λόγος υπαρξής μας.....:-P:-P:-P Καλέ ποιός ειναι ο Μίλτος;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Στη χαρλει θα συμφωνήσω,αλλά επειδή το ρεντ δεν το γουστάρω καθόλου εγώ μπορώ να χτυπαω κανα ουισκάκι;

Όχι τίποτα αλλο, να πηγαίνουν και τα φαρμάκια κάτω!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλέ, ευχαριστούμε.....Μάλλον είσαστε ο λόγος υπαρξής μας.....:-P:-P:-P Καλέ ποιός ειναι ο Μίλτος;

sorry, ξέχασα ότι δεν είσαι απο salonica...

Ο Μίλτος είναι ζαχαροπλαστείο κι έχει κάτι πάστες...κόλαση μιλάμε!!!;)

4Suap3.png

κουφετο δενπιανει το σεξξξξξξξξξξξξξ!!!!!ειναι δοκιμασμενο!!!!!δεν το εκοψα,αρχισαμε και το ελευθερο τωρα μπας και ...η κοιλι αιδι αμου φαινεται,αλλοι λεν χαμηλα αλλοι λεν ακομη ψηλα,δνξερω ρε σεις....ειμαι αναποδη σε ολαμου!

κουφετο οι ελιες ειναι οντως πολυ υπουλες...εγω αφαιρεσα 2 σπιλους το 2000 ουτε φαινονταν...και η βιοψια στη μια εδειξε κακοηθεια και ηταν μια μικρη ελιτσα ουτε καν κρεατολελια....εχω εναν πονο στηνκοιλι απροσδιοριστο,σαν περιοδου και με χτυαπει και κατωστο νκολπο....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Στη χαρλει θα συμφωνήσω,αλλά επειδή το ρεντ δεν το γουστάρω καθόλου εγώ μπορώ να χτυπαω κανα ουισκάκι;

Όχι τίποτα αλλο, να πηγαίνουν και τα φαρμάκια κάτω!!!

βασικα δεν το χω δοκιμασει το ρεντ μπουλ αλλα μηπως να πιναμε μαργαριτες?και για αλλαγη μαργαριτες με φραουλα?ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

http://www.naftemporiki.gr/t+z/story.asp?id=1220489

921477wc2fyvv2y2.gif

κουφετο δενπιανει το σεξξξξξξξξξξξξξ!!!!!ειναι δοκιμασμενο!!!!!δεν το εκοψα,αρχισαμε και το ελευθερο τωρα μπας και ...η κοιλι αιδι αμου φαινεται,αλλοι λεν χαμηλα αλλοι λεν ακομη ψηλα,δνξερω ρε σεις....ειμαι αναποδη σε ολαμου!

κουφετο οι ελιες ειναι οντως πολυ υπουλες...εγω αφαιρεσα 2 σπιλους το 2000 ουτε φαινονταν...και η βιοψια στη μια εδειξε κακοηθεια και ηταν μια μικρη ελιτσα ουτε καν κρεατολελια....εχω εναν πονο στηνκοιλι απροσδιοριστο,σαν περιοδου και με χτυαπει και κατωστο νκολπο....

καλοι ειναι αυτοι οι πονοι απλα ταλαιπωρεισε λιγο παραπανω οταν θα σου ρθουν οι καλοι πονοι με τοσα προεορτια τσακ μπαμ θα γεννησεις αιντε μια χαρα.καλα μην μου μιλας για ελιτσες τι και ποιες να πρωτοδω

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

καλα δεν ξες τον μιλτο?μαθε τον χαχααχαχααhttp://www.miltos.gr/dynamic/index.php?option=com_content&view=article&id=6&Itemid=7

Ερώτηση: γιατί όλα τα ωραία ζαχαροπλαστεία βρίσκονται στα αψηλα;(βλ.Θεσ/κη) Εμείς εδώ Πάτρα έχουμε ωραία γλυκατζίδικα, αλλά εσείς το έχετε κάνει βιομηχανία, ρε παιδί μου!!!!Νιάμ νιάμ....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλημεραααααααααα τι κανετε κοριτσακια,μια χαρα ανεβασμενες σας βρισκω και πολυ το χαιρομαι!!!!!!!Εγω μια χαρα,σημερα δεν εχω δουλειες και ειπα να σερφαρω λιγο,να κανω και λιγο shopping διαδυκτιακο....

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλέ! γέννα άυριο...θα χάσω 50 ευρώ λέμεεεεεε

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...