Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Απλώς θέλει λίγο περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως. 

Επίσης όσο ανάφορα τον αντρικό παράγοντα αλήθεια τόσους μήνες ο άντρας σου δεν έχει κάνει κάποια θεραπεία με αντιβίωση αφού έκανες εσύ ή να περνει κάποια συμπληρώματα? 

Ο εντελώς φυσικός κύκλος μπορεί να είναι πιο δύσκολος στο να τον προγραμματίσεις αλλά νομίζω πως ότι πάρεις θα είναι πολύ καλύτερο. 

Γενικά ξέρω ότι ψάχνεις να βρεις μια απάντηση αλλά κάποιες φορές θέλει απλά λίγο περισσότερο χρόνο από ότι έχεις υπολογίσει. 

Σκέψου γυναίκες που κάνουν 15 ωάρια με φάρμακα Κ κανένα πρόβλημα με τα αποθέματα Κ τις ορμόνες παραπάνω από 6-7 βλαστοστοκυστες δεν φτιάχνουν Κ από αυτές υγιή εγκυμοσύνη μπορεί να φτιάξουν οι 2 . 

Οπότε Κ για εσένα τα ποσοστά δεν είναι τόσο τραγικά. 

Ναι ο σύζυγος έπαιρνε τα well man conception πριν τις ωοληψιες. Είχε πάρει αντιβίωση όταν είχε 2 φορές βρεθεί βακτήριο στο σπερμα. (Ecoli συγκεκριμένα). Τίποτα άλλο δε ζητήθηκε. Τι άλλο θα έπρεπε θεωρητικά να κάνει;

Εγω συμπληρώματα δε παίρνω, είχα ρωτήσει τον γιατρό και είχε πει πως δε πιστεύει ιδιαίτερα σε αυτά. Παρόλα αυτά σήμερα ξαναρώτησα και μου είπε θα μου προτείνει κάποια να πάρω.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Eκεί ο καφές Μαράκι! Εκλεισε!!!

ΑΧ!!! Τι καλά το τόπι μας να ήταν κάθε μέρα γεμάτο με ευχάριστα!!!

ΤΕΛΕΙΑ!!! Δείτε ποια μέρη σας βολεύει και πείτε μου, να 'χω το γλυκό έτοιμο. ;)

Νιονιώ να χαίρεσαι τον γιόκα! Έβαλες και την αγαπημένη μου τούρτα (σοκολάτααααααααα)!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νιονιω να το χαιρεσαι το αγορακι σου,πολυχρονο,γερο κι ευτυχισμενο να ειναι σε ολη του τη ζωη και εσεις να ειστε διπλα του και να τον καμαρωνετε.

Μαεστρια μου μεσα,ειπαμε την Παρασκευη να ερθετε σε μενα,αν σε βολεψει και σενα πολυ θα χαρω.Εγω ομως να ξερετε Πεμπτη δεν μπορω εχω ραντεβου για καθαρισμο προσωπου,θα παω να γινω θεαααα:tongue::tongue:

Φιλια τσουπρες μου και καλο Σ/Κ!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αϊ στο καλό σας! Βρίσκετε χρόνο για καθαρισμό, για κομμωτήριο κτλ, κτλ.

Εγώ δε μπορώ να βρω χρόνο ούτε να βάψω τη ρημάδα τη ρίζα που το κεφάλι μου θα φαίνεται χιονισμένο σε λίγο.

Μαεστρια μου μεσα,ειπαμε την Παρασκευη να ερθετε σε μενα,αν σε βολεψει και σενα πολυ θα χαρω.Εγω ομως να ξερετε Πεμπτη δεν μπορω εχω ραντεβου για καθαρισμο προσωπου,θα παω να γινω θεαααα:tongue::tongue:

Οπότε να λέω για την Τετάρτη, ε; Ας το δούνε και οι άλλες από Δευτέρα και το σιγουρεύουμε.

Για να 'ρθω ... δύσκολα Μανού μου, λένε ότι θα 'χει κρύο, που να το βγάλω το μωρό;

Αϊ στο καλό σας! Βρίσκετε χρόνο για καθαρισμό, για κομμωτήριο κτλ, κτλ.

Εγώ δε μπορώ να βρω χρόνο ούτε να βάψω τη ρημάδα τη ρίζα που το κεφάλι μου θα φαίνεται χιονισμένο σε λίγο.

Κορίτσι μη ξεχνάς ότι εγώ, η κουφετού και η μανού μας δε δουλεύουμε. Ε, η Ελένη είναι τσακάλι και τα προλαβαίνει όλα. ;)

Καλό σαβ/ριακο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

kisha να προσεχεις να μην κουραζεσαι καθολου τουλαχιστον οσο μπορεις ,ελπιζω να καταφερεις να φτασεις οσο πιο κοντα στην ημερομηνια σου .

koyfetaki καταπληκτικα τα νεα σου,πολυ χαρηκα!!

maestria πολυ χαιρομαι που ολα ειναι μια χαρα!!!

νιονιο χρονια πολλα για τον Φιλιππο σου.να τον χαιρεσαι!!!!

φιλακια πολλα κοριτσια σε ολες:D:D:D:D:D

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!!

Πολύ κρύο σήμερις... Και από αύριο παγωνιά!!!! μπρρρρρρ!!!

Νιωνιω να τον χαίρεσαι τον Φίλιππο!!!!

Τι τούρτα μας έβαλες παιδάκι μου;;;; Σοκολαση!!!!!;)

Κισάκι αντέχεις ρε θηρίο;

Μαράκι έκλεισε για Τετάρτη! Ελπίζω να τα καταφέρω κι εγώ!

Κουφέτο ξαναπήραμε ξύλα και την πατηκαμε!!! Ζήτημα να είναι 500-600 κιλά ο τόνος που παραγγείλαμε!!!:(:(

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

οχι ρε ελενι απο που τα πηρατε ρε κοριτσι μου?κλ δεν μπορει ο χαμπι σου να παει να τους κραξει λιγο?τι ειναι αυτα ρε!!!!ηταν βρεγμενα σιγουρα κ την πατησατε.απο τον φυτα?κισακι τι κανουμε?το κουκλακι μας παιδια κανα νεο?

921477wc2fyvv2y2.gif

Μειώθηκαν τα πονακια δεν ξέρω τι σημαινει αυτό αύριο εχω γιατρό.το πλημμελή γεννάει δευτερα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα σας κορες!κισα οκ ηρθε κ η δικια μου σειρα να πω οτι δεν καταλαβαινω τι εγραψες.τα πονακια τα καταλαβα!!!το οτι σταματησαν δεν ειναι κακο,αφου νιωθεις το παιδι ολα ειναι κλ αυτο με το πλημελη δεν επιασα ομως.εγω εκανα χτες εξετασεις αιματος περιμενω σημερα μετα το μεσσημερι να βγουν του θυρεοειδη.χολυστερινη κ τριγλυκεριδια πανω απο τις φυσιολ.τιμες.εβγαλα κ τα ραμματα χτες,δηλαδη,εχουμε κοψει το σεξ εχουμε κοψει το φαγητο εχουμε κοψει κατα πολυ το σοπινκγ θεραπι ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΔΝΤ,να χαθεις να χανεσεεεεεε

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...