Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα ! 10-15 εργάσιμες.

Πήγα λοιπόν στον γιατρό μου σήμερα κ μιλήσαμε με εμβρυολόγο. Πιστεύει πως ευθύνεται η ποιότητα των εμβρύων. Συζητήσαμε για το pattern που όλα γίνονται 6 ημερών βλαστοκυστες και όχι 5. Είδε ξανά τις εξετάσεις σπέρματος και είπε πως είναι μέτριες για φυσική σύλληψη αλλά άριστες για εξωσωματική. Το γεγονός πως η ΑΜΗ είναι τόσο χαμηλή από τόσο μικρή ηλικία (πριν τα 25) σημαίνει πως είναι μάλλον κληρονομικό. Αρα απ’οτι φαίνεται έχω και λίγα ωάρια και μη ποιοτικά. Παρόλα αυτά μου προτείνει να συνεχίσω να προσπαθώ γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά πως αν ήταν άλλος θα με έστελνε για δότρια. αλλα λόγω του νεαρού της ηλικίας, μου είπε οπλισου με υπομονή και θα προσπαθήσουμε να ψάξουμε να βρούμε το ένα το καλό. Προτείνει να δοκιμάσω μια φορά εντελώς φυσικό κύκλο, όχι τροποποιημένο μήπως ο οργανισμός ζορίζεται με τα λίγα φάρμακα κ επηρεάζεται η ποιότητα. Με έβαλε επι τόπου για υπέρηχο και είδαμε 2 ωάρια ( ένα ικανοποιητικού μεγέθους και ένα πάρα πολύ μικρό). Είπαμε λοιπόν να πάμε 2/1 να πάρουμε το ένα ωάριο χωρίς καθόλου φάρμακα να δούμε τι θα γίνει. 
      Είπε πως το prp δεν είναι αξιόπιστη μέθοδος κ πως απλά κάποιοι γιατροί σου παίρνουν τα χρήματα, στο εξωτερικό δε το κάνουν καν οπότε δε το προτείνει. Επισης δεν έχει νόημα να πάμε με 3 ημερών λέει γιατί έτσι κ αλλιώς αν δε προχωράνε τα έμβρυα στο εργαστήριο μετά τις 3 ημερες, δε θα Προχωρούσαν ούτε μετά από την ετ. 
      Επίσης κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι πως επειδή έχω πολύ μικρό κύκλο λέει (24-25 ημερών) ,ενδεχομένως επηρεάζεται η ποιότητα των ωαρίων γιατί δε προλαβαίνουν να αναπτυχθούν καλά. Αυτο είναι απλά ένα μακρινό σενάριο αλλά σίγουρα ο ο μικρός κύκλος δε βοηθάει. 
      Αυτα από εμένα. Δε ξέρω αν νιώθω πιο αισιόδοξα ή όχι απλά κυρίως απελπίζομαι που φαίνεται να υπάρχει θέμα και στην ποιότητα και αυτό μάλιστα ανεξήγητο (όπως και η ΑΜΗ). Αυτά από εμένα.

Εμένα μου άρεσε ο τρόπος αντιμετώπισης του γιατρού σου πάντως.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα.πονούσα μέχρι τις 3.30 τι πρωί μέση από κάτω,συσπασεις.. Μάνου να τη χαιρόμαστε ότι επιθυμεί. Σαλιτσα μου εγώ δεν εχω fb. Μακριά οι αγαπημένοι είμαστε με αυτό.καλημέρα 10.20 έχουμε εμβόλιο

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα!!τραβας το ζορι ομως οταν φτανει η ωρα του τοκετου ατσαλακωτα τα βγαζεις!αϊντε πλησιαζει η ωρα!!!αμαν κ αν παρει λιγο απο την λιμπιντο σου το παλικαρακι σας θα γινει αχουυυ!!!τι θα βγαλεις μαρι?Alain-alain-delon-24783849-300-357.jpg

καφεδακι χωρις αυτοκολητακι ουαου ο καλυτερος ο ησυχοτερος ο απολυτος απαραιτητος οταν ειναι μικρα τα αυτοκολητακια μας!!!!βαρεθηκα τα ραμματα αντε να ρθει το σαββατο να τα βγαλω!κ χτες βγηκαν οι βιοψιες!!οκ δεν εχω καρκινο ολα καθαρααααααααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

θα κανει τσιμ η ζουζουνα μωρε!!!ποιο?εγω εχω επαναληπτικο τον μικρο κ πηρα να κλεισω εκει στις γιορτες κ με κλεισαν τον...........μαρτιο!!!κ παλια πηγαινα στο μεριμνας χωρις ραντεβου κ αντε αν ειχε κανα παιδακι ποιο μπροστα.κ οταν τα μεγαλα ηταν μικρα ολοι πηγαιναμε σε ιδιωτικους για τα εμβολια,εγω τα ειχα κανει κανα δυο κμονο ηταν ντροπη πως θα πας στο μεριμνα τι εισαι?!!!βρε ποσο στοκαρισμενοι ημασταν!!!!κ οι παιδιατροι καναν βιλαρες

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρααααα!!!!! Γιορτινή μέρα σήμερα για το καφέ μας!!!

Μαράκι images?q=tbn:ANd9GcQ-OykZQGGPcj0s-p9hrPtjpCMbDg-RbhcroxVX0-h6tem0P-TQxQΝα τα εκατοστήσεις κοριτσάρα παρέα με τα παιδάκια σου!!!!

Μανού images?q=tbn:ANd9GcTuRdmzfLPbroTA_h6mvxa0lepG18kslb-9DMUGHl9sC5LU8kX4Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να το καμαρώσεις όπως επιθυμείς!!!!

Κισάκι κουράγιο!!!! Η ουρά εμεινε!!!

Μαρή κουφετού.....τι ωραία νέα!!!! Μπράβο πολύ το χάρηκα!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

α ρε ελενη να σε κλ.αυτο παλι δεν ειναι ποστ το διαβασα κ χαρηκα ετσι μονο που το δα!να ειδατε εχουμε κ κλ στον μπαξε μας,ας κραταμε μονο αυτα γμτ.χρονια πολλα κορες κ απο δω.33627qz0kw47zut.gif

473949fjm3tcg78d.gif

921477wc2fyvv2y2.gif

Ευχαριστώ για τις ευχές κοπελιές!

Είμαι ένα πτώμα. Πριν λίγη ώρα γυρίσαμε από παιδοκαρδιολόγο (για τσεκ απ, καλά πάμε) και παιδοκαρδιολόγο (ίωση και εμβόλιο).

Να κεράσω κάτιτις λάιτ.

Dainty%20Treats.JPG

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

XRONIA POLLA μαεστρια μου!!!κουφετενια μπραβο ι α τ ανεα σου κοριτσακι μουυυυυυυ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

na se kl kisaki αντε ειδατε η μερα κλεινει με ακομη ποιο ευχαριστα νεα για την μικρη μπουμπου της μαεστρια μας!ε κλ μαεστρια μην επιμενεις θα τα φαω ολα!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα ομορφες!!!!Ευχαριστω παρα πολυυυυ για τις ευχες σας για το κοριτσακι μου να ειστε καλα βρε κοριτσια,σας αγαπαω πολυ να το ξερετε!!!

Μαεστρια μου πολυχρονη,πολυχρωμη με υγεια και χαρα σε σενα και στην οικογενεια σου.Τελεια τα νεα για τη μικρη Δαναη,παντα τετοια!!!

Κουφετακι μου,γλυκο μου,αντε παει κι αυτο,σουπερ τα αποτελεσματα,για αυτο πρεπει να το γιορτασουμε,αντε καφεδακι την αλλη βδομαδα,γιουπιιι!!!!(ειδες ελενη κ,την βρηκαμε παλι την ευκαιρια για τη μαζωξη,μα πες μου ειναι δυνατον να μη γιορτασουμε τετοια νεα,ε αγαπακι μου,δικιο δεν εχω;;:tongue:;))

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

θα ειναι αντε κλ παμε.πω σημερα βαριεμε ακομη κ να σκεφτω..πληρης βαρεμαρα μιλαμε.απο δευτερα η θερμοκρασια θα παει -10 ο χαμπι εφερε κ αλλα ξυλα.κλ αν δω οτι δεν ζεσταινομαστε το βραδυ ακυρωνω τα δυο δωματια κ κοιμομαστε κρεβατοκαμαρα σλαονι.ουαου τι χειμωνας ειναι τουτος?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...