Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξερω και γω??τα γονιδια!!!!!!!!

χαχαχαχαχααχα!!!μπα δεν με εφτασε η απαντηση θελω λεπτομερειες πραγματικα απο τα παντρεματα γνωριμιες κατι εχετε παρει εσεις κολαϊ κ δεν θες να το πεις!!!:lol:

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

καλημερα καλη βδομαδα!αντε τα καφεδακια10.jpg

αντε το κλεισαμε το μαγαζι μας επιασε το δντ ελατε βρε τζαμπα ειναι χαχααχχαα

καλημερα!!!!

κρατα μου αυτον με το κουνελακι και φερνω τα βουτηματα!!!!!

yz0pp2.png

Καλημερα και καλη βδομαδα,αυτος ειναι καφες κουφετακι μου,γειας τα χερια σου!!

Σαλιτσα μου καλωσορισες στο παρεακι και να σου ζησει ο γιος.

ευχαριστω!!!!και σεις τα μωρακια σας

yz0pp2.png

Αχ σαλιτσα μου σε ευχαριστω,αν και εμενα εχει περασει παρα πολυ καιρος που το κοριτσακι μου ηταν μωρακι,ακομα απιστευτο μου φαινεται οτι σε 3 μερες θα γινει 11 χρονων...............:rolleyes::rolleyes:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αχ σαλιτσα μου σε ευχαριστω,αν και εμενα εχει περασει παρα πολυ καιρος που το κοριτσακι μου ηταν μωρακι,ακομα απιστευτο μου φαινεται οτι σε 3 μερες θα γινει 11 χρονων...............:rolleyes::rolleyes:

ολοκληρη δεσποινιδα!!!!!!!!

yz0pp2.png

Διαφημίσεις

ΠηγαΚούκλες γιατρό τραχηλος κλειστός αλλά εχω πονακια κσι πονάει η μέση μου όλη μέρα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

εμενα τα 30 μου φαινονται μακρινα γτ ακομη ειμαι 25.γαιδαρες μουυυυυυυυ χαχαχααχαχχα!!!κατεβηκε ο μικρος με τον χαμπι να κοψουν ξυλα κ στο μισαωρο ενω τον ειχα βαλει σκουφους γαντια μπουφανια,ηρθε παγωμενος..τι καλος που ηταν με τα μαγουλακια κοκκινα.μαμα εγω παγωσα αλλα βοηθησα τον μπαμπα αχ!!!τωρα που ναι μικρος ολα τα παιδακια ποσο κοντα μας ειναι,γτ μετα τα ψαχνεις...2ο πρωινο που ξυπναω το πρωι κ ο μεγαλος μου ειναι αφαντος ερχετε το μεσσημερι κ μετα παλι βολτουλα η κλεισιμο για διαβασμα στο δωματιο..........ασε που για να παει για τα ξυλα με τον μπαμπα του τον πληρωνω.....χαχαχααχ!!!να μην χανετε στιγμη οσο ειναι μικρα τα παιδια γτ ξαφνικα μεγαλωνουν κ δεν το χεις παρει χαμπαρι....

καλημερα κοριτσια!

ποσο συμφωνω μαζι σου ,μεγαλωνουν και δεν το παιρνεις ειδηση ,για αυτο την μικρη την εχω συνεχως απο κοντα. τους αλλους δυο δεν καταλαβα ποτε μεγαλωσαν.να τα εχετε απο κοντα να τα χαρειτε τα παιδακια σας!!!

kisha μια χαρα τα νεα σου.αντε να περασουν οι μερες να ερθει το μωρακι σου!!να προσεχεις πολυ!!!

salitsa να σου ζησει ο γιος κουκλιτσα !!!!

φιλακια πολλα σε ολες !!!:D:D:D

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

καλημερα κορες!!!κισακι τωρα γεννα οποτε θελεις νομιζω οτι μπορουμε να πουμε οτι τα καταφερες βρε κοριτσαρα μαου κ ο μπουμπουκος σου ειναι ετοιμος να βγει σε αυτη την ατιμη κενωνια!!!μονο που δεν βρεθηκαμε ακομη μωρε!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα!!!!

καλημερα καλη βδομαδα!αντε τα καφεδακια10.jpg

αντε το κλεισαμε το μαγαζι μας επιασε το δντ ελατε βρε τζαμπα ειναι χαχααχχαα

Αχ, εγώ ενα καφεδάκι πολύ ευχαρίστως θα το έπινα!

χαχαχα!!!και μενα τα 30 μου φαινονται...

αφου τωρα που τα εκλεισε ο αντρας μου λεω επιτελους!!!τοσο καιρο ειχε ενα 2αρι μπροστα στην ηλικια του

Σα δε ντρέπεστε λίγο λέω εγώ... Ηλικίες είναι αυτές που μας τις πετάτε και στα μούτρα!!:lol::lol:

Κωλως ήρθες κορίτσι!

ok επισημος χασαμε την ελενη!!!

Ευρέθη καλέ!:tongue:

ΠηγαΚούκλες γιατρό τραχηλος κλειστός αλλά εχω πονακια κσι πονάει η μέση μου όλη μέρα

οκ! τώρα έχεις ελυθέρας στο μαιευτήριο!!!;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...