Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ααα,,, σόρυ...καλώς την καινούρια....και εγώ 32 είμαι καλέ...πωπω...τα 30 μου φαίνονται μακρυά .....ήμουν γκαστρωμενάκι τότε πωπωωωωωωω.....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

ααα,,, σόρυ...καλώς την καινούρια....και εγώ 32 είμαι καλέ...πωπω...τα 30 μου φαίνονται μακρυά .....ήμουν γκαστρωμενάκι τότε πωπωωωωωωω.....

χαχαχα!!!και μενα τα 30 μου φαινονται...

αφου τωρα που τα εκλεισε ο αντρας μου λεω επιτελους!!!τοσο καιρο ειχε ενα 2αρι μπροστα στην ηλικια του

yz0pp2.png

εμενα τα 30 μου φαινονται μακρινα γτ ακομη ειμαι 25.γαιδαρες μουυυυυυυυ χαχαχααχαχχα!!!κατεβηκε ο μικρος με τον χαμπι να κοψουν ξυλα κ στο μισαωρο ενω τον ειχα βαλει σκουφους γαντια μπουφανια,ηρθε παγωμενος..τι καλος που ηταν με τα μαγουλακια κοκκινα.μαμα εγω παγωσα αλλα βοηθησα τον μπαμπα αχ!!!τωρα που ναι μικρος ολα τα παιδακια ποσο κοντα μας ειναι,γτ μετα τα ψαχνεις...2ο πρωινο που ξυπναω το πρωι κ ο μεγαλος μου ειναι αφαντος ερχετε το μεσσημερι κ μετα παλι βολτουλα η κλεισιμο για διαβασμα στο δωματιο..........ασε που για να παει για τα ξυλα με τον μπαμπα του τον πληρωνω.....χαχαχααχ!!!να μην χανετε στιγμη οσο ειναι μικρα τα παιδια γτ ξαφνικα μεγαλωνουν κ δεν το χεις παρει χαμπαρι....

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...