Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελένη εγώ είχα κάνει ραχιαία, έφυγε μετά η επίδραση και λίγο οι συσπάσεις μήτρας, λίγο (πολύ) οι τομές, λίγο η πρωτάρα, ΣΦΑΔΑΖΑ απ' τον πόνο το πρώτο 24ωρο!

Μ'αρέσει που μερικές πωρομένες λένε ότι με την καισαρική δεν καταλαβάινεις τίποτα και σε μια ώρα είσαι περδίκι....

Βέβαια Ελενάκι μη ξεχνάς ότι εγώ έχω και την άλλη από πίσω, οπότε θα πάρω κι άλλη "δόση"! :tongue:

Ναι σωστά, εις διπλούν!!!;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Τέλεια!!! Ευχαριστήσου τον τότε!

Άμα δεν θέλει να κοιμηθεί το παιδί τι το παιδεύεις;

Λες να τον αφήσω έεεε??? Να γίνει κουδούνια και το βράδυ να είναι μέσα στην γκρίνια! Είπαμε να περάσουμε ωραία μαρή σήμερα!

:lol::lol::lol::mrgreen:

Μ' αρέσεις μωρή, ώρες ώρες ΜΕ αρέσεις πολύ!

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές!!!! Νιονιώ ναι, η μικρή μου πριν 6 μέρες έγινε 3 μηνών, οπότε είναι πολύ κοντά στην ηλικιακή διαφορά.

κι εσύ καλέ, ώρες ώρες νιώθω ότι είσαι το άλλο μου μισό ΑΦΟΥ!!!

Κι εμένα τα μικρά μου έχουν 3 χρόνια παρά 22 μέρες διαφορά!

Πάντως ρε σεις... όταν έχεις ένα παιδί πόσο εύκολα είναι όλα! Και αυτό ήρεμο, κι εσύ εκεί μαζί του όπως πρέπει και θέλεις, όλα καλά! Το καταευχαριστήθηκα μιλάμε σήμερα!

Δεν το καταλαβαίνεις όμως όταν έχεις ένα παιδί, θυμάμαι ότι όταν είχα μόνο την Μυρτώ πάλι ένιωθα ότι υπήρχαν μέρες που δεν προλάβαινα να πάρω ανάσα. Ενώ τώρα... ένα παιδί μόνο = peace of cake!

το σωμα λενε 'θυματε'κ δεν τρως τοση παπαρα στις επομενες κτ.δεν ξερω γτ εκανα μονο την τελευταια κ οντος σε σχεση με τον φτ τοκετο μετα τραβας κουπι περισσοτερο ομως εχεις το μπεμπεκι σου γερο κ μονο αυτο μετραει μαρια μου να χαιρεσε το παλικαρακι σου 1502818bc3g5q82xo.gif

λενι μιλας για 1 μονο ελια?αν ναι μεχρι να την βγαλουν θα εχεις τελιωσει κιολας τπτ δεν θα καταλαβεις.απλα εγω στην 4τη που ηταν κατω απο το στηθος επειδη ηταν βαθια κ ειχα κανει κ τις προηγουμενες κ ενιωθα το αιμα να πεφτει στα πλευρα μου γτ δεν τους το ειπα αμεσως κ δεν προσεξαν τις σταγονες κατω απο το βυζι το απλωμενο........με επιασε ενας πανικος κ ηρθα κ ασπρισα κ κοκκινισαν τα ματια μου ομως ειχαμε πολυ πλακα με μουσικουλα στο χειρουργιο κ τον χαμπι στην πορτα με την κορη μου καλε τπτ δεν ειναι.κ τωρα με ενα παυσιπονακι εκτος απο αυτη στον λαιμο που μια με φαγουριζει μια με τραβαει δεν εχω τρελα μετενχειρητικα,να βλεπεις ουτε ψεματα δεν χρειαζετε να σε πω,να πας να την βγαλεις

921477wc2fyvv2y2.gif

Η αλήθεια είναι ότι στην Μυρτώ, είχα ντοπαριστεί τόοοσο πολύ που δεν κατάλαβα τίποτα όταν γέννησα. Φοβόμουν τόσο πολύ να γεννήσω, έσπασαν τα νερά στις 12 το βράδυ, έφτασα στο μαιευτήριο στις 2 σχεδόν, με έπιασαν οι πόνοι, στις 8μιση περίπου ήρθε συνάμενη κουνάμενη η γιατρός μου, στις 9 μου έκαναν επισκληρίδιο και κοιμήθηκα ως τις 11 σχεδόν... Τι ωραία που ήταν, είχε και μια δροσούλα στο δωμάτιο με τις ωδίνες! Μετά δεν καταλάβαινα τίποτα και στις 12:12 το μεσημέρι γέννησα την μικρή... Οι μαίες μου έλεγαν πότε έχω συσπάσεις, μιλάμε ότι ήμουν νεκρή από την μέση και κάτω! Τέτοια χαρα που γεννούσα και δεν πονούσα καθόλου!

Ενώ στον Βαγγέλη... Πωπω, δεν με έπιασε καθόλου η επισκληρίδιος, τι να με πιασει δλδ από διαστολή 4 έφτασα σε δευτερόλεπτα 10! Μπορεί να ήταν σύντομο ΑΛΛΑ τα είδα όλα!

Διαφημίσεις

Μ'αρέσει που μερικές πωρομένες λένε ότι με την καισαρική δεν καταλαβάινεις τίποτα και σε μια ώρα είσαι περδίκι....

Μην εκφραστώ τώρα και πω ΤΙ λένε!

Αν και, ομολογουμένως, στη 2η ήταν πολύ πιο καλά, αλλά ΜΕΤΑ το 24ωρο.

Δεν το καταλαβαίνεις όμως όταν έχεις ένα παιδί, θυμάμαι ότι όταν είχα μόνο την Μυρτώ πάλι ένιωθα ότι υπήρχαν μέρες που δεν προλάβαινα να πάρω ανάσα. Ενώ τώρα... ένα παιδί μόνο = peace of cake!

Άσε! "Ένα ίσον κανένα", αλλά ΜΕΤΑ το καταλαβαίνεις!!! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κουφετακι μου τι μία, εδώ μιλάμε ότι φτιάχνω τον Άτλαντα της γης με τις ελιές που έχω πάνω μου! Πάντα είχα, μετά τις εγκυμοσύνες όμως... απογειώθηκα!

Πρέπει να το κάνω, ειδικά μία που έχει μεταλλαχθεί σε κάτι άλλο τα τελευταία 8 χρόνια (δεν μπορείς να πεις, τουλάχιστον θα μπορώ να δώσω λεπτομέρειες στον γιατρό, τα παρακολουθώ) με έχει ανησυχήσει κατά καιρούς...

Κοριτσια ξεχασα να σας πω,εχετε χαιρετισματα απο τη σαντυ,εξαφανιστηκε γιατι μετα τη μετακομιση δεν εχει γινει η συνδεση ακομα στο νεο σπιτι.Παντως ειπε να κανονισουμε καφεδακι και θα ερθει και εκεινη.

Μολις μιλησα με το κουκλακι μας,ειχε αιμα και μπηκε εσπευσμενα στο Παπαγεωργιου.Προς το παρον την εχουν εκει με αγωγη και στον καρδιοτοκογραφο,ευτυχως το μωρο ειναι ΟΚ,αλλα δεν ξερουν για ποσο θα την κρατησουν.Πραγματικα ευχομαι να πανε ολα καλα και να ξεπεραστει κι αυτη η κατασταση...........

OPYIp3.png

vez3p2.png

o γιατρος θα σου πει ρε λενι αν πρπει να βγουν.εγω τα τελευταια 4-5χρον.ολο μου λεγαν οι γιατροι γι αυτην του λαιμου να την βγαλω.κ ειχα πολλες τετοιες γι αυτο κ εφοσον ο χειρουργος τις ειδε ειπε αυτες οφ!κ εγω εχω παρα πολλες

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Κι εγώ έχω αρκετές και στο πρόσωπο αυτές οι "διάφανες" στο χρώμα του δέρματος έχω γεμίσει και ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ!

Θέλω να βρω πως θα το κάνω σε νοσοκομείο όμως. Να δω πότε θα το προλάβω ΚΑΙ αυτό.

Ωχ!! Μπορεί δηλαδή να της το πάρουνε κιόλας Μανού;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Η αλήθεια είναι ότι στην Μυρτώ, είχα ντοπαριστεί τόοοσο πολύ που δεν κατάλαβα τίποτα όταν γέννησα. Φοβόμουν τόσο πολύ να γεννήσω, έσπασαν τα νερά στις 12 το βράδυ, έφτασα στο μαιευτήριο στις 2 σχεδόν, με έπιασαν οι πόνοι, στις 8μιση περίπου ήρθε συνάμενη κουνάμενη η γιατρός μου, στις 9 μου έκαναν επισκληρίδιο και κοιμήθηκα ως τις 11 σχεδόν... Τι ωραία που ήταν, είχε και μια δροσούλα στο δωμάτιο με τις ωδίνες! Μετά δεν καταλάβαινα τίποτα και στις 12:12 το μεσημέρι γέννησα την μικρή... Οι μαίες μου έλεγαν πότε έχω συσπάσεις, μιλάμε ότι ήμουν νεκρή από την μέση και κάτω! Τέτοια χαρα που γεννούσα και δεν πονούσα καθόλου!

Έτσι κι εγώ.. Με πιάσαν τα πονάκια από το πρώί που μου βαλε χερι ο γιατρός.Στις 11 το βράδυ πάμε κλινικη με 3 διαστολή, μου κάνουνε επισκληρίδιο, κι από κει και πέρα μέχρι τις 12.35 την άλλη μερα το μεσημέρι που γέννησα ήμανε ντοπαρισμένη μέχρι εκεί που δεν πάει!:tongue:

Αφού έριξα έναν βρωμόυπνο.... Μέχρι που ροχάλιζα!!!:lol::lol:

ειχαμε πολυ πλακα με μουσικουλα στο χειρουργιο κ τον χαμπι στην πορτα με την κορη μου καλε τπτ δεν ειναι.κ τωρα με ενα παυσιπονακι εκτος απο αυτη στον λαιμο που μια με φαγουριζει μια με τραβαει δεν εχω τρελα μετενχειρητικα,να βλεπεις ουτε ψεματα δεν χρειαζετε να σε πω,να πας να την βγαλεις

Κοίτα που στο τέλος θα με πείσεις να πάω να τις βγάλω κι εγώ!

Μην εκφραστώ τώρα και πω ΤΙ λένε!

Αν και, ομολογουμένως, στη 2η ήταν πολύ πιο καλά, αλλά ΜΕΤΑ το 24ωρο.

Δεν το παραδέχονται όμως τίποτα!

Άσε! "Ένα ίσον κανένα", αλλά ΜΕΤΑ το καταλαβαίνεις!!! :rolleyes:

Ναι ε;;;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...