Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!

Μαράκι μου να χαίρεσαι το γιόκα σου!!!!images?q=tbn:ANd9GcTQPnMggi77AkQFJ_NCuU1wjT-arxBFMRRVyRmRTZ8ukslxyup2

Γερός και καλότυχος να είναι!!!

Επανήλθε το ιντερνετ στη δουλειά.

ΑΜΗΝ!!!!!!!!!

Ακόμα μία βδομάδα Κομοτηνή και από την άλλη βδομάδα ξεκινάω πήγαινέλα στην Ξάνθη.

Ελπίζω να έχουν ίντερνετ εκεί.

Άντε με το καλό η μετακόμιση!

πήγα να τον βάλω στην κούνια του για μεσημέρι και έγινε κ κακός χαμός...από τις 14:15 κοιμήθηκε 15:22...με πέθανε...πλάνταξε στο κλάμα, αλλά δεν θα του περάσει του παλιοπαστακόπαιδου...ρε για σεχ πήγαμε στο σαλόνι εψες με το μπαρδόν κιόλας.....:wink:;-):wink:....΄΄οχιι δεν το δέχομαι αυτό...κάθε κατεργάρης στον πάγκο του....

Εγώ πάντως καθόλου δεν χαλιέμαι να την έχω στο κρεβάτι μας!

Ισα ίσα που το ευχαριστιέμαι!!!;)

Σίγουρα ήταν η δικιά σου πεθερά; ....και σου είπε έτσι; αααα! Δν πάμε καλά..

Καλέ, σας είπα;;;;;

Εφυγαν!!!!!!!!!

Τσουπρες μου μπηκα για λιγο γιατι εχω εντεταλμενη υπηρεσια...εκτακτο ιατρικο ανακοινωθεν............επικοινωνησε το κουφετακι μας.Ολα πηγαν καλα,εκει στην 4η ελιτσα ομως,κατι της ηρθε,γιατι ηταν ζορικη...ασπρισε,πανιασε αλλα τελικα το ξεπερασεεεεεεεεεεε.Γιατι η φιλεναδα μας ειναι και πολυ power woman!!!!!!Κουφετακι μου περαστικουλια κι ευχομαι αυριο που θα ξυπνησεις να εισαι καλυτερα!

Μπράβο κουφετού!!!!!!

Είσαι λεβεντια!!!! Περαστικούλια και καλά αποτελέσματα!!!

Θα σου τα πούμε και από κοντά βεαίως βεβαίως!!!!;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mazeba τα διαφορα να σας πω κ εγω η καιμενη διαφορα κ μολις με πηρε η κουμπαρα μου κ ερχετε για καφε να προλαβω να γραψω μονο σας ευχαριστω ολες παρα πολυ κ μες στην εβδομαδα δεν ξερω τι θα κανετε θα ρθειτε για καφε σπιτι την πεμπτη κλ μου ακουγετε κανονιστε αντε!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρες!!!

Μαράκι μου, να χαίρεσαι τον Γιαννάκη σου, να είναι πάντα γερός και τυχερός! Να τα εκατοστήσει το μαναράκι, μόνο γέλια και χαρές να έχει στην ζωή του!

Κισάκι, είσαι τρελλήηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!! χαχαχαχα τόοοοσα έχω γράψει, κόλλησες στο όχι σεξ!!! Κολλημένη με την μπάλα λέμε! Τι να κάνει και το αγοράκι σου, με τόσα που θα έχει δει να συμβαίνουν εκεί μέσα!!! :tongue::tongue::tongue: Ό,τι μπορεί ξύνει!

Κουφετάκι μου, πάει κι αυτό αγαπημένη, όλα καλά τώρα! Θα το συζητήσουμε εκτενέστερα αλλα θα μου τα πεις όλα ιδανικά, μην με τρομάξεις και δεν πάω κι εγώ να το κάνω, εσύ θα φταίς!!!

Έλεν, στο καλό να πάει η πεθερούλα, ρόδα και τριαντάφυλλα στον δρόμο της!!! Πάει κι αυτό!

Κουκλάκι μου, κάνε παιδί μου ό,τι νομίζεις καλύτερο, άντε με το καλό βρε κοριτσάκι μου να τελειώσεις κι εσύ!

Σήμερα είμαι με το αντράκι το μικρό στο σπίτι, ζούμε τον έρωτά μας!

Φιλιά κούκλες!

Ευχαριστώ κορίτσια μου για τις ευχές!!!

Σηκώθηκε - κλασσικά - μέσα στη γκρίνια το πρωί ("δε θέλω τούρτα σου είπααααααα"), αλλά μετά από 5 λεπτά το ξεπέρασε!

Πήγαμε την τούρτα (spiderman) και τα πιατάκια, ποτήρια, χαρτοπετσέτες (OΛΑ spiderman) στο σχολείο και ενθουσιασμένος έλεγε στην κυρία του ότι θα σβήσει κεράκια!

Να σας κεράσω τουρτίτσα;

ΤΙ ΧΑΡΑ σήμερα!!!!

tart-birthday-cake-1.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Maestria μου χρονια σας πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να το χαιρεσαι το αγορακι σου,να ειναι παντα γερος κι ευτυχισμενος στη ζωη του.Πω πω φανταζομαι οτι σαν σημερα πριν 3 χρονια ζουσες την απολυτη ευτυχια!!!!!Αντε αντε και στα πρωτα γενεθλια της μπουμπους σου θα ζησεις μεγαλες στιγμες.....να χαιρεσαι την οικογενεια σου κοπελα μου!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

μες στην εβδομαδα δεν ξερω τι θα κανετε θα ρθειτε για καφε σπιτι την πεμπτη κλ μου ακουγετε κανονιστε αντε!!!!

Ότι πείτε αρκει να το κανονίσουμε από τώρα!

Έλεν, στο καλό να πάει η πεθερούλα, ρόδα και τριαντάφυλλα στον δρόμο της!!! Πάει κι αυτό!

Όλα τα χρώματα θα στρώσω Λένι μου!!:lol::lol:

Σήμερα είμαι με το αντράκι το μικρό στο σπίτι, ζούμε τον έρωτά μας!

Καλά να περάσετε!

Τον κ΄ρατησες έτσι ή έιναι αρρωστούλης;

Ευχαριστώ κορίτσια μου για τις ευχές!!!

Σηκώθηκε - κλασσικά - μέσα στη γκρίνια το πρωί ("δε θέλω τούρτα σου είπααααααα"), αλλά μετά από 5 λεπτά το ξεπέρασε!

Πήγαμε την τούρτα (spiderman) και τα πιατάκια, ποτήρια, χαρτοπετσέτες (OΛΑ spiderman) στο σχολείο και ενθουσιασμένος έλεγε στην κυρία του ότι θα σβήσει κεράκια!

Να σας κεράσω τουρτίτσα;

ΤΙ ΧΑΡΑ σήμερα!!!!

tart-birthday-cake-1.jpg

Μμμμμμμ!!!!!! Είναι και σοκολατίνα που μ'αρέσει!!!:tongue:

Σου έκανε τον δύσκολο στην αρχή το αντράκι σου;;)

4Suap3.png

Maestria μου χρονια σας πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να το χαιρεσαι το αγορακι σου,να ειναι παντα γερος κι ευτυχισμενος στη ζωη του.Πω πω φανταζομαι οτι σαν σημερα πριν 3 χρονια ζουσες την απολυτη ευτυχια!!!!!Αντε αντε και στα πρωτα γενεθλια της μπουμπους σου θα ζησεις μεγαλες στιγμες.....να χαιρεσαι την οικογενεια σου κοπελα μου!!

Μανού μου πριν τρία χρόνια τέτοια μέρα ζούσα τον απόλυτο ΠΟΝΟ, γιατί με είχε ΔΙΑΛΥΣΕΙ η καισαρική! :D

Αλλά χαλάλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μαράκι πως αισθάνεσαι που πλέον κάνεις γενέθλια σε ένα παιδάκι και όχι σε ένα μωρό;

Γιατί θέλουμε δε θέλουμε ξεφύγανε τα παιδάκια μας από το μωρουδίστικο...

4Suap3.png

Μαράκι πως αισθάνεσαι που πλέον κάνεις γενέθλια σε ένα παιδάκι και όχι σε ένα μωρό;

Γιατί θέλουμε δε θέλουμε ξεφύγανε τα παιδάκια μας από το μωρουδίστικο...

Μα ΕΝΤΕΛΩΣ ξεφύγανε! Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ σήμερα. Πλέον πορπατεί προς τα 4!

Ωραία είναι! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πολύχρονος, καλότυχος, πάντα ευτυχισμένος να είναι στη ζωή του!

Να τον χαίρεστε Μαεστρία!

Κιόλας 3 ε; Παλικάρι ολόκληρο!

Τελικά τα παιδιά μας έχουν περίπου ίδια διαφορά ηλικίας.

Όταν η μικρή μου έκλεισε τα 3 ο μικρός μου ήταν 4 μηνών και κάναμε βαφτίσια και γενέθλια μαζί. Πάνε σχεδόν 4 χρόνια από τότε.

Διαφημίσεις

Μανού μου πριν τρία χρόνια τέτοια μέρα ζούσα τον απόλυτο ΠΟΝΟ, γιατί με είχε ΔΙΑΛΥΣΕΙ η καισαρική! :D

Αλλά χαλάλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

χαχαχα αυτό σκέφτηκα κι εγώ, μαρή μανούυυυυυυυυ εσύ στο μικρό σπίτι στο λιβάδι γέννησες???

Έλεν, μια χαρά είναι ο μικρούλης μου (φτου φτου), απλά λόγω κρύου τον κράτησα σπίτι! Είχε και δουλειές η μανούλα, θέλαμε να κάτσουμε και λιγο τα δυο μας, μια χαρά μέχρι ώρας!

Τώρα τον έχω βάλει για ύπνο αλλά δεν τον βλέπω πολύ πρόθυμο!

Νιονιω, από εβδομάδα ξεκινάει το βάρβαρο ωράριο?

χαχαχα αυτό σκέφτηκα κι εγώ, μαρή μανούυυυυυυυυ εσύ στο μικρό σπίτι στο λιβάδι γέννησες???

Γιατί μαρή, εσύ πονεσες πολύ; Εγώ το τι το ευχαριστήθηκα δεν λέγεται!!!

Να ναι καλά η επισκληρίδιος!!!!!;)

Έλεν, μια χαρά είναι ο μικρούλης μου (φτου φτου), απλά λόγω κρύου τον κράτησα σπίτι! Είχε και δουλειές η μανούλα, θέλαμε να κάτσουμε και λιγο τα δυο μας, μια χαρά μέχρι ώρας!

Τώρα τον έχω βάλει για ύπνο αλλά δεν τον βλέπω πολύ πρόθυμο!

Τέλεια!!! Ευχαριστήσου τον τότε!

Άμα δεν θέλει να κοιμηθεί το παιδί τι το παιδεύεις;

4Suap3.png

:lol::lol::lol::mrgreen:

Μ' αρέσεις μωρή, ώρες ώρες ΜΕ αρέσεις πολύ!

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές!!!! Νιονιώ ναι, η μικρή μου πριν 6 μέρες έγινε 3 μηνών, οπότε είναι πολύ κοντά στην ηλικιακή διαφορά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...