Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

στην κλινικη του χαμπι ελενη που αλλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κλ μεσσημερι κορες αν ειμαι κλ το βραδυ θα σας πω τανεα μου φιλακια

χαχαχαχα!!!! Ετσι όπως το έγραψες!!!

Εχει κλινική ο χάμπυ; Τυχερηηηηηη!!!!!

Καλό μεσημέρι κορίτσι! Καλή επιτυχία!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντε με το καλο κουφετακι μου και μην ανησυχεις,ολα καλα θα πανε κοριτσακι μου.Θα σου τηλεφωνησω αυριο γιατι λογικα το βραδυ,θα εισαι λιγο σα ζαλισμενο κοτοπουλο......

OPYIp3.png

vez3p2.png

Του κατσες καλέ ή ακόμα τον παιδεύεις τον Χριστιανό;

Κίσα εσύ μη διαβάσεις την απάντηση γιατί μπορεί και να το πάθεις το εγκεφαλικό!!!

Καλά, πλάκα ΜΕ κάνεις??? Ανάπηρη γυναίκα θα εκμεταλλευτεί? Που δεν μπορώ να κουνηθώ? Θα τον καταγγείλω μιλάμε!!! Είπαμε...

Καλά, πλάκα ΜΕ κάνεις??? Ανάπηρη γυναίκα θα εκμεταλλευτεί? Που δεν μπορώ να κουνηθώ? Θα τον καταγγείλω μιλάμε!!! Είπαμε...

Α πα πα,σκληρη γυναικααααααααααααααα:tongue::tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ναι καλά.... Αποτρίχωση μπορείς να κάνεις, σεξ δεν μπορείς;;;;;

Είδες όμως πως σε κάνω να το μιλάς το Σαλονικιώτικο;:lol::lol::lol:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα τσούπρες!

Επανήλθε το ιντερνετ στη δουλειά.

ΑΜΗΝ!!!!!!!!!

Ακόμα μία βδομάδα Κομοτηνή και από την άλλη βδομάδα ξεκινάω πήγαινέλα στην Ξάνθη.

Ελπίζω να έχουν ίντερνετ εκεί.

Κουφέτο, κουράγιο! Περιμένουμε νέα σου.

Ελένη κ, χαίρομαι που προοδεύεις. Τελικά είχαν αποτέλεσμα οι φυσικοθεραπείες.

Ρε συ Ελένη (2008 ), τι πεθερά έχεις.... ζηλεύει όλος ο κόσμος. Στα όπα όπα σε έχει δηλαδή!

ΓΕια σου Νιονιώ μου τι κάνεις; μετατίθεσαι ε; άντε καλή υπομονή...

εγώ έχω ρίξει ένΑ ΚΑΥΓΑ με τον Τζότζο άλλο πράγμα...μου τα λεγε ο πάστας εχτές αλλά τον έβρισα οτι το παιδί κάτι έχει....έχει μην του σπάσω τα μούτρα συνηθίσει το κρεβάτι μας(καλοί είματσε κια εμείς, δεν φταίει το μωρο) και πήγα να τον βάλω στην κούνια του για μεσημέρι και έγινε κ κακός χαμός...από τις 14:15 κοιμήθηκε 15:22...με πέθανε...πλάνταξε στο κλάμα, αλλά δεν θα του περάσει του παλιοπαστακόπαιδου...ρε για σεχ πήγαμε στο σαλόνι εψες με το μπαρδόν κιόλας.....:wink:;-):wink:....΄΄οχιι δεν το δέχομαι αυτό...κάθε κατεργάρης στον πάγκο του....

Το άσχημο είναι οτι από το κλάμα του βγαίνει σε λυγμό μές στον ύπνο του και στεναχωριέμαι...τι σκύλα μανα είμαι; ΠΑΤΡΙΝΙΑ!!!!απαπαπαπα

ωραια ας ειναι ενα δοντακι να την βαλεις να καθετε στα πουπουλα η μανα μου ετσι με ελγε παντα..αν ηξερε η μανα τι τραβαει το παιδι της οταν βγαζει δοντια στα πουπουλα θα το χε!!!!πως εισαι τουντει νταρινγκ,δεν γεννησες ετσι?αντε βρε δεν ξερω ποσες μερες θα ταλαιπορουμε μετα την επεμβαση,αλλα να σε πω τα πρωινα θα ειμαι σπιτι για γκελ μπουρντα ολες κ θα κανετε μονες σας καφε......θα παρω κ τσουρεκι απο τεκερνλι αιντε!πατρινια μου περαστικα σας,αυτη την μυξα την βαρεθηκα πια.οταν θα παω παλι ωρυλα φορ μι θα παρω κ τον μικρο να τον κανουμε λαπαροσκοπιση στην μυτη για να ελενξουμε τα κρεατακια του λογο χρονιου μπουκωματος.αυτααα

Κοπελιά; καλέις κόσμο με τσουρέκι από τερκενλη; πλάκα μου κάνεις!!!!!ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩπως είσαι παιδί μου; καλή επιτυχία με την εγχείρηση...ματσ μουτσ

Καλημερούδια!

Τα νέα μας προς το παρών είναι καλά, που σημαίνει ότι ακόμα δεν έχουμε πλακωθεί με την πεθερά, και μάλιστα μόλις με είδε με αγκαλιασε, έβαλε τα κλάματατα και έλεγε "κοριτσακι μου! Να είσαι ευλογημένο!!!!" Τώρα το γιατί δεν το ξέρω... Εγώ πάντως έμεινα να την κοιτάω αποχαυνωμένη!!!:tongue::tongue:

Σίγουρα ήταν η δικιά σου πεθερά; ....και σου είπε έτσι; αααα! Δν πάμε καλά..κι εμείς έχεουμε ρίξει έναν καυγά πάλι και με υπερσπίστηκε ΠΑΛΙ ο πάστας γιατί ΠΑΛΙ είχα δίκιο(ο μακάκας όπως πάντα!!!), αλλά επειδή ήταν πριν τα Χριστούγεννα και εντάξει δεν είμαι τόσο κακιά, του είπα του πάστα να πάει να τα βρούν, γιατί εντάξει μάνα του είναι και να πάει και το παιδί, να μην κάνουμε αυτά που κοροιδεύουμε στους άλλους....απλά εγώ θέλω να ηρεμήσω το κεφάλι μου γιατί γύρισε και μου είπε οτι εγω φτάιω που ε΄χει σακχαρο ο πάστας(αν είναι δυνατόν!!!)....αλλά θα το μετανιώσβ τοξέρω, αλλά ο Τζότζος πρέπει ναβλέπει όλους τους παππούδες του, ντοντ γιου θινκ;

Το βράδυ ναι. ΟΛΟ ανησυχία, στο τέλος κατέληξε δίπλα μου, ο χάζμπαντ στο παιδικό, εγώ με τον έναν δίπλα και την άλλη στην καλαθούνα. Καταλαβαίνεις πόσο απόλαυσα τον ύπνο μου!!!

Αύριο έχει γενέθλια το παλικάρι μου, ναι. Κλείνει τα 3! :)

Ναι κάντε τέτοια...να την πληρώνετε όπως εμείς τώρα...

Βρε χρόνια πολλά στον καρντασάκο σου...

Καλημέρα δε γεννησα παω γιατρό σήμερα. Η μικρή επανήλθε πλήρως με ντρπονακι ανά 6ωρο άρα μέλλον δόντι.

άντε υπομονή Κατερίνα μου, εμείς τελειώνουμε άπό δοντια...άντε

το απογευμα θα παω κορες για την επεμβαση κ μου χουν σπασει τα νευρα γτ οσο περναει η ωρα κ δεν ερχετε αρχισω κ φοβαμε!!!!δεν ειναι 1 οπως ειπα κ στην λενι μας ειναι 6 μεχρι τωρα κ βλεπουμε μεσα στο χειρουργειο μαμαααααααααααααα!!!!!!!!κισακι σε αφηνει βλεπεις τα ουλα της?αντε να ναι δοντακι κ να σκασει γρηγορα!!

ΚΑΙ ΜΑΤΑΞΑΝΑ :ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και γρηγορα περαστικουλάκια και σιδερένια κτλ κτλ

Καλημερα,καλη βδομαδα!

Παστακια περαστικα στο Γιωργακη σου,καλα μαρη τρελη πατρινια,θα στειλεις επιτελους καμια φωτο απο τα βαφτισια ή περιμενεις να παει φανταρος το παιδι μου να το δουμε στην ορκωμοσια;;;;

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ; θα πάει φαντάρος το ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! αααχ δεν θα αντέξω αυτόοοο!!!Κορίτσια το ξέρω οτι μου το έχετε ζητησει, αλλά πως να βάλω φωτό αφού δεν τις έχω σε cdή σε κάτι παρόμοιο για νατις κατεβάσω..απλά τις εκτύπωσα και τις έχω...μήπως να τις σκάναρα.....ξανθιά; ε, λίγο...θα το κάνω ρε παιδιά, απλά βαριέμαι την διαδικασία....έχετε δίκιο ό,τι και να πείτε

Ναι καλά.... Αποτρίχωση μπορείς να κάνεις, σεξ δεν μπορείς;;;;;

Είδες όμως πως σε κάνω να το μιλάς το Σαλονικιώτικο;:lol::lol::lol:

Σωστόόόός.....:wink:;-):wink:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλησπέρα κορίτσια!!!εύχομαι όλα καλά για κουφετάκι κ ελένη κ.

μαεστρία μου θα σου πω αύριο τα χρόνια πολλά!

μανού μου δεν το περίμενα γιατά είχε πει πως θα βρούμε μια φτηνή λύση.το αποφάσησα θα πάω παπαγεωργίου κ τελείωσε η υπόθεση.¨Αλλωστε αν πάει κάτι στραβά σε νοσοκομείο θα με πάνε.Έχω κ γνωστο γιατρό,τι στο καλό ελπίζω να μου πάνε καλά.όσο για τον άλλον αυτός θα χάσει.

κισάκι έτσι από περιέργεια ρώτα λίγο τον δικό σου πόσα παίρνει για καισαρική?

ελένη 2008 κρίση αγάπης θα είναι.εγώ πάλι δεν μιλάω με τα πεθερικά εδώ κ δυο βδομάδες γιατί κάνανε χοντράδα κ με νευριάσανε.

νιόνιω δες κ την καλή μεριά.θα κάνεις κ εκδρομές!!!καλό κουράγιο εύχομαι.

παστάκια πρόσεχε εγω που τον είχα λυπηθεί τον άρχοντα μέχρι ενάμιση τον είχα μπαστακομένο στο κρεβάτι μας.κ σεξ στο σαλόνι όπως είπες.άσε που δεν μπορουσαμε να αγκαλιαστούμε γιατί τον είχαμε ανάμεσα.θα το συνηθίσει το κρεβατάκι του μην ανυσηχείς.

qeIGp2.png

xCQVp2.png

http://www.eimaimama.gr/2012/01/pikpa-pentelis.html

Το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης φιλοξενεί 35 παιδάκια και έχει μεγάλη ανάγκη από διάφορα είδη και ειδικά ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.

Επικοινωνήσαμε με το ΠΙΚΠΑ και όντως ισχύει.

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Τσουπρες μου μπηκα για λιγο γιατι εχω εντεταλμενη υπηρεσια...εκτακτο ιατρικο ανακοινωθεν............επικοινωνησε το κουφετακι μας.Ολα πηγαν καλα,εκει στην 4η ελιτσα ομως,κατι της ηρθε,γιατι ηταν ζορικη...ασπρισε,πανιασε αλλα τελικα το ξεπερασεεεεεεεεεεε.Γιατι η φιλεναδα μας ειναι και πολυ power woman!!!!!!Κουφετακι μου περαστικουλια κι ευχομαι αυριο που θα ξυπνησεις να εισαι καλυτερα!

Παστακια στειλε το γοη στο κρεβατι του,γιατι θα περασεις δυσκολες ωρες,ακου και το κουκλακι που τα εχει περασει.Οσο για σενα κουκλακι μου πολυ καλα θα κανεις και θα τον αφησεις τον "κυριο".Στην τελικη οτι και να χρειαστεις σε νοσοκομειο θα εισαι που ειναι και το καλυτερο για το μπεμπε.Για να ρωτησει ομως και το κισακι το δικο του το γιατρο,μπας και συμφερει να πας;;;

Νιωνιο μου χαθηκες κι εσυ....αντε να ευχηθω καλο νεο ξεκινημα και να ειναι η τελευταια αναμπουμπουλα στον εργασιακο χωρο.

Αντε φιλακια μπουμπουκια μου και καλο ξημερωμα,φιλακια στα μουτρακια :P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Γιατί βρε μωρό μου δεν κάνεις ολική? Εδώ μου έρχεται να κάνω εγώ ολική όταν κάνω φυσικοθεραπεία και πεθαίνω από τους πόνους! Για αυτό έχεις αγχωθεί βρε μπουμπού, αν δεις ότι δεν μπορείς χτύπα την αναισθησία!!!

Έλα ντε; Κι εγώ είμαι υπέρ! ΑΓΑΠΩ τους αναισθησιολόγους, είναι η αγαπημένη μου ειδικότητα. :mrgreen:

το αποφάσησα θα πάω παπαγεωργίου κ τελείωσε η υπόθεση.¨Αλλωστε αν πάει κάτι στραβά σε νοσοκομείο θα με πάνε.Έχω κ γνωστο γιατρό,τι στο καλό ελπίζω να μου πάνε καλά.όσο για τον άλλον αυτός θα χάσει.

Συμφωνώ.

Εγώ θα σου 'λεγα και για Ιπποκράτειο, γενικώς για νοσοκομείο. Δε θα σ' αφήσουν να πάθεις κάτι, είναι γεμάτο γιατρούς εκεί, μια χαρά θα 'σαι. Γιατί να δίνεις στους ... μην τους χαρακτηρίσω;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τσουπρες μου μπηκα για λιγο γιατι εχω εντεταλμενη υπηρεσια...εκτακτο ιατρικο ανακοινωθεν............επικοινωνησε το κουφετακι μας.Ολα πηγαν καλα,εκει στην 4η ελιτσα ομως,κατι της ηρθε,γιατι ηταν ζορικη...ασπρισε,πανιασε αλλα τελικα το ξεπερασεεεεεεεεεεε.Γιατι η φιλεναδα μας ειναι και πολυ power woman!!!!!!

Εύγε κορίτσι! Καλή ανάρρωση! :D:D:D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κουφετο ολα καλα θ απανε!καλημερ ακουκλες...ελενη αναπηρη στο μυαλο εισαι...γνωστο ΑΥΤΟ...χουφτωστον χουφτωστον λεμεεεεεε!!!αχαχαχαχ!αχ κι εγω πρεπει να κλεισω για αποτριχωση...ο μικρος 2400 χτες πηγα γιατρο ολα καλα,δε με ιεπε κατια κομη συνεχιζω τα χαπια και τα λεμε την τριτη...α μου λεει το βλεπεις αυτο?ειναι το χερακι του...δες που το χει?...στ ατετοια του,κοινως τα ξυνει!αχαχαχα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...