Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

Ε όπως στην Αθήνα. Χάλια όλα. Σίγουρα ελαφρύ θες, να μαζεύεται εύκολα. Με 1-2 κινήσεις. Ανάλογα τι παρπαγκαζ έχετε, γιατί και πολλά μονά καρότσια δεν χωράνε. Στα παλιά ασανσέρ πολλά μονά δεν χωράνε καν. Οπότε σίγουρα ένα ελαφρύ. Οσο ποιο ελαφρύ και εύκολο στο μάζεμα τόσο ποιο ακριβό. Πάρε και 2 καλά μαρσιπο να κάνει το Μ στα ποδαράκια και όλα καλά θα πάνε. Εμενα δεν δέχτηκε μέχρι μεγάλη το καρότσι. Οπότε αν συμβεί αυτό σε εσάς ή με ένα από τα δύο μωρά, να έχεις μαρσιπο μαζί σου. Για να μπορείς να χειριστείς και το καρότσι. 
      επισης, πάρε όσο λιγότερα πράγματα γίνετε. Πάντα υπερβάλουμε στα πρώτα μας οι ανάγκες του παιδιού θα σε καθοδηγήσουν. Αντιδράμε όλοι λες και θα γεννήσουμε και θα κλείσουν εφόρου τα καταστήματα ή τα φαρμακεία 😂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το απογευμα θα παω κορες για την επεμβαση κ μου χουν σπασει τα νευρα γτ οσο περναει η ωρα κ δεν ερχετε αρχισω κ φοβαμε!!!!δεν ειναι 1 οπως ειπα κ στην λενι μας ειναι 6 μεχρι τωρα κ βλεπουμε μεσα στο χειρουργειο μαμαααααααααααααα!!!!!!!!κισακι σε αφηνει βλεπεις τα ουλα της?αντε να ναι δοντακι κ να σκασει γρηγορα!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ κορίτσι να τελειώνεις! :D

μαεστρια να σε ζησει το παλικαρι σου.πω πω 3 ρε συ!!!δεν θα πω ξεπεταχτηκε ακομη ομως δεν ειναι καλυτερα οσο μεγαλωνουν?εγω νομιζω πως ναι!!!!

Ωραία είναι να τα βλέπεις να γίνονται ανθρωπάκια. :mrgreen:

Δύο μέρες αφού έκοψα τα χάπια με έπιασε άσχημος πόνος και τα ψυχολογικά μου, έκλαιγα απαρηγόρητη... Το Σ/Κ αδιαθέτησα κιόλας και δεν ξέρω αν όοοολα αυτά (ο πόνος, η μαυρίλα που νιώθω μέσα μου και η κακή διάθεση) είναι μόνο επειδή σταμάτησα την αγωγή, η περίοδος ή όοοοολα αυτά που έχουν συμβεί και δεν μπορώ ακόμα να συνειδητοποιήσω.

Σε νευροχειρούργο πηγαίνεις ή σε ορθοπεδικό;

Μήπως - αν δεν έχεις πάει ακόμα - πρέπει να πας και σ' εναν νευροχειρούργο κορίτσι;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Eλα βρε ελενη2008 γενικα εχω κολλησει,εψαχνα να κανω και κατι ιντερνετικες αγορες οποτε,που χρονος....εχω και τις αλλες με τα καστρα τους,που ολα και κατι ζητανε.......(κοριτσακι μου εσεις :tongue:).

Χαθηκαμε βρε παιδι μου,αντε τουλαχιστον να πιουμε κανενα καφεδακι να ξεμουδιασουμε..............;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Σε νευροχειρούργο πηγαίνεις ή σε ορθοπεδικό;

Μήπως - αν δεν έχεις πάει ακόμα - πρέπει να πας και σ' εναν νευροχειρούργο κορίτσι;

Μωρέ κούκλα... πρέπει πάση θυσία να αποφύγω την επέμβαση. Είναι η τελευταία λύση πραγματικά. Εφόσον είχα βελτίωση με τα χάπια συνεχίζουμε τέτοια αγωγή. Βέβαια, είχα πεισθεί ότι θα τα έπινα για πάντα, με ξάφνιασε ο γιατρός που μου τα έκοψε. Τελος πάντων, πειράματα κάνουμε...

Ο νευροχειρουργός σε αυτή την φάση δεν έχει νόημα, δεν θέλω να κάνω εγχείρηση.

Και πάω καλύτερα, καμμία σχέση με αυτό που ήμουν... Απλά... είναι φοβερή η ανασφάλεια του να μην μπορείς να περπατήσεις πάνω από κάποια μέτρα... δεν μπορώ να πάω πουθενά μόνη μου με τον μικρό, πήγαμε ένα μεσημέρι να παρουμε την Μυρτώ από το σχολείο, μου έφυγε από το χέρι και δεν μπορούσα να τον φτάσω!!! Με έπιασε πανικός! Πράγματα που θεωρείς απλά, πλέον δεν είναι! Αυτό μου την έχει δώσει, θα φτάσω όμως και πάλι στο σημείο που ήμουν (πιστεύω)!

Αλλά.... θα σας πω τι έχω καταφέρει να κάνω μόνη μου!!!

Κάνω μπάνιο μόνη μου (αμέεεεε), ΟΔΗΓΩ σχεδόν άνετα πλέον, μπορώ να μαγειρέψω κάτι που να μην θέλει πολύ προετοιμασία ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να καθήσω σε καρέκλα, ντύνομαι μια χαρά μόνη μου (βάζω ΚΑΙ παπούτσια), σκύβω και μαζεύω διάφορα από κάτω και πριν λίγες μέρες κάθησα στο χαλί για λίγο και έπαιξα με τα παιδιά μου!

Ααααα, πριν λίγες μέρες σιδέρωσα κιόλας!!! Τέτοια χαρά που πήρα... ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ 'ΛΕΓΕ!!!

Οπότε, μένουμε στις κατακτήσεις μας και ξεχνάμε τα παλιά!!!

Μπραβο αγαπακι μουυυυυυυυυυ,ειδες τελικα πρεπει να βαζουμε ενα στοχο τη φορα και μολις τον κατακτουμε νιωθουμε μεγαλη ικανοποιηση!!!!!Μηπως ξεχασες οτι κανεις και μονη αποτριχωση,ή σε βοηθαει ακομα ο χαμπι;:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

α ρε λενι βαστα γμτ.τι τραβας ρε κοριτσι μου.αμα δεν τ'αντεχες ομως δεν θα τα περνουσες.........ευτυχως που με μακρια κ δεν με φτανιεειςς!!!!!ελενη οχι ολικη δεν θελω με τοπικη θα τα δω -ακουσω οοοολα για αυτο εχω κλ@σει πατατες.μονο ταχυκαρδια μην με πιασει γτ την κατσαμε,κατι τετοια τα παθαινω,αν κ ο ντοκτορ ειναι πολυ μουτρο κ ισως περασουμε κλ!δεν ξερω δεν ξερω!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Μπραβο αγαπακι μουυυυυυυυυυ,ειδες τελικα πρεπει να βαζουμε ενα στοχο τη φορα και μολις τον κατακτουμε νιωθουμε μεγαλη ικανοποιηση!!!!!Μηπως ξεχασες οτι κανεις και μονη αποτριχωση,ή σε βοηθαει ακομα ο χαμπι;:tongue:

συμφωνω μανου σε οτι πεις ετσι κι αλλιως τα λες πολυ καλυτερα εγω ειμαι λιγο στοκος σε τετοια λογια!!!!κ μην ακουω για αποτριχωση γτ χερια ποδια χτες ενα πρωινο με φαγαν

921477wc2fyvv2y2.gif

Ειδες ειδες ειναι να εχεις το λεγειν παιδακι μου,ας μην ξεχναμε οτι καποτε ειχα διαπρεψει στην ποιηση,μην κοιτας τωρα που με'φαγαν τα καστρα,τα αεροδρομια και οι ζωολογικοι κηποι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

σχεδόν μόνη μου!!! Έρχεται στο τέλος να δει τι έχω ξεχάσει (στάνταρ!!!!)!

Αχχχχ, ο Τακούλης μου! Ρε σεις... απίστευτος είναι, φοβερό στήριγμα σε όλα αυτά! Ο Θεός να τον έχει καλά... γιατί όσο και να τον ερωτεύθηκα πάλι... αν του τύχει κάτι δεν ξέρω αν θα του το ανταποδώσω (χαχαχα, η ζωή είναι μικρή, ΑΠΟ ΤΩΡΑ θα γηροκομώ???)!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

(όχι μωρέ το αγαπάκι μου!!! ξουτ ξουτ, πάντα γερός να είναι!)

α ρε λενι βαστα γμτ.τι τραβας ρε κοριτσι μου.αμα δεν τ'αντεχες ομως δεν θα τα περνουσες.........ευτυχως που με μακρια κ δεν με φτανιεειςς!!!!!ελενη οχι ολικη δεν θελω με τοπικη θα τα δω -ακουσω οοοολα για αυτο εχω κλ@σει πατατες.μονο ταχυκαρδια μην με πιασει γτ την κατσαμε,κατι τετοια τα παθαινω,αν κ ο ντοκτορ ειναι πολυ μουτρο κ ισως περασουμε κλ!δεν ξερω δεν ξερω!!!!!

Δεν θέλω μαρή να μου έρθει ό,τι αντέχω! Φτου φτου, έξω και μακριά, τίποτα δεν θέλω να μου έρθει ούτε καλό ούτε κακό!!!

Γιατί βρε μωρό μου δεν κάνεις ολική? Εδώ μου έρχεται να κάνω εγώ ολική όταν κάνω φυσικοθεραπεία και πεθαίνω από τους πόνους! Για αυτό έχεις αγχωθεί βρε μπουμπού, αν δεις ότι δεν μπορείς χτύπα την αναισθησία!!!

Διαφημίσεις

Κοιτα να δεις που πρεπει να μας ερθουν τα ζορια ρε γμτ.για να εκτιμησουμε τα καμαρια μας..........παντως λενη περα απο την πλακα τα ζευγαρια δενονται πολυ στα δυσκολα.Αντε βρε κι οταν συνελθεις θα τον "αποζημειωσεις" και με το παραπανωωωωωωωωωωωωω;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

ελενη οχι ολικη δεν θελω με τοπικη θα τα δω -ακουσω οοοολα για αυτο εχω κλ@σει πατατες.μονο ταχυκαρδια μην με πιασει γτ την κατσαμε,κατι τετοια τα παθαινω,αν κ ο ντοκτορ ειναι πολυ μουτρο κ ισως περασουμε κλ!δεν ξερω δεν ξερω!!!!!

Που θα το κάνεις μαρή;

Αχ κι εγώ έτσι είμαι...Τρέμω και με πιάνει ταχυπαλμία στην ιδέα και μόνο!

Αλλά.... θα σας πω τι έχω καταφέρει να κάνω μόνη μου!!!

Κάνω μπάνιο μόνη μου (αμέεεεε), ΟΔΗΓΩ σχεδόν άνετα πλέον, μπορώ να μαγειρέψω κάτι που να μην θέλει πολύ προετοιμασία ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να καθήσω σε καρέκλα, ντύνομαι μια χαρά μόνη μου (βάζω ΚΑΙ παπούτσια), σκύβω και μαζεύω διάφορα από κάτω και πριν λίγες μέρες κάθησα στο χαλί για λίγο και έπαιξα με τα παιδιά μου!

Ααααα, πριν λίγες μέρες σιδέρωσα κιόλας!!! Τέτοια χαρά που πήρα... ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ 'ΛΕΓΕ!!!

Οπότε, μένουμε στις κατακτήσεις μας και ξεχνάμε τα παλιά!!!

Μπράβο ρε Λένη... Πολύ το χάρηκα ρε ψυχή!

Μπορεί να ακούγονται απλά κάποια πράγματα αλλά όταν υπάρχει πρόβλημα είναι αδύνατον να γινουν!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Ειδες ειδες ειναι να εχεις το λεγειν παιδακι μου,ας μην ξεχναμε οτι καποτε ειχα διαπρεψει στην ποιηση,μην κοιτας τωρα που με'φαγαν τα καστρα,τα αεροδρομια και οι ζωολογικοι κηποι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Οι κακές παρέες μανου μου!!!!:tongue::tongue:

σχεδόν μόνη μου!!! Έρχεται στο τέλος να δει τι έχω ξεχάσει (στάνταρ!!!!)!

Αχχχχ, ο Τακούλης μου! Ρε σεις... απίστευτος είναι, φοβερό στήριγμα σε όλα αυτά! Ο Θεός να τον έχει καλά... γιατί όσο και να τον ερωτεύθηκα πάλι... αν του τύχει κάτι δεν ξέρω αν θα του το ανταποδώσω (χαχαχα, η ζωή είναι μικρή, ΑΠΟ ΤΩΡΑ θα γηροκομώ???)!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

(όχι μωρέ το αγαπάκι μου!!! ξουτ ξουτ, πάντα γερός να είναι!)

Του κατσες καλέ ή ακόμα τον παιδεύεις τον Χριστιανό;

Κίσα εσύ μη διαβάσεις την απάντηση γιατί μπορεί και να το πάθεις το εγκεφαλικό!!!

4Suap3.png

στην κλινικη του χαμπι ελενη που αλλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κλ μεσσημερι κορες αν ειμαι κλ το βραδυ θα σας πω τανεα μου φιλακια

Με το καλό κούκλα, περιμένουμε τα νέα σου το βράδυ!!!

Όλα θα πάνε σούπερ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...