Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Το βράδυ ναι. ΟΛΟ ανησυχία, στο τέλος κατέληξε δίπλα μου, ο χάζμπαντ στο παιδικό, εγώ με τον έναν δίπλα και την άλλη στην καλαθούνα. Καταλαβαίνεις πόσο απόλαυσα τον ύπνο μου!!!

Αύριο έχει γενέθλια το παλικάρι μου, ναι. Κλείνει τα 3! :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το βράδυ ναι. ΟΛΟ ανησυχία, στο τέλος κατέληξε δίπλα μου, ο χάζμπαντ στο παιδικό, εγώ με τον έναν δίπλα και την άλλη στην καλαθούνα. Καταλαβαίνεις πόσο απόλαυσα τον ύπνο μου!!!

Κι εμείς μια από τα ίδια! Ξυπνησε κατα τις 12.30 και έτρεμε. Μάλλον κάποιο όνειρο είδε και φοβήθηκε, οπότε την πήρα μαζί μας!

Αύριο έχει γενέθλια το παλικάρι μου, ναι. Κλείνει τα 3! :)

Αχ μωρε, μεγάλωσε το αγοράκι μας!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα δε γεννησα παω γιατρό σήμερα. Η μικρή επανήλθε πλήρως με ντρπονακι ανά 6ωρο άρα μέλλον δόντι.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημέρα δε γεννησα παω γιατρό σήμερα. Η μικρή επανήλθε πλήρως με ντρπονακι ανά 6ωρο άρα μέλλον δόντι.

Μου φαίνεται πως κάθε μέρα που περνάει και δεν γεννάς θα κάνουμε ψιλοπαρτάκι!!!:tongue::tongue:

Αντε να πας και να μας πεις τα νέα!

4Suap3.png

το απογευμα θα παω κορες για την επεμβαση κ μου χουν σπασει τα νευρα γτ οσο περναει η ωρα κ δεν ερχετε αρχισω κ φοβαμε!!!!δεν ειναι 1 οπως ειπα κ στην λενι μας ειναι 6 μεχρι τωρα κ βλεπουμε μεσα στο χειρουργειο μαμαααααααααααααα!!!!!!!!κισακι σε αφηνει βλεπεις τα ουλα της?αντε να ναι δοντακι κ να σκασει γρηγορα!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

μαεστρια να σε ζησει το παλικαρι σου.πω πω 3 ρε συ!!!δεν θα πω ξεπεταχτηκε ακομη ομως δεν ειναι καλυτερα οσο μεγαλωνουν?εγω νομιζω πως ναι!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρες κούκλες και καλή εβδομάδα!

Άντε Κισάκι, να φτάσουμε και στην 35η! Όλεεεεεεεε!!!

Οι υπόλοιπες τι βλέπω? Αρχίσαμε και τις εφορίες κατ' οίκον? Σκατούλες!

Άντε μωρέ, έγινε τριών ο Τζόνι!!! Αύριο οι ευχές, επίσημα πράγματα!

Έλεν, αυτό το "κοριτσάκι μου" της πεθεράς με φόβισε! Έφυγαν?

Κουφετάκι μου, να πάνε όλα καλά σήμερα κούκλα μου, άντε να τελειώνεις με αυτό!

μαρήηηηηη, είπα και γω, ΠΟΤΕ μου το 'πε? Τώρα το είδα, πηγαινοέρχομαι σήμερα...

Δεν είμαι καλά, καθόλου καλά. Πήγα σε άλλον γιατρό την προηγούμενη εβδομάδα, μου έκοψε τα χάπια γιατί είμαι μπεμπούλα για να μπλέξω με τέτοιου είδους χάπια, έχει αποδυναμωθεί ΚΑΙ το άλλο πόδι (για να μείνω ανάπηρη όπως βλέπετε ΔΕΝ είμαι μπεμπούλα), μου είπε ότι αν πονάω πολύ θα παίρνω παυσίπονα κι αντιφλεγμονώδη, συνεχίζω φυσικοθεραπεία, ενδυναμωνω ιδιατέρως τα κάτω άκρα και όλα θα πάνε καλά... Δύο μέρες αφού έκοψα τα χάπια με έπιασε άσχημος πόνος και τα ψυχολογικά μου, έκλαιγα απαρηγόρητη... Το Σ/Κ αδιαθέτησα κιόλας και δεν ξέρω αν όοοολα αυτά (ο πόνος, η μαυρίλα που νιώθω μέσα μου και η κακή διάθεση) είναι μόνο επειδή σταμάτησα την αγωγή, η περίοδος ή όοοοολα αυτά που έχουν συμβεί και δεν μπορώ ακόμα να συνειδητοποιήσω.

Σήμερα πονάω απίστευτα, αλλά νιώθω σαν να είμαι πιασμένη, δεν μπορώ να εντοπίσω αν είναι πόνος μόνο από την μέση/πόδι ή έχω πάθει ΚΑΙ ψύξη.

Στο μεταξύ αυτή την εβδομάδα έχω να κάνω ΠΑΡΑ πολλά πράγματα. Πάρα πολλά όμως... Και το Σ/Κ είναι τόσο γεμάτο, μα τόσο γεμάτο... Χαζομάρα μου που έκοψα τώρα τα χάπια... Έπρεπε να περιμένω να περάσει και αυτή η εβδομάδα.

δεν ειναι 1 οπως ειπα κ στην λενι μας ειναι 6 μεχρι τωρα κ βλεπουμε μεσα στο χειρουργειο

6;;;;;:shock::shock: Θα σου κάνουν ολική; Που θα κάνεις την επέμβαση;

Οι υπόλοιπες τι βλέπω? Αρχίσαμε και τις εφορίες κατ' οίκον? Σκατούλες!

Ε, πρέπει να συμπαρασταθούμε στα κορίτσια μας!!!!;)

Έλεν, αυτό το "κοριτσάκι μου" της πεθεράς με φόβισε! Έφυγαν?

Κι εμένα με φόβισε Λενάκι μου....

Αύριο φεύγουν μάλλον!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Δεν είμαι καλά, καθόλου καλά. Πήγα σε άλλον γιατρό την προηγούμενη εβδομάδα, μου έκοψε τα χάπια γιατί είμαι μπεμπούλα για να μπλέξω με τέτοιου είδους χάπια, έχει αποδυναμωθεί ΚΑΙ το άλλο πόδι

Γιατί παιδί μου έκοψες τα χάπια; Αυτός δεν ήταν ο γιατρος που σε παρακολουθεί;

Και Σαλόνικα γιατί δεν το αποφασίζεις να έρθεις; Μπορεί και να βρεις την υγειά σου!

4Suap3.png

Γιατί παιδί μου έκοψες τα χάπια;

Αφού σου είπα, είμαι "πολύ μικρή για να μπλέξω με τέτοιου είδους φάρμακα" είπε ο νέος ντοκ.!

Κοίτα, ο τελευταίος που πήγα θεωρείται κορυφή στην σπονδυλική στήλη. Στην τελική δεν με φόρτωσε με άλλα φάρμακα έτσι ώστε να ψαχτώ, να κόψω αυτά που έπαιρνα μου είπε ο χριστιανός! Αλλά δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα μπορώ να τα κόψω. Έτυχαν κι όλες οι άλλες συγκυρίες και δεν ξέρω αν όντως είμαι έτσι από το κόψιμο των φαρμάκων ή αν ήρθε κι έδεσε το γλυκό. Και αυτή την εβδομάδα, δεν μπορώ να το πάω χαλαρά, ΕΧΩ πάρα πολλά πράγματα να κάνω συν φυσικά το μνημόσυνο την Κυριακή. Και μας ξημέρωσε και πάρτυ γενεθλίων το Σαββάτο που θέλω να πάμε. Τέλος πάντων, πάλι υπομονή και θα δείξει!

Καλημερα,καλη βδομαδα!

Κουφετακι μου ολα καλα να πανε πουλακι μου το απογευμα,αντε γινε εσυ καλα και θα ερθουμε εμεις να σε δουμε,κι ας κανουμε και μονες μας καφεδακι(το δε τσουρεκι,σημαντικο δελεαρ!!!!)

Ελενη2008 τι μεταστροφη ηταν αυτης της πεθερας παιδακι μου;Αληθεια ποσο θα μεινει;

Μαεστρια μου αυριο γενεθλιαζει το αγορακι σου;Αντε να καλοξημερωθειτε και αυριο επισημως οι ευχες.Καλα σου χρωσταμε και σενα επισκεψη για τη μπουμπου.

Παστακια περαστικα στο Γιωργακη σου,καλα μαρη τρελη πατρινια,θα στειλεις επιτελους καμια φωτο απο τα βαφτισια ή περιμενεις να παει φανταρος το παιδι μου να το δουμε στην ορκωμοσια;;;;

Ελενιτσα κ,αγαπακι μου τι κανεις,ακομα down εισαι;Υποτιθεται οτι σημερα θα ησουν στο κρεβατι,γιατι δεν εισαι εεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;

Κισακι μου αφου ηταν το δοντακι της μικρης,υπομονη θα υπεφερε μωρε το μικρακι...παντως πραγματικα καθε μερα που περναει και εμφανιζεσαι μας κανεις να χαιρομαστε ιδιαιτερα.

Κουκλακι μου τι να πω βρε παιδι μου μονο υπομονη και κουραγιο,τωρα οσον αφορα το γιατρο,τι να πεις,αυτοι δεν εχουν ουτε ιερο,ουτε οσιο.Αλλα εσυ ξερεις καλυτερα απο εμας τι πρεπει να κανεις.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αφού σου είπα, είμαι "πολύ μικρή για να μπλέξω με τέτοιου είδους φάρμακα" είπε ο νέος ντοκ.!

Κοίτα, ο τελευταίος που πήγα θεωρείται κορυφή στην σπονδυλική στήλη.

Οκ! Πάω πάσο!!!

Αλλά δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα μπορώ να τα κόψω.

Μήπως θα έπρεπε να τα κόψεις σταδιακά;

Είναι κάποια φάρμακα που πρέπει να κόβονται σιγά σιγά γιατί έχουνε άσχημες παρενέργειες σε περίπτωση απότομης διακοπής!

Και αυτή την εβδομάδα, δεν μπορώ να το πάω χαλαρά, ΕΧΩ πάρα πολλά πράγματα να κάνω συν φυσικά το μνημόσυνο την Κυριακή. Και μας ξημέρωσε και πάρτυ γενεθλίων το Σαββάτο που θέλω να πάμε. Τέλος πάντων, πάλι υπομονή και θα δείξει!

Πολλή υπομονή όμως!!!!

4Suap3.png

Ελενη2008 τι μεταστροφη ηταν αυτης της πεθερας παιδακι μου;Αληθεια ποσο θα μεινει;

Που είσαι εσύ πουλάκι μου;;;;;

Καλέ δεν ξέρω... Λέτε να έπαθε μετάλλαξη;:tongue:

Εσύ τι κάνεις; Σε κόλλησε η Λένη με το φατσοβιβλίο;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...