Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!!!!τι μου κάνετε?εμεις πάμε καλά μέχρι τώρα κ περιμένουμε κ μεις αυτες τις 35 εβδομάδες.τα χω πάρει λίγο με το γιατρο βέβαια.στο γιώργο είχα δώσει 1300 καισαρική κ τώρα μου ζητάει πάλι τα ίδια ακατέβατα.

qeIGp2.png

xCQVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια!!!!τι μου κάνετε?εμεις πάμε καλά μέχρι τώρα κ περιμένουμε κ μεις αυτες τις 35 εβδομάδες.τα χω πάρει λίγο με το γιατρο βέβαια.στο γιώργο είχα δώσει 1300 καισαρική κ τώρα μου ζητάει πάλι τα ίδια ακατέβατα.

Εμ, αυτοί δεν ξέρουν από κρίση κουκλάκι μου!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Αυτοί κι αν πατάνε στην ανάγκη σου!!! :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλησπερα κοριτσια!!!οκ μετα την υπερβολικη κλασικη δοση πεθερας κλεισουρας κτλ,που εχουν οι γιορτες(μάρεσει που χαιρομαι καθε φορα πριν ερθουν)ειμαι κλ.........με λενε κουφετακι κ ειμαι καλαααα!!!

κισακι τις προαλες ημουν στην καλαμαρια το πρωι ειπα να σε παρω να βρεθουμε αλλα εμπλεξα στις βιτρινες του πεζοδρομου κ μετα γυρισα σπιτι με τα ποδια,ελπιζω να σε δουμε πριν γεννησεις αγαπη μου,αν οχι να ξες θα ερθω στο μαιευτηριο γτ δεν θα περιμενω να σαραντησεις μουατσ!!!!κουκλακι μου γλυκο συνχυζομαι κ με τους γιατρους κ με εμας,τι θα πει 1300 σταθερη πελατισσα!!!σε παρακαλω μην διστασεις καθολου πανε παπαγεωργειου κλεισε ραντεβου για την κτ κ μην το σκεφτεσε καθολου.ειναι πολυ καλυτερα!!!δεν θυμαμε καθολου που κ με ποιον θα γεννησεις,ομως οχι τοσο πια!!!!δεν ειδα τα υπολοιπα νεα θα τα πουμε κ απο βδομαδα μετα την επεμβαση(σας ευχαριστω οοολες για το ενδιαφερον μωρε)θα παμε για .............εφορια οποσδηποτε

921477wc2fyvv2y2.gif

κουφετακι σε συγχωρω επειδη ξεχαστηκες με τις βιτρινες...κουκλακι και οδικος μουειναιπολυ οικονομικος και σου ειπα,αλαλ καταλαβαινω οτι δ εθες να αλλαξεις ευκολα γιατρο,οπως θες,κουκλιτσα υπομονη......εγω χτες ειχα ατκτικες συσπασεις ΑΝΑ 5ΛΕΠΤΟ...ξεκινησαν ανα 20λεπτο και μετ αανα 5λεπτο...για 3 ωρες...μετα ηρεμησα,σημερα τιπιοοτα,μου θυμισε τηνπροηγουμενη γεννα παρασκευη συσπασεςι ανα 5λεπτο ,σαββατο τιποτα ,κυριακη ωραδυ παλιθ τα ιδια ,δευτερα βραδυμπηκα κλινικη,τριτη ξημερωνατα γεννησα,λετε παλι τα ιδια?φιλακαι

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

κουφετακι σε συγχωρω επειδη ξεχαστηκες με τις βιτρινες...κουκλακι και οδικος μουειναιπολυ οικονομικος και σου ειπα,αλαλ καταλαβαινω οτι δ εθες να αλλαξεις ευκολα γιατρο,οπως θες,κουκλιτσα υπομονη......εγω χτες ειχα ατκτικες συσπασεις ΑΝΑ 5ΛΕΠΤΟ...ξεκινησαν ανα 20λεπτο και μετ αανα 5λεπτο...για 3 ωρες...μετα ηρεμησα,σημερα τιπιοοτα,μου θυμισε τηνπροηγουμενη γεννα παρασκευη συσπασεςι ανα 5λεπτο ,σαββατο τιποτα ,κυριακη ωραδυ παλιθ τα ιδια ,δευτερα βραδυμπηκα κλινικη,τριτη ξημερωνατα γεννησα,λετε παλι τα ιδια?φιλακαι

ωωω κισακι ουτε θα σε δουμε πριν ερθει το ζουζουνακι σου ουτε θα μπορεσω να ερθω κλινικη γμτ.αν ερθει με το καλο μεχρι την δευτερα.........ζεν πειλαζει,θα ερθω σπιτι σου μετα τα 40 ααααααααχχχ!!!!κ θα χαιδεψω μωρακι,τι κλ!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

δεν εξρω κουκλα μου...τι ν απω πια...η μικρη εχει δεκατα απο χτες το απογυμ σ και ειναι πολυ ζαβλακωμενη,εννοειται οτι δεν κοιμηθηκα το βραδυ...καλημερα κουκλιτσες

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

kalimera!!!!ωχ!!!δειχνει να ποναει τπτ ο λαιμος της καταπινει κλ?εχει κανα μπουκωματακι?αν οχι καποια ιωσουλα θα περασει...το βραδυ δεν κοιμηθηκες γτ ηταν ανυσηχη?αυτο ειναι στις 2ες 3τες κτλ εγκυμοσυνες εμενα ο μεγαλος οταν ημουν στην μεσαια εγκυος με κολησε στον 5 μηνα γαστρεντεριτιδα κ στον 7ο ανεμοβλογια....παιξιμο τρελο,ας ειναι μια ιωσουλα να περασει γτ εεερχετεεε ο κλοοοουυυυυκλος!!!!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

kalimera!!!!ωχ!!!δειχνει να ποναει τπτ ο λαιμος της καταπινει κλ?εχει κανα μπουκωματακι?αν οχι καποια ιωσουλα θα περασει...το βραδυ δεν κοιμηθηκες γτ ηταν ανυσηχη?αυτο ειναι στις 2ες 3τες κτλ εγκυμοσυνες εμενα ο μεγαλος οταν ημουν στην μεσαια εγκυος με κολησε στον 5 μηνα γαστρεντεριτιδα κ στον 7ο ανεμοβλογια....παιξιμο τρελο,ας ειναι μια ιωσουλα να περασει γτ εεερχετεεε ο κλοοοουυυυυκλος!!!!!!!!

:?:???::?

Κσλημέρααααααα...δηλ.καλημέρα...

Ο Τζότζος έχει γκούχου γκούχ, πράσινες μυξούλες, γκρινίτσα, χαϊδολογιέται για λαλίτσα κτλ κτλ....αυτά...τι κάνετε καλέ;Κισάκι μου επειδή είσαι στην τελευταία φάση, πρόσεχε....αλλά τι να κάνεις και την μπουμπούκα σου να την μαντρώσεις;

Τι κάνετε ρε κορίτσια....πολύ κρύο στην Πάτρα...σίγουρα έχει - - 20!!!!:-D:grin::-D

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Χέι γκέρλς...

Ωχ, κισάκι πρώτη φορά αδιαθετεί η μικρούλα? Περαστικούλια της μωρέ, ελπίζω να μην είναι τίποτα. Όσο για σένα... ελπίζω να μην γεννήσεις τώρα. Αλλά, σε κάθε περίπτωση, να πάνε όλα καλα κοριτσάκι!

Κουφετάκι, ήρθε η μεγάλη μέρα? Να πάνε όλα καλά κούκλα, να τελειώνεις και με αυτό. Και να το συζητάμε συχνά, πρέπει κι εγώ να ξεκουνηθώ και με το συγκεκριμένο θέμα...

Καλή Κυριακή κόρες!

Διαφημίσεις

Δό είναι μάλλον έπεσε ο πυρετός μόνο δέκατα. είχε ούτε μπουκωμα,ούτε μίνα, αλλά είναι πεθαμένο και ζεστό το ένα μαγουλακι. Μάλλον δόντι λοιπόν

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ωραια ας ειναι ενα δοντακι να την βαλεις να καθετε στα πουπουλα η μανα μου ετσι με ελγε παντα..αν ηξερε η μανα τι τραβαει το παιδι της οταν βγαζει δοντια στα πουπουλα θα το χε!!!!πως εισαι τουντει νταρινγκ,δεν γεννησες ετσι?αντε βρε δεν ξερω ποσες μερες θα ταλαιπορουμε μετα την επεμβαση,αλλα να σε πω τα πρωινα θα ειμαι σπιτι για γκελ μπουρντα ολες κ θα κανετε μονες σας καφε......θα παρω κ τσουρεκι απο τεκερνλι αιντε!πατρινια μου περαστικα σας,αυτη την μυξα την βαρεθηκα πια.οταν θα παω παλι ωρυλα φορ μι θα παρω κ τον μικρο να τον κανουμε λαπαροσκοπιση στην μυτη για να ελενξουμε τα κρεατακια του λογο χρονιου μπουκωματος.αυτααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερούδια!

Τα νέα μας προς το παρών είναι καλά, που σημαίνει ότι ακόμα δεν έχουμε πλακωθεί με την πεθερά, και μάλιστα μόλις με είδε με αγκαλιασε, έβαλε τα κλάματατα και έλεγε "κοριτσακι μου! Να είσαι ευλογημένο!!!!" Τώρα το γιατί δεν το ξέρω... Εγώ πάντως έμεινα να την κοιτάω αποχαυνωμένη!!!:tongue::tongue:

Κουφέτο ακόμα σπίτι είσαι; Τι ώρα θα πας μαρή;

Καλή επιτυχία κοριτσι!!!!

Όσο για τον καφέ στο σπίτι, το δέλεαρ είναι μεγάλο οπότε λέω να δεχτούμε την προσφορά!!!!:tongue::tongue:

Γράψε μας νεούλια ε;;;;;

Κισάκι τι γινεται; Συνεχίζουν οι συσπάσεις;

4Suap3.png

Καλημερούδια!

Τα νέα μας προς το παρών είναι καλά, που σημαίνει ότι ακόμα δεν έχουμε πλακωθεί με την πεθερά, και μάλιστα μόλις με είδε με αγκαλιασε, έβαλε τα κλάματατα και έλεγε "κοριτσακι μου! Να είσαι ευλογημένο!!!!" Τώρα το γιατί δεν το ξέρω... Εγώ πάντως έμεινα να την κοιτάω αποχαυνωμένη!!!

Είδε το φως το αληθινό; :confused::mrgreen:

Όσο για τον καφέ στο σπίτι, το δέλεαρ είναι μεγάλο οπότε λέω να δεχτούμε την προσφορά!!!!:tongue::tongue:

Κι εγώ σας καλώ σπίτι, οπότε πάρτε τα με τη σειρά, να 'χετε κάθε μέρα κάπου να πάτε. :tongue:

Εγώ σήμερα σέρνομαι, ο Γιάννης είχε κέφια χθες και δε μ' άφησε να κοιμηθώ καθόλου. Δεν ξέρω τι ήταν ακριβώς, άρρωστος δεν είναι, σήμερα τον έστειλα σχολείο.

Ελπίζω να μην αρρωστήσει σήμερα, γιατί αύριο θα πάω τούρτα στο σχολείο, να του κάνουνε εκεί γενέθλια. :D

Τώρα σπίτι, προσπαθώ να ξεκουραστώ, αν και δεν είναι εύκολο γιατί όσο κάθεσαι σπίτι, τόσο κάτι βρίσκεις να κάνεις!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Είδε το φως το αληθινό; :confused::mrgreen:

Δεν ξέρω αλλά το ελπίζω!!!:mrgreen::mrgreen:

Κι εγώ σας καλώ σπίτι, οπότε πάρτε τα με τη σειρά, να 'χετε κάθε μέρα κάπου να πάτε. :tongue:

Full time program!!!!:tongue::tongue:

Εγώ σήμερα σέρνομαι, ο Γιάννης είχε κέφια χθες και δε μ' άφησε να κοιμηθώ καθόλου. Δεν ξέρω τι ήταν ακριβώς, άρρωστος δεν είναι, σήμερα τον έστειλα σχολείο.

Για το βράδυ μιλάς;

Ελπίζω να μην αρρωστήσει σήμερα, γιατί αύριο θα πάω τούρτα στο σχολείο, να του κάνουνε εκεί γενέθλια. :D

Αύριο είναι τα γενέθλια Μαράκι;

Τώρα σπίτι, προσπαθώ να ξεκουραστώ, αν και δεν είναι εύκολο γιατί όσο κάθεσαι σπίτι, τόσο κάτι βρίσκεις να κάνεις!

Αυτό ξαναπές το!!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...