Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

αυτό με το φάρμακο δεν το πολυκατάλαβα(φταίνε οι ανταυγειες)..μου το ξηγας;

Προφανώς αυξάνεται η δοσολογία γιατί αυγάνεται και το βάρος του μωρού μαρή!!!!:tongue:

Και εγώ ρε Λένηηηηηηηηηη μ'...έλα για που είμαστε;

Για τα βουνα παστάκι μου αλλά δεν το ξέρουμε ακόμα!!!:mrgreen::mrgreen:

Και μη χαζά με τη μέση!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εντάξει μωρέ υπομονή...τουλάχιστον πάει το παιδί καλά...αυτό με το φάρμακο δεν το πολυκατάλαβα(φταίνε οι ανταυγειες)..μου το ξηγας;

Ντιπ ξανθιά μαρή Κατρίν; :mrgreen:

Αυτό που σου 'γραψε η Ελένη είναι βρε κορίτσι! Χωριό που φαίνεται.. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μολις μιλησα με το κουφετακι τελικα τη Δευτερα το απογευμα θα παει,σας ευχαριστει πολυ για το ενδιαφερον,παντως.

Τρελοπατρινια παστακια τι κανεις;Καλα παιδακι μου τι την ηθελες και εσυ τη γενικη,αφου εχεις θεμα με την μεση;Η γιαγια μου οταν η μαμα μου ηταν στα νιατα της,ξερεις τι της ελεγε:φτιαχνετε τα σπιτια σας και χαλατε τα μουτρα σας.....για αυτο και εγω απο τοτε την εχω στο μυαλο τη σοφη κουβετντα της γιαγιουλας μου και το παω με το μαλακο με τις δουλειες....ε μη χασουμε και τη φρεσκαδα και την ομορφαδα μας....:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μολις μιλησα με το κουφετακι τελικα τη Δευτερα το απογευμα θα παει,σας ευχαριστει πολυ για το ενδιαφερον,παντως.

Και που είναι εξαφανισμένη;;;;

Θα μπει απουσία πάλι!!!:tongue:

Η γιαγια μου οταν η μαμα μου ηταν στα νιατα της,ξερεις τι της ελεγε:φτιαχνετε τα σπιτια σας και χαλατε τα μουτρα σας.....

Πολύ με αρεσει αυτό!!!!!!;)

Σωστή η γιαγιά!!!!

4Suap3.png

και τι να κάνω ρε κορίτσια ..έζεχνε(ενν.βρωμαγε) το σπίτι...και μην νομίζετε, το μπροστά μπαλκόνι το έκανα εχθες(μόνο σκούπισμα) και το σίδερο.

Σήμερα έκανα σκούπισμα ξεσκόνισμα..και σφουγγάρισμα άυριο...τα πάω τμηματικά...το σπίτι αν το αφήσεις σε αφήνει...και η μέση σε αφήνει γενικώς...έχει κι ένα παλιόκρυο μα λιακάδα.....

Για τα βουνα παστάκι μου αλλά δεν το ξέρουμε ακόμα!!!:mrgreen::mrgreen:

Και μη χαζά με τη μέση!

άσε με χέσε με....για τα βουνά, έτσι όπως πάει βουνίσιοι θα γίνουμε όλοι...ακούστε πήγε μια συνάδελφος Πάτμο και την έχουν αγοράσει όλη ξένοι...και σε μερικά σημεία δεν σου επιτρέπουν πρόσβαση.....που στην Ελλάδα μας....μωρε στα βουνά θα καταλήξουμε...

Ντιπ ξανθιά μαρή Κατρίν; :mrgreen:

Αυτό που σου 'γραψε η Ελένη είναι βρε κορίτσι! Χωριό που φαίνεται.. :tongue:

ναι βρε το κατάλαβα...για το φαρμακο που παίρνει δεν εννόησα...θα το παίρνει για καιρό;

Τρελοπατρινια παστακια τι κανεις;Καλα παιδακι μου τι την ηθελες και εσυ τη γενικη,αφου εχεις θεμα με την μεση;Η γιαγια μου οταν η μαμα μου ηταν στα νιατα της,ξερεις τι της ελεγε:φτιαχνετε τα σπιτια σας και χαλατε τα μουτρα σας.....για αυτο και εγω απο τοτε την εχω στο μυαλο τη σοφη κουβετντα της γιαγιουλας μου και το παω με το μαλακο με τις δουλειες....ε μη χασουμε και τη φρεσκαδα και την ομορφαδα μας....:tongue:

Χαχαχαχ σωστή ηγιαγιά...ααα ρε οι γιαγιάδες λένε τα καλύτερα...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

KALA EIMAI KORITSIA,XAZOPONAKIA LOGIKA OMVW...JEKINHSA PALI XAPI ALL AMISO OXI OLOKLHRO ΟΠΩς ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΩ 35 ΕΒΔ.ΑΥΑΤ ΡΕΠΟΥΛΑΚΙ ΑΜΟΥ!καλα ε μακρυνε και το μαλλι της δικιας μου κ ιεχει γινει κουκλιτσα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλα ε μακρυνε και το μαλλι της δικιας μου κ ιεχει γινει κουκλιτσα!

Aχ, κι εγώ αυτή τη φάση περιμένω! Ν' αρχίσουμε τα κοκκαλάκια!! ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Κισάκι άντε με το καλό, κοντοζυγώνει! Κυριακή κοντή γιορτή, που λένε, σου 'ρχεται και το 2ο! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλημέρα!!!

Επιτέλους Παρασκευή!!!! Αν και αυτό το σκ δεν θα είναι και το καλύτερό μου.... Θα έρθουν τα πεθερίδια και δεν έχω καθόλου διαθεση...:-(:sad::-(

Aχ, κι εγώ αυτή τη φάση περιμένω! Ν' αρχίσουμε τα κοκκαλάκια!! ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Εσύ έχεις ακόμα μέλλον!!!!!:tongue::tongue: Η τσούπρα σου απ'ότι είδα ρίχνει τα μαλάκια της γέννας τώρα!

Άσε που όταν μακρύνουν θα λες "θα σε κουρέψω γουλί!!!!" γιατί δεν προβλέπεται να κάθεται για χτένισμα, πιστολάκι και τα σχετικά!!!;)

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...