Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημέρααααααααα....

Μωρε Λενιω2008 να σου πω την αμαρτία μου; τον Τζότζο τον έστειλα παιδικό για να κάνω καμμια δουλειά αυτές τις μέρες και λέω από βδομάδα να τον κρατησω κάποιες μέρες σπίτι...είμαι κακιά μαμά;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μωρε Λενιω2008 να σου πω την αμαρτία μου; τον Τζότζο τον έστειλα παιδικό για να κάνω καμμια δουλειά αυτές τις μέρες και λέω από βδομάδα να τον κρατησω κάποιες μέρες σπίτι...είμαι κακιά μαμά;

Πας καλά παιδάκι μου;;;

Επειδή τον έστειλες στον παιδικό είσαι κακιά μαμά;

Ίσα ισα... Τώρα που θα ερθει μέχρι το βράδυ μπορείς να περάσεις ποιοτικό χρόνο μαζί του γιατι δεν θα έχεις να κάνεις πολλά πράγματα στο σπίτι!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Πας καλά παιδάκι μου;;;

Επειδή τον έστειλες στον παιδικό είσαι κακιά μαμά;

Ίσα ισα... Τώρα που θα ερθει μέχρι το βράδυ μπορείς να περάσεις ποιοτικό χρόνο μαζί του γιατι δεν θα έχεις να κάνεις πολλά πράγματα στο σπίτι!

όχι Λενιω2008 μου..δεν πάω καλά...γι αυτό θα τον στείλω και άυριο να μαζέψω και το σπίτι και μετα όλη μέρα λαλίτσα...

Εσείς τι κάνετε;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλημέρα κορίτσια!

Δυο μέρες έτρεχα με τη μικρή στο νοσοκομείο για follow up. Καλά πάμε προς το παρόν, λίγο με τις δόσεις του φαρμάκου θα 'χουμε να κάνουμε από 'δω και πέρα, γιατί αλλάζουν ανάλογα με το βάρος της μικρής.

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ πολύ! Το ίδιο και η μικρή.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα!

όχι Λενιω2008 μου..δεν πάω καλά...γι αυτό θα τον στείλω και άυριο να μαζέψω και το σπίτι και μετα όλη μέρα λαλίτσα...

Εσείς τι κάνετε;

Σπαρίλα.... Βαριέμαι απίστευτα αυτές τις μέρες...

Θέλω να φύγωωωωωωω!!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Δυο μέρες έτρεχα με τη μικρή στο νοσοκομείο για follow up. Καλά πάμε προς το παρόν, λίγο με τις δόσεις του φαρμάκου θα 'χουμε να κάνουμε από 'δω και πέρα, γιατί αλλάζουν ανάλογα με το βάρος της μικρής.

Σημασία έχει ότι καλά υο μωρό.

Η κούρασει θα φύγει!

Μπράβο ρε Μαράκι! Πολύ χάρηκα!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια τσουπρες μου,τι κανετε;

Μαρακι μου θα συμφωνησω με την ελενιτσα2008 αφου ειναι καλα η μπουμπου,ολα τα αλλα θα περασουνε.

Ελενη2008 επειγοντως "εφορια" απο βδομαδα,εχω παθει στερητικο,δεν ειμαι καλα,λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Έλα κάτσε λίγο σπίτι να πάω εγώ στη δουλειά, θέλεις; Ν' αλλάξουμε παραστάσεις; :mrgreen:

Εγω εγω,αλλα δουλεια δεν εχω να σε στειλωωωωωωωωωωω,αμα θες ομως μια "εφορια" θα στην κανονισω;););)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Έλα κάτσε λίγο σπίτι να πάω εγώ στη δουλειά, θέλεις; Ν' αλλάξουμε παραστάσεις; :mrgreen:

εεεεε.... όταν λέω να φύγω δεν εννοώ ακριβώς αυτό....

Κανένα ταξιδάκι να φύγω!!!!:tongue::tongue:

Ελενη2008 επειγοντως "εφορια" απο βδομαδα,εχω παθει στερητικο,δεν ειμαι καλα,λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγώ να δεις!!!!

Που χάθηκες εσύ καλέ;

4Suap3.png

Aυτες τις μερες,ειχα διαφορες δουλιτσες,αδιαθετησα κιολας και δεν ημουν και στα καλυτερα μου.Επισης ειχα και μια μερα στο σπιτι το χαμπι,συναχωμενο οποτε ετσι εξηγειται η εξανιση μου.....αντε να οργανωθουμε απο βδομαδα,μου λειψατε βρε κοριτσια:(

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κισακι μου ευχαριστω,αλλα παει περασε κι αυτο,μικρο το κακο,ευτυχως σημερα ειμαι ΟΚ ...αλλα χθες εδεησα να μαζεψω και τα χριστουγεννιατικα και κουραστηκα περισσοτερο....

Το ποσο χαιρομαι που σε βλεπω δεν περιγραφεται γιατι πολυ σε σκεφτομαστε αυτες τις μερες ειναι η αληθεια....αντε να κανει υπομονη ο μπεμπουλης σου και να βγει στην ωρα του.Καλα εισαι πουλακι μου;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλα αυτα ελεγα και στη μαεστρια οτι δεν παω καλααα....μιλησαμε χθες,για αυτο το λογο την πηρα κυριως,ειπαμε χιλια δυο αλλα χαζα και ξεχασα να τη ρωτησω για αυτο που ηταν και το πιο σημαντικο....θα την παρω το απογευμα να τη ρωτησω ομως.

OPYIp3.png

vez3p2.png

γειά σας εγκέιννννννν..

Κισάκι πώς πάμε;η κοιλίτσα;η μπουμπούκα;

Μανουτιτάκι μου είσαι καλά; εγώ στρίμωξα τον πάστα που έιχε την προηγούμενη εβδομάδα άδεια και ξεστόλισε αυτός:lol::lol::lol:..πάάάάλι λούφαααα

Καλημέρα κορίτσια!

εντάξει μωρέ υπομονή...τουλάχιστον πάει το παιδί καλά...αυτό με το φάρμακο δεν το πολυκατάλαβα(φταίνε οι ανταυγειες)..μου το ξηγας;

Καλημέρα!

Σπαρίλα.... Βαριέμαι απίστευτα αυτές τις μέρες...

Θέλω να φύγωωωωωωω!!!!

Και εγώ ρε Λένηηηηηηηηηη μ'...έλα για που είμαστε;

ναι από την τρέλα στην μούρλια.....:-D:grin::-D

Κορίτσια μόλις έκανα το σπίτι εξολοκλήρου και κάθομαι λίγο γιατί με έπιασε η πο@!#@# η μέση και χεσε με τώρα....σε λίγο θα πάρω και τον Τζότζο μου

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...