Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Καλά χθες είχαμε σοου στην πίτα!

Ο δικός μου ο παπαρας έβγαζε αφρούς γιατί έχασε τα πρωτεία από τον μεγάλο μεγάλο, και το φλουρί(2 μέρες τελικά!!!) δόθηκε δίκαια καί όχι όπου ήθελε αυτός!:P

Κατά τα άλλα πήγαμε παιδίατρο και ξεκινήσαμε αντιβίωση γιατί η βροχήτιδα που είχε κάνει μας άφησε κατάλοιπα και συν τοις άλλοις τα αυτιά της είναι κόκκινα!!! Τι πρωτότυπο!:tongue:

τωρα για το χειρουργιο μαλλον λεμε για παρασκευη,θα δουμε.αυτα τα νεα μας.

Καλή επιτυχία κουφετάκι μου!

Φυσικοθεραπείες, από δω και πέρα θα κάνω μέρα παρά μέρα... Έχω παντού μελανιές, δεν ξέρω αν πονάω εσωτερικά ή εξωτερικά πλέον.

Μελανιές γιατί έχεις πουλάκι μου;;;;:shock::shock:

Για το μνημόσυνο δεν τοποθετούμαι γιατί το θεωρώ την μέγιστη κλεψιά πατώντας στον πόνο του άλλου...

καλά κι εμείς τα ίδια...και ένα περίεργο πράγμα ρε παιδί μου, πάντα πέφτει φλουρί στην διοίκηση...στο καλό βραδυνιατικο...αα! εμας για δωράκι δίνουν κωνσταντινάτο...

Σ'εμάς πάντως στο διοικητικό δεν έχει πέσει ποτέ!!!! Τυχαίο;;; Δεν νομίζω!!

Όσο για το λάθος, ας σας είχαν να δουλεύετε νορμάλ ώρες να μην κάνετε λάθη!

Με πήρε τηλ. μια φίλη και κανόνισα "εφορία" κι εγώ το πρωί.

Νάτα νάτα .....:tongue: Ξεψάρωσε κι η Αθηναία και πήρε σβάρνα τις εφορίες!!! χαχαχα!!!

Καλά να περάσεις κορίτσι!

Εγώ κοιμήθηκα άθλια, γιατί ο Γιάννης ήρθε στο κρεβάτι μας, εξοστράκισε τον χάζμπαντ και δεν άφησε ούτε εμένα να κοιμηθώ, τόσες φορές που στριφογυρνάει, πέφτει, μονολογεί, κλπ.

Βρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει....:tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!

Ο δικός μου ο παπαρας έβγαζε αφρούς γιατί έχασε τα πρωτεία από τον μεγάλο μεγάλο, και το φλουρί(2 μέρες τελικά!!!) δόθηκε δίκαια καί όχι όπου ήθελε αυτός!:P

Φαντάζομαι θα το απόλαυσες δεόντως το σόου. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Φαντάζομαι θα το απόλαυσες δεόντως το σόου. :mrgreen:

Αν το απόλαυσα λέει!!!!!

Έχω και φωτογραφικό υλικό με την σκατόφατσά του!!!:mrgreen::mrgreen:

Θύμισέ μου πως λέγεται το μαγαζί που πήρες την κουκέτα...

Εχει κολλήσει το μυαλό μου... ή μήπως το αλτζχάϊμερ μου χτυπησε την πόρτα;:tongue::tongue:

4Suap3.png

Θύμισέ μου πως λέγεται το μαγαζί που πήρες την κουκέτα...

Εχει κολλήσει το μυαλό μου... ή μήπως το αλτζχάϊμερ μου χτυπησε την πόρτα;:tongue::tongue:

Αυτό είναι! :D (κάνε κλικ)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρες κούκλες!

Από χτες τρώω τρίγωνα από τον Ελενίδη, είχε ανέβει ο πεντάμορφος για το τριήμερο και μας έφερε (καλά, τον πρήξαμε, δεν το σκέφτηκε - σκεφτηκε? τι είναι αυτό? - από μόνος του!!! Βέβαια το τσουρέκι που το παρήγγειλα ποτέ δεν το έφερε ο σκασμένος, τέλος πάντων, δεν μπορεί να συγκρατήσει ο εγκέφαλος πάνω από ένα πράγμα την φορά!

Εφορία δεν πήγα, δεν έχω καθόλου καλή διάθεση. Και θα ήταν καλή φάση... Το κανονίσαμε όμως για την Παρασκευή πρώτα ο Θεός...

Έλεν, περαστικά στην όμορφη...

Διαφημίσεις

Αυτό είναι! :D (κάνε κλικ)

Θενκ κιου!!!! Ε,μα.... Επιτέλους ξεκόλησα!

Καλέ αυτό με το κλικ πως το εκανες; Κι εγώ το έχω απορία...:rolleyes:

Βέβαια το τσουρέκι που το παρήγγειλα ποτέ δεν το έφερε ο σκασμένος, τέλος πάντων, δεν μπορεί να συγκρατήσει ο εγκέφαλος πάνω από ένα πράγμα την φορά!

Το πήρα εγώ και το τρώω στην υγειά σου!!! Μα κάστανο και άσπρη τσικουλάτα!!!;)

Εφορία δεν πήγα, δεν έχω καθόλου καλή διάθεση. Και θα ήταν καλή φάση... Το κανονίσαμε όμως για την Παρασκευή πρώτα ο Θεός...

Καλα καλέ, τέτοιες ευκαιρίες χάνονται; Θα σου έφτιαχνε και τη διάθεση!!!

Έλεν, περαστικά στην όμορφη...

Ευχαριστώ! Δεν έχει κάτι βέβαια αλλά η θεραπεία γίνεται για να μην αποκτήσει ευαισθησία.

4Suap3.png

Αυτό πως το κάνεις αγαπημένη μου??? Θέλω να το μάθω!

Μυστικά του επαγγέλματος! :tongue:

Επιλέγεις τη λέξη που θέλεις να είναι λινκ, πατάς το λινκ, πάνω, εκεί που πατάς και για τις εικόνες (είναι η εικόνα που έχει τη γη και ένα σήμα του απείρου) και βάζεις το url στο οποίο θέλεις να παραπέμπει η λέξη.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

εμ... δεν κατάλαβα Χριστό...

Το μυστικό σου Μαράκι μου είναι σε καλά χέρια. Και να ήθελα, δεν θα μπορούσα να το πω!

Καλά άσε, εσένα θα στο ζωγραφίσω! :mrgreen:

λινκ χαχα!!!! Το βρήκα!!!!

stock-photo-multicolored-letters-congrats-on-white-background-top-view-35830606.jpg:D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

helloooooo......τι κάνετε; παίζετε με τα urlακια;:P:p:pθέλω κι εγώωωωωωωω...αδειούχα πια μπορώ να ξεκουραστώ επιτέλους από την τρέλα των κλεισιμάτων χρόνου(στο καλό πια!!!)

Καλημέρα!!!!

καλά μα αυτό;:P:p:pχαχαχαχαχαχα...στο καλό τους έχει φάει το ψώνιο της "θέσης" ωρε ου ρε!!!

Κατά τα άλλα πήγαμε παιδίατρο και ξεκινήσαμε αντιβίωση γιατί η βροχήτιδα που είχε κάνει μας άφησε κατάλοιπα και συν τοις άλλοις τα αυτιά της είναι κόκκινα!!! Τι πρωτότυπο!:tongue:

έλα μου ντε!!! ανήκουστο!!!

Καλή επιτυχία κουφετάκι μου!

ναι ρε κουφετάκι...καλή επιτυχία..άντε να τελειώνεις και με αυτά!!!

Σ'εμάς πάντως στο διοικητικό δεν έχει πέσει ποτέ!!!! Τυχαίο;;; Δεν νομίζω!!

Όσο για το λάθος, ας σας είχαν να δουλεύετε νορμάλ ώρες να μην κάνετε λάθη!

εεεε, μα!!! στο καλό...πρέπει να έκοψα γύρω στα 12 τιμολόγια μέσα σε 4 ώρες....και δεν ήταν από τα απλά πελάτης ποσό εκτύπωση..ενημέρωνε και αποθήκες και είναι ολόκληρη διαδικασία να ενημερωθούν τα σωστα προϊοντα...χεσε μέσα Πολυχρόνη δηλαδη..στο καλό, δεν θέλω να το θυμάμαι καθόλου..καλά που πέρασε...

Τι να πώ ρε κοπελιά..κάθε επιχ/ση με τον μαλάκα της!!!!

Αυτό πως το κάνεις αγαπημένη μου??? Θέλω να το μάθω!

Και εγώ θέλωωωωωωωωωωω...ΛενιωΚ μου τι κάνεις με τη μέση; αστα κι εγώ σκατούλες.....έχει και μια παλιο-υγρασία....

λινκ

χαχα!!!! Το βρήκα!!!!

Μαρηηηηηηηη....ζουλεύωωωωωωωωωω...

Κισάκι μου κάτσε όπως κάθεσαι...βάλε πωπο κάτω γιατί καλά σου λένε οι κοπέλες μετά θα τα παίξεις εντελώς παντελώς δεν θέλω να σε απογοητεύσω...

Πάλι σεντόνια άπλωσα.....:wink:;-):wink:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημερα!

Σήμερα σκυλοβαριέμαι και θέλω και καφέ!

stock-photo-multicolored-letters-congrats-on-white-background-top-view-35830606.jpg:D

χαχαχαχα!!!!

Είδατε καλέ; Έχω κάνει τεράστια άλματα στην τεχνολογια!!!!:tongue::tongue:

αδειούχα πια μπορώ να ξεκουραστώ επιτέλους από την τρέλα των κλεισιμάτων χρόνου(στο καλό πια!!!)

Αντε να χαρείς τον Τζότζο σου αυτές τις μέρες!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...