Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

Ωοληψια χωρις μεθη;; σιγουρα δεν εισαι παραδειγμα 🤣🤣 μπραβο κοπελα μου παντως εισαι πολυ δυνατη, καλη επιτυχια σου ευχομαι, συντομα να εχεις στη κοιλιτσα το θαυματακι σου! 

Χωρίς μέθη επειδή ειναι 1-2 ωάρια. Μη φανταστείς πως κάνω χωρίς μέθη για άλλο λόγο. 😂 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Σήμερα έχουμε κόψιμοπίτας και βαριέμαι αφάνταστα....

Θα ακούσουμε τις ίδιες παπαριές που ακούμε κάθε φορά, τα κρύα αστεία, και φυσικά το φλουρί θα είναι 1 μέρα άδεια!!!! Θα καταξοδευτούν πάλι!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΑΧΑΧΑΧΑ Μαεστρία μου, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!! Ετσι ακριβώς κι εγώ, δεν μπορείς να γλυτώσεις από σεισμό αν είναι η ώρα σου οπότε ΔΕΝ αγχώνομαι με τίποτα!!!

Το καταλάβαμε. Ήταν πολύ μέσα στη μαύρη νύχτα όμως, έτσι δεν είναι; Με κοιτάει ο Κώστας, μου λέει "Σεισμός", του λέω "Ναι" και ... γυρνάω πλευρό και ξανακοιμήθηκα. :tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Αχ, δεν είμαι πρωινός τύπος βρε Μανού μου. Να γίνονται μεσημέρι οι σεισμοί, να με βολεύουν.

Όχι, σοβαρά τώρα, τους έχω συνηθίσει μωρέ, μια ζωή.

Ε, δεν πάτε καλά που θα τρομάξουμε με τα 3 ρίχτερ! Λες και δε ζείτε σε σεισμογενή περιοχή κάνετε βρε κοπελιές!

(κότες :P )

Σίγουρα ήταν δυνατό, αφού εμείς ξυπνήσαμε από βαθύ ύπνο. Αλλά εντάξ, έχουμε ζήσει και πολύ πιο δυνατούς.

χαχαχαχα, τέλος, ΕΣΥ είσαι το άλτερ έγκο μου!!!

Θα ακούσουμε τις ίδιες παπαριές που ακούμε κάθε φορά, τα κρύα αστεία, και φυσικά το φλουρί θα είναι 1 μέρα άδεια!!!! Θα καταξοδευτούν πάλι!!

Ναι, ναι... Πριν λίγο καιρό σας ζητήθηκε να καρφώσετε συναδέλφους και τώρα... θα γιορτάσετε παρέα! Έλεος δλδ!!!

Κατερινάκι, όχι αγάπη μου,κάνε υπομονή λίιιιιιγες μέρες ακόμα. Μην γεννήσεις τώρα!

Καλημέρες!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ Μαεστρία μου, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!! Ετσι ακριβώς κι εγώ, δεν μπορείς να γλυτώσεις από σεισμό αν είναι η ώρα σου οπότε ΔΕΝ αγχώνομαι με τίποτα!!!

Ναι όλες οι ψύχραιμες εδώ είστε!:tongue::tongue::tongue:

Μανού όπως κατάλαβες μας δουλεύουν κανονικότατα και απορώ γιατί!!!!

Εμάς, τα τέρατα ψυχραιμίας!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ναι, ναι... Πριν λίγο καιρό σας ζητήθηκε να καρφώσετε συναδέλφους και τώρα... θα γιορτάσετε παρέα! Έλεος δλδ!!!

Άσε.... Θα είναι και το μεγάλο μεγαλο μπος και όλοι έχουνε χεστεί επάνω τους!!:tongue:

Εσύ πως είσαι Λένη μου;

4Suap3.png

Άσε.... Θα είναι και το μεγάλο μεγαλο μπος και όλοι έχουνε χεστεί επάνω τους!!:tongue:

Θα 'ρθει ο "μεγάλος";;; Πωωωωωω, μεγαλεία! :tongue:

Καλά να περάσετε! :mrgreen:

Eγώ τέλειωσα και το φαγάκι μου, έφτιαξα και τα νύχια μου και τώρα θα κάνω ριλάξ, γιατί τ' απόγευμα θα μ' αφήσει ο χάζμπαντ με τα μικρά και θα πάει για καφέ. Πρέπει να 'χω δυνάμεις!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Τι έφτιαξες καλό μου;

Σπανακόρυζο κι ανυπομονώ να το δοκιμάσω!

Άστους να κάνουν τεμενάδες καλό μου, έτσι τις κρατάνε τις δουλειές πολλοί!

Σας αφήνω, καλή συνέχεια! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χαχαχχαχα σε καλο μας σημερα,τι να καταλαβω ρε κοριτσια 5.30 το πρωι να ταν 1 το βραδυ ή 7 το πρωι ναι 5 το πρωι ειναι κλειστο το συστημα κ δεν με κουναει-ξυπναει τπτ.λοιπον πηγα σημερα σε χειρουργο επιτελους για τις ελιες μου μια στην πλατη κ 4 ακομη πρεπει οποσδηποτε να βγουνε,κλ δεν ηταν κατι που δεν ηξερα αφου οσοι γιατροι δερματ.κ μη οσοι τις εχουν δει εχουν πει να βγουνε....το θεμα ειναι οτι επιτελους κουνηθηκα κ πηγα.τωρα για το χειρουργιο μαλλον λεμε για παρασκευη,θα δουμε.αυτα τα νεα μας.

921477wc2fyvv2y2.gif

Ρε κουφετάκι... τι μου θύμισες τώρα! Κι έχω λίγα στο κεφάλι μου, ξέρεις...

Πωπω, κι εγώ πρέπει επιτέλους να πάω να δω τις ελιές μου... και τον θυροειδή μου βεβαίως... και οδοντίατρο φυσικά...

Αύριο πάω σε άλλον ορθοπαιδικό, θεωρείται ό,τι καλύτερο έχουμε αυτή την στιγμή στην Ελλάδα για την σπονδυλική στήλη. Το κακό είναι ότι βλέπει μόνο στο ΚΑΤ με απογευματινό ραντεβού, οπότε θα τρέχουμε εκεί το βράδυ... Για να δούμε...

Φυσικοθεραπείες, από δω και πέρα θα κάνω μέρα παρά μέρα... Έχω παντού μελανιές, δεν ξέρω αν πονάω εσωτερικά ή εξωτερικά πλέον.

Και μέσα σε όλα, πρέπει οπωσδήποτε να βρω χρόνο να κατέβω στην μαμά μου για να κανονίσω με το γραφείο τα του μνημοσυνου... Ρε σεις, πόσα πολλά πρέπει να γίνουν! Και να σκεφτεί κανείς ότι απλά θα το αναθέσουμε σε γραφείο! Πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου έκανε ένα εκατομμύριο ερωτήσεις που δεν ήξερα τι πρέπει να απαντήσω! Έτσι, απλά τους ενημερωσα για την ημερομηνια, να κανονισουν εκεινοι με εκκλησια και θα παω απο κοντα με την μαμα μου να δω τι θα ακουσω! Ποσο ανούσια είναι όοοοολα αυτά όμως!

Έλεν, σήμερα θυμήθηκα κάτι, σου στέλνω πμ...

Καλό ξημέρωμα κούκλες!

γεια σας φιλενάδες...τι κάνετε; πώς είναι τα μπεμπόνια...χρόνια πολλά στους Γιάννηδές σας...να'ναι πάντα καλά...

εγώ από Τετάρτη ξεκινάω αναγκαστική άδεια 2 εβδομάδων (όλοι στο λογιστ δηλαδή, γιατί μας έιχαν μείνει μέρες από το 2011 και δδδεν θέλουν να μας τις πληρώσουν) άρα θα τα λέμε συχνάπυκνά.....άντε να ξεκουραστώ γιατί από τα Χριστούγεννα χτυπάω 12ωρα και έκανα και ένα λάθος στην τιμολόγηση από την κουραση οφ κόρσ και μου τα ψιλο-σκοτίσανε και καλύτερα να βγω σε άδεια να ξεκουραστώ λίγο...:wink:;-):wink: να δω και τον Τζότζο μου....αααχ Τζουρτζοράκι...(παρεπιπτόντως έχει γίνει ένας σκατούλης...καλά να'ναι...)

καλά κι εμείς τα ίδια...και ένα περίεργο πράγμα ρε παιδί μου, πάντα πέφτει φλουρί στην διοίκηση...στο καλό βραδυνιατικο...αα! εμας για δωράκι δίνουν κωνσταντινάτο...χαχα λες και ξεγεννάμε...χαχαχαχα...αλλά η αλήθεια είναι οτι μας έχουν γκαστρώσει εκει μέσα(τί λέω η γυναίκα!!!)

Σίγουρα ήταν δυνατό, αφού εμείς ξυπνήσαμε από βαθύ ύπνο. Αλλά εντάξ, έχουμε ζήσει και πολύ πιο δυνατούς.

Τι ρε; έκανε σεισμό σε εσάς ;πόσο; εμάς κάνει συνέχεια....για αυτό είμαστε "κουνημένοι"!!!!:wink:;-):wink:

Θα 'ρθει ο "μεγάλος";;; Πωωωωωω, μεγαλεία! :tongue:

Καλά να περάσετε! :mrgreen:

Eγώ τέλειωσα και το φαγάκι μου, έφτιαξα και τα νύχια μου και τώρα θα κάνω ριλάξ, γιατί τ' απόγευμα θα μ' αφήσει ο χάζμπαντ με τα μικρά και θα πάει για καφέ. Πρέπει να 'χω δυνάμεις!!! :D

μα ρε κοπελιά, οτι κάνεις και μποτέ με 2 μικρά! Μπράβο σου..εγώ μάλλον κλαίγομαι τελικά, γιααααααααα να συμμαζευτώ λίγο.....αλλά εντάξει δεν είμαι τελειώς, το μαλλί το φτιάχνω μόνη μου κούκλα είμαι, μπράβο μου(μόνη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω:lol::lol::lol:)

χαχαχχαχα σε καλο μας σημερα,τι να καταλαβω ρε κοριτσια 5.30 το πρωι να ταν 1 το βραδυ ή 7 το πρωι ναι 5 το πρωι ειναι κλειστο το συστημα κ δεν με κουναει-ξυπναει τπτ.λοιπον πηγα σημερα σε χειρουργο επιτελους για τις ελιες μου μια στην πλατη κ 4 ακομη πρεπει οποσδηποτε να βγουνε,κλ δεν ηταν κατι που δεν ηξερα αφου οσοι γιατροι δερματ.κ μη οσοι τις εχουν δει εχουν πει να βγουνε....το θεμα ειναι οτι επιτελους κουνηθηκα κ πηγα.τωρα για το χειρουργιο μαλλον λεμε για παρασκευη,θα δουμε.αυτα τα νεα μας.

άντε κουφετούλι μου μπραβο...δεν είναι τίποτα το έχει κάνει μία αδερφή μου...τραβηγματάκι θα αισθάνεσαι στην αρχή, μετα τίποτα όλα ΟΚ...

Κούκλες πάω να ξαπλώσω γιατί ο πάστας με αγριοκοιτάει..τα λέμε λοιπόν από άυριο..καλό βραδάκυ...μουάτς

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

οπως το πες λενι ανουσια.η βιομηχανια του πονου καλα κρατει.α ρε κοριτσι μου τι τραβας μωρε τοσο καιρομε την μεση σου γμτ.κ το μερα παρα μερα ποσο καιρο θα παει?η κορη μου εκανε μπιφτεκια 1η φορα μονη της,κ μετα τα καναμε καβυροπατι(μπομπ σφουγγαρακι)κ χλαπακιαζω ενα..............θα φαω κ δευτερο.

921477wc2fyvv2y2.gif

καλημερα κουκλες!τι κανετε?πηγα χτες γιατρο τελικα...ο μικρος ακομη το κεφαλακι του ψηλα ειναι και ειναι 2200,ο τραχηλος κονταινει αλλα φυσιολογικα,θελει να με κρατησει 10 μερες ακομη να μπω 35η σε δευτερη εγκυμοσυνη και μετα οκ,ετσι ξαναρχισα γιουτοπαρ στη μιση δοση.αυατ κουκλιτσες,οαλ ακαλα,απλα εχω πονακια που και που ,πονακια που ενιωθα στη μικρη μου 3 μερες πριν γεννησω...ειδωμενν,ολα καλα!λενημου περαστικα καλο τρεξιμο,κουφετο να τις βγαλει ςνμα ησυχασεις εγω ειχα κανει αφαιρεση 2 σπιλων 2001 πολυ μικρες και οχι κρεατοελιες,αλλ απηγαιναν για μελανωμα...ετσι εδειξε η βιοψια.οκ.μαεστρια μου πως τα περασες μονη με τα μωρα?ελενη2008 αυτο που λεει και ηλενη δηλαδη βγαλατε την κουκουλα αγαπουλα και τωρα κοψατε ολοι μαζι κοπη τη πιτ απου ελεγε και μια παλια διαφημιση?ελεος!σορρυ αν καποιες φορες φαινομαι βιαστικη αλλα μ ετο κινητο λιγα μπορω να γραψω παντως σας διαβαζω!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημέρα!!!

Κισάκι μου, πρωινό πρωινό??? ΥΠΟΜΟΝΗ βρε μωρό μου, τί είναι δέκα μερούλες? Βρε κάτσε και απόλαυσέ τώρα ξεκούραση, θα γεννήσεις και θα ξεχάσεις αυτά που ήξερες! Αντε μαρή, μου έχεις λείψει...

Κουφετάκι, δεν έχω ιδέα για πόσο καιρό θα κάνω φυσικοθεραπεία. Βλέποντας και κάνοντας... Χτες ένιωθα αρκετα καλά... Με πήρε τηλ. μια φίλη και κανόνισα "εφορία" κι εγώ το πρωί. Έχω να πάρω ένα σκασμό δώρα (ναι, ναι, για τις γιορτές!!! Κάλλιο αργά παρά ποτέ, έτσι?) Αλλα τώρα δεν είμαι και πολύ στα καλά μου...

Καλημέρες κούκλες!

το θεμα ειναι οτι επιτελους κουνηθηκα κ πηγα.τωρα για το χειρουργιο μαλλον λεμε για παρασκευη,θα δουμε.αυτα τα νεα μας.

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Τπτ δεν είναι απ' όσο ξέρω, λίγη υπομονή θέλει.

μαεστρια μου πως τα περασες μονη με τα μωρα?

Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια κισάκι. :D

Άντε βρε κορίτσι μου, με το καλό να γεννήσεις!

Κισάκι μου, πρωινό πρωινό??? ΥΠΟΜΟΝΗ βρε μωρό μου, τί είναι δέκα μερούλες? Βρε κάτσε και απόλαυσέ τώρα ξεκούραση, θα γεννήσεις και θα ξεχάσεις αυτά που ήξερες!

Πες της ταααααααααα! Που νομίζει ότι θα γεννήσει και θα ξενοιάσει.

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ κοπελιά, αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις ΛΕΜΕ! :mrgreen:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κορίτσια!

Εγώ κοιμήθηκα άθλια, γιατί ο Γιάννης ήρθε στο κρεβάτι μας, εξοστράκισε τον χάζμπαντ και δεν άφησε ούτε εμένα να κοιμηθώ, τόσες φορές που στριφογυρνάει, πέφτει, μονολογεί, κλπ.

Τώρα σπίτι, ένα φαί έχω να κάνω, δεν ανοίγω άλλη δουλειά, και ίσως να σιδερώσω και λίγο. Η μικρή είναι δίπλα μου στο ριλάξ και πιπιλάει :D.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...