Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

Ωοληψια χωρις μεθη;; σιγουρα δεν εισαι παραδειγμα 🤣🤣 μπραβο κοπελα μου παντως εισαι πολυ δυνατη, καλη επιτυχια σου ευχομαι, συντομα να εχεις στη κοιλιτσα το θαυματακι σου! 

Χωρίς μέθη επειδή ειναι 1-2 ωάρια. Μη φανταστείς πως κάνω χωρίς μέθη για άλλο λόγο. 😂 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Μαεστρια και σαντυ,χρονια πολλαααααα!!!!!!!!!Να τα χαιρεστε τα αγορακια σας,να ειναι παντα γερα,ευτυχισμενα και να σας κανουν καθημερινα περηφανες μανουλες,με το καθετι!!!
Καλημέρες!!!

Χρόνια Πολλά στους Γιάννηδες της Μαεστρίας, Σάντυς και Κίσας!

Θένκιου, θένκιου παιδιά, να τους χαιρόμαστε!!! :D

(να κεράσω κάτι ΟΧΙ λάιτ; )

images?q=tbn:ANd9GcTPHZHgClbhDsAQhpgf8jT8yzyGwSbgW8qxoZSvEXH5UGvuXhXP_a7qjlif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κορες καλη βδομαδα κοριτσια το ακουτε..................ΗΣΥΧΙΑΑΑΑΑ!!!ειναι ολα τους γερα να ναι σχολειο ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Kαλημέρες!!!!

Τι κάνετε κοριτσάρες;

Κουνηθήκατε το πρωί ή χαμπάρι δεν πήρατε;

Εμείς κουνηθήκαμε αρκετά και ψιλοχεστήκαμε γιατί είχε πολύ βοή!

Να ευχηθώ κατόπιν εορτής γιατί χθες είχα ζόρικη μέρα και δεν μπήκα καθόλου!

Μαέστρο και Σάντυ να τα χαίρεστε τα παληκαράκια σας και να τα καμαρώσετε άντρακλες!!!

Μαράκι είπα να κάνω κράτει με τα γλυκά, αλλά μ'αυτά που βλέπω πρωί πρωί τι να κάνω η γυναίκα; Θα χτυπήσω μια καριόκα που με κέρασαν!!!:tongue::tongue:

Κίσα να τον χαίρεσαι και με το καλό το νινί!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

μπαρδον?!!!!!!!!!!!!εγινε σεισμος?τι ωρα?δεν καταλαβα τπτ η μοσχαρα!!!ειχε κ βοη?αιντε κουφαθηκα κιολας..........που ρε ελενη μου?στην κρητη?γτ δεν ημαστε και μακρια!!!!!!!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα,καλη βδομαδα τσουπρες μου τι κανετε;

Καλα βρε κουφετακι μου σοβαρα δεν καταλαβες;Ηταν στις πεντεμιση,τα ξημερωματα,βεβαια μονο 3,1,αλλα που λεει κι η λενη ειχε βοη.Αφου απο αυτο ξυπνησα,μετα αδιαθετησα κιολας,οποτε δεν επαιζε το σεναριο να ξανακοιμηθω....και τωρα ειμαι λιγο σα ζαλισμενο κοτοπουλο:confused::confused:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρες!!!!

Τι κάνετε κοριτσάρες;

Κουνηθήκατε το πρωί ή χαμπάρι δεν πήρατε;

Εμείς κουνηθήκαμε αρκετά και ψιλοχεστήκαμε γιατί είχε πολύ βοή!

Το καταλάβαμε. Ήταν πολύ μέσα στη μαύρη νύχτα όμως, έτσι δεν είναι; Με κοιτάει ο Κώστας, μου λέει "Σεισμός", του λέω "Ναι" και ... γυρνάω πλευρό και ξανακοιμήθηκα. :tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μπραβο βρε μαεστρια μου,εγω παλι αφου ημουν ξυπνια,αρχισα να κανω σεναρια διαφυγης:tongue::tongue:

Αχ, δεν είμαι πρωινός τύπος βρε Μανού μου. Να γίνονται μεσημέρι οι σεισμοί, να με βολεύουν.

Όχι, σοβαρά τώρα, τους έχω συνηθίσει μωρέ, μια ζωή.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μπαρδον?!!!!!!!!!!!!εγινε σεισμος?τι ωρα?δεν καταλαβα τπτ η μοσχαρα!!!ειχε κ βοη?αιντε κουφαθηκα κιολας..........που ρε ελενη μου?στην κρητη?γτ δεν ημαστε και μακρια!!!!!!!!!!!

Ποια κρήτη μαρή τρελλή; Και θα κουνιώμασταν εδώ; χαχαχαχα!!!!

Στην ευκαρπία ήταν το επίκεντρο!

Το καταλάβαμε. Ήταν πολύ μέσα στη μαύρη νύχτα όμως, έτσι δεν είναι; Με κοιτάει ο Κώστας, μου λέει "Σεισμός", του λέω "Ναι" και ... γυρνάω πλευρό και ξανακοιμήθηκα. :tongue:

:lol::lol::lol: Καλά εσείς δεν παίζεστε!!!!!

Μπραβο βρε μαεστρια μου,εγω παλι αφου ημουν ξυπνια,αρχισα να κανω σεναρια διαφυγης:tongue::tongue:

χαχαχα!!! Κι εγώ πήρα το παιδί παραμάσχαλα και το ανέβασα επάνω για να μπορούμε να φύγουμε γρήγορα!!!:tongue::tongue:

4Suap3.png

Αχ, δεν είμαι πρωινός τύπος βρε Μανού μου. Να γίνονται μεσημέρι οι σεισμοί, να με βολεύουν.

Όχι, σοβαρά τώρα, τους έχω συνηθίσει μωρέ, μια ζωή.

Ναι μαρή, αλλη φορά θα του λέμε δεχόμαστε 12 με 2!!! :tongue::tongue::tongue:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες κι εμεις τον ακταλαβαμε...ημικρη ξυπνησε 2 το πρωι,την ξανακοιμισα,μετα σηκωθηκε 3 λεω θα πειναει της δινω γαλα.μετα ξυπνησ κατα τις 4 και ηθελε παιχνιδι,μτην κατεβασαεμπαινε στα κουτια παο παμπερς,επαιζε....5,30 ξανακοιμηθιηκε μετα το σεισμο...ξυπνησε 8,30 και τωρα την ξκαναεπεσε το καθικι!εμεις βεβαια κοτοπουλα!καλημερα ειπα η οχιιιιιιι?καλημερα καλη εβδομαδα!κουκλες ειχα ενοχλησεις απο κατω,αυριο εχω γιατρο,νομιζω οτικοντευω...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Ε, δεν πάτε καλά που θα τρομάξουμε με τα 3 ρίχτερ! Λες και δε ζείτε σε σεισμογενή περιοχή κάνετε βρε κοπελιές!

(κότες :P )

Ρε συ ήτανε πολύ δυνατό το τράνταγμα και κυρίως το βουητό...

Τουλάχιστον στην περιοχή μας! Αφού ο χάμπυ πήγε να πάρει ψωμί και όλοι αυτό λέγανε!

Πάντως εγώ το ομολογώ... Τον σεισμό τον τρέμω!

Ποτέ δεν ξέρεις πότε και πως θα χτυπήσει!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...