Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

Ωοληψια χωρις μεθη;; σιγουρα δεν εισαι παραδειγμα 🤣🤣 μπραβο κοπελα μου παντως εισαι πολυ δυνατη, καλη επιτυχια σου ευχομαι, συντομα να εχεις στη κοιλιτσα το θαυματακι σου! 

Χωρίς μέθη επειδή ειναι 1-2 ωάρια. Μη φανταστείς πως κάνω χωρίς μέθη για άλλο λόγο. 😂 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.τι γίνεται;έχω βαρεθεί βρε κορίτσια.κατερινακι μου σε καταλαβαίνω που έχεις ανασφάλεια.ετσι νιώθω κ γω.ανασφαλεια ,άγχος κ αγωνία να περάσουν οι έξι αυτές εβδομάδες κ να μην χρειαστεί να μπω μέσα.δεν θέλω να αφήσω κ το Γιώργο πολλές μέρες μόνο του θέλω όμως κ να μάστερ καλά εγω κ το μωρό.

qeIGp2.png

xCQVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

de ua xreiastei koyklamoy ua deiw!maestria...πληρωνεις δνε πληρωνεις τα ιδι ααποτελεσματααααααααα???ε συμφωνωωω στα διαλα πια!αχαχαχα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημέρα!

Αυτέ τις μέρες και πολλή βαραμάρα έχω και πολύ δουλειά!!:tongue:

Εντωμεταξύ δεν μου έχει έρθει ακόμη περίοδος και κοντεύω να σκάσω και από το πρήξιμο και από τα γλυκά!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλά το τι έχω φάει αυτές τις γιορτές από γλυκά η γουρούνα,δεν λέγεται!!!

Κισάκι, κοντέυεις ρε συ!!!! Άντε, κουράγιο και μη νιώθεις ανασφάλεια χωρίς φάρμακα! Μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά!!!

Και εννοείται ΟΧΙ SEX τώρα χωρίς χάπια!!!

Κουκλάκι λογικό να σκυλοβαριέσαι και να σκέφτεσαι διάφορα αλλά όπως είδες ο καιρός περνάει γρήγορα και μέχρι στιγμής τα έχεις πάει πολύ καλά!

Ετσι θα συνεχίσεις!!;)

Μαράκι ψάξε να βρεις ποιος σας έκανε ποδαρικό!!!!:lol::lol:

Λενι μου που είσαι; Και οι άλλες οι τσούπρες που εξαφανίστηκαν;

Κουφέτο αν δεν κάνω λάθος ΄σήμερα γιορτάζει η κορούλα σου.....

Να την χαίρεσαι και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημερουδια ομορφες,τι μου κανετε;

Μαεστρια καλα μιλαμε για μεγαλο πακετο,τωρα οσον αφορα το αεριο,ποτε δεν εχω καταλαβει,γιατι να κοβεται η συνδεση,αφου καποιοι πληρωνεται κανονικα;Πρεπει να το δουνε παντως αυτο το θεμα.

Κουκλακι και κισακι μου,σιγουρα ειναι μεγαλο το ζορι που τραβατε,και για εμας που ειμαστε εξω απο το χορο,ειναι ευκολο να "τραγουδαμε".Καντε ομως βρε πουλακια μου λιγο υπομονη,να βγουν τα μπεμπεκια σας στην ωρα τους και γερα,και μετα ολα θα ειναι περασμενα-ξεχασμενα....

Ελενιτσα2008,τι ακουω,καθυστερεις,πουλακι μου;Μηπως μας εχεις καμια ευχαριστη εκπληξη για το 2012;Λεω εγω τωρα;);)Καλα κι εγω εχω φαει και τσιμπησα περιπου ενα κιλακι,αλλα απο βδομαδα θα πεσει πεινα,γιατι εχω παραγγειλει 2 φορεματακια απο Αγγλια θελω να ειναι σουπερ!!!:tongue:

Οσο για το κουφετακι νομιζω οτι η κορουλα της γιορταζει αυριο μαζι μΈΜΕΝΑΑΑ!!!!!

Φιλακια τσουπρες,καλα να περνατε!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

de ua xreiastei koyklamoy ua deiw!maestria...πληρωνεις δνε πληρωνεις τα ιδι ααποτελεσματααααααααα???ε συμφωνωωω στα διαλα πια!αχαχαχα

Ναι, γαιτί είναι κεντρική θέρμανση που 'χε μετατραπεί σε αέριο, οπότε αν δεν πληρώσει κάποιος και δεν πληρωθεί ο λογαριασμός ... :rolleyes:

Αν και τελικά τώρα ΔΕ φταίει ο λογαριασμός, είναι πληρωμένος, έχει πρόβλημα ο ηλεκτρολογικός πίνακας. ΕΛΕΟΣ!

Κουφέτο αν δεν κάνω λάθος ΄σήμερα γιορτάζει η κορούλα σου.....

Να την χαίρεσαι και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς!

Τι γιορτή είναι σήμερα;;;!!! :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Χρόνια Πολλά Μανού μας, πάντα γερή και τυχερή να είσαι! Να τους χαίρεσαι όλους και εύχομαι ολόψυχα ό,τι επιθυμείς να το πάθεις!

Κουφετάκι μου, να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου... Πάντα γερό και τυχερό... Κι όλα τα υπόλοιπα που σου είπα! (χαχαχα)

Στις υπόλοιπες... να έχουμε φώτιση και υγεία!

Πολλά φιλιά και Χρόνια Πολλά!

:):):)Γειά σαααας...χρόνια πολλάαααα..

Μανουτιτάκι μουχρόνια πολλά να χαίρεσαι την οικογενειά σου και αυτοί με την σειρά τους εσένα....

Να είσαι πάντα καλά και γερή...φιλάκια ματσ μουτσ!!!

Κουφετάκι μου ναχαίρεσαι την κοράκλα σου, να την δεις όπως επιθυμείς και να είναι πάντα καλά...υγεία σε όλα τα παιδιά του κόσμου...και τον Τζότζο μου:):):)

Καλημέρα!

Αυτέ τις μέρες και πολλή βαραμάρα έχω και πολύ δουλειά!!:tongue:

Εντωμεταξύ δεν μου έχει έρθει ακόμη περίοδος και κοντεύω να σκάσω και από το πρήξιμο και από τα γλυκά!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλά το τι έχω φάει αυτές τις γιορτές από γλυκά η γουρούνα,δεν λέγεται!!!

Και γλυκά και καθυστερηση; Κοπελιά;Κοπελιά!!!! θα σε μαλώσω!!! ησουν γενικά ατακτούλα......:):):)...ενώ εμείειειειες Παναγίες!!!!χιχιχιχιχι

Λές να έχουμε κανα Ελενη2008-παιδο χαχαχαχαχαχα......

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Μπαίνω σφαιράτη γιατί η κόρη μου περιμ'ενει πως και πως να δει τα παιδικά της στο λαπτοπ('οπως καταλάβατε είναι ρεζερβέ!!!:tongue::tongue:)

Μανου χρόνια πολλά κι από δω!!

Να είσαι γερή, τυχερή κι ευτυχισμένη!!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!

4Suap3.png

χρονια πολλα φανη μας.ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας γερα να ναι ολα μας τα παιδακια να τα χαιρομαστε!!μια μερα πριν τα φωτα ειναι η γιορτη μας του αγ.θεωνά.ο καιρος δεν βοηθησε να παμε πουθενα δωσαμε κ το του του στον αδερφο μου,γτ μετα το ατυχημα δεν πηρε αλλο,οποτε χουχουλιασαμε μεσα ολοι κλ ηταν.τα λεμε κοριτσαρες μου!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα,μπηκα κι εγω σφαιρατη,γιατι θα παω τη μικρη στα γερμανικα.

Φιλεναδες μου αγαπημενες και παλι σας ευχαριστω ολες παρα πολυ για τις ευχες σας κι εδω και με στο κινητο.Να ειστε καλα,σας αγαπωωωω:tongue::tongue::tongue:

Κουφετακι μου να την χαιρεσαι την κοριτσαρα σου,αντε βρε και νυφουλα!!!Αρα ειχε δικιο η ελενη2οο8 που ελεγε τις ευχες της την προηγουμενη μερα,α ρε ελενη,ολα τα ξερεις!!!!Αληθεια τι εγινε αδιαθετησες εσυ πουλακι μου;;)

Μαεστρια και σαντυ,χρονια πολλαααααα!!!!!!!!!Να τα χαιρεστε τα αγορακια σας,να ειναι παντα γερα,ευτυχισμενα και να σας κανουν καθημερινα περηφανες μανουλες,με το καθετι!!!

Κισακι μου κι εσυ να χαιρεσαι τον αντρουλη σου,να ειναι παντα γερος και να ειστε μαζι κι αγαπημενοι!!

Συγγνωμη,δεν ξερω αν εχουμε αλλους εορταζοντες,anyway χρονια πολλα σε ολους!!!

Καλο Σ/Κ μπουμπουκια μου,φιλακιααα!!!!!!:)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρες!!!

Χρόνια Πολλά στους Γιάννηδες της Μαεστρίας, Σάντυς και Κίσας!

Να τους χαίρεστε κορες, να είναι πάντα γεροί και ευτυχισμένοι!

Χρόνια Πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν!!!

Πολλά φιλιά!

Να στε καλά για τις ευχές ευχαριστώ πολύ μαέστρια και δάντη νσ τους χαίρεστε

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καταρχήν εύχομαι καλή χρονιά σε όλες σας με υγεία και ηρεμία!

Με το καλό να έρθουν τα καινούρια μας μωράκια και στην ώρα τους!!!

Ευχές και σε όσες γιορτάζατε οι ίδιες, τα παιδάκια σας , οι άντρες σας, κλπ...Δεν αναφέρομαι ξεχωριστά στην καθεμία γιατί πολλοί οι εορτάζοντες και μην ξεχάσω κάποια...

Εμείς πήγαμε για λίγες μέρες στους γονείς μου οπότε ξεφύγαμε λιγάκι. Βγάλαμε φωτό με τον Άγιο Βασίλη, παίξαμε στο χιόνι, πολλές εμπειρίες για τον μικρό μου...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...