Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Zaxaroulamak είπε:

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

Αυτό ακριβως 😂 του το είπα κιόλας κρατιέμαι μην φάτε καμία αδέσποτη γιατί μου έλεγε χαλάρωσε 😂😂😂😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπουμπουκια μου ομορφα(ακους μαεστρια,για σενα τα λεω) Καλη Χρονια να εχουμε.Υγεια,χαρα και ευτυχια στις οικγοενειες μας.Απ'οτι ειδα στα πεταχτα μια χαρα τα περασατε ολες σας και πολυ χαιρομαι για αυτο.Κι εγω επισης τα περασα μια χαρα,οικογενειακα,με φαγοποτια εδω κι εκει.Παει η διαιτα,αλλα χαλαλι,απο βδομαδα θα αρχισω να βοσκαω παλι...

Εγω περναω τις ωρες με το λουλουδι μου,ειχε κι ο χαμπι αδεια,οποτε ημασταν στις βολτες,οπου δυο και εμεις τρεις,απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα,η μικρη πρεπει να αρχισει τις επαναληψεις για σχολεια,ξενες γλωσσες και τα σχετικα....

φιλακια,τσουπρες μου,τα λεμε!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

xρονια πολλα κοριτσια.μαεστρια κανε λιγο υπομονη θα φυγουν τα κιλα,κ εισαι μια ομορφη μανουλα.μην το σκεφτεσε.εχεις να φας τρεξιμο πολυ για να μεινουν.εχω την πεθερα στο σπιτι κ θα την εχω μαλλον μεχρι την πεμπτη...............γεια σας!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Περαστικα κουφέτο...μαεστρία έχει οι άλλη γυμναστική για τα κιλά κΙ είναι παντός καιρού... Με πιάνεις; φιλία σε όλες καλημέρα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

χρονια πολλα με υγεια και οτι επιθυμειτε κοριτσια!!!!

ελπιζω να τα περασατε τελεια και καταπληκτικα.σε μας το φλουρι το πηρε η μικρη,καλα το ελεγα εγω οτι ειναι τυχερο αυτο το μωρο.

καλα περασαμε αν σκεφτεις οτι ηταν οι πρωτες γιορτες χωρις τον μπαμπα μου και ηταν τοσο προσφατο.αλλα η ζωη συνεχιζεται κοριτσια ετσι πρεπει να σκεφτομαστε.

ελπιζω να ειστε ολες καλα.εφαγα του σκασμου και προβλεπω οτι η περιφερεια μου θα πηρε κιλακια παλι.ουφ!!!

δεν μπορω και τις διαιτες κοριτσια.χαχαχαχα

ο συζυγος ειναι και ανεργος ειναι και στο σπιτι εκανε μια μικρη κοιλιτσα και ολο παραπονα ειναι.πως ειναι ετσι οι αντρες ?εγω εχω μια περιφερεια αντε να μην πω και αυτος για μια κοιλιτσα .....εγω παντως γελαω !!!

καλη χρονια να εχουμε και ευχομαι σε ολες μας τα καλυτερα!

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

Βλέπω σιγά σιγά αρχίσαμε να επιστρέφουμε!

εχω την πεθερα στο σπιτι κ θα την εχω μαλλον μεχρι την πεμπτη...............γεια σας!!!!

Πολύ πολύ κουράγιο κουφέτο μου!!!!!:rolleyes: Άντε 2 μερούλες μείνανε!!!;)

Εγω περναω τις ωρες με το λουλουδι μου,ειχε κι ο χαμπι αδεια,οποτε ημασταν στις βολτες,οπου δυο και εμεις τρεις,απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα,η μικρη πρεπει να αρχισει τις επαναληψεις για σχολεια,ξενες γλωσσες και τα σχετικα....

έτσι Μανού, ευχαριστήσου την τώρα που μπορείς γιατί σε 1-2 χρόνια θα την κοπανάει με τις φίλες της ή με το αγόρι της για καφέ!!!:P

Σήμερα έχω πολύ δουλειά και βαριέμαι απίστευτα! Θέλω νάνι!!!!:mrgreen:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Σήμερα ήρθανε η μανούλα με μια ξαδέλφη μου για καφέ (απ' το χωριό) και τώρα μας παρατήσανε και πήγανε βόλτα στην αγορά. Μετά θα 'ρθουνε να τις ταίσω τις κυρίες ;). Καλά είναι, είπα και μια κουβέντα με ενήλικες.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σήμερα ήρθανε η μανούλα με μια ξαδέλφη μου για καφέ (απ' το χωριό) και τώρα μας παρατήσανε και πήγανε βόλτα στην αγορά. Μετά θα 'ρθουνε να τις ταίσω τις κυρίες ;). Καλά είναι, είπα και μια κουβέντα με ενήλικες.

χαχαχα!!! Σωστές τις κόβω!!!

Τι θα τις φιλέψεις;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

ωραια ιδεα τα γουβαρλακια για αυριο !μπραβο κοριτσια και δεν ηξερα πια μετα απο τοσα φαγητα τι να κανω!!!απο τωρα τα σκεφτομαι!!!φιλακια

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Καλησπέρα κ καλή χρόνια σε όλες!τι μου κάντε?μαεστρια μη σκάσω θα τα χάσεις.εγω το αρκούδα πήρα μέχρι τώρα 20?να δούμε που θα φτάσω.κατα τα αλλά συνεχίζουμε χάλια κ με πολύ άγχος αλλά τι να κανείς.πως τα περάσετε την πρωτοχρονιά?πολλα φιλία σε όλες.

qeIGp2.png

xCQVp2.png

κουκλακι μου....αχ καλο μου ταλαιπωρεισαι κι εσυ!ο μικρος καλα?

εγω ειχα ενα μπουκωμα λιγε ςμερες,μονο μπουκωμα ομως,ουτε καταρροη,ουτε βηχα,ουτ επονοκεφΛΟ ,ΩΣΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΕΝΤΟΝΕς ΑΝΑΓΟΥΛΕς και τασηγια λιποθυμια,δεενειχ καθολου κουραγιο!μα καθολου,νομιζα θα καταρρευσω δνεμπορουσα να σηκωθω απο το κρεββατι,ειχ απρογραμματισμενο ραντεβου στο γυναικολογο...του ειπα τα συμπτωματα,μου λεει ιωση,ολα καλα αλλα....η ιωσημου προκαλει ταχυκαρδια και σεμενα και στο μωρο,κυριως σ εμενα και για υτιο το λογο...μου εκοψε τα γιουτοπαρ μεχρι νεοτερας-επειδη κι αυατ επιβαρυνουντ ην ταχυκαρδια!καλο ε?και του λεω αμα γεννησω?μου λεει μααγεννησει ςγεννησες!το μωρο ειναι 2 κιλα...μεχρι να ηρεμησεις και ν αξαναρχισουμε τα χαπια αναμενπυμε ,πολληπροσοχη ,σπιτι κτλ κτλ.

αυτα!ινιωθα μιαανσφαλεια χωρις τα γιουτοπαρμου!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημέρες!!!

Βρε Κατρίν, κάνε λίγο υπομονή κουκλίτσα, σε τρεις εβδομάδες μπαίνεις στον μήνα σου! Κόψε και το σεξ (έλεος δλδ), ξεκουράσου όσο μπορείς και θα περάσει ο καιρός! Τον έφαγες τον γάιδαρο βρε μπέιμπ, κάνε λίγο υπομονή!

Κουκλάκι, ξεκούραση και όλα καλά θα πάνε!

Φιλιά!

Γιατί ανασφάλεια χωρίς το γιουτοπάρ; Και γιατί τα 'παιρνες; Δεν τα ξέρω καθόλου.

Καλημέρα κοπελιές!

Εγώ σήμερα νυστάζω, καθότι χθες η γαϊδάρα έκατσα μέχρι τις 2 και διάβαζα ένα βιβλίο κόμικ που φέρανε δώρο στον χάζμπαντ. Καλά να πάθω. :D

Εντωμεταξύ έχω μια υποψία ότι μπορεί να κόπηκε το αέριο της θέρμανσης, αν και χθες που πέρασε ο τύπος απ' την εταιρία κοινοχρήστων για να πληρωθεί, δεν ανέφερε τπτ. Αχ, βαχ, κι αν κόπηκε - νιώθω μια "δροσιά" στο σπίτι - άντε να μαζέψουνε τα λεφτά για την επανασύνδεση πάλι, άσε που πληρώνουμε κι εμείς που πληρώνουμε ΚΑΝΟΝΙΚΑ τα κοινόχρηστα!

Σταδιάλα να τα κάνουμε επιτέλους ατομικά. ΚΑΘΕ ΧΕΙΜΩΝΑ τα ίδια!

Επίσης, χάλασε και το ασανσέρ. Χάλασαν ΚΑΙ τα θυροτηλέφωνα! Όποιος έρχεται, μου κάνει κλήση και κατεβαίνω και του ανοίγω.

Κρίση περνάει η πολυκατοικία μου, μεμονωμένα! ΧαΧαΧαΧα!

Αυτά τα ολίγα. Τώρα κάνω δουλίτσες, να συμμαζέψω λίγο το σπιτάκι μου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...