Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

Ωοληψια χωρις μεθη;; σιγουρα δεν εισαι παραδειγμα 🤣🤣 μπραβο κοπελα μου παντως εισαι πολυ δυνατη, καλη επιτυχια σου ευχομαι, συντομα να εχεις στη κοιλιτσα το θαυματακι σου! 

Χωρίς μέθη επειδή ειναι 1-2 ωάρια. Μη φανταστείς πως κάνω χωρίς μέθη για άλλο λόγο. 😂 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Μόνη το πρωί βρε μεθυσμένο. Εννοώ ότι δεν έχει παιδικό ο Τζόνυ. :mrgreen:

χαχαχαχα βρε κούκλα χαίρομαι πολύ που σε βρήκα!!! Κι εγώ τρελλαίνομαι όταν έχω τα δύο παιδιά σπίτι... με την κυριολεκτική έννοια του ρήματος... Σκέψου ότι όταν γεννήθηκε ο μικρός, δεν πήγα την μεγάλη στον παιδικό σταθμό αν και την είχα γράψει... ήταν το 2009, η νέα γρίππη κτλ και φοβήθηκα μην κολλήσει τίποτα το μωρό... Και ήμουν σπίτι μέχρι που ο μικρός έγινε 15 μηνών... Μα τι ωραία που πέρασα τότε...

Εντάξει, μην λέω βλακείες, είχαμε και φοβερές στιγμές. Αλλά η επιλόχειος, με το κλείσιμο στο σπίτι, με τα ΠΟΛΛΑ κιλά (μην μιλάς για 3, έλεος), τις δύσκολες στιγμές και την άρνηση της Μυρτώς από την στιγμή που αντίκρυσε τον μαλλιά μέχρι πριν λίγο καιρό... Απίστευτη περίοδος! Εντάξει, όχι όλη αλλά εκείνο το καλοκαίρι... Ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω! Και φυσικά... ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ!

Εσύ μπέιμπ, μια χαρά το έχεις πάρει! Και πολύ σε χαίρομαι Μαράκι μου, αλήθεια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι από εμένααααα....χρόνια καλά και καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας...

Τι γίνεται κορίτσια; εγώ πάω για συνέχεια του κλεισίματος του χρόνου:mad::-x:-xχσ μέσα...ο πάστας έχει άδεια και ο Τζότζος ξεκινάει από άυριο σταθμό..μου χάλασε και ο απορροφητήρας άάάλλα 200-300 ευρωπούλια εκεί, γιατί βλέπεις βαλαμε συρταρωτό και τώρα αυτοί εκεί κυμαίνονται..Πρωτοχρονιάτικος μπουναμάς...!!!Δεν πειράζει τι να κάνουμε...γκρρρρρρ

Τι άλλα τι κάνετε; πως τα περάσατε; εμείς ήρεμα...να σας πώ δεν έφαγα και πολύ γιατί στο κάθε τραπέζι που καθόμαστε μαμ μαμ ο Τζότζος, δεν με αφηνει να φάω αυτό το παιδί...κοιτάει την σιλουέτα μου!!!χαχαχαχ...Βασιλόπιτα κόψατε;

Μαεστρούλι τι βλέπω; μας έχει πάρει από κάτω;για τσιρ απ!για πάρτο αλλιώς το θέμα..άκου "χοντρέλω"! μην σε ξαναακούσω να στεναχωριέσαι έτσι...χοντρέλω χοντρέλω , έχεις βγάλει και 2 μπουμπούκια πέρα όμως...και το σπίτι και τον άνδρα σου...για χαλάρωσε λίγο και άλλξε λίγο την σκέψη σου, μην σε παίρνει έτσι από κάτω..μια χαρά είσαι..όλες μας το έχουμε περάσει αυτό...άντε!και τα κιλάκια θα χάσεις και την ηρεμία σου θα βρείς, ολα θα ξαναμπούν σε πρόγραμμα σιγά σιγά...

Κατα τα άλλα καλα΄; οι υπόλοιπες; φιλάκια πολλά από τας Πάτρας!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Εσύ μπέιμπ, μια χαρά το έχεις πάρει! Και πολύ σε χαίρομαι Μαράκι μου, αλήθεια!!!

Έτσι λες; Τι να πω; Περνάω καλά και βγαίνει και στον κόσμο. :tongue:

Μαεστρούλι τι βλέπω; μας έχει πάρει από κάτω;για τσιρ απ!για πάρτο αλλιώς το θέμα..άκου "χοντρέλω"! μην σε ξαναακούσω να στεναχωριέσαι έτσι...χοντρέλω χοντρέλω , έχεις βγάλει και 2 μπουμπούκια πέρα όμως...και το σπίτι και τον άνδρα σου...για χαλάρωσε λίγο και άλλξε λίγο την σκέψη σου, μην σε παίρνει έτσι από κάτω..μια χαρά είσαι..όλες μας το έχουμε περάσει αυτό...άντε!και τα κιλάκια θα χάσεις και την ηρεμία σου θα βρείς, ολα θα ξαναμπούν σε πρόγραμμα σιγά σιγά..

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κοπελιά! Πολλά κιλά πονάνε τα πόδια, πονάει η μέση, κουράστηκα. Είναι κι ο χειμώνας και δε μπορώ να κινούμαι, να βγαίνω όσο θέλω. Τις προάλλες είχε λιακάδα κι έβγαλα τη μικρή με το καρότσι, 1,5 ώρα περπατούσα! Εύχομαι να 'ρθουν οι αλκυονίδες σύντομα.

Καλά πήγε το τραπέζωμα χθες κορίτσια, φάγαμε, χορτάσαμε, ήπιαμε καφέ, κόψαμε (και φάγαμε) βασιλόπιτες, εμείς και τα πεθερικά, ωραία ήταν, οικογενειακά. Τώρα, ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του (εκτός απ' το γιο μου που διακοπάρει, αλλά θα τον παρκάρω κι αυτόν :tongue:).

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Επιτελους!!! Κάποιος έκανε το ποδαρικό!!!

Συγνώμη εγώ θα τρώω το βρίσιμο όλη τη χρονιά;:lol:

Οχι ρε γμτ.... Πως δεν το πρόσεξα....

Γι'αυτό δεν έμπαινε καμία κουφαλίτσες;;;;

Το αλλα Σαββατο στη γιορτη του μικρου θα μετακομιζω τελεια χα!

Άντε να τελειώνετε να ηρεμήσετε Σάντυ!

Τα χέρια πως πάνε;

.να σας πώ δεν έφαγα και πολύ γιατί στο κάθε τραπέζι που καθόμαστε μαμ μαμ ο Τζότζος, δεν με αφηνει να φάω αυτό το παιδί...κοιτάει την σιλουέτα μου!!!χαχαχαχ...Βασιλόπιτα κόψατε;

Το ίδιο κι εγώ!!! Αφού ο μπαμπάς μου τσατίζεται και με "μαλώνει"!!!!:tongue:

Μη του μείνει νηστική η κορούλα!!!:lol::lol::lol:

Βασιλόπιτα κόψαμε παραμονή στους δικούς μου και έπεσε ανάμεσα στον αδερφό μου και την Λουκία, και ανήμερα στο σπίτι μας και έπεσε πάλι στην μικρή!!!

Έτσι λες; Τι να πω; Περνάω καλά και βγαίνει και στον κόσμο. :tongue:

Ηταν να μην πάρεις μπρος εσύ!!!!:lol::lol:;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Ελενάκι τι κάνεις; Καλά; Πέρασε η "κρίση";

Παιδιά στο σπίτι κόψαμε τρεις βασιλόπιτες, στις δυο, που κόψαμε ανήμερα Πρωτοχρονιά έπεσε ανάμεσα στα παιδιά μου!!! Το πήρα καλό σημάδι, ελπίζω να είναι! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Και πήρες φόρα μαρή τρελλή κι έκοβες; χαχαχα!!!!:lol::lol::lol::lol:

Την παραμονή, μετά την αλλαγή της χρονιάς, κόψαμε τα δυο μας, τα μικρά κοιμόντουσαν φυσικά.

Χθες ήταν και τα πεθερικά, εγώ σκεφτόμουν να κόψουμε τη μία όλοι μαζί, ο χάζμπαντ έφερε και τις δύο. Ε, θα μου πεις, σάμπως τι θα τις κάναμε; :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Την παραμονή, μετά την αλλαγή της χρονιάς, κόψαμε τα δυο μας, τα μικρά κοιμόντουσαν φυσικά.

Χθες ήταν και τα πεθερικά, εγώ σκεφτόμουν να κόψουμε τη μία όλοι μαζί, ο χάζμπαντ έφερε και τις δύο. Ε, θα μου πεις, σάμπως τι θα τις κάναμε; :rolleyes:

Μωρέ καλά τις κάνατε!!!:D:D

Τουλάχιστον ήταν νόστιμες; Γιατί εμείς μια που πήραμε από το περιβόητο μπλε ήτανε μαπα μέχρι εκεί που δεν παει!!

Αυτό το ζαβό γιατί κολάει σήμερα τόσο πολύ;

4Suap3.png

Μωρέ καλά τις κάνατε!!!:D:D

Τουλάχιστον ήταν νόστιμες; Γιατί εμείς μια που πήραμε από το περιβόητο μπλε ήτανε μαπα μέχρι εκεί που δεν παει!!

Αυτό το ζαβό γιατί κολάει σήμερα τόσο πολύ;

Η μια του Τερκενλή (τσουρέκι με σοκολάτα επικάλυψη) σταθερή αξία, η μικρότερη της αδελφούλας μου (τσουρέκι) ΠΟΛΥ ωραία, η τρίτη ήταν απ' το Ble (συμπτωματικά) αλλά ήταν θρακιώτικη στριφτή (έτσι την ονόμασαν) και ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ σου λέω, πολύ νόστιμη!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

η τρίτη ήταν απ' το Ble (συμπτωματικά) αλλά ήταν θρακιώτικη στριφτή (έτσι την ονόμασαν) και ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ σου λέω, πολύ νόστιμη!

Έλα ρε.... Δεν το πιστεύω!!!!

Η απλή πολύ φόλα λέμε!

Γι'αυτό κι εγώ θα πάρω το αίμα μου πίσω! Θα χτυπήσω Τερκενλή με καστανο!!!:mrgreen::mrgreen:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...