Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάρες μου όμορφες! Τι κάνετε;

Ξέχασα να καλωσωρίσω τα καινούρια κορίτσια αλλά δεν είμαι στις καλές μου αυτές τις μέρες.... Πέσανε όλα τα προβλήματα μαζί και έχω γίνει ψιλοσκατά...

Tι έπαθες παιδάκι μου;

Εγώ έχω συνέχεια κόσμο αυτές τις μέρες. Καλά είναι, βλέπω φίλους, συγγενείς, κλπ.

Κορίτσια καλά να περάσετε εύχομαι, τα καλύτερα για το νέο χρόνο!!!!

10856999-2012-happy-new-year.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

άντε ρε τσούπες..Καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας, υγεία και καλές μέρες για τις οικογένειές μας και όλου του υπόλοιπου κόσμου...

Φιλάκια από την παστακοοικογένεια.......

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Ευχομαι καλη χρονια! το 2012 να φερει στην καθεμια οτι επιθυμει! κουκλακι με το καλο...και ολα θα πανε καλα!

Κισσα με το καλο και εσυ κουκλα!

Σε ολες ευχομαι τα καλυτερα και πανω απο ολα υγεια!!

Διαφημίσεις

Καλή χρόνια κοπελες μου.ότι επιθυμείτε.εγώ αες εχω περίεργο συναιδίωμα. είχα πονακια καιτώρα. Τώρα συσπασεις και η κακομοίρα η μαία μου θα λείπει ταξίδι 1_4 ιανουαρίου.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κουκλιτσες μου καλημερα,χαθηκα το ξερω,αλλα με το κοριτσακι μου σπιτι,δε μενει και πολυς χρονος,κανουμε πραγματα μαζι και βγαινουμε κι εξω για καφεδακια.Μιας κι η "εφορια" αυτες τις μερες ηταν κλειστη;)

Κουκλακι μου τι να πω βρε κοριτσακι μου,υπομονη και να ακουλουθεις πιστα οτι σου λενε οι γιατροι σου για να πανε ολα καλα και να ερθει στην ωρα της η κορακλα σου.

Γενικοτερα να ευχηθω σε ολες τις εγκυουλες μας,με το καλο να κρατησουν γερα μωρακια και να γεμισουν οι αγκαλιες τους με χαρουμενες φατσουλες.Να μεινουν εγκυουλες οσες το επιθυμουν και οι υπολοιπες να χαιρομαστε τα παιδακια μας και τις οικογενειες μας.

Ελενη2008 τι εγινε βρε κοπελια,γιατι προβληματα;Ευχομαι να ειναι ασημαντα και να περασουν γρηγορα.

Τσουπρες,μπουμπουκια μου ομορφα ευχομαι καλη χρονια και του χρονου να ειμαστε καλα,υγεια και παλι υγεια να εχουμε και απο εκει περα να μπορουμε να ζουμε εστω και στιγμες ευτυχιας και ξενοιασιας.

Να περασετε ολες πολυ ομορφα και να απολαυσετε καθε στιγμη με τους αγαπημενους σας,να κανετε απολογισμο για τη χρονια που φευγει,αλλα κυριως να βαλετε στοχους και να μην ξεχασετε να κανετε ονειρα για τη χρονια που ερχεται(οσο δυσκολο κι αν ακουγεται αυτο)

Νομιζω οτι παρολες τις δυσκολιες που ειχε η χρονια,εμεις καταφεραμε να κρατησουμε το παρεακι και να ειμαστε κοντα η μια στην αλλη,εστω και διαδυκτιακα;)

Φιλακια πολλα σε ολες!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα κοριτσια.σημερα θα ειναι μερα τρεχω και δεν φτανω.

σε ολες τις εγκυουλες να γεννησουν με το καλο στην ωρα τους .kisha να προσεχεις κουκλιτσα μου πολυ με τα πονακια σου.ηρεμα να ερθει στην ωρα του το μωρακι.

σας ευχομαι καλη πρωτοχρονια και το 2012 να γινουν τα ονειρα σας αληθινα.

φιλακια κοριτσια.

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Καλη Χρονια κουκλες, ΥΓΕΙΑ και χαρα στα σπιτικα σας και να ειναι παντα γερα τα παιδακια μας...

Η νεα χρονια να ειναι καλυτερη γιατι το 11 τουλαχιστον για μενα ηταν η χειροτερη χρονια της ζωης μου... Ευχομαι λοιπον να εξακολουθησει να ειναι η χειροτερη για παντα!

Κουκλακι μου, ευχομαι κουκλιτσα μου να πανε ολα καλα... Να γεννηθει ο μπεμπης στην ωρα του και γερος! Και να ξεχαστουν ολες οι δυσκολιες που ειχες μεχρι τωρα...

Καλη λευτερια στις εγκυουλες, γερα μπεμπακια να αποκτησουν, σε οσες επιθυμουν κι αλλο παιδακι να το παθουν τη νεα χρονια, οι υπολοιπες να ειμαστε γερες και να καμαρωνουμε τα παιδακια μας...

ΥΓΕΙΑ και μονο ΥΓΕΙΑ παιδες!!!

Καλη Χρονια!

Z

Καλη χρονιά αγαπούλες μου!!!!!

ΥΓΕΙΑ,ΥΓΕΙΑ,,ΥΓΕΙΑ!!!!!!

Όλα τα άλλα θα έρθουν!!!!

Εύχομαι αυτή τη χρονιά να μας βρουν τα καλύτερα και όλα τα προβλήματα να είναι περαστικά κι αγύριστα!!!

Κι επειδή μ'έχουν πιάσει και τα ευαίσθητά μου.....

Χαίρομαι πολύ που σας γνώρισα κοριτσάρες!!! Είστε πολύ αξιόλογα πλασματα κα πολύ καλά παιδιά!!!!

Φιλάκια!!!

Ελπίζω να σας πετύχω αύριο το πρωί που δουλεύω!!!;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Επιτελους!!! Κάποιος έκανε το ποδαρικό!!! Δεν θα τολμούσα με τίποτα να το κάνω εγώ, το επίθετο "τυχερή" δεν ειναι αυτό που με χαρακτηρίζει το τελευταίο ΜΕΓΑΛΟ διάστημα!!!

Καλή Χρονιά κούκλες, μόνο ΥΓΕΙΑ και χαρά εύχομαι!

Κοριτσαρες μου καλη χρονια να χουμε, υγεια, αγαπη και ολα τ αλλα θα ερθουνε ελπιζω... Το αλλα Σαββατο στη γιορτη του μικρου θα μετακομιζω τελεια χα! Δε γραφω πολλα γιατι ειμαι κουρελι αλλα να ξερετε σας σκεφτομαι ολες και μου λειπετε!

Υγεία πάνω απ' όλα βρε!!!! Περαστικά να 'ναι κοπελιές κι ας ταλαιπωρούμαστε!

Εγώ έχω ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΤΕΙ! Ας με δέσει κάποιος. Βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και παθαίνω κατάθλιψη. Βγήκα απ' την εγκυμοσύνη με μόλις 3 κιλά συν (Κιουρία) κι έχω βάλει άλλα 3 με την μανία που μ' έπιασε!

Τετάρτη πάω στη διαιτολόγα, να με ξεχέσει, να με βάλει σε μια σειρά!!!!

Σήμερα περάσαμε οικογενειακά, ήρθαν τα πεθερικά και φάγαμε όλοι μαζί, ασχολήθηκαν με τα μικρά, ήσυχα γενικώς. Εγώ είμαι ένα ερείπιο, αλλά γενικώς καλά. Αύριο και μεθαύριο που θα 'χω και τα δυο μωρά σπίτι να δω πως θα τα βγάλω πέρα η χοντρέλω!!!

Καλή Χρονιά και πάλι κοπελιές! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χαχαχα Μαεστρία... ΔΕΝ θέλω να σε σοκάρω αλλά... από δω και πέρα, πάντα θα έχεις ΔΥΟ παιδιά στο σπίτι!!!

Μόνη το πρωί βρε μεθυσμένο. Εννοώ ότι δεν έχει παιδικό ο Τζόνυ. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...