Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!

taz μου μπηκες και εσυ?καλως την συμπεθερα μου.κοριτσια δεν ειναι καταπληκτικο που θα κανει η συμπεθερα μου διδυμακια? super mama ελπιζω να μην κουραζεσαι καθολου.

koufetaki μην αγχωνεσαι τα ιδια ειχε με τον γιο της και η κουνιαδα μου οσο ηταν μικρος και τωρα που ειναι εκτη ειναι μια χαρα,αφου και οταν αρρωστησει ουτε φαρμακα δεν του δινουν παρα μονο σε απολυτη αναγκη.και ειχε το ιδιο προβλημα.υπομονη και θα περασει κοπελα μου.μονο μην αγχωνεσαι .

maestria φαση ειναι και θα περασει.εχουν δικιο τα κοριτσια εχει χασει την αποκλειστικοτητα που ειχε,σιγα σιγα θα συνηθισει αλλα πρεπει να τον εχεις με το καλο,μην του πας κοντρα γιατι θα καταφερεις το αντιθετο αποτελεσμα.υπομονη και θα βρειτε τις ισορροπιες σας σιγα σιγα!!

σε ολες φιλακια πολλα και καλα να περνατε οτι και αν κανετε!!!

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!

taz μου μπηκες και εσυ?καλως την συμπεθερα μου.κοριτσια δεν ειναι καταπληκτικο που θα κανει η συμπεθερα μου διδυμακια? super mama ελπιζω να μην κουραζεσαι καθολου.

koufetaki μην αγχωνεσαι τα ιδια ειχε με τον γιο της και η κουνιαδα μου οσο ηταν μικρος και τωρα που ειναι εκτη ειναι μια χαρα,αφου και οταν αρρωστησει ουτε φαρμακα δεν του δινουν παρα μονο σε απολυτη αναγκη.και ειχε το ιδιο προβλημα.υπομονη και θα περασει κοπελα μου.μονο μην αγχωνεσαι .

maestria φαση ειναι και θα περασει.εχουν δικιο τα κοριτσια εχει χασει την αποκλειστικοτητα που ειχε,σιγα σιγα θα συνηθισει αλλα πρεπει να τον εχεις με το καλο,μην του πας κοντρα γιατι θα καταφερεις το αντιθετο αποτελεσμα.υπομονη και θα βρειτε τις ισορροπιες σας σιγα σιγα!!

σε ολες φιλακια πολλα και καλα να περνατε οτι και αν κανετε!!!

να σε κλ κοριτσαρα μου μιλησα κ με τον γιατρο μου λετε κι εσεις κ εχω ηρεμησει ασε που απο το 1ο κουταλκι που εδωσα στο παιδι ειδα διαφορα σημερα επιτελους κοιμηθηκαμε χωρις εκεινον τον τρελο γαιδουροβηχα λιγο το πρωι.κοιτα να προσεχεις την συμπεθερα εσυ ε!!!!!:wink:

Καλημέρα κοριτσάκια δεν κοιμήθηκα και κουτουλαω

γτ μανα μου γλυκια δεν κοιμηθηκες?

921477wc2fyvv2y2.gif

ναι συμπεθεραμπξκα γιατι σιγα-σιγα φουσκωνω και δεν μπορω να πολυμετακινουμε να εχω καποιον να μιλαω αλλιως ο λογαριασμος τελεφωνου θα εκραγει....

ευχαριστω πλ κοριτσια και τα δικα σας να σας ζησουν...κουφετακι περαστικα σας μα χαρα θα βγει ο πιτσιρικος σου...!!!

σε ευχαριστω κοριτσαρα μου,αντε με το καλο να ρθουν τα μωρακια σου μετα τις γιορτες θα κανουμε περισσοτερο παρεα γενικα εδω στο καφε μας κ θα τα λεμε ποιο πολυ.καλο μεσσημερι

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Γεια και από μένα!

Καλως ορίσατε μαμάδες με τα ... πολλά παιδιά!

Τώρα εμένα να μη μου γίνει εμμονή το τρίτο; Είναι σαν θεϊκό σημάδι.

Η γυναικολόγος λέει ότι μάλλον φταίνε τα ωάριά μου. Τι στο καλό μπορεί να πάθανε μέσα σε 4 χρόνια ρε παιδιά; Θα βρεθεί έστω και ένα να μου κάνει τη χάρη άραγε; Και τα χρόνια περνάνε και για πρώτη φορά παρατήρησα την κυταρίτιδά μου να είναι εμφανής και η κοιλιά σαν να είμαι 3 μηνών έγκυος και ...και ...και.... γενικώς με πιάσαν τα ψυχολογικά μου και δε μ' αρέσω τελευταία.

Ααααα εγώ δεν ήμουν έτσι. Θα αλλάξω πολλά με την νέα χρονιά μου φαίνεται.

Εγκυούλες όλες με το καλό σας εύχομαι να αγκαλιάσετε τα μωράκια σας στην ώρα τους (ακούς κίσα; ).

χαχαχαχα α ρ εΝιονιω...ακουω κοπελα μου!κουφετο τι γινεται με το μικρο τελικα?ταζ καλωσηρθες με το καλο τα μωρακια σου ,πατ κιουτ εξαμελης οικογενεια!αυτα ειναι!η μικρη δεν κοιμοταν μεχρι τι1-2 γκρινιαζε ολ ατην εφταιγαν...στις 6 σεξουλιαστηκα-εκεινη την ωρα απιρνω το χαπι μου-στις 2 το πρωι και στις 6 τοπρωι...αν τετραωρο,μετα δενειχαμε υπνο και πιναμε καφε.................αυταααααααα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλησπερα κοριτσαρες, χανομαι αλλα με εχει βγει ο πατος....το νεο σπιτι βαφτηκε κι αυριο τελειωνω με καθαριοτητα, η προηγουμενη πολυ μπιχλιαρα αλλαξαν χρωμα, πλακακια, μπανιο, κουζινα, μπαλκονοπορτες...τα χω παιξει...εχω μαζεψει πολυ πραγμα αλλα εχω μελλον ακομα.... Κουφετο η αδερφη μου ειχε βροχικο ασθμα μικρη σε σημειο να μη μπορει να αναπνευσει μετα απο θεραπεια απο 3χρονων και μετα δε τη ξαναεπιασε, μη μασας μια χαρα θα ειναι ο μικρος σου! Μανου να χαιρεσαι τη κοπελαρα σου, ταζ καλως ηρθες και με το καλο τα δυδιμακια σου! Μαρακι, ελενη, λενι, κουκλακι,κισακι, παστακια σας φιλω γλυκα και μολις μετακομισω θα επιστρεψω δυναμικα...

Αν κανονισετε εφορια ριξτε σημα μπας και ξεκλεψω καμια ωρα!

χαχαχαχα γεια σου ρε κισαρα σεξουλιαρα εκει εσυ δεν αλλαζεις με τπτ(κ κλ κανεις)κ εσυ ρε νιονιω μας υπαρξιακα?εδω ο μαστερ του ειδους με κοιλια 5μηνη σε περασα νιανιανια.η κυταριτιδα μου εφτασε στα αυτια μαλλον δεν θα κανω μπανιο το καλοκαιρι:rolleyes:,σαντυ τουλαχιστον για την πρωτοχρονια ολα οκ?ο μικρος βηχει ομως ειναι καλυτερα απο χτες,μου ειπε ο γιατρος οτι θα περασει οκ ειμαι καπως με τα παιδια μου(οπως ολες βασικα)τωρα ειμαι καλυτερα,καλο βραδυ κοριτσαρες

921477wc2fyvv2y2.gif

καλησπέρα κορίτσια!ταζ με το καλό!κισάκι δεν παίζεσαι με τίποτα ρε συ!χαράς το κουράγιο σου!σάντυ δεν βλέπω να πίνω εφορία σπίτι σου.μάλλον θα ρθω με το μωρό μαζί!κουφετάκι περαστικά σας!νιωνιω μη μασας τίποτα.θεά είσαι!παστάκια,μανού,ελένη,λένι κ μαράκι πολλά φιλιά!ελπίζω αύριο να πετύχω καμμία.είμαι συνέχεια ξαπλαμένη όμως κ δεν σηκώνομαι συχνά.όσο για μένα τα πράγματα χειροτέρεψαν.ο πλακούντας έχει πιάσει μήτρα κ θα κάνω σε δυο βδομάδες μαγνητική να δούμε αν είναι διεισδιτικός.ο γιατρός φοβάται μην πειράξει κ την ουροδόχο κύστη.σε κανα μήνα μπαίνω μέσσα για παρακολούθηση κ θα μείνω εκεί μέχρι να γεννήσω.κ΄τι άγνωστο για το πότε θα συμβεί.μακάρι να πάνε όλα καλά για την μικρή κ για μένα.καληνύχτα σε όλες!!!

qeIGp2.png

xCQVp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααααααααα.....

15 λεπτά πριν φύγω για την δουλειά, τα αντράκια μυ χρρρρ ψψψτ κι εγώ ξύπνια για να πάω να τρέξω τα κ@#@!πάγια μπας και δεν αποσβεστούν...στο καλό πρωινιάτικο...

Τι κάνετε; Κισάκι μου όλα καλά;Κουφετακι τι γίνεται με το παιδί; Σαντούλι υπομονή, θα τελειώσετε θα μπείτε και θα ξεμπερδέψετε, παλιοκατάσταση και κούραση είναι καταλαβαίνω....η Ελενη_κ τι κάνει ρε κορίτσια;Φιλάκια σε Μανού, Ελένη08(έχετε κλεισίματα κι εσείς;πώς πάει με τη δουλειά;),μαεστρούλι, Νιονιω,....άχχχ ξέχασα καμμία...σόρυυυυυυυυ

Κουκλάκι μου σε αφησα τελευταία για να σου πω οτι όλα καλά θα πάνε, απλά μην αγχώνεσαι.κάνε ΟΤΙ σου λένε οι γιατροί μέχρι να γεννηθεί το μπεμπέ και μετά όλα θα πάρουν ξανά τον δρόμο τους....περνάς κάπως τώρα το ξέρω, εμένα μου τυχε στην αρχη της εγκυμοσύνης αλλά κάπως καταλαβαίνω...υπομονή, θα περάσει...φιλάκια πολλα...

Ρε κορίτσια, άσχετο, πώς να σαςπεράσω φωτο στις απαντήσεις μου για να δίτε και το Τζότζο μου αγιοβασιλάκι;μπορεί να μου πεί καμμία...;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΜΟΥ ΡΕ ΣΥ...Ο ΜΙΚΡΟς ΣΤΟΥς ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ...ΠΙΚΡΑ,ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙς ΚΩΛΟ ΚΑΤΩ...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλησπέρα κορίτσια!ταζ με το καλό!κισάκι δεν παίζεσαι με τίποτα ρε συ!χαράς το κουράγιο σου!σάντυ δεν βλέπω να πίνω εφορία σπίτι σου.μάλλον θα ρθω με το μωρό μαζί!κουφετάκι περαστικά σας!νιωνιω μη μασας τίποτα.θεά είσαι!παστάκια,μανού,ελένη,λένι κ μαράκι πολλά φιλιά!ελπίζω αύριο να πετύχω καμμία.είμαι συνέχεια ξαπλαμένη όμως κ δεν σηκώνομαι συχνά.όσο για μένα τα πράγματα χειροτέρεψαν.ο πλακούντας έχει πιάσει μήτρα κ θα κάνω σε δυο βδομάδες μαγνητική να δούμε αν είναι διεισδιτικός.ο γιατρός φοβάται μην πειράξει κ την ουροδόχο κύστη.σε κανα μήνα μπαίνω μέσσα για παρακολούθηση κ θα μείνω εκεί μέχρι να γεννήσω.κ΄τι άγνωστο για το πότε θα συμβεί.μακάρι να πάνε όλα καλά για την μικρή κ για μένα.καληνύχτα σε όλες!!!

Κουκλακι μου γλυκο τι να πω η μπουμπου σε ταλαιπωρει αλλα υπομονη και ολα θα πανε καλα, σημασια εχει οτι σε παρακολουθουν και εσυ ακολουθεις τις συμβουλες του γιατρου. Δε πειραζει ας ερθει με το καλο η μπουμπου και ετσι οπως με βλεπω ανεργη θα κανουμε πολλες εφοριες!

θα την προσεχω απο μακρια την συμπεθερα μου koufetaki.θελει την μικρη για νυφη και της λεω οτι ειναι τσαουσα και θα τυρανναει τον κουκλο της και δεν την νοιαζει!!!μια χαρουλα θα ειναι !!!

koyklaki κανε υπομονη και θα περασει σιγα σιγα.τι να πεις,με το λαπ τοπ να μιλας και θα περναει η ωρα.να ερθει η μπουμπου σου και μετα να δεις γελια.αν γινει σαν την δικια μου τα δυο ποδια σε ενα παππουτσι θα σας βαλει!!!υπομονη

taz να καθεσαι καλα για τα διδυμακια μην μου κανεις την super mama.σε λιγο καιρο θα τρεχεις λοιπον τωρα ξεκουρασου.

κοριτσαρες καλη πρωτοχρονια να περασουμε και ας ελπισουμε το 2012 να ειναι καλυτερο απο αυτο που φευγει.δεν θελω τετοια χρονια ξανα με τιποτα.

φιλακια πολλα σε ολες

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Γεια σας κοριτσάρες μου όμορφες! Τι κάνετε;

Ξέχασα να καλωσωρίσω τα καινούρια κορίτσια αλλά δεν είμαι στις καλές μου αυτές τις μέρες.... Πέσανε όλα τα προβλήματα μαζί και έχω γίνει ψιλοσκατά...

Καλησπερα κοριτσαρες, χανομαι αλλα με εχει βγει ο πατος....το νεο σπιτι βαφτηκε κι αυριο τελειωνω με καθαριοτητα, η προηγουμενη πολυ μπιχλιαρα αλλαξαν χρωμα, πλακακια, μπανιο, κουζινα, μπαλκονοπορτες...τα χω παιξει...εχω μαζεψει πολυ πραγμα αλλα εχω μελλον ακομα.... Κουφετο η αδερφη μου ειχε βροχικο ασθμα μικρη σε σημειο να μη μπορει να αναπνευσει μετα απο θεραπεια απο 3χρονων και μετα δε τη ξαναεπιασε, μη μασας μια χαρα θα ειναι ο μικρος σου! Μανου να χαιρεσαι τη κοπελαρα σου, ταζ καλως ηρθες και με το καλο τα δυδιμακια σου! Μαρακι, ελενη, λενι, κουκλακι,κισακι, παστακια σας φιλω γλυκα και μολις μετακομισω θα επιστρεψω δυναμικα...

Αν κανονισετε εφορια ριξτε σημα μπας και ξεκλεψω καμια ωρα!

Καλό κουράγιο ρε κορίτσι και μη στεναχωριεσαι, με την καινούρια χρονιά θα συντονιστούμε για τις εφορίες!!!;)

θα κάνω σε δυο βδομάδες μαγνητική να δούμε αν είναι διεισδιτικός.ο γιατρός φοβάται μην πειράξει κ την ουροδόχο κύστη.σε κανα μήνα μπαίνω μέσσα για παρακολούθηση κ θα μείνω εκεί μέχρι να γεννήσω.κ΄τι άγνωστο για το πότε θα συμβεί.μακάρι να πάνε όλα καλά για την μικρή κ για μένα.καληνύχτα σε όλες!!!

Κουκλάκι... τι να πω ρε κορίτσι μου... Να είσαι αισιόδοξη και όλα θα πάνε καλά! Μπορεί αυτούς τους μήνες να ζοριστείς πολύ αλλα αξίζει τον κόπο!

Εύχομαι τα καλύτερα!

Μαρή Κίσα δεν παίζεσαι!!!!!! Χαρά στο κουράγιο σου!!:tongue:

Κουφέτο ξέχασα να σου πω... Να προτιμήσεις εισπνοές αέριους γιατί το σιροπάκι έχει παρενέργειες άσχημες. Φέρνει τρέμουλο, τρόμο και επιθετικότητα.

Μανού, μαράκι, Λένη που χαθήκατε;

Παστάκια τέλειος ο Τζότζος αλλά στείλτο μας με μειλ να τον δούμε καλύτερα! Με το κλείσιμο εγώ δεν έχω σχέση. Το κάνει το λογιστηριο.

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...