Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Θες και τα ρωτάς; :mrgreen::twisted:

Εσύ ΠΩΣ λες;

ΦΥΣΙΚΑ αξιοκρατικά με ασεπ!!!!!:tongue::tongue::tongue:

α ρε ελενη γτ δεν εγινες γιατρος ναι αυτο ειναι οριστε μου φυγε κ η απορια για εισπνεομενα φχαριστωωωωωωω

Είναι ποιο μαρη;

Με μπερδεψες! Τι ακριβώς σας έδωσε;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

το ospen μαρι!!!!παω λαικη μια βολτα να ξελαμπικαρει το μυαλο μου κ να χαζεψω γτ δεν θελω να παρω τπτ τα λεμε κορες πολλα φιλακιααααα

Βρε κοκοβιέ.... το οσπεν είναι αντιβίωση δεν είναι βρογχοδιασταλτικό!

Ρώτα το γιατρό τι πρέπει να παίρνει το παιδί σε φάση παροξυσμού για να είναι καλυμένο!

Αντε πάνε να ξελαπικάρεις τώρα λίγο γιατί παρααγχώθηκες!;)

Συνεννόηση μαντολίνο! :tongue:

Και βιολεντσέλο....:tongue::tongue:

Σε είπε ο μικρός τα καλαντα;

4Suap3.png

"Κάλαντα, κάλαντα, μες τη γειτονιά, ήθαν τα Χιστούγεννα και η Πιοτοχονιάααααααααααα", όλη την ώρα αυτό τραγουδάει. :D

Η δικιά σου;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

"Κάλαντα, κάλαντα, μες τη γειτονιά, ήθαν τα Χιστούγεννα και η Πιοτοχονιάααααααααααα", όλη την ώρα αυτό τραγουδάει. :D

Η δικιά σου;

χαχαχαχαχα!!!!!! Ωραίος!!!!!!

Στην αρχή δεν μου έλεγε τίποτα. Όταν άρχισαν να έρχονται τα παιδάκια την έβαζα να κρατάει το τριγωνάκι και σιγά σιγά ξεψάρωσε!

Μετά τα είπε σε όλους!!!!:D:D

4Suap3.png

Aπ' ότι κατάλαβα ψιλοξέρει και τα κανονικά (καλην ημέραν άρχοντες), τα μάθανε στον παιδικό, αλλά προτιμά το "Τρίγωνα, Κάλαντα".

Το είπε και στους παππούδες και φυσικά ματσώθηκε! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλησπερες κουκλες!

Ταζ καλως ηρθες! 4 παιδια με το καλο το συνολο??? Λιποθυμω τωρα! Με το καλοοοοοοοοο!!!

Κουφετακι, ηρεμησε βρε κοριτσακι μου, οπως ειπε και η φιλη Μαεστρια - που σημερα γραφει αυτα που θα ηθελα να γραψω - περαστικο ειναι, σιγα μην πεθανεις για αυτο! Ομως βρε μπειμπ, γιατι δεν διασταυρωνεις την αποψη του γιατρου με καποιον αλλον? Πνευμονολογο κατα προτιμηση! Οσο και αν τον εμπιστευεσαι αυτον τον γιατρο - ετσι εμπιστευοσουν και την παιδιατρο και τον ωρλ που δεν σου ειπαν κατι τετοιο - μηπως θα επρεπε να το δεις παλι? Αλλα και ασθματικη βρογχιτιδα να εχει το παιδι οντως... ηρεμα! Ολα θα πανε καλα!

Ελεν, ειδες ποσο δυσαρεστες ειναι οι εφοριες? Οχι, που νομιζατε τωρα εσεις οτι εφορια ειναι αυτο που λεγατε!!! Τελος παντων!

Σημερα τρεχω απο το πρωι, ηρθε η μανουλα να μεινει δυο τρεις μερες και ελπιζω να χαλαρωσω! Και πρεπει να τσακιστω να φυγω, στις 5 εχω φυσικοθεραπεια και δεν εχω ντυθει ΚΑΝ. Ποτε θα τελειωσει το βασανο που ζω???

Φιλια!

Βρε κοκοβιέ.... το οσπεν είναι αντιβίωση δεν είναι βρογχοδιασταλτικό!

Ρώτα το γιατρό τι πρέπει να παίρνει το παιδί σε φάση παροξυσμού για να είναι καλυμένο!

Αντε πάνε να ξελαπικάρεις τώρα λίγο γιατί παρααγχώθηκες!;)

Και βιολεντσέλο....:tongue::tongue:

λοιπον μολις μιλησα.με ειπε να ηρεμησω γτ δεν εχει το παιδι ασθμααλλο το ασθμα κ αλλο η ασθματικη βροχιτιδα η οποια ειναι κατι οντος περαστικη,τον ειπα για φασεις παροξυσμου κ μου ειπε για αερολιν πρωι μεσσημερι σιροπακι.γμτ ειμαι βλαμενη,κ οσα παιδια κ να κανω αυτη η τρελα δεν φευγει αααααααααα.πηγα πηρα 40ευρω μανον κ αυτοκολητα απο το 300αρι...με ρωταει η κοπελα κανετε νυχια........οχι τις λεω ομως θα μου κανεις καλη τιμη 48και καναν 40 με τα αφησε.......κ μην ακουσω τπτ γτ εγω τα μαλλια μου κ τα νυχια μου μονη μου τα κανω δεν πηγαινω σε μαγαζια μποτε....κ δεν πηγα κ διακοπες χριστουγεννιατικες!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Κοριτσάρες χρόνια πολλά σε όλες...πώς είσαστε καλέ; εμείς εδώ καλά!

Είπα να μπω, γιατί με το κλείσιμο του χρόνου στη δουλειά...του χρόνου θα τα ξαναπούμε, πρώτα ο Θεός!!!:):):)

Μανουτιτάκι μου να χαίρεσαι την πριγκηπέσσα σου! Και όλες οι υπόλοιπες όποιον αγαπάτε και γιόρταζε....

κοριτσια καλημερα και χρονια πολλα!!!εγω ειμαι 34 εσω 2 παιδακια ενα κοριτσακι 14 και ενα αγορακι 6 .τον μαρτιο περιμενω διδυμακια αγορι-κοριτσι....μπορω να μπω κι εγω στην ομορφη πααρεα σας???????

Καλως ήρθε Ταζάκι!!! Τετράδα τα βασανάκια σου εεεε; άντε με το καλό το ντάμπλ! και ζωή να έχουν τα άλλα δύο...όλα τους δηλαδής!!!καλως ήρθες σο στρουμφοχωριό!!!! όλες οι τρελάρες εδω μέσα είναι...

καλημερα κοριτσαρες μουυυυ!!!καλος ηρθες ταζ.ερωτηση!!!δεν εχεις φαει καρτα για την υπογραφη σου?και στο ρεζουμε κοριτσια.ειμαι καταφαρμακομενη,πηγα χτες τον μικρο στον γιατρο οχι σε απο δω κ απο κει κ μλκιες,τον πηγα σε εναν που τον ξερουμε χρονια κ εχει δει κ τα μεγαλα μου κατα καιρους.ο μικρος εχει ασθματικη βροχιτιδα,θα μας παει ετσι για 1μιση χρονο ακομη κ ελπιζουμε με τα λογια του γιατρου να περασει μετα.....μου δωσε πενικιλινη να του δινω καθε βραδυ κ για καθε 10μερες στον μηνα,θα το κανουμε 3 μηνες αυτο κ βλεπουμε μετα...ε μα να ειναι με βηχα κ μπουκωμα τοσο καιρο το πηγα σε παιδιατρο καλη δεν λεω τον πηγα στον ωρυλα μου αντε κ αυτος καλος ...τελος παντον σκατα.κ μου ειπε οτι μετα το 1990 ειναι η νοσος των διαμερισματον....κ πολυ συνηθισμενο...που να μην αεριζα καθε μερα δηλαδη...

ΧΣ μέσα κουφετάκι μου...καλά αυτό το έχει και ο Τζότζος και μας είπαν οτι φεύγει με τα χρόνια εξαλείφεται....σίγουρα δεν είναι κάτι σοβαρό, μην μου στεναχωριέσαι...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!Έχουμε χαθεί αυτές τις μέρες, ε; Λογικό, γιορτές, άδειες, κλπ.

Εγώ σήμερα σπίτι με το μωρό, ο μικρός πήγε παιδικό, ΕΥΤΥΧΩΣ, γιατί χθες είχε άθλια συμπεριφορά, εκνευριζόμουν κι εγώ και περάσαμε μια μέρα υπέροχη, τι να σας πω. Να δω πως θα τον στρώσω, να φέρεται φυσιολογικά. Νομίζω ότι το κάνει από ζήλια, θέλει προσοχή. Θα προσπαθώ να τον αντιμετωπίσω με χιούμορ, να μην εκνευρίζομαι, μπας και δει ότι δε μου τραβάει τόσο την προσοχή και ηρεμήσει κι αυτός.

Τέσπα, αυτά με την ψυχολογική ανάλυση. Εγώ σήμερα ξεκουράζομαι, γιατί χθες τα νεύρα μου είχαν γίνει κρόσια και ο πονοκέφαλος με αποδεκάτισε!

εμ,τώρα δεν καταλαβαίνεις...έχει χάσει την αποκλείστικότητα...έτυχε και αυτό με το νοσοκομείο...πολύ για τον παιδικό του "εγωισμό"

....κατ' εμέ, μην αντιδράς καθόλου(όσο μπορείς φυσικά), 'αστον να χτυπιέται...και όταν του μιλάς πάρτον ήρεμα...ε, μία δύο τρείς θα το κόψει ο σκατουλήθρας:P:p:p

αυτο θα σκεφτομαι μονο.γτ διαβασα οτι μεχρι κ θανατο εχει αυτο κ επηρεαζει το υψος κ την αναπτυξη κ πολλα κ χαλαστηκα τρελαθηκα.τωρα θελω να τον παρω τον γιατρο ενα τηλ. γτ χτες εμεινα λιγο μλκσ κ παγωσα δεν περιμενα κατι τετοιο,κ μου ρχονται διαφορα στο μυαλο,πχ γτ δεν μας εδωσε εισπνοες παρα μονο σιροπι,τι θα κανω για να ελευθερωνω την μυτη του αφου ο ωρυλα μας ειπε οχι αλλο φισιομερ γτ μαζεψε υγρο απο αυτο το αυτι του.....τελος παντον θα τον παρω.γμ τα διαμερισματα κ την κωλοζωη που ζουμε

μαρή; μην τρελαίνεσαι έτσι....θα το χάσεις έτσι..για κούλαρε λίγο...ρώτησε ντοκτόρ;

Καλημέρα!

Πήγα εφορία (κανονική):tongue:, γινόταν της πόπης και κόντεψα να πλακωθώ με μια χαζοβιόλα υπάλληλο που απορώ πως έχει τελειώσει οικονομικό!

Αφού δεν κόβει ρε γμτ, πως μπαίνουν σε τέτοιες θέσεις;:mad::mad:

Τα νεύρα μου τσατάλια!!!!:rolleyes:

Ναι, ρε Λένη2008....λές και δεν τα ξεραμε τα χαϊρια τους...στο καλό

Κουφετάκι μου μην τρελαίνεσαι... Είναι ζόρικο αλλά περνάει και θέλει λίγο προσοχή. Σας έδωσε χημειοπροφύλαξη αν κατάλαβα;

Η αντιβίωση είναι η ospen; Το σιροπάκι που σας έδωσε είναι βρογχοδιασταλτικό; Αν είναι δεν χρειάζεται τα εισπνεώμενα.

Μαράκι θα έχεις τέτοιες φάσεις και είναι και πολύ λογικό!

Μην ξεχνάς πως από την περιπέτεια της Δανάης ακόμη δεν έχετε συνέλθει και θέλωντας και μη είστε συνέχεια από πάνω της και κάποια πράγματα ο Τζώνης τα πιάνει!

ναι μωρέ κι εγώ αυτά της λέω...αλλά θα του περάσει ή θα καταλαγιάσει...ο πρώτος καιρός είναι...

χαχαχαχα...κορυφαίο

χαχαχαχαχα!!!!!! Ωραίος!!!!!!

Στην αρχή δεν μου έλεγε τίποτα. Όταν άρχισαν να έρχονται τα παιδάκια την έβαζα να κρατάει το τριγωνάκι και σιγά σιγά ξεψάρωσε!

Μετά τα είπε σε όλους!!!!:D:D

:D:D:D:D

Κορίτσια; να δείτε τον Τζότζο αγιοβασιλάκι στο σινεμα που έκλεισε ο παιδικος για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του!!!! άνοιξε η σκηνή κ ενώ τα κοριτσάκια δίπλα του σπάγαν και λίγο τη μεσούλα , αυτός χάζεψε με τα φώτα και τα φλας και καθόταν...χαχαχαχα...ο κεφτές!!!! μπουνταλάκος εντελώς!!!χαχαχαχαχαχαχα αλλά ήταν μία απόλαυση ο γουργουράκος μου...ωχ μωλε!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...