Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα το σωμα δεν παιζεται!μετα απο τρια παιδια κοριτσια ειμαι απο την μεση και πανω μοντελακι και απο την μεση και κατω βαρελακι....

και τωρα τις γιορτες ολο το φαι εκει παει και καθεται.ευτυχως του αντρουλη μου του αρεσω ετσι οπως ειμαι χαχαχα

χρονια πολλα σε οσους και οσες γιορταζαν!ελπιζω να το διασκεδασαν!!

φιλακια

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Κοριτσακια μου καλησπερα και χρονια πολλα!!!Απ'οτι ειδα,ολες τα περασατε μια χαρα και πολυ χαρηκα για αυτο.Κι εμεις περασαμε πολυ ωραια και νομιζω οτι το τραπεζι μου ειχε επιτυχια,τουλαχιστον κατα τα λεγομενα των καλεσμενων.Εχω τραβηξει και φωτο,αλλα καθοτι ασχετη,θα της μοιραστω με τις Σαλονικιες(το ψωνιο.....)Χαλαλι η κουραση,ηταν ολα πολυ ομορφα.

Να καλωσορισω τις νεες αφιξεις,με το καλο να γεννησουν οι εγκυουλες μας και οι υπολοιπες να χαιρομαστε τα παιδακια μας και τις οικογενειες μας.

Εχετε πολλες ευχες και χαιρετισματα απο τη bookie,χαθηκε γιατι ειχε κι αυτη διαφορα,αλλα που θα παει θα επανελθει δριμυτερη πιστευω....

Καλο βραδυ μπουμπουκια μου,φιλακια!!!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

κοριτσια καλημερα και χρονια πολλα!!!εγω ειμαι 34 εσω 2 παιδακια ενα κοριτσακι 14 και ενα αγορακι 6 .τον μαρτιο περιμενω διδυμακια αγορι-κοριτσι....μπορω να μπω κι εγω στην ομορφη πααρεα σας???????

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες μουυυυ!!!καλος ηρθες ταζ.ερωτηση!!!δεν εχεις φαει καρτα για την υπογραφη σου?και στο ρεζουμε κοριτσια.ειμαι καταφαρμακομενη,πηγα χτες τον μικρο στον γιατρο οχι σε απο δω κ απο κει κ μλκιες,τον πηγα σε εναν που τον ξερουμε χρονια κ εχει δει κ τα μεγαλα μου κατα καιρους.ο μικρος εχει ασθματικη βροχιτιδα,θα μας παει ετσι για 1μιση χρονο ακομη κ ελπιζουμε με τα λογια του γιατρου να περασει μετα.....μου δωσε πενικιλινη να του δινω καθε βραδυ κ για καθε 10μερες στον μηνα,θα το κανουμε 3 μηνες αυτο κ βλεπουμε μετα...ε μα να ειναι με βηχα κ μπουκωμα τοσο καιρο το πηγα σε παιδιατρο καλη δεν λεω τον πηγα στον ωρυλα μου αντε κ αυτος καλος ...τελος παντον σκατα.κ μου ειπε οτι μετα το 1990 ειναι η νοσος των διαμερισματον....κ πολυ συνηθισμενο...που να μην αεριζα καθε μερα δηλαδη...

921477wc2fyvv2y2.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!Έχουμε χαθεί αυτές τις μέρες, ε; Λογικό, γιορτές, άδειες, κλπ.

Εγώ σήμερα σπίτι με το μωρό, ο μικρός πήγε παιδικό, ΕΥΤΥΧΩΣ, γιατί χθες είχε άθλια συμπεριφορά, εκνευριζόμουν κι εγώ και περάσαμε μια μέρα υπέροχη, τι να σας πω. Να δω πως θα τον στρώσω, να φέρεται φυσιολογικά. Νομίζω ότι το κάνει από ζήλια, θέλει προσοχή. Θα προσπαθώ να τον αντιμετωπίσω με χιούμορ, να μην εκνευρίζομαι, μπας και δει ότι δε μου τραβάει τόσο την προσοχή και ηρεμήσει κι αυτός.

Τέσπα, αυτά με την ψυχολογική ανάλυση. Εγώ σήμερα ξεκουράζομαι, γιατί χθες τα νεύρα μου είχαν γίνει κρόσια και ο πονοκέφαλος με αποδεκάτισε!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα κοριτσαρες μουυυυ!!!καλος ηρθες ταζ.ερωτηση!!!δεν εχεις φαει καρτα για την υπογραφη σου?και στο ρεζουμε κοριτσια.ειμαι καταφαρμακομενη,πηγα χτες τον μικρο στον γιατρο οχι σε απο δω κ απο κει κ μλκιες,τον πηγα σε εναν που τον ξερουμε χρονια κ εχει δει κ τα μεγαλα μου κατα καιρους.ο μικρος εχει ασθματικη βροχιτιδα,θα μας παει ετσι για 1μιση χρονο ακομη κ ελπιζουμε με τα λογια του γιατρου να περασει μετα.....μου δωσε πενικιλινη να του δινω καθε βραδυ κ για καθε 10μερες στον μηνα,θα το κανουμε 3 μηνες αυτο κ βλεπουμε μετα...ε μα να ειναι με βηχα κ μπουκωμα τοσο καιρο το πηγα σε παιδιατρο καλη δεν λεω τον πηγα στον ωρυλα μου αντε κ αυτος καλος ...τελος παντον σκατα.κ μου ειπε οτι μετα το 1990 ειναι η νοσος των διαμερισματον....κ πολυ συνηθισμενο...που να μην αεριζα καθε μερα δηλαδη...

Άσε Κουφετάκι μου, αυτές είναι οι αρρώστιες των μολυσμένων πόλεων μάλλον. Κι εμείς τον Μάιο που ήμασταν στο Ιπποκράτειο, ήταν φουλ στα αναπνευστικά!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ του αγάπη μου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ασε μαεστρια μου ασε!!!!!ακριβως αυτο ειναι.εχτες που πηγα στην κουμπαρα μου στους ταγαραδες εβλεπα μια μεζονετα που πουλιετε εαν ειναι για την υγεια του παιδιου μυο θα την κανω την κινηση,εχει κ ωραια αυλη,ειμαι καπως σημερα θα μου φυγει γτ κατι που περνιετε δεν αξιζει να μας τρωει κ δοξα τον θεο κ η μικρη σου κ ο δικος εχουν περαστικα θεματα υγειας αγαπη μου

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

αυτο θα σκεφτομαι μονο.γτ διαβασα οτι μεχρι κ θανατο εχει αυτο κ επηρεαζει το υψος κ την αναπτυξη κ πολλα κ χαλαστηκα τρελαθηκα.τωρα θελω να τον παρω τον γιατρο ενα τηλ. γτ χτες εμεινα λιγο μλκσ κ παγωσα δεν περιμενα κατι τετοιο,κ μου ρχονται διαφορα στο μυαλο,πχ γτ δεν μας εδωσε εισπνοες παρα μονο σιροπι,τι θα κανω για να ελευθερωνω την μυτη του αφου ο ωρυλα μας ειπε οχι αλλο φισιομερ γτ μαζεψε υγρο απο αυτο το αυτι του.....τελος παντον θα τον παρω.γμ τα διαμερισματα κ την κωλοζωη που ζουμε

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα!

Πήγα εφορία (κανονική):tongue:, γινόταν της πόπης και κόντεψα να πλακωθώ με μια χαζοβιόλα υπάλληλο που απορώ πως έχει τελειώσει οικονομικό!

Αφού δεν κόβει ρε γμτ, πως μπαίνουν σε τέτοιες θέσεις;:mad::mad:

Τα νεύρα μου τσατάλια!!!!:rolleyes:

ειμαι καταφαρμακομενη,πηγα χτες τον μικρο στον γιατρο οχι σε απο δω κ απο κει κ μλκιες,τον πηγα σε εναν που τον ξερουμε χρονια κ εχει δει κ τα μεγαλα μου κατα καιρους.ο μικρος εχει ασθματικη βροχιτιδα

Κουφετάκι μου μην τρελαίνεσαι... Είναι ζόρικο αλλά περνάει και θέλει λίγο προσοχή. Σας έδωσε χημειοπροφύλαξη αν κατάλαβα;

Η αντιβίωση είναι η ospen; Το σιροπάκι που σας έδωσε είναι βρογχοδιασταλτικό; Αν είναι δεν χρειάζεται τα εισπνεώμενα.

Εγώ σήμερα σπίτι με το μωρό, ο μικρός πήγε παιδικό, ΕΥΤΥΧΩΣ, γιατί χθες είχε άθλια συμπεριφορά, εκνευριζόμουν κι εγώ και περάσαμε μια μέρα υπέροχη, τι να σας πω. Να δω πως θα τον στρώσω, να φέρεται φυσιολογικά. Νομίζω ότι το κάνει από ζήλια, θέλει προσοχή.

Μαράκι θα έχεις τέτοιες φάσεις και είναι και πολύ λογικό!

Μην ξεχνάς πως από την περιπέτεια της Δανάης ακόμη δεν έχετε συνέλθει και θέλωντας και μη είστε συνέχεια από πάνω της και κάποια πράγματα ο Τζώνης τα πιάνει!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα!

Πήγα εφορία (κανονική):tongue:, γινόταν της πόπης και κόντεψα να πλακωθώ με μια χαζοβιόλα υπάλληλο που απορώ πως έχει τελειώσει οικονομικό!

Αφού δεν κόβει ρε γμτ, πως μπαίνουν σε τέτοιες θέσεις;:mad::mad:

Θες και τα ρωτάς; :mrgreen::twisted:

Εσύ ΠΩΣ λες;

Λογικό, τέτοιες μέρες όλοι τρέχουν να πληρώσουν ότι μπορούν πριν λήξουν οι προθεσμίες.

Κουφετάκι κουράγιο ρε, κι εγώ στην αρχή με τη μικρή φαρμακώθηκα, αλλά όσο μαθαίνεις, αισθάνεσαι ενημερωμένος κι έτοιμος και το αντιμετωπίζεις. Τα μη αντιμετωπίσιμα μακριά απο εμάς, αυτά παλεύονται, είπαμε!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...