Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

ΚιΕμένα στα ωάρια το έριχναν αλλά με ηλικία άνω των 38 και σπέρμα καλό, απλά περίμενα τον καλό κύκλο. Σε όλες υπάρχει. Απλά ο γιατρός μου ήταν υπέρ των διεγέρσεων κι όχι των φυσικών. Με τους φυσικούς δεν το χουν όλοι είναι η αλήθεια. Αθήνα ξέρω ο σφακ ασχολείται πολύ. Ο παρτσιν είναι κι αυτός πιο πολύ των ορμονών.

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Κουκλιτσες μου καλησπερα,ειμαι εξαφανισμενη γιατι τρεχω και δε φτανω....

Σαντυ μου σορρυ που δεν ενημερωσαμε για την "εφορια",αλλα ηταν πρωινη και δε σκεφτηκα,εγω τουλαχιστον,οτι θα μπορουσες να ερθεις.Η αληθεια ειναι οτι επειδη ειμαστε ολες πολυ κοντα το κανονιζουμε σχεδον την ιδια ωρα,αλλα δεν θα επαναληφθει.

Λοιπον αγαπημενες μου φιλεναδες,να ευχηθω απο σημερα,γιατι δε με βλεπω να ξαναμπαινω,συντομα.Χρονια πολλα πουλακια μου,Καλα Χριστουγεννα,να περασετε ομορφα,να χαιρεστε τους εορταζοντες αν εχετε.Να ειστε γερες,αγαπημενες με την οικογενειες σας και να μην ξεχνατε να χαμογελατε,ειναι το μονο που δεν πρεπει να αφησουμε κανεναν να μας το στερησει.

Φιλακια πολλαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

KOYKLEW XRONIA POΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑς ΚΑΙ ΤΙς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣΜΑΣ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημερες κορες!

Η κορη εκανε μονο μια φορα πυρετο, επεσε αμεσως και τωρα εχει μονο βηχα με φλεγματα. Χτες την πηρα μαζι μεσα στην βροχη για να παμε για φυσικοθεραπεια. Τι να κανω? Εχει αρχισει κατι παλαβα η μαμα μου, ολο οχι ακουω απο το στομα της. Οσα οχι δεν μου εχει πει ποτε, τα ακουω τωρα. Τελος παντων, και η ημερα των Χριστουγεννων θα ειναι πααααρα πολυ δυσκολη, γιορταζαν και οι δυο και περιμενω να ειναι καπως. Να περασουν αυτες οι γιορτες και μετα να δουμε πως θα πορευθουμε.

Βλεπω οι εφοριες πανε κι ερχονται αυτες τις μερες! Γαιδουρες!

το ακουω πολυ αυτο τωρα τις τελευταιες μερες με τα ιδια συμπτωματα,κ 1 μερα μονο πυρετο.ελενι μου σε νιωθω παρα πολυ,ομως προσπαθησε να αρχισεις να αποδεχεσε σιγα σιγα τον τοσο ξαφνικο χαμο του πατερα σου,γτ η μαμα σας τωρα θελει πολυ βοηθεια,θα σου βγαλει πολλα πραγματα που ουτε μπορεις να τα φανταστεις(σε αλλες συνθηκες δηλ. δεν θα τα εκανε)προσεξτε την πολυ για καταοληψη που ειναι αναμενομενη,να την απασχολειτε ολοι σας πολλοι να μην την αφηνετε μονη να της ''φπρτωνεις''τα παιδια σε κανα μηνα,κ να ξες οτι ο θρηνος της δεν θα ναι ενα εξαμηνο.ειναι μια μεταβατικη στιγμη στην ζβη της κ εμπειρικα σου λεω οτι θα βοηθηση πολυ το να εισαι διπλα της.το οχι καποια στιγμη μπορει να ειναι κ επιθεση δεν φταιει μωρε αυτη,τα χω περασει,μπαστα επανερχομαι

921477wc2fyvv2y2.gif

λοιπον παραγγειλαμε πιτσες γτ ολο το απογεμυα εκανα μελομακαρονα κ κουραμπιεδες(βγηκαν φανταστικα αντε κ του χρονου)κ δεν ειχα κουραγιο να ετοιμασω τπτ για βραδυνο,κ με πηραν απο το μαγαζι τηλ.κ μου ειπαν οτι τους κλεψαν την παραγγελια κουλαθηκα!!!καλα χριστουγεννα σε ολες κ στις οικογενειας σας παω να ξεραθω μανου καλο κουραγιο με το τραπεζι,κ να περασετε καλα φιλια πολλα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μπαίνω στα γρήγορα να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και καλή επιτυχία σε όποια έχει ετοιμασίες!!!

Να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε!!!!

Φιλάκια κούκλες!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

MAZI ME TO MPORTS POY ME XROSTAS UELV KAI MELOMALKARONAA KAI KOYRAMPIEDES!

αγαπη μουυυυυυυυ!!!!οτι θελεις κισακι μου.εγιναν κ φανταστικα οποια θελει συνταγη να σας τα πω γτ εγω απο δω κ περα αυτες θα κανω!!!ελα απο βδομαδα για καφε σπιτι να πιουμε καφε κ να φας κουρ. κ μελομ.τωρα για το μπροτσ θα το κανω την δευτερα τοτε κ θα σε κρατησωω ταπερακι γτ το αλλο που ειχα καταψυχτη φαγωθηκε!!!κανονισε μες στην εβδομαδα κ η προσκληση ειναι ανοιχτη για ολες τις παραπονιαρες παντα μα παντα.κλ χριστουγεννα

2L84rSM1mjE

αχαχααχαχαχαχαχχαααχαχαχααχαχαχαχχαχαχχααχχαχαχαχααχαχαχαχαχ

921477wc2fyvv2y2.gif

Χρονια Πολλα κοριτσακια, καλα Χριστουγεννα να εχετε, να χαιρεστε τις οικογενειες σας και πανω απο ολα τα παιδακια σας. Οι γκαστρουλες με το καλο (και στην ωρα τους) κι οσες επιθυμουν, τη νεα χρονια να φουσκωσουν!

Παντα γερες και τυχερες!

Τρελάρες 30ούλες+ μου εύχομαι χρόνια πολλά, Καλά Χριστούγεννα και πάνω από όλα υγεία , μετά δουλειά και τέλος καλοπέραση!!!Φιλάκια σε όόόλα τα πατουσάκια και μαγουλάκια και όλα τα "άκια¨που αγκαλιάζουμε....εύχομαι όλα τα παιδάκια του κόσμου να γίνουν ευτυχισμένα .................

Φιλάκια από την βροχερή-ηλιόλουστη Πάτρα(μα ποτέ δεν αποφασίζουμε τι καιρό να μας κάνει!!!)αμάν πια!!!!χιχιχιχιχι

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Τελικά όταν δούλευα, πιο συχνά έμπαινα και εννοείται πως ποτέ δεν έγραφα έτσι βιαστικά τις απαντήσεις μου. Ομολογώ ότι στο σπίτι είμαι περισσότερη ώρα απασχολημένη (να μην πω όλη την ώρα).

Μπήκα να δηλώσω και εγώ την παρουσία μου.

Κουφέτο, θα σου πω άλλη ώρα για το σωληνάκι στο τζάκι. Τώρα δε μπορώ, το ετοιμάζω για τον Άγιο:tongue:.

Καλά Χριστούγεννα τριαντάρες και κάτι ψιλά! Ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να μπορέσω να μπαίνω συχνότερα να σας διαβάζω.

κοριτσια μανουυυυυυ πλερωνω αμαρτιες σημερα γτ να μην ξεπατωθω στην κουζινα ποιος ειπε οτι εγω πρεπει να ειμαι μια μερα χαλαρη τις γιορτες?μπααα!!!το πρωι η κορη μου εφυγε για καλαντα ο μεγαλος πηρε τον μικρο πηγαν στην γιαγια τους ειπαν τα καλαντα κ ηρθαν σπιτι,του λεω του μεγαλου κρατα λιγο το παιδι να πεταχτω μεχρι το σουπερ ουτε μιση ωρα δεν θα κανω,αααα μου λεει ελα ρε μαμα θα χασω το πρωινο μου θελω να παω για καφε,αντε λεω μερα που ναι αστον,κ περνω τον μικρο κ παμε για ψωνια,ομως οταν αφυγα εγω ερχετε η μικρη με τις φιλες τις κ οταν εφυγε κλειδωσε την πορτα γρηγορα μονο 3 φορες κ με δυναμη εβγαλε το κλειδι.......την μπλοκαρισε κ απο τις 11μιση μπηκα σπιτι μου 3και τεταρτο το μεσσημερι.........αρρωστησα παγωσα εχω τα νευρα μου εδωσα 50ευρο ετσι στον αερα κ φυσικα θα αλλαξω κλειδαρια απο βδομαδα 300 ε γτ η εργολαβικη μου μπορει να το ξαναπαθει ηταν λαθος χειρισμος ομως εγω δεν μπορω να σκεφτω οτι μπορει υπαρχει περιπτωση να το ξαναπαθω,κ ειμαι με τις πιτζαμες ακομη δεν εχω μελωσει τυα μελομακαρονα δεν εχω κανει τα πιλαφια μου δεν θελω να παω πουθενα

921477wc2fyvv2y2.gif

κι εσυ το ιδιο γλυκια μου.μερα ειναι μωρε το ξερω,θα περασει!το κρυωμα που απεχτησα με τοσες ωρες εξω πανω κατω δεν το βλεπω να φευγει με το ξημερωμα της αυριανης μερας.......λοιπον θα ανεβω τελος η μερα αυτη θα τελιωσει κλ.εσυ εισαι καινουργια αυτο δεν το χεις δει αντε αφιερωμενο κ κλ να περασετε μωρο μου!!!

CI61GlQ0IJ8

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...