Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

ΚιΕμένα στα ωάρια το έριχναν αλλά με ηλικία άνω των 38 και σπέρμα καλό, απλά περίμενα τον καλό κύκλο. Σε όλες υπάρχει. Απλά ο γιατρός μου ήταν υπέρ των διεγέρσεων κι όχι των φυσικών. Με τους φυσικούς δεν το χουν όλοι είναι η αλήθεια. Αθήνα ξέρω ο σφακ ασχολείται πολύ. Ο παρτσιν είναι κι αυτός πιο πολύ των ορμονών.

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Σάντυ με το καλό το καινούριο σπίτι.άντε περιμένω πρόσκληση για καφεδάκι τώρα!

Μανού άσε πάντα έτσι γίνεται.κ γω το σάββατο θα παω για ρεκτιφιέ!

Μαεστρία μου περαστικά!καλά τα έκανες κ τα έφαγες τα άτιμα.εσείς να στε καλά κ από λεφτά πέντε πάνω πέντε κάτω δεν χάλασε ο κόσμος!

ελένη μου κ στη μπότσαρη μια βόλτα δεν με χαλούσε καθόλου.έτσι όπως χιονίζει κιόλας τι ωραία κ μετά ζεστη σοκολατίτσα!

κουφετάκι άσε κ γω το τζάκι για αυτο το λόγο το έκανα για τα δώρα αλλά μόνο για τον μικρο έφερε πάλι!!!

qeIGp2.png

xCQVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κοριτσια ποτε δε θα μπορουσα οτι μια "εφορια" θα μου δινει τοση χαρα και χαλαρωση.Να'στε καλα κοριτσακια μου,μου φιταξατε τη διαθεση.

ΠΑΛΙ πήγατε καλέ; Χαμπάρι δε σας πήρα! Και η πλάκα είναι ότι πάτε στη γειτονιά μου και δε μπορώ να 'ρθω!!! :rolleyes:

Άντε, μια φορά να 'ρθείτε κι απ' το σπίτι ... εεεεεεεε, απ' τον ΔΙΚΟ ΜΟΥ λογιστή εννοώ για να τα πείτε για "την εφορία". :tongue:

Σήμερα τον έστειλα τον μικρό παιδικό - μια χαρά είναι - κι ελπίζω να μην το μετανιώσω και χάσει τη γιορτή αύριο το μωρό μου. Πέρσι ήταν άρρωστος και την έχασε τη Χριστουγεννιάτικη!

Εγώ ένα ερείπιο, ένα φαγητό θα κάνω κι απομαγνητοφώνηση. Αύριο λέω να βάλω και μια σκούπα και τα πάνω πάνω και να 'μαι ετοιμηηηη.

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα!!!!

Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά!Από Τρίτη πάλι!:D

Μια χαρά σε βρίσκω!!!

Μη χάνεσαι, να μπαίνεις απ' το σπίτι να μας δίνεις αναφορά!!! :tongue:

κισάκι μου καλημέρα!κ γω αυτά τα λεφτά της γέννας παλεύω ακόμη να μαζέψω!άντε να δούμε.τι κάνουν τα παιδάκια σου?

Κορίτσι τελικά δε με πήρες τηλ. Αρνητικό για Ιπποκράτειο; Πως τα πας;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα κουκλες, το σπιτι ειναι χαμηλα πυλαια λιγο πριν τα πυλαιωτικα αν και δε ξερω καλα τις περιοχες, παντως πως να παω ξερω χαχαχα.

Κουκλακι φυσικα μολις τακτοποιηθουμε θα κανονισουμε μια εφορια σπιτι μου!

Καλα μωρε γουμαρες πηγατε στην εφορια και δεν ειπατε τιποτα χαχαχα.....

Αχ του χρονου λετε να ερθει και σε μας ο αη βασιλης απ το τζακι..... Αυριο ερχονται η δικοι μου γιουπι! Εν τω μεταξυ η πεθερα μου αφαντη, προβλεπεται ομως να σκαει μυτη στο χριστουγεννιατικο τραπεζι κυρια για να φαει, ειπα να το παιξω ανωτερη και ειπα στον χαμπι να την καλεσει....

Διαφημίσεις

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Κουφέτο, λύθηκα με το τζάκι. Έπρεπε να δεις εσύ τον γιο μου τον Σεπτέμβρη που το βάζαμε. Εκστασιάστηκε με την τρύπα στο ταβάνι αλλά μετά προβληματίστηκε. "Μαμά, ο Άη Βασίλης δε χωράει από την καμινάδα αλλά δε πειράζει θα μπει από την πόρτα" ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Ατιμούλικα μικρά.

Αχ είπατε Μπότσαρη κορίτσια και μου ήρθαν μνήμες. Έμενα 3 χρόνια στη Θεσ/νίκη. Το πρώτο μου σπίτι ήταν στην Παπάφη με Μπότσαρη. Το δεύτερο Δελφών με Μπότσαρη. Γμτ δε θυμάμαι οδούς. Άτιμο Αλτσχάιμερ.

Άντε Σαντυ με το καλό η μετακόμιση στο καινούργιο σπίτι!

Έχουμε και εμείς ανοιχτό μάθημα στο μπαλέτο της μεγάλης σήμερα. Θα δούμε τη δικιά μας μπαλαρίνα που ακόμα δεν φόρεσε πουέντ. Το κοριτσάκι μου το γλυκό, φόρεσε τα γυαλάκια του και δεν μπορώ να το συνηθίσω. Βέβαια τώρα που τα φόρεσε όλοι λένε πόσο μου μοιάζει. 25 χρόνια γυαλάκιας ήμουνα. Η ρετσινιά αργεί να φύγει.

Ήρθε και ο μάστορας για το τζάκι. Βάλαμε σωληνάκι για αέρα γιατί η ξύπνιοι που μας το εγκαταστήσαν θεώρησαν ότι δεν είναι απαραίτητο. Δε γίνεται όμως ρε παιδιά κάθε μέρα να καθαρίζω το τζάμι. ΚΟΥΦΕΤΟΟΟ κάθε πότε καθαρίζεις τζάμι; Ε;

Λοιπόν θυμήθηκα την οδό του πρώτου σπιτιού. Ιωανν. Καισαρείας, πρώτη παράλληλη με την Μπότσαρη προς Τούμπα (στην Παπάφη). Περνούσε το 11 από μπροστά αλλά προτιμούσαμε το 10 που είχε πιο συχνά δρομολόγια. Αναλαμπή!!!! Θυμήθηκα και την άλλη οδό: Μυκηνών πρώτη παράλληλη με Δελφών (ή δεύτερη; ) προς παραλία (στην Μπότσαρη). Αριθμούς σπιτιών δε θυμάμαι. Θα πάθω υπερφόρτωση αν προσπαθήσω να θυμηθώ κι άλλα. TILT!

ελένη μου κ στη μπότσαρη μια βόλτα δεν με χαλούσε καθόλου.έτσι όπως χιονίζει κιόλας τι ωραία κ μετά ζεστη σοκολατίτσα!

Ούτε εμένα με χάλασε!

Για κέντρο λέω αύριο ή μεθαυριο με την κόρη μου παρέα!

Χιονάει, ζητωωωωω!!!!

ΠΑΛΙ πήγατε καλέ; Χαμπάρι δε σας πήρα! Και η πλάκα είναι ότι πάτε στη γειτονιά μου και δε μπορώ να 'ρθω!!! :rolleyes:

Άντε, μια φορά να 'ρθείτε κι απ' το σπίτι ... εεεεεεεε, απ' τον ΔΙΚΟ ΜΟΥ λογιστή εννοώ για να τα πείτε για "την εφορία". :tongue:

Καλέ,ναι! Χθες! Αλλά έπινες καφεδάκι με την φίλη σου γι'αυτό σου ξέφυγε!;)

Σήμερα τον έστειλα τον μικρό παιδικό - μια χαρά είναι - κι ελπίζω να μην το μετανιώσω και χάσει τη γιορτή αύριο το μωρό μου. Πέρσι ήταν άρρωστος και την έχασε τη Χριστουγεννιάτικη!

Μια χαρά θα είναι ο Γιάννος!

Είναι σκληρό καρύδι! Δεν μασάει από τέτοια!:D

Μια χαρά σε βρίσκω!!!

Ε, φέτος θα μπαίνω! Αφού έχω υπολογιστή!;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλα μωρε γουμαρες πηγατε στην εφορια και δεν ειπατε τιποτα χαχαχα.....

Αφού μαρή μας είπες ότι δεν έχεις χρόνο για εφορίες!

Αντε να το ξανακανονίσουμε από βδομάδα!;)

Αχ του χρονου λετε να ερθει και σε μας ο αη βασιλης απ το τζακι..... Αυριο ερχονται η δικοι μου γιουπι! Εν τω μεταξυ η πεθερα μου αφαντη, προβλεπεται ομως να σκαει μυτη στο χριστουγεννιατικο τραπεζι κυρια για να φαει, ειπα να το παιξω ανωτερη και ειπα στον χαμπι να την καλεσει....

Καλώς να τους δεχτείς και άσε την πεθερά να σκάσει από την ανωτερότητά σου!:tongue:

Μυκηνών πρώτη παράλληλη με Δελφών (ή δεύτερη; ) προς παραλία (στην Μπότσαρη).

Διπλα δίπλα μέναμε καλέ!:D

4Suap3.png

Καλημερα κουκλες, το σπιτι ειναι χαμηλα πυλαια λιγο πριν τα πυλαιωτικα αν και δε ξερω καλα τις περιοχες, παντως πως να παω ξερω χαχαχα.

Koρίτσι κοντοχωριανές, που λένε. :mrgreen:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Κουφέτο, λύθηκα με το τζάκι. Έπρεπε να δεις εσύ τον γιο μου τον Σεπτέμβρη που το βάζαμε. Εκστασιάστηκε με την τρύπα στο ταβάνι αλλά μετά προβληματίστηκε. "Μαμά, ο Άη Βασίλης δε χωράει από την καμινάδα αλλά δε πειράζει θα μπει από την πόρτα" ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Ατιμούλικα μικρά.

Άσε, ο Γιάννης το πρωί με ρωτούσε αν έχουμε καμινάδα!!!!!

Ελένη ΧΑΜΠΑΡΙ δε σας παίρνω πλέον, τρεχάτες πάτε εφορία!!! Αχ, καλέ πως θα 'ρθει ο γιόκας μου σπίτι μ' αυτό τον καιρό; Μετάνιωσα σήμερα, κακώς τον έστειλα, τέσπα!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αν είμαστε άνθρωποι...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ 8 ΜΩΡΑΚΙΑ!

Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες, σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι μπορούν...

Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή πράξη γι' αυτά τα μωρά και ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε με όλη μας την αγάπη. Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο κεντρικό κτίριο, 1ος όροφος στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα μωρά.

Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους!

Πληροφοριες:

Νοσοκομειο ''Αλεξανδρα'' Βασ. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28

Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000,210-3381100

Αριθμος μωρων: 8 (3 κοριτσακια και 5 αγορακια)

Ηλικιες:1 και 4 μηνων και 1 ετους.

Αγαθα προς αναγκη: πετσετουλες,σαλιαρες,κουβερτες και ρουχαλακια (για τις ηλικιες αυτες μονο) και οποιος θελει παιχνιδακια. Τα πραγματα παραδιδωνται στον 4ο οροφο στο ''Γαλακτομειο'' επισης και μεταχειρισμενα ρουχαλακια απο τα μωρακια σας μπορειτε να πατε.

Οσοι μπορουν και θελουν ας χρησιμοποιησουν το συγκεκριμενο αποσπασμα για να ενημερωσουν ολους οσους μπορουν και θελουν να προσφερουν εστω και μια κουβερτουλα ή ενα φορμακι.

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

κ καθομε αμεριμνα να ηρεμησω λιγο κ διαβαζω τα νεα σας κ μου ρχονται στο μυαλο διαφορα να ποσταρω,αλλα πεταει η νιονιω ενα σωληνακι στο τζακι για το τζαμι κ τελος.λοιπον κοπεγια λεγε τι ειναι αυτος ο σωληνας που μπαινει κ τι κανει........γτ εγω τετιονα δεν εχω κ το τζαμι αν οχι καθε μερα μερα παρα μερα το καθαριζω κ με εχει σπασει τα νευρα......τπτ τρελο δεν διαβασα οκ ολα κλ πανω κατω κοριτσαρες μου.λενι πως ειναι η κορη?εγω παντος 3 το παιδι μεγαλωνω 1 φορα βλεπω τοσο συνεχομενο μπουκωμα κ ο φ.ορος να μαζευει υγρο στο αυτι!!!!μπορω να πω πλεον με σιγουρια οτι το περιβαλλον εχει αλλαξει δραματικα μεσα σε μια 10ετια!!!ειδα πολλα παραπονακια για την εφορια κ εχετε δικιο την επομενη φορα θα πεσει συρμα χοντρο!!!κλ βραδακι φιλακια σε ολες

921477wc2fyvv2y2.gif

Μια χαρά σε βρίσκω!!!

Κορίτσι τελικά δε με πήρες τηλ. Αρνητικό για Ιπποκράτειο; Πως τα πας;

μαεστρία μου αρνητικό γιατί πρέπει να με αναλάβει κάποιος που είναι πολύ έμπειρος κ δεν μπορώ να πάω πλέον όταν έρθει η ώρα γιατί δεν ξέρω πότε θα είναι.πηγαίνω όμως κ στο ιπποκρατειο κ με βλέπουν κ κει.

qeIGp2.png

xCQVp2.png

ειδα πολλα παραπονακια για την εφορια κ εχετε δικιο την επομενη φορα θα πεσει συρμα χοντρο!!!κλ βραδακι φιλακια σε ολες

Όχι μωρέ, καλά κάνετε και πάτε συχνά στην εφορία!!!! Απλά δε σας πήραμε χαμπάρι, ήταν τάκα τάκα το τελευταίο!

Και μη ξεχνάτε, έχω κι εγώ υποκατάστημα της Ζ' Εφορίας εδώ, σας περιμένω. :D:D:D

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερες κορες!

Η κορη εκανε μονο μια φορα πυρετο, επεσε αμεσως και τωρα εχει μονο βηχα με φλεγματα. Χτες την πηρα μαζι μεσα στην βροχη για να παμε για φυσικοθεραπεια. Τι να κανω? Εχει αρχισει κατι παλαβα η μαμα μου, ολο οχι ακουω απο το στομα της. Οσα οχι δεν μου εχει πει ποτε, τα ακουω τωρα. Τελος παντων, και η ημερα των Χριστουγεννων θα ειναι πααααρα πολυ δυσκολη, γιορταζαν και οι δυο και περιμενω να ειναι καπως. Να περασουν αυτες οι γιορτες και μετα να δουμε πως θα πορευθουμε.

Βλεπω οι εφοριες πανε κι ερχονται αυτες τις μερες! Γαιδουρες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...