Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Neverstop είπε:

Να αλλάξεις πρωτόκολλο και φάρμακο. Αφού ούτως ή άλλως θα δοκιμάσετε ξανά με φάρμακα. Και να κάνεις έναν υπέρηχο αρχές κύκλου να δεις σε ποιον φαίνονται περισσότερες καταβολές.

Για αυτό προσπαθώ να δω σε ποιον γιατρό θα καταλήξω. Αυτός που πήγα χθες πρότεινε μια παραλλαγή του πρωτοκόλλου που έκανα ως τώρα με femara. Μου έκανε υπέρηχο 15η μέρα του κύκλου χθες και είδε 2-3 καταβολές μετά από ωοληψια. Φαίνονται οι καταβολές σε τόσο προχωρημένη μέρα του κύκλου; Ή πρόκειται άραγε για τις καταβολές του κύκλου που ετοιμάζεται;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Και πολυ καλα θα κανεις κουφετακι,εγω να σου πω το πηρα αποφαση.Εγω βγαλει το μενου,6 πιατα και 2 γλυκα.Με σαλατες,κρεας,ρυζοτο και τα σχετικα,φετος ολες οι συνταγες ειναι νεες,δεν τις εχω ξανακανει(αντε να δουμε τρομαρα μου,γιατι ειπα να μην τους κανω τα ιδια με τα περσινα).Τελοσπαντων,γεροι να ειμαστε,να φανταστεις τωρα θυμηθηκα κι εκλεισα ραντεβου στο κομμωτηριο....παντα τρεχω τετοιες μερες και τον εαυτο μου εννοειται οτι τον αφηνω τελευταιο και καταιδρωμενο,οσο για το μανικιουρ,παιζεται αν θα προλαβω....(που'σαι ελενη κ,να μ'ακουσεις,που εχω και το νταλγκα μου,με τα νυχια:tongue:).

Φιλακια μπουμπουκια μου:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε, οχι Χριστουγεννιατικα να μεινεις χωρις μανικιουρ μανου μου! Δεν το δεχομαι!

Εχω ενα σωρο πραγματα που πρεπει να κανω και δεν εχω καμμια διαθεση. Πουθενα δεν θελω να παω, τιποτα δεν θελω να κανω... Σημερα που δεν εχω κανενα παιδι ειναι ευκαιρια να παω να ψωνισω ρουχα, δεν εχω τιποτα. Αλλα δεν ξερω ποσο ευκολο θα μου ειναι να τα δοκιμασω, καλα καλα δεν μπορω να σκυψω ακομα.

Αυριο εχουμε την γιορτη στο νηπιαγωγειο, θα καμαρωσω το κοριτσακι μου. Δεν ξερω ακομα αν θα παρω τον μικρο μαζι, οταν την ακουει να λεει το ποιημα της αρχιζει κι αυτος με δυνατη φωνη να το λεει κι η αλλη τσαντιζεται. Ασε που εχει μαθει κι αλλα τρια ποιηματα αλλων παιδιων! Φανταζεστε να τσιριζει κι αυτος οταν τα παιδακια λενε το ποιημα? Χτες προσπαθουσα να κανω συμφωνια μαζι του οτι θα ερθει μονο αν δεν λεει κανενα ποιημα κι αυτος ειπε "οοοοοχι, εγω θα τα πω!!!"

Ακου προβληματα!

Καλημερες κοπελιες!

Κοριτσια βρηκα σπιτι γιουπι!!!!! Κουφετο εχει και τζακι χα ο νταλκας μου, εχει 3 δωματια γιατι εχουμε και τον νταλκα με τους υπολογιστες και σε απιστευτα καλη τιμη, οταν με το καλο τακτοποιηθω θα σας προσκαλεσω!

Ουφ τωρα πρεπει να οργανωθω γιατι θελω αρχες του μηνα να μπουμε...

Λενη εξω για ψωνια γρηγορα, Μανου παρε πολλες πανες χα θα σε πω μαιλ για να δω φωτο, Μαρακι ολα καλα με τη μικρη τσαναμπετισα, Ελενη τι εφορια να παμε εδω δε προλαβαινουμε να κλα.. Χαχαχα κοριτσια γραφω ετσι γιατι μπαινω απο κιν. Τρελοπατρινια, ζωιτσα, νιωνιο φιλια

Κουκλακι μου, κισακι φιλακια στις κοιλουμπες σας!

τελικα μαεστρια μου το γεγονος ηταν κατι το τυχαιο με το μωρο/κλ κ τι μωρο μια κουκλιτσα ζωγραφιστη,κ ενα εξυπνο βλεμα κατσε κλ.

Όχι δεν ήταν τυχαίο, έχει αυτό που λένε "παραπληρωματικό δεμάτιο" και γι' αυτό μπερδεύτηκε ο ρυθμός της καρδιάς κι έκανε ταχυκαρδία. Τι την πυροδότησε, αυτό ήταν τυχαίο και γι' αυτό η φαρμακευτική αγωγή, για να μειώσεις τις πιθανότητες να το ξαναπάθει.

Εμεις χθες πηραμε βαθμους,ολα 10 το πουλακι μου και ακουσαμε τα καλυτερα.

ΜΠΡΑΒΟ το κορίτσι!!!!

Εγώ κάθομαι και δουλεύω νυχτιάτικα, γιατί είχα σκοπό να δουλέψω αύριο χαλαρά το πρωί, αλλά μου ανέβασε ο μικρός πυρετό και θα τον κρατήσω σπίτι, οπότε τώρα, σέρνομαι ξε-σέρνομαι, γράφω γράφω στον υπολογιστή.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ! :o

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερουδια ομορφες,τι μου κανετε;

Μαεστρια μου περαστικα στο Γιαννο.

Σαντυ καλοριζικο το σπιτικο σας,αντε με το καλο η μετακομιση,κοιτα ομως πρεπει να προσεχετε πολυ τωρα κι εσυ κι ο χαμπι σου,δεν θελει πολυ κουραση.Αλλα βρε θηριο,φτου-φτου πολυ γρηγορα βρηκες σπιτι,εγω μαλλον ειμαι πολυ "δυσκολη" για να μην εχω βρει ακομα........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

KALHMERA KOYKLEΣ!ΜΑΡΑΚΙ περαστικα στο μικρο!σαντυ μου καλοστεριωτο το νεο σπιτι!μανου μου κι εγω επρεπε να ασχοληθω με νυχια παο τον προηγουμενο μηνα...αλλα...τα πραγματα ειναιπολυ στριμωγμενα....αντε να δουμε που θα παει...παρασκευη εχω να παω το μωρο εμβολιο και το σκεφτομαι απαππααπ!θ απαρω και την αδει α απο το ικα...(56 μερες πριν) αντε να δουμε τι εκοψαν κι αποκ ει,γιατι πρεπει να μαζεψω και για τη γεννα λφτα...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημέεεεεερρρραααααα!!!!!

Εμεις χθες πηραμε βαθμους,ολα 10 το πουλακι μου και ακουσαμε τα καλυτερα.Κοριτσια ενιωσα πολυ περηφανη για το μικρο μου(που εχει μεγαλωσει,αλλα μαλλον αρνουμαι να το δω....)

Δικαίως ένιωσες περήφανη μανου!!!

Εύγε στο Χριστινάκι!!!!

Εγω βγαλει το μενου,6 πιατα και 2 γλυκα.

Πας καλά παιδάκι μου1 Θα ξεπατωθείς!!! Κάνε λιγότερα...

Σημερα που δεν εχω κανενα παιδι ειναι ευκαιρια να παω να ψωνισω ρουχα, δεν εχω τιποτα.

χαχαχα! Ζήλεψα κι έκανα το ίδιο! Ψώνισα ρουχάκια χθες και τώρα μου μένει τσάντα, παπούτσια και κανένα πανωφόρι!;)

Αυριο εχουμε την γιορτη στο νηπιαγωγειο, θα καμαρωσω το κοριτσακι μου.

Καλή επιτυχία!!!! Περιμένουμε τα νέα!!!

Κοριτσια βρηκα σπιτι γιουπι!!!!! Κουφετο εχει και τζακι χα ο νταλκας μου, εχει 3 δωματια γιατι εχουμε και τον νταλκα με τους υπολογιστες και σε απιστευτα καλη τιμη, οταν με το καλο τακτοποιηθω θα σας προσκαλεσω!

Ουφ τωρα πρεπει να οργανωθω γιατι θελω αρχες του μηνα να μπουμε...

Άντε βρε... ΜΕΓΙΑ!!!!!!

Με το καλό να κάνετε την μετακόμιση αλλά με προσοχή!!!!

Όχι δεν ήταν τυχαίο, έχει αυτό που λένε "παραπληρωματικό δεμάτιο" και γι' αυτό μπερδεύτηκε ο ρυθμός της καρδιάς κι έκανε ταχυκαρδία. Τι την πυροδότησε, αυτό ήταν τυχαίο και γι' αυτό η φαρμακευτική αγωγή, για να μειώσεις τις πιθανότητες να το ξαναπάθει.

ΔΕΝ θα το ξαναπάθει! ΠΟΤΕ!!!!!

αλλά μου ανέβασε ο μικρός πυρετό και θα τον κρατήσω σπίτι

Ωχχχχχ! Προσοχή στην μικρή!

Πως είναι σήμερα;

Σας αφήνω να πεταχτώ εφορία (Λένη ακούς;;;;:tongue::tongue:) και τα λέμε μετά!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Ωχχχχχ! Προσοχή στην μικρή!

Πως είναι σήμερα;

Άσε, μου φάνηκε ζεστή όταν τη σήκωσα το πρωί και ήθελα να πηδήξω απ' τον 3ο!!!

Ο Γιάννης καλά είναι, λίγο μπούκωμα μόνο.

Προλάβατε καλέ και κατεβήκατε κι αγορά; Εγώ σήμερα λέω, αν δεν καταρρεύσω απ' τη νύστα και την κούραση!!!

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Άσε, μου φάνηκε ζεστή όταν τη σήκωσα το πρωί και ήθελα να πηδήξω απ' τον 3ο!!!

Ο Γιάννης καλά είναι, λίγο μπούκωμα μόνο.

Φαντάζομαι ότι σου φάνηκε αλλά δεν ήταν,έτσι;:confused:

Προλάβατε καλέ και κατεβήκατε κι αγορά; Εγώ σήμερα λέω, αν δεν καταρρεύσω απ' τη νύστα και την κούραση!!!

Σιγά να μην κατέβω αγορά!

Στην Μπότσαρη πήγα.

4Suap3.png

Σιγά να μην κατέβω αγορά!

Στην Μπότσαρη πήγα.

ΌΧΙ, της έβαλα αμέσως θερμόμετρο, μια χαρά είναι, φτου, φτου ΦΤΟΥ!!!

Εγώ κατέβηκα κέντρο σήμερα, πέρασα μούρλια, βρήκα και - μετά από πολλές προσπάθειες - μια φίλη, ήπιαμε και καφέ. Ξόδεψα πόσα λεφτά, για μένα δεν πήρα ΤΙΠΟΤΑ, εσώρουχα και ένα φορμάκι για τη Δανάη, ένα σύνολο για τις γιορτές για τον μικρό, δώρα γι' ανήψια και χάζμπαντ, πάνε τα λεφτάααααααα.

Χαλάλι! Και του χρόνου! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

αντε κ του χρονου μαεστρια μας.οκ καταλαβα τωρα αν και δεν ξερω τι ειναι αυτο πυο μου πες οτι εχει παραπανω η μικρη(αν θες μου εξηγεις περικαλω)μανου πες τα ειδε η νερα τα της κορης μου?πες τι ειπε πες!!!σαντυ εδω κοντα?αχ!ωραια σε διαβασα ετσι χαρουμενη σημερα μπραβο.

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα στις ομορφες!!!!

Μαεστρια ελπιζω σημερα να ειστε καλυτερα!

Αχ κοριτσια ποτε δε θα μπορουσα οτι μια "εφορια" θα μου δινει τοση χαρα και χαλαρωση.Να'στε καλα κοριτσακια μου,μου φιταξατε τη διαθεση.

Κουφετακι μου και βεβαια τα ειδε και τρελαθηκε κιολας.Και μαλιστα το ειχε στο προγραμμα να τηλεφωνησει για να σε ευχαριστησει κι η ιδια,αλλα με το αγχος και την ετοιμασια της για τη γιορτη του μπαλετου,ξεχαστηκαμε,πουλακι μου,αλλα θα σε παρουμε.Χαρηκε πολυ,το toi moi το τζηνακι της ηρθε κουτι,το αλλο ειναι μεγαλο,οποτε το κραταμε για αργοτερα.Και παλι ευχαριστω φιλεναδα.

Λοιπον την καμαρωσα χθες τη μικρη μου μπαλαρινα με τις πουεντ και ελιωσα οπως καταλαβαινετε,θα προσπαθησω να στειλω βιντεο με μειλ.

Κατα τ'αλλα σημερα θελω να τελειωνω με σιδερωμα-πλυντηρια να στρωσω τα γιορτινα ριχταρια,το απογευμα θα παω το μπαμπακα μου για κατι εξετασεις.

Αυριο νωρις το πρωι στο κεντρο με το χαμπι,για κατι υπολοιπα δωρακια και μετα τα κεφαλια μεσα,ποδια και στην κουζινα,αλλα αποφασισα να το απολαυσωωωωωω!!!!

Φιλακια κορες,τα λεμε αργοτερα!

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα κορες!!!!η σαλονικα δεν ειναι ετσι images?q=tbn:ANd9GcTF2qoQ_slYX6asbHYAvoPq8xYPEAGpMQ6anheoolUGvPLbY0OtNGko8pOMσνιφ και πως θα το θελα να ξυπνησουμε το πρωι κ να ειναι μπουχουχου....δεν πειραζει ομως γτ ξερουμε τον δρομο για τον χωρτιατη χααχαχαχα!!!ααα πολυ χαρηκα μανου που τις αρεσαν κ που την κανει το ενα τζινακι.βαλε βιντεο να δουμε γτ οσο μεγαλωνει τοσο ποιο υπεροχα θα χορευει κ αξιζει σαν θεαμα.θελω να παω τζαμπο γτ χτες δεν πηγαμε τελικα να παρουμε το δωρο που θα φερει ο αγ.βασιλης....ρε γμτ εγω πιστευω στον αγ.βασιλη γτ δεν μας φερνει δωρα κατω απο το δεντρο εχουμε κ τζακι οποτε δεν θα ζοριζετε να μας τα φερει νιονιωωωωω αχαχαχχαχχαα

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα!!!!

Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά!Από Τρίτη πάλι!:D

Κι εμείς σήμερα για τζάμπο λέμε, για να δούμε!

ΌΧΙ, της έβαλα αμέσως θερμόμετρο, μια χαρά είναι, φτου, φτου ΦΤΟΥ!!!

Μπραβο το κορίτσι! Τέλεια!

Εγώ κατέβηκα κέντρο σήμερα, πέρασα μούρλια, βρήκα και - μετά από πολλές προσπάθειες - μια φίλη, ήπιαμε και καφέ. Ξόδεψα πόσα λεφτά, για μένα δεν πήρα ΤΙΠΟΤΑ, εσώρουχα και ένα φορμάκι για τη Δανάη, ένα σύνολο για τις γιορτές για τον μικρό, δώρα γι' ανήψια και χάζμπαντ, πάνε τα λεφτάααααααα.

Χαλάλι! Και του χρόνου! :D

Χαλάλι δεν θα πεις τίποτα! Να είστε γεροί να ξοδεύετε!

Κι εγώ της πήρα ένα κουστουμάκι τρέλλα!!!

Αχ κοριτσια ποτε δε θα μπορουσα οτι μια "εφορια" θα μου δινει τοση χαρα και χαλαρωση.Να'στε καλα κοριτσακια μου,μου φιταξατε τη διαθεση.

Όντως μανού μου! Κι εγώ το τι ανανεώνομαι, άλλο πράγμα!!!

Λοιπον την καμαρωσα χθες τη μικρη μου μπαλαρινα με τις πουεντ και ελιωσα οπως καταλαβαινετε,θα προσπαθησω να στειλω βιντεο με μειλ.

Αχ, είναι να μη λιώνεις όταν το σπλάχνο σου σε κάνει τόσο περήφανη;;)

Πάντα τέτοιες στιγμές να ζείτε μανου!

Αυριο νωρις το πρωι στο κεντρο με το χαμπι,για κατι υπολοιπα δωρακια και μετα τα κεφαλια μεσα,ποδια και στην κουζινα,αλλα αποφασισα να το απολαυσωωωωωω!!!!

Χαλαρά κι όλα θα γίνουν!

καλημερα κορες!!!!η σαλονικα δεν ειναι ετσι images?q=tbn:ANd9GcTF2qoQ_slYX6asbHYAvoPq8xYPEAGpMQ6anheoolUGvPLbY0OtNGko8pOMσνιφ και πως θα το θελα να ξυπνησουμε το πρωι κ να ειναι μπουχουχου....

Αυριο όμως ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!

Πάει και τελείωσε! Δεν το διαπραγματεύομαι!

ε γμτ εγω πιστευω στον αγ.βασιλη γτ δεν μας φερνει δωρα κατω απο το δεντρο εχουμε κ τζακι οποτε δεν θα ζοριζετε να μας τα φερει νιονιωωωωω αχαχαχχαχχαα

Κι εγώ ρε γμτ.... Μήπως είμαστε και πολύ σούργελα;; χαχαχαχα!!!!!

Εμείς πάντως θα του βάλουμε να φάει και να πιει!!:tongue::tongue:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...