Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Neverstop είπε:

Να αλλάξεις πρωτόκολλο και φάρμακο. Αφού ούτως ή άλλως θα δοκιμάσετε ξανά με φάρμακα. Και να κάνεις έναν υπέρηχο αρχές κύκλου να δεις σε ποιον φαίνονται περισσότερες καταβολές.

Για αυτό προσπαθώ να δω σε ποιον γιατρό θα καταλήξω. Αυτός που πήγα χθες πρότεινε μια παραλλαγή του πρωτοκόλλου που έκανα ως τώρα με femara. Μου έκανε υπέρηχο 15η μέρα του κύκλου χθες και είδε 2-3 καταβολές μετά από ωοληψια. Φαίνονται οι καταβολές σε τόσο προχωρημένη μέρα του κύκλου; Ή πρόκειται άραγε για τις καταβολές του κύκλου που ετοιμάζεται;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κουκλες!

Μαρακι, κουφετακι, και του χρονου να ειστε γερες και να στολισετε παλι τα σπιτακια σας!

Σαντουλα, θα ειναι λιγο δυσκολη η περιοδος που θα κανει την επεμβαση ο αντρας σου αλλα θα περασει κοριτσακι μου, ολα θα πανε σουπερ μετα...

Τα δικα μου νεα δυστυχως δεν ειναι καλα... ο μπαμπας μου "εφυγε" την προηγουμενη εβδομαδα κι οπως καταλαβαινετε... αυτα τα Χριστουγεννα θα εχω λογο να ειμαι μεσα στην μαυριλα...

ελενη σου λεω κ απο δω τα συληπητηρια μου.κ εφοσον εχουμε πει διαφορα θα σου πω του χρονου θα ναι πολυ καλυτερα με τον χρονο κ σιγα σιγα αγαπη μου γλυκια!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες...

Λενι μου ζωη σε σας, να στε γεροι κοριτσι μου να τον θυμαστε...εχεις καθε λογο να μη γουσταρεις τα χριστουγεννα....

Κουφετο, Μαρακι τελεια τα δεντρακια σας να μαστε γεροι να στολισουμε του χρονου με τα παιδακια μας...

Εγω εχω μια γενικοτερη μουντιλα ελπιζω να στρωσω το σκ που ερχονται οι δικοι μου για γιορτες, ο μικρος ανακαλυψε τη τσιριδα οταν θελει η δε θελει κατι και μ' εχει ζαλισει το κεφαλι χα!

Σας φιλω ολες!

οχι αν σου ζητησει μαιλ απλα παρακεμψε το.δες το τζακι μας τωρα!0701q.jpg

Αυτό είναι το περιβόητο τζάκι;

ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ "ΓΝΩΡΙΖΩ".

Μόλις μπορέσω θα σας βάλω και εγώ το δέντρο μου ... και το τζάκι αν θέλετε, αν και δε λέει και πολλά. Είναι πολύ ...μινιμάλ.

Ελένη συλληπητήρια για τον πατέρα σου.

Τέλειωσε και αυτό το σ/κ και ευτυχώς και η γιορτή. Πολύ φασαρία, πολύ κακό. Πολλά τα παιδιά του παιδικού και δε γίνονται κουμάντο όλα μαζί. Φυσικά ο Φίλιππος μου ήταν το αστέρι ακι δεν θέλω αντιρήσεις επ' αυτού. :tongue:

Διαφημίσεις

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Περιμένω μια φίλη μου παιδική να 'ρθει για καφέ.

Χθες πήγαμε σ' έναν ξακουστό παιδοκαρδιολόγο, μας επιβεβαίωσε όσα μας είπανε και στο νοσοκομείο, οπότε μένουμε στη φαρμακευτική αγωγή και βλέπουμε τι θα γίνει!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα!

Σήμερα γίνεται πανικός!

Βγάζω μισθοδοσία και έχω και κόσμο και έχω να πάω και εκτός!!!:confused:

Νιωνιώ κουκουβά!!!! Εννοείται ότι ήταν το καλύτερο!

Μαράκι καλό καφέ!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

ω ρε γμτ ξεφτυλα γιναμε......ναι νιονιω μου αυτο ειναι το τζακι αχααχαχχααχα!!καλημερα κορες!!!απο το πρωι εχω ξεπατωθει μα ρε γμτ δεν τελιωνουν οι δουλειες κ να λεγα οτι φαινετε κ τπτ γμτ δηλαδη.βαρεθηκα.κανω ενα διαλειμα κ παω για μαγειρεμα.τελικα μαεστρια μου το γεγονος ηταν κατι το τυχαιο με το μωρο/κλ κ τι μωρο μια κουκλιτσα ζωγραφιστη,κ ενα εξυπνο βλεμα κατσε κλ.

921477wc2fyvv2y2.gif

Τσουπρες μου καλημερααααα.Οσο και να προσπαθουμε να αποφυγουμε τη γνωστη λεξη που αρχιζει απο "π",δε μας βλεπω να τα καταφερνουμε.Σαντυ μου σε'σενα αναφερομαι,μακαρι να πανε ολα καλα με το χαμπι,θα πρεπει να κανετε λιγο υπομονη.Με το καλο να ερθουν οι γονεις σου και να σου φτιαξει κι η διαθεση για να περασετε τελεια!!

Νιονιω συγχαρητηρια για το παιδακι σου,αντε και παντα τετοια,απ'οτι καταλαβα το σανιδι απεκτησε ενα πιθανο,μεγαλο ονομα:P

Τα δεντρα σας ειναι τελεια κοριτσια,και του χρονου να ειστε γερες.Προσπαθησα κι εγω να βαλω,αλλα αφου ολοκληρωσα τη διαδικασια μου εβγαλε κατι του τυπου οτι δεν ειναι ασφαλης ο ιστοτοπος και τα παρατησα,καθ'οτι ασχετη:rolleyes:

Εμεις χθες πηραμε βαθμους,ολα 10 το πουλακι μου και ακουσαμε τα καλυτερα.Κοριτσια ενιωσα πολυ περηφανη για το μικρο μου(που εχει μεγαλωσει,αλλα μαλλον αρνουμαι να το δω....),επισης καταφερε κι αφησε τα νυχακια της να μεγαλωσουν(να δουμε για ποσο).Αυριο εχει τη γιορτη στο μπαλετο,οποτε θα τη δουμε και στις πουεντ και θα αλλαζουμε πανες.Οποια θελει να ανταλλαξουμε και μειλ να στειλω φωτο μετα.

Κατα τ'αλλα εχει αρχισει το τρεξιμο για τις ετοιμασιες του Χριστουγεννιατικου τραπεζιου και ειμαι λιγο στα χαμενα μου,αλλα που θα παει θα το οργανωσω το θεμα.

Μου αρεσει που λεγαμε να παμε και στην "εφορια" αυτη τη βδομαδα,εδω δεν προλαβαινουμε ουτε να κ.......με που λεει ο λογος:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

αμα σε πω οτι αυτο σκεφτομουν ρε μανου σημερα το πρωι θα με πιστεψεις σιδερωνα κ ελεγα που να βρω χρονο να παω κ για καφε ααα κ δεν σε ειπα καταφερα τον αδερφο μου με κρυα καρδια βεβαια κ μονο απο το τηλ. τον ακουσα να λεει ναι ελατε εδω για χριστουγεννα.ε μην κανετε κ τπτ θα ψησουμε με τον Λ. κανα μπιφτεκι καμια μπριζολα........δηλ. εγω που κανω τα γεμιστα μουτια στον φουρνο κ τις σουπες τις παραξενες κ κ κ ασε δεν με ενδιαφερει καθολου εγω θα κανω καμια χριστουγεννιατικη σαλατα θα παω θα φαω κ θα ειμαι ξεκουραστη οσο μπορω....

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...