Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Πάντα υπάρχουν περισσότερα του ενός, του κυρίαρχου δηλαδή, αλλά μένουν μικρά. Με φάρμακα σκέψου κάποιοι γιατροί προχωρούν και σε δεύτερη ωοληψια στο β μισό του κύκλου. Δεν το έχω κάνει όμως για να ξέρω. 

Ναι μου το ανέφερε και ο Μπαγ***ς χθες αυτό αλλά νομίζω δε το εφαρμόζει. Παντως αν και με φάρμακα και χωρίς έχω το ίδιο αποτέλεσμα, κάτι παίζει σίγουρα με την ποιότητα που δεν έχουμε καταλάβει.

Κορίτσια μου ψάχνω για να δοκιμάσω βελονισμό. Δε μπορώ να καταλάβω πολλά από τις κριτικές οπότε έχει κάποια κοπέλα να προτείνει κάποιον επαγγελματία που δοκίμασε; 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημέραααααα

Sandy μου εγώ θα σου πω υπομονή...περνάτε όντως δύσκολα, κρατηθείτε και δεν γινεται, θα γυρίσει και ο τροχός...

Ζωίτσα ναι....το όνομα είναι....είναι μαλαματένιοι;););)

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγαπημενη μου ζοιτσα δεν μπορω να σε πω κατι που ειναι ιστορια,δεν ξερω απο που να αρχισω δηλαδη!!!ξες τα πραγματα δεν ειναι τοσο λαιτ απο παντα κ ουτε οπως νομιζουμε.πανντος δεν ξαναλεω τπτ εκει που ξες;)......αν κ εχω καιρο να φαω αποκλισμο......ξερουν οι παλιες.αχαχαχα!!!θα σε πω με τον καιρο τωρα βαριεμε να γραφω καλο ξημερωμα

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα!!!! Καλή εβδομάδα σε όλους!!!

Επιτέλους χθες έφτιαξα μελομακάρονα, για πρώτη φορά και από τυχαία συνταγη και έγιναν πεντανόστιμοι!!!!

Φυσικά τέλειοι γίνανε επειδη τους ζύμωσε η Λουκία!!!:-P:razz:

Βλέπω όλες ξαφανισμένες είστε...

Σάντυ έτσι όπως τα είπες είναι αλλά από την στιγμή που πρέπει να γίνει θα γίνει. Θα ζοριστείτε οικονομικά για λίγο καιρό αλλά θα ηρεμήσει ο άνθρωπος!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Μα τι ΜΟΥΝΤΙΛΑ είναι αυτή;! Αχ και δεν μπορώ να ξεραθώ στον ύπνο, να την απολαύσω όπως της αρμόζει!

Εμείς ήσυχα το σ/κ, ήρθε ο νονός του ΓΙάννη του 'φερε παιχνιδάκι, συμμαζέψαμε, στολίσαμε το δέντρο, αυτά. Σήμερα λέω να κάνω λίγη απομαγνητοφώνηση. Έχω κι άπλετο σίδερο, αλλά λέω να προτιμήσω την απομαγνητοφώνηση. ;)

Να και το δέντρο μας.

404570_342075472474708_100000167749948_1543475_1354079520_n.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Και του χρόνου Μαράκι!!!

Του χρόνου θα βοηθήσει κι η Δανάη!!!!;)

Καλέ πως βάζετε τις φωτό;;;;

(που θα πάει, μέχρι τα 40 θα έχω μαθει πως μπαίνουν φωτο και βιντεάκια!!!):tongue::tongue::tongue:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

κορες σορι αλλα με φαινετε θα την τραβηξω λιγο την σελιδα...........αχααχχαχαα!!!οχι!οχι!!!αληθεια δεν ξερω πως να την κανω μικροτερη!!!!0700t.jpg

Ε, καλά, εσένα περιττό να σε πω πως το δέντρο σου είναι σωστό κουφετάκι!!!!:lol::lol:

Πολύ κουκλίστικο!

4Suap3.png

Καλημερα κουκλες!

Μαρακι, κουφετακι, και του χρονου να ειστε γερες και να στολισετε παλι τα σπιτακια σας!

Σαντουλα, θα ειναι λιγο δυσκολη η περιοδος που θα κανει την επεμβαση ο αντρας σου αλλα θα περασει κοριτσακι μου, ολα θα πανε σουπερ μετα...

Τα δικα μου νεα δυστυχως δεν ειναι καλα... ο μπαμπας μου "εφυγε" την προηγουμενη εβδομαδα κι οπως καταλαβαινετε... αυτα τα Χριστουγεννα θα εχω λογο να ειμαι μεσα στην μαυριλα...

ειναι χιονισμενο γι αυτο ειναι ασπρο(ετσι λεει ο μικρος χαχαχχα)κατσε να σε πω για τις φωτο πας εδω http://imageshack.us/ εχεις βαλει οποια φωτο θες στο πσ σου ή την εχεις στο κντο σου.στο ιματζ σανκ ειναι ευκολο.....κατσε μας την πεσαν

edit.ηρθε η μανα μου οκ εφυγε!!!εκει στην σελ του σνακ σου λεει απ λοαντ ε την ανεβαζεις μετα πατας επανω στην φωτο οπως οταν βλεπεις στο γκουγκλι διαφορες και κανεις αντιγραφη τοποθεσιας φωτο ερχεσε εδω πατας αυτο που εχει για λινκγ φωτο που ειναι σαν φωτο πανω απο εκει που γραφεις μνμτ κ επικοληση.για δοκιμασε το θα τα καταφερεις ειναι ευκολο(εγω ξες ποσο παιδευτηκα να μαθω να βαζω βιντεακια χαχαχαα για ρωτα τις ροκαδες του φορουμ ουυυυ)

921477wc2fyvv2y2.gif

Τα δικα μου νεα δυστυχως δεν ειναι καλα... ο μπαμπας μου "εφυγε" την προηγουμενη εβδομαδα κι οπως καταλαβαινετε... αυτα τα Χριστουγεννα θα εχω λογο να ειμαι μεσα στην μαυριλα...

Ελενάκι συληπητήρια κι από εδώ....

Και έχεις κάθε λόγο να μη γουστάρεις τα Χριστου΄γεννα..

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...