Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Καλησπέρα, 

Καλό είναι να τα κάνεις για να αποκλίσεις πιθανότητες. Εγώ μετά την βιοχημική είχα κάνει υστεροσκόπηση με βιοψία ενδομητρίου και scratching, δεν γνώριζα τότε για το μικροβιομα. 

Συγνώμη που σε ρωτάω, σε ποια εβδομάδα συνέβησαν οι αποβολές σου; 

Γενικότερα για αποβολές πρώτου τριμήνου, μπορεί να ευθύνονται ορμονικές ανισορροπίες, χρωμοσωματικές ανωμαλίες εμβρύου, πρόβλημα με ζάχαρο, αντίσταση στην ινσουλίνη, μικροβίωμα, κακής ποιότητας βλαστοκύστης, πολύποδας, συμφύσεις, υδροσάλπιγγες που προκαλούν μια σαν μόνιμη φλεγμονή και κάνει μη φιλική την μήτρα, θρομβοφυλία, τα ποιο συνηθισμένα, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Και κάποιες φορές, απλό και το πολύ πονεμένο Τυχαίο γεγονός. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να οριστε!!!ιτσ οφισιαλ το καφε αυτο ειναι το κλουβι με τις τρελες ποσες φορες το παμε αυτο :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τρελλές;;;; Που τις είδες καλέ;

Επειδή γυαλίζει λίγο το ματάκι μας;;;:tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

καλημέρα γλυκούλες!!!!τι κάνετε?από ότι βλεπώ χαμός.καταραμένο ταμείο ανεργείας χάθηκε να κρετάει κανα δυο χρόνια ακόμα!

μην στεναχωριέστε κορίτσια όλοι στην ίδια κατάσταση είμαστε εμείς κ η οικογένεια μας να μαστε καλά κ θα την βγάλουμε κ με τα λίγα.στην τελικη θα χουν να πέρνουν.

εμένα ο μικρός αμιγδαλίτιδα.δέκα μέρες αντιβίωση κ βλέπουμε.η δε μικρή για την ΄βρα μια χαρα.μου κοψε βέβαια κ το περπάτημα αλλά εντάξει ρε σεις μια φορά τη βδομάδα πάω κ μια βολτίτσα.θα σκάσω άλλους δυο μήνες μέσα!

qeIGp2.png

xCQVp2.png

A3538.jpg

Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου, αλλά δε βαριέσαι; Γεροί να 'μαστε μόνο. :)

μαράκι περαστικά σας!εύχομαι στο εξής να σας έρθουν όλα δεξιά κ η δανάη να ναι πάντα καλά!

qeIGp2.png

xCQVp2.png

Καλημέρα δεν είπα η γαϊδάρα!

Καλημερούδια!

Γεια σας κοριτσαρες, ειμαι σκ@τα...ο αντρας μου εχει κηλη, θα χρειαστει χειρουργειο,

Σάντυ μου δεν είναι τίποτα... Επέμβαση ρουτίνας, απλώς θελει μετά πολύ προσοχή με το βαρος κι εκεί θα φας το λούκι εσύ...

Το κόκκινο κοριτσια είναι πολύ εντονο και για εμένα πρέπει να έχεις ΤΟ θάρρος για να το έχεις και κοντό...

Εγώ τα είχα και κόκκινα και κοντά!!!

αυτό το "ήμανε" που λέτε...έχει γέλιο...

Εννοείται ότι το λέμε κοροϊδευτικά,ε; Μη μας περάσεις και για βλαχάρες!!!:tongue::tongue:

ΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΡΕ ΓΜΤ!!! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ;ΕΕΕΕ;

Και τι μπορούμε να κάνουμε ρε κορίτσι;

Εγώ δεν αφήνω τπτ να χαθεί, όλα απο τα δεδουλευμένα μου είναι.

Πλάκα κάνεις που θα τ'αφήσεις;

Απ΄τη στιγμή που τα δικαιούσαι φυσικά και θα τα πάρεις!

χαχαα ετσι κουκλα ριξτο και λιγο εξω παστακαι μου...εγω πινω βοτκα ...και εργαζομαι

Μαρή τρελή πίνεις βότκα με την κοιλιά τούρλα;:tongue:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

[quote=ΚΟΥΚΛΑΚΙ;1359317εμένα ο μικρός αμιγδαλίτιδα.δέκα μέρες αντιβίωση κ βλέπουμε.

Ωχ μωρε το γιαβρί... Σού κάνει πολύ πυρετό;

η δε μικρή για την ΄βρα μια χαρα.μου κοψε βέβαια κ το περπάτημα αλλά εντάξει ρε σεις μια φορά τη βδομάδα πάω κ μια βολτίτσα.θα σκάσω άλλους δυο μήνες μέσα!

Υπομονή ρε κορίτσι... Θα περάσουν οι 2 μήνες γρήγορα και μόλις δεις το κοριτσάκι σου θα τα ξεχάσεις όλα!

4Suap3.png

Κουκλακι περαστικα στο νινι! Αντε κοριτσι ακομα λιγο!!

Και μενα ετσι ευτυχως στον 8ο ημουν στο κρεββατι!

δυσκολα...ειδικα οταν εχεις και ενα μικρουλι!!

Περαστικα και παλι!!

Κουφετακι τι νομιζες? Δεν ξερω που γραφομαι??:lol::lol:

Φυσικα σε κατι που να μπορω να εκφραζω τη μουρλα μου!!!:lol::lol::lol:

μαράκι περαστικά σας!εύχομαι στο εξής να σας έρθουν όλα δεξιά κ η δανάη να ναι πάντα καλά!

Ευχαριστώ κορίτσι μου κι εσύ ότι καλύτερο για τα μικρά σου. :D

Καλημέρα κορίτσια. Είχα τη μανούλα από χθες εδώ, με βοήθησε με τη μικρή, κάναμε και γιουβαρλάκια, κεφτεδάκια, κλπ για την κατάψυξη, καλά ήταν.

Καλό σαβ/ριακο να 'χουμε όλοι. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

a κορτισαι τα ποτακια με χαλαρωνουν!καθε μερα σχεδον πινω, μπυρα κρασι ,βοτκα...

καλημεραααααααααα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Να'μαι πάλι η Πατρινιάάάάάά΄....τι κάνουτε; εμείς καλά..πήγαμε σουπερ μαρκετ όλοι μαζι(λένε το παιδί μου "μαγουληθρα" στον ΑΒ Βασιλόπουλο..γιατί;;;:eek::eek::eek:) και πήραμε και μία Kinder σοκολάτα μισό μέτρο χριστουγεννιάτικη για τον Τζότζο, τον πάστα κι μένα

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:....

χαχαα ετσι κουκλα ριξτο και λιγο εξω παστακαι μου...εγω πινω βοτκα ...και εργαζομαι

Πίνεις βότκα μαρή; τρελή είσαι; πάει το μπεμπέ! θα βγει μορτάκι....:-D:grin::-D

Καλημερα κοριτσια....

Sandy περαστικα! ολα καλα θα πανε! Αναρρωτικη δεν θα του δωσουν λες??

Γ@@@@ δεν υπαρχει κανεις που να μην εχει ζορια..

αναθεμα τους! Συγχιστηκα πρωι πρωι!

Παστακι τι εννοεις για το γραψιμο μου? Δεν καταλαβα...:D:D:D

παντως social δεν ειμαι και τοσο! μαλλον αντικοινωνικη με θεωρουσα! εδω και κανενα χρονο ειμαι καπως! Και παλι εχω ενα κακο χουι...αμα δω φατσα και ματια και με κανει κατι στο βλεμα..δεν τον θελω τον αλλο.

Ειμαι θεομουρλη, αλλα δυστυχως εχω πεσει μεσα πολλες φορες!

Οσο για το κοντο μαλλι το ειχα για 5 χρονια! κοκκινο και κοντο!!

Α, ναι...Σαντουλι μου περαστικά από τα βάθη των 3 παστακοκαρδιών μας...μουατς!!!

Ζωίτσα, όχι, απλά είσαι πολύ γλυκόλογη.....αυτό εννοώ, η γαιδάρα

να οριστε!!!ιτσ οφισιαλ το καφε αυτο ειναι το κλουβι με τις τρελες ποσες φορες το παμε αυτο :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τρελές; Ποιές; Εμείς;αααα...δεν είμαστε με τα καλά μας.....

Εγώ είμαι ενά σοβαρότατο άτομο...χικ....

Τρελλές;;;; Που τις είδες καλέ;

Επειδή γυαλίζει λίγο το ματάκι μας;;;:tongue::tongue:

Λίγο;λίγοο;αν πάρει κανείς και υπόψιν το μεγαλύτερο ποσοστό απο ΠΟΥ κατάγεται εδω μέσα, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...λέω εγώ τώρα...

Εμάς τους Πατρινούς λένε μουρλούς, αλλά κι εσείς κρατάτε...τρελάρες:P:p:p

Ναι ρε Μαεστράκι, καλως πήγατε σπιτάκι σας..άντε περαστικά και αγύριστα να'ναι....

Και τι μπορούμε να κάνουμε ρε κορίτσι;

Ναι θα σας πω εγώ βλαχαρες, που η μάνα μου είναι από τον Πύργο Ηλείας(εκεί να δεις βλαχιά) και ο πατερας μου από χωριό κοντά στα Καλαβρυτα...όχι αγάπη μου κι εγώ από αλώνια είμαι κι όχι από σαλόνια...

a κορτισαι τα ποτακια με χαλαρωνουν!καθε μερα σχεδον πινω, μπυρα κρασι ,βοτκα...

καλημεραααααααααα!

Τι λές μαρή...μου΄χεις δώσει τα μυαλά στα χέρια....βότκα;καλά όλα τα άλλα, αλλά βότκα...τρελή.... :tongue::tongue::tongue:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλησπερα κοριτσαρες!

Ξερω οτι ειναι επεμβαση ρουτινας αλλα πρωτον η δουλεια του εχει να κανει με βαρος, δεν ειναι υπαλληλος που σημαινει δε δουλευει δεν εχει φραγκο και δε μπορει να τη κανει αμεσα γιατι ακομα εχει δουλεια που δε μπορει ν αφησει πισω και αγχωνομαι γιατι του ειπε ο ντοκ οτι ανα πασα στιγμη με το βαρος που σηκωνει μπορει να πεταχτει και θα τρεχουμε στα επειγοντα, επισης οταν κανει το χειρουργειο για ενα μηνα θα ναι οφ...τελος παντων ο γιος με τρελαινει αρχισε απο χτες και μιλαει ακαταπαυστα τη δικια του γλωσσα λεει αταταταμπλαμπλαμπλαμπαμαμαγλουτσσσσ πολυ γελιο τον τραβηξα και καμερα

Σαντυ ολα καλα θα πανε!! :D:D

ευχομαι τα καλυτερα!

Και περαστικα!

Καλημερα δεν ειπα!!

Παστακι μου..ειμαι πολυ γλυκολογη! Που να με δεις στα ''καλα μου'' Και εκει με γλυκολογα κατεβαζω καντηλια:lol::lol::lol:

Και εμας μας λενε για τα μαγουλακια μας!! το εχει το ονομα ή οντως ειναι φουσκωτα??:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...