Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Καταρχην αυτο με τα νυχια το εχω και εγω ολοκληρη γαιδαρα!!

Τα πετσακια...ολο τα τρωω!

Απο το αγχος!

καλα κουφετακι και εγω της Μελετη βλεπω..οταν πηγαινα πανεπιστημιο ετσι ακριβως τα ειχα! τετοιο χρωμα! Τετοιο μηκος! Πολυ με αρεσουν!:D:D

Κανε μια αλλαγη ..θα ανανεωθεις! Ειδα και το προιοντα! Πρεπει να ειναι φοβερα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα ζοιτσα.οντος ειναι πολυ καλα,γι αυτο τα συστηνω.οσο για τα μαλλια εχω κανει τα παντα πανω τους.τα χω βαψει τα παντα εκτος απο μπλε μαυρο.τα κοψει κοντα τα χω ξυρισει τα χω κανει σγουρα τα χα μεχρι την μεση οτι θες.απλα με αρεσει το πολυ μακρι κ απο τοτε που τα κοψα δεν τα ξαναφερα εκει που ηθελα ποτε.(ενα - της σχολης γτ καναμε πανω στα μαλλια μας χτενισματα κτλ)τωρα ομως περνω την κωμμ.κ δεν το σηκωωωωνειιιιιι

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα κορίτσια.

Σήμερα ήρθε η μάδερ μου και πήγα στον ΟΑΕΔ, κατέθεσα τα χαρτιά για το οικογενειακό και πήρα και το τελευταίο ταμείο ανεργίας. Τώρα; Το χάος!

Τέσπα, υγεία πάνω απ' όλα. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα Μαρακι! Τι κανει η μπουμπουκα? Ολα καλα?

Μην στεναχωριεσαι για τον οαεδ! Και εγω μια απο τα ιδια! Το Γεναρη το τελευταιο επιδομα! Αλλα δεν πειραζει! Υγεια οπως λες να εχουμε και οπως ολοι ετσι και εμεις΅!

Δε με λες...τι ειναι το οικογενειακο επιδομα και τι χαρτια χρειαζονται και για τι ποσο μιλαμε?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Ήμανε στη γύρα για εξωτερικές δουλειές!

οταν θα λετε για γκραστριες για μενα πρωτα θα φτυνετε τον κορφο σας γτ ετσι οπως τα καναν εγω θα το γεννησω το 4το κ θα τους το στειλω πακετο στην βουλη

χαχαχα!!!! Γιατί καλέ; Θα πάρεις και το πολυτεκνων!!!:tongue::tongue:

Τσουπρες καλησπερα,εχω χαθει και δεν πολυμπαινω,γιατι δεν ειμαι και στα καλυτερα μου,μη δινετε ομως σημασια,οχι κατι σοβαρο,απλα με εχουν πιασει τα ψυχολογικα μου.

Μανου θα κανονίσουμε ομαδική ψυχοθεραπεία στην εφορία και θα τα διώξουμε τα ψυχολογικά σου!

Όσο για την μικρή, ούτε εσύ έφταιγες ούτε το παιδί, οπότε μην φορτώνεσαι με ενοχές!

Και εμείς σκατα όπως είπα..θα πάει ο πάστας να κάνει διακανονισμό στα δάνεια για να πληρώνουμε λιγότερο, θα πάει να μιλήσει και στον παιδικό, μπάς και μας κάνουν καλύτερη τιμή, αλλιώς αλλάζουμε παιδικό(δεν ξέρω τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στο παιδί, αλλά δυστυχώς δδεν γίνεται αλλιώς), είχαμε πάαααλι τσακωμό με τα πεθερικά και πάάάάάλι τους έβαλε όλους στη θέση τους (γιατί μπήκαν και τα αδέρφια του στη μέση και το έπαιξαν μάγκες, αλλά ΕΥΤΥΧΩΣ τους τάπωσε πανηγυρικα) και έχει αυτό το κωλοσάκχαρο γμτ και τον φοβάμαι μην παθει τίποτα από την στεναχώρια...μας κόψανε και την βοήθεια του παιδικού από την δουλειά μου, εγώ το παίζω καραγκιόζης για να γελάει...φοβάμαι μην πάθει τίποτα, δεν θα το αντέξω...αχ, Θέε μου προστάτεψε τον πάστα μου και τον Τζότζο μου....

Υπομονή Κατερινάκι! Όλοι τα ίδια περνάμε λίγο πολύ...

Κι εμας σε λίγο για διακανονισμό μας βλέπω...

Να είμαστε καλά πάνω απ'όλα και όλα αυτά κάποια στιγμή θα ξεπεραστούν!

Όσο για την πεθερά, ο αντρούλης είναι πολύ σωστός απ'ότι καταλαβαίνω και την αδικία δεν την δέχεται..

Που χαθήκατε όλες σήμερα; Μανού, Ελένη;

Παρούσαααααα!!!!!!

Τελευταίο Μαράκι,ε;

Ζόρικα ρε γμτ αλλά εσείς να είστε καλά και όπως το είπες. Υγεία πάνω απ'όλα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Γειααααααα! (βαρύ και ασήκωτο)

Πολλές καλημέρες τσούπρες!

Εδώ το καλό ξενύχτι.

Πίνω ήδη τον δεύτερο καφέ μου.

Ο μικρούλης μου μας ταλαιπώρησε σήμερα. Ξύπνησε στις 5:30 και μέχρι τις 8:00 πρέπει να έκανε και ίσαμε με 10 φορές εμετό. Το γιαβράκι μου εξαντλήθηκε εντελώς. Τον πήρε ο ύπνος στις 8:00 και από τι μου είπε ο άντρας μου κοιμόταν μέχρι τις 11:45. Ευτυχώς δεν ξαναέκανε εμετό (έτσι νομίζω τουλάχιστον). Είπα στον άντρα μου να κάνει το πείραμα με τις γουλίτσες ανά δεκάλεπτο και να τον δώσει Nopar μετά.

ΑΤΙΜΗ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ!

Είμαι με 3,5 ώρες ύπνο. Κόλλησα με ένα παιχνίδι στο φβ (ανάθεμα όποιος μου έστειλε το πρώτο αίτημα της εφαρμογής) και χάνω την αίσθηση του χρόνου. Εχθές το βράδυ κοιμήθηκα στις 2:00.

Σήμερα σχολάω στις 18:00 και στις 19:00 πάω γυναικολόγο (να δούμε τι θα μας πει και αυτή).

Εγώ κοπελιές έβαψα το μαλλί εψές. Εδώ και μερικά χρόνια το βάφω μόνη μου γιατί στο κομμωτήριο δεεεεε συμφέρει. Και μένα η ρίζα μου άσπρη και κάθε 1,5 μήνα το αργότερο πρέπει να κάνω ρίζα. Προσπαθώ τα τελευταία δύο χρόνια να τα μακρύνω και η αλήθεια είναι ότι τόσο μακρυά που τα έχω τώρα δεν τα είχα ποτέ ξανά. Το κούρεμά μου ήταν πάντα το καρέ αλλά τώρα πείσμωσα για τα μακρυά (δε ξέρω πως μου μπήκε). Λένε πως τα μακρυά μαλλιά αδυνατίζουν :tongue:. Αφού η δίαιτα δε έχει αποτέλεσμα (λέμε τώρα) ας μακρύνουμε τα μαλλιά. Το κόκκινο χρώμα είναι το αγαπημένο μου. Έτσι τα είχα περυσι αλλά δε με βόλεψε γιατί όταν μάκραιναν έβγαινε στη φόρα και το καστανό και τα άσπρα και ήταν πολύύύ εκνευριστικά.

Μου είχε αγοράσει μία μασιά για ίσιωμα ο άντρας μου από το ALDI πριν καμιά 3,5 χρόνια. Vidal Sasoon μόνο 20,00 ? και μ' έχει εξυπηρετήσει αφάνταστα. Την ίδια μασιά την είδα και πέρυσι στα Carefour 40,00 ? (!!! ). Τα λεφτά της η δικιά μου τα έβγαλε.

Να σας πω επίσης ότι το προηγούμενο μήνυμα το έγραψα στις 12:00 και το έστειλα τώρα.

Είχα ξεχάσει να πατήσω "καταχώρησηση απάντησης".

Πάω για τρίτο καφέ.

Καλησπέρα κορίτσια.

Δε με λες...τι ειναι το οικογενειακο επιδομα και τι χαρτια χρειαζονται και για τι ποσο μιλαμε?

Για 1 παιδί (ένα δεν έχεις;) είναι γύρω στα 100 ευρώ, ΑΝ δεν το παίρνεις απ' τον εργοδότη σου, να το διευκρινίσεις αυτό. Ζήτα ενημερωτικό φυλλάδιο απ' τον ΟΑΕΔ, καταθέτεις δικαιολογητικά και το βάζουν στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Εγώ δεν αφήνω τπτ να χαθεί, όλα απο τα δεδουλευμένα μου είναι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μαρακι σε ευχαριστω πολυ...Ναι ενα νινι εχω! Δεν δουλευω, επιδομα παιρνω...θα παω Οαεδ και ας ειναι και 100ε!

:wink:

νιονιω μου και σενα αρρωστουλι ειναι? περαστικα!!!:D

Παστακι...ολα καλα θα πανε! ,οσο για το ζαχαρο..ηρεμια! Γιατι καλυτερα με λιγοτερα λεφτα και την υγεια μαας!

τωρα για τον παιδικο το καταλαβαινω, εχει μπει ο Τζοτζος σε μια σειρα...μακαρι ολα να σας ερθουν βολικα!

Εγω κοριτσια τα μαλλια μου ειναι κατραμι, και σγουρα...και απο μηκος μεχρι περιπου τον ωμο μου...

Αλλαγες δεν κανω πλεον....αρχισα να γινομαι περιεργη!:lol::lol:

Καλε εχω και εγω φατσαμπουκ!! οποια θελει ας με στειλει μηνυμα να της πω πως να με βρει!:D

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσαρες, ειμαι σκ@τα...ο αντρας μου εχει κηλη, θα χρειαστει χειρουργειο, λεπτομερειες δε ξερουμε γιατι πρεπει να κανει και ενα υπερηχο επειδη τον ειδε ο γιατρος καπως πιεσμενο, πρησμενο δε πολυκαταλαβα το συστημα στη κοιλια...ειμαι στναχωρημενη, αγχωμενη και μολις κανει το χειρουργειο δε θα μπορει να δουλεψει που σε συνδυασμο με τη δικη μου πιθανη ανεργεια κλαφτα χαραλαμπε.....εγω απο τη δουλεια εχω να πληρωνομαι απο μεσα οκτωμβρη και ακομα δε εχω παρει...θα μου τα δωσουν αλλα ποτε δε ξερω... Γενικα ειμαστε μια ομορφια και πρεπει επειγοντος να παμε εφορια κοριτσια ακουτε???

hallo.....παστακόσπιτο ενεργό!

ΑΧΑΧΑ ΠΑΣΤΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣΙΕς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΣΙΕ ςΠΛΑΚΕς ΚΑΙ ΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ...εμενα αυτη της παρλουξ ειχε 4 πλακες,μια για αφρο λουκ,μια λιγο κατσαρα,μια για κυματιστα και μι ατελειως ισια για "σιδερο"

αχ τα δανεια τα χαρατσια,ολες ετσι ειμαστε...μη στεναχωριεσαι,καλα κανει ςτο σακχαρο δε θελει αγχος...

αα, άντε ρε..εμείς το λέμε σίδερο....

το ξέρω οτι όλες είμαστε έτσι ρε Κισάκι, αλλά γμτ το κέρατο...δεν κάνουμε τίποτα άλλο από 22 χρονών! Δάνεια πληρώνουμε γμτ!!!

Καλημερα!!!

Καταρχην αυτο με τα νυχια το εχω και εγω ολοκληρη γαιδαρα!!

Τα πετσακια...ολο τα τρωω!

Απο το αγχος!

καλα κουφετακι και εγω της Μελετη βλεπω..οταν πηγαινα πανεπιστημιο ετσι ακριβως τα ειχα! τετοιο χρωμα! Τετοιο μηκος! Πολυ με αρεσουν!:D:D

Κανε μια αλλαγη ..θα ανανεωθεις! Ειδα και το προιοντα! Πρεπει να ειναι φοβερα!

Ρεεεεεε μην τα τρως είναι γρουσουζιάαααα....

Το κόκκινο κοριτσια είναι πολύ εντονο και για εμένα πρέπει να έχεις ΤΟ θάρρος για να το έχεις και κοντό...

Καλημέρα κορίτσια.

Σήμερα ήρθε η μάδερ μου και πήγα στον ΟΑΕΔ, κατέθεσα τα χαρτιά για το οικογενειακό και πήρα και το τελευταίο ταμείο ανεργίας. Τώρα; Το χάος!

Τέσπα, υγεία πάνω απ' όλα. :rolleyes:

Αυτό, να γελάμε και να είμαστε καλα....θα μας πεθάνουν οι αλήτες από τη στεναχωρια...στο καλό βραδυνιάτικο

Καλησπέρα! Ήμανε στη γύρα για εξωτερικές δουλειές!

Υπομονή Κατερινάκι! Όλοι τα ίδια περνάμε λίγο πολύ...

Κι εμας σε λίγο για διακανονισμό μας βλέπω...

Να είμαστε καλά πάνω απ'όλα και όλα αυτά κάποια στιγμή θα ξεπεραστούν!

Όσο για την πεθερά, ο αντρούλης είναι πολύ σωστός απ'ότι καταλαβαίνω και την αδικία δεν την δέχεται..

αυτό το "ήμανε" που λέτε...έχει γέλιο...

Τι να κάνεις ρε φιλενάδα...υπομονη μέχρι να βγει η ψχ του δεν λένε;άσε με χσ με

Μαρακι σε ευχαριστω πολυ...Ναι ενα νινι εχω! Δεν δουλευω, επιδομα παιρνω...θα παω Οαεδ και ας ειναι και 100ε!

:wink:

νιονιω μου και σενα αρρωστουλι ειναι? περαστικα!!!:D

Παστακι...ολα καλα θα πανε! ,οσο για το ζαχαρο..ηρεμια! Γιατι καλυτερα με λιγοτερα λεφτα και την υγεια μαας!

τωρα για τον παιδικο το καταλαβαινω, εχει μπει ο Τζοτζος σε μια σειρα...μακαρι ολα να σας ερθουν βολικα!

Εγω κοριτσια τα μαλλια μου ειναι κατραμι, και σγουρα...και απο μηκος μεχρι περιπου τον ωμο μου...

Αλλαγες δεν κανω πλεον....αρχισα να γινομαι περιεργη!:lol::lol:

Καλε εχω και εγω φατσαμπουκ!! οποια θελει ας με στειλει μηνυμα να της πω πως να με βρει!:D

ήμουν σίγουρη για το φατσοβιβλίο...έχεις πολύ "social" τύπο στο γραψιμό σου...

Γεια σας κοριτσαρες, ειμαι σκ@τα...ο αντρας μου εχει κηλη, θα χρειαστει χειρουργειο, λεπτομερειες δε ξερουμε γιατι πρεπει να κανει και ενα υπερηχο επειδη τον ειδε ο γιατρος καπως πιεσμενο, πρησμενο δε πολυκαταλαβα το συστημα στη κοιλια...ειμαι στναχωρημενη, αγχωμενη και μολις κανει το χειρουργειο δε θα μπορει να δουλεψει που σε συνδυασμο με τη δικη μου πιθανη ανεργεια κλαφτα χαραλαμπε.....εγω απο τη δουλεια εχω να πληρωνομαι απο μεσα οκτωμβρη και ακομα δε εχω παρει...θα μου τα δωσουν αλλα ποτε δε ξερω... Γενικα ειμαστε μια ομορφια και πρεπει επειγοντος να παμε εφορια κοριτσια ακουτε???

ΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΡΕ ΓΜΤ!!! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ;ΕΕΕΕ;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

χαχαα ετσι κουκλα ριξτο και λιγο εξω παστακαι μου...εγω πινω βοτκα ...και εργαζομαι

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

τι βοτκα μαρι τρελιαρα?πρωι πρωι μου πεσαν τα καινουργια μου μαλλια!!!!!!

περαστηκα σας κορες κ βαστατε ολοι λιγο πολυ στο ιδιο καζανι βραζουμε κ εχει πολυ ζεστη γμτ

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα κοριτσια....

Sandy περαστικα! ολα καλα θα πανε! Αναρρωτικη δεν θα του δωσουν λες??

Γ@@@@ δεν υπαρχει κανεις που να μην εχει ζορια..

αναθεμα τους! Συγχιστηκα πρωι πρωι!

Παστακι τι εννοεις για το γραψιμο μου? Δεν καταλαβα...:D:D:D

παντως social δεν ειμαι και τοσο! μαλλον αντικοινωνικη με θεωρουσα! εδω και κανενα χρονο ειμαι καπως! Και παλι εχω ενα κακο χουι...αμα δω φατσα και ματια και με κανει κατι στο βλεμα..δεν τον θελω τον αλλο.

Ειμαι θεομουρλη, αλλα δυστυχως εχω πεσει μεσα πολλες φορες!

Οσο για το κοντο μαλλι το ειχα για 5 χρονια! κοκκινο και κοντο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...