Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλησπέρα, 

Καλό είναι να τα κάνεις για να αποκλίσεις πιθανότητες. Εγώ μετά την βιοχημική είχα κάνει υστεροσκόπηση με βιοψία ενδομητρίου και scratching, δεν γνώριζα τότε για το μικροβιομα. 

Συγνώμη που σε ρωτάω, σε ποια εβδομάδα συνέβησαν οι αποβολές σου; 

Γενικότερα για αποβολές πρώτου τριμήνου, μπορεί να ευθύνονται ορμονικές ανισορροπίες, χρωμοσωματικές ανωμαλίες εμβρύου, πρόβλημα με ζάχαρο, αντίσταση στην ινσουλίνη, μικροβίωμα, κακής ποιότητας βλαστοκύστης, πολύποδας, συμφύσεις, υδροσάλπιγγες που προκαλούν μια σαν μόνιμη φλεγμονή και κάνει μη φιλική την μήτρα, θρομβοφυλία, τα ποιο συνηθισμένα, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Και κάποιες φορές, απλό και το πολύ πονεμένο Τυχαίο γεγονός. 

Η πρώτη ήταν παλίνδρομη 6 εβδομάδα και η δεύτερη φυσική αποβολή 6η βδομάδα πάλι σε καμία δεν είχαμε προλάβει να δούμε έμβρυο και καρδιακή λειτουργία !!! Είχα κάνει εξετάσεις αιματολογικές και ανοσοολογικες όπου δεν είχε φανεί κάτι και τώρα μου πρότεινε υστεροσκοπηση και μικροβιομα 

πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Το scratching τι είναι ακριβώς ; Ναι θα τις κάνω εφόσον τις πρότεινε!! Εσύ τις είχες κάνει συγκεκριμένη μέρα του κύκλου ; Εκείνος μου είπε μια εβδομάδα μετά δηλαδή 8-10 μέρα να της κάνουμε 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η Ειρήνη μου θα βάλει γυαλιά. Την πήγα χθες στον οφθαλμίατρο για επανεξέταση και έχει μυωπία το γιαβρί μου. Ένα βαθμό στο αριστερό συν 0,25 αστιγματισμό και 0,75 στο δεξί. Μάλλον κληρονομικό από την ...μαμά...

Θέλει να τα βάλει νιονιώ; Γιατί είναι κι αυτό ένα θέμα.

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Ευτυχώς, δεν έχει πρόβλημα. Μπορώ να πω ότι ανυπομονεί κιόλας. Στο σπίτι φορούσα και εγώ (έκανα λέιζερ φέτος τον Μάρτιο) και φοράει και ο μπαμπάς και η μία η γιαγιά και ο θείος και άλλα δυο παιδάκια στην τάξη της και μια κολλητή της από τον παιδικό σταθμό και έτσι είναι εξοικειωμένη μπορώ να πω. Να δούμε όταν τα πάρουμε τι θα γίνει. Ελπίζω να μην έχει πρόβλημα.

καλημερα κορες!!!!σημερα ειμαι πολυ καλυτερα αλλα ξυπνησα 10 το πρωι ευτυχως που ειναι απογευμα ο χαμπι κ πηγε μικρο σχολειο.βεβαια εβγαλα τις δυο κουρτινες απο τα παιδικα κ σκεφτομαι να καθαρισω τα τζαμια,θα τα κανω!!!!το ποδι μου ρε γμτ με ποναει απο την δευτερα κ μαλλον εχω παλι θεμα με το στομαχι αφου εχω πολυ συχνα αναγουλες,οοχι δεν ειμαι εγκυος ελκος ειχα καποτε!!!!!μαεστρια αντε να βρειτε τους ρυθμους σας κ να περασετε υπεροχα χριστουγεννα φετος!
Αμαν ρε παιδι μου κατσε λιγο στ' αυγα σου! Εισαι σιγουρη οτι δεν εισαι εγκυος μουχαχα..???

Εμενα ολη μερα λειπει ο χαμπι για δουλειες και εχω ξετιναχτει με το μικρο ολη μερα μονη....τα χερια μου παλι σκ@τα ειναι....

καληερα κουκλες,χαλσ εη μασι αμαλλιων και ηταν τελεια επαγγελματικη parlux 17χρονια την ειχα!κολλησε και ιο το πισι!αχ η μικρη τρελαινεται λεμε!το σπιτι μπουρδελο,εγω τρεξιμο και δουλει απαο το σπιτι!

στο κεντρο εχει το λότους.ενα στενο πριν την αγ.σοφιας απο εγνατια στο αριστερο σου χερι κατεβαινοντας να πας απο κει οταν μπορεις για μασια εγω εχω της G.A.M.A κεραμικη ειναι για επαγκελματικη χρηση,κ εχει πολυ καλες τιμες.αν θες μπορουμε να παμε μαζι γτ στις κομμωτριες κανουν αλλες τιμες.

Για την ναυτία δεν ξέρω να σε πω αλλά για το στομάχι δοκίμασε ή zurcazol ή losec. Ίσως σε βοηθήσουν και στις ναυτίες...

Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να πας σε κανέναν γαστρο για κανένα τσεκαπ...

εε ναι μαλλον κ δυστυχως παλι πρπεει να τρεχω σε γιατρους

Αλήθεια, τι έκανε που είδε την μικρή να επιστρέφει μετά από τόσες μέρες;

για πε!!!!!

Αμαν ρε παιδι μου κατσε λιγο στ' αυγα σου! Εισαι σιγουρη οτι δεν εισαι εγκυος μουχαχα..???

Εμενα ολη μερα λειπει ο χαμπι για δουλειες και εχω ξετιναχτει με το μικρο ολη μερα μονη....τα χερια μου παλι σκ@τα ειναι....

αμαν βρε κοριτσι μου.τι θα κανεις τελικα με αυτα τα χερια?κανε υπομονη ρε γμτ.οταν θα λετε για γκραστριες για μενα πρωτα θα φτυνετε τον κορφο σας γτ ετσι οπως τα καναν εγω θα το γεννησω το 4το κ θα τους το στειλω πακετο στην βουλη

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Τσουπρες καλησπερα,εχω χαθει και δεν πολυμπαινω,γιατι δεν ειμαι και στα καλυτερα μου,μη δινετε ομως σημασια,οχι κατι σοβαρο,απλα με εχουν πιασει τα ψυχολογικα μου.

Μαεστρια μου σιδερενιο να ειναι το κοριτσακι σου,αντε κι απο εδω και περα μονο χαρες στο σπιτικο σας κι οχι αλλες λαχταρες.

Κουφετακι μου δεν ειμαι για επισκεψη στο κισακι,γιατι με επιασε συναχι,και δεν παιζει να παω ετσι στο παιδι και στην εγκυμονουσα,αν μπορεις εσυ ομως πηγαινε κι ασε με εμενα.

Εντωμεταξυ δε μου φταναν τα δικα μου,με εσκασε κι η μικρη πηγαμε χθες στον ορθοδοντικο κι ειδε ο ανθρωπος οτι ενα σιδερακι της ειχε ξεκολλησει(καλα μιλαμε οτι εγω δεν το ειχα προσεξει καν,μου επεσαν τα μουτρα οταν μου το ειπε).Τελοσπαντων δεν ειναι κατι τραγικο αλλα αν δεν το καταλαβεις εγκαιρως,χτυπαει πισω η θεραπεια.Τωρα υποθετω οτι εγινε γιατι οπως εχω ξαναπει η μικρη εχει θεμα με την ονυχοφαγια,ηλπιζα οτι με αυτη την ευκαιρια θα εκοβε και αυτη την κακη συνηθεια...αλλα που...σημερα λοιπον ξεκολλησε κι αλλο.Και οχι μονο στεναχωρεθηκα αλλα νευριασα κιολας...δεν μπορω να καταλαβω βρε κοριτσια γιατι το κανει...εννοειται οτι ειχα δραματα σπιτι...νιωθω πολυ χαλια που τη μαλωσα....

αλλα ειναι κριμα να ταλαιπωρειται κι αυτη συνεχεια στο γιατρο και να μη γινεται και δουλεια....

Ειμαι αστα να πανε..........:-(:sad:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μαμούθ περαστικά κούκλα μου.νιονιωμου άρεσε το σχόλιο σου.ήρθε και το δεύτερο χαράτσι.603 μόλις κουφέτο μασία που τσ ισιωνει εννοώ.ναι θα το ήθελα αν μπορεις

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Μαμούθ περαστικά κούκλα μου.νιονιωμου άρεσε το σχόλιο σου.ήρθε και το δεύτερο χαράτσι.603 μόλις κουφέτο μασία που τσ ισιωνει εννοώ.ναι θα το ήθελα αν μπορεις

kai egv gia μασια μιλουσα ρε κισακι.οποτε θελεις κ μπορεις πεσμου να παμε.μια μερα πριν απλα να ξες οτι τα απογευματα δεν ειναι ανοιχτο.ειναι νομιζω μεχρι τις 3μιση-4.η μασια που εχω δουλευει ασταματητα αφου την χρησιμοποιουμε ολοι εκτος απο τον χαμπι,κ τα παιδια καθε μερα.περαστηκα μανου.τωρα για να καταλβω τα σιδερακια ξεκολανε γτ τρωει τα νυχια της η μικρη?κ εσυ που κολας στο φταιξιμο,μες στο στομα της πρεπει να σε,ή να την λες ακθε μιση ωρα ανοιξε να τα δω!!!!ελα ρε μανου

921477wc2fyvv2y2.gif

Μανου δυσκολο χουι, το εχω κι εγω και πιστεψε με πολλες φορες το κανω ασυναισθητα, οι δικοι μου αλλα και εγω μεγαλωνοντας δοκιμασαμε τα παντα αλλα δεν...μολις αγχωθω βουρ στα νυχια....

Κουφετο φτου φτου φτυνομαι χαχαχα, με τα χερια προς το παρον κανω υπομονη αν ξεπεταχτει λιγο ο μικρος και προς το καλοκαιρακι και αν ειμαι ανεργη που θα ειμαι θα παω στους δικους μου και θα συζητησουμε με το γιατρο τι μπορουμε να κανουμε....

Κοριτσια και γω ειμαι καπως αυτο το διαστημα γι'αυτο πρεπει να κανονισουμε καμια μαζωξη για ψυχοθεραπεια χαχαχα

Διαφημίσεις

κουφετο αν θε ςπες μου τιμη να δω και σεενα εδψ στην καλαμαρια,κιαν δε βολευτω να σε χωσω να μου την παρεις τη μασια απο εκεινο το μαγαζι γιατι για πρωι τωρα να κατεβω κατω...χλωμο!αν βολεψει ομως και εσενα και το κανονισουμε παμε μαζι...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλησπέραααααααααα....

Κισάκι; δεν κοιμασαι; καλέ δεν βάζεις ποπο κάτω εσύ με τίποτα!!!:tongue::tongue::tongue:

Τιιιιι κάνετε;καλά;Εμείς σκ@τ@..καλά που έχουμε και τον Τζότζο μας και μας κάνει και χαμογελάμε λίγο....

Τσουπρες καλησπερα,εχω χαθει και δεν πολυμπαινω,γιατι δεν ειμαι και στα καλυτερα μου,μη δινετε ομως σημασια,οχι κατι σοβαρο,απλα με εχουν πιασει τα ψυχολογικα μου.

Μαεστρια μου σιδερενιο να ειναι το κοριτσακι σου,αντε κι απο εδω και περα μονο χαρες στο σπιτικο σας κι οχι αλλες λαχταρες.

Κουφετακι μου δεν ειμαι για επισκεψη στο κισακι,γιατι με επιασε συναχι,και δεν παιζει να παω ετσι στο παιδι και στην εγκυμονουσα,αν μπορεις εσυ ομως πηγαινε κι ασε με εμενα.

Εντωμεταξυ δε μου φταναν τα δικα μου,με εσκασε κι η μικρη πηγαμε χθες στον ορθοδοντικο κι ειδε ο ανθρωπος οτι ενα σιδερακι της ειχε ξεκολλησει(καλα μιλαμε οτι εγω δεν το ειχα προσεξει καν,μου επεσαν τα μουτρα οταν μου το ειπε).Τελοσπαντων δεν ειναι κατι τραγικο αλλα αν δεν το καταλαβεις εγκαιρως,χτυπαει πισω η θεραπεια.Τωρα υποθετω οτι εγινε γιατι οπως εχω ξαναπει η μικρη εχει θεμα με την ονυχοφαγια,ηλπιζα οτι με αυτη την ευκαιρια θα εκοβε και αυτη την κακη συνηθεια...αλλα που...σημερα λοιπον ξεκολλησε κι αλλο.Και οχι μονο στεναχωρεθηκα αλλα νευριασα κιολας...δεν μπορω να καταλαβω βρε κοριτσια γιατι το κανει...εννοειται οτι ειχα δραματα σπιτι...νιωθω πολυ χαλια που τη μαλωσα....

αλλα ειναι κριμα να ταλαιπωρειται κι αυτη συνεχεια στο γιατρο και να μη γινεται και δουλεια....

Ειμαι αστα να πανε..........:-(:sad:

Μανού μου μην στεναχωριεσαι, ό,τι κι αν είναι θα περάσει...και με το παιδί μην τα παίρνεις, η ονυχοφαγία από όσα ξέρω η πετιτ, είναι απλά ένα ελάττωμα, μια κακί συνηθεια τίποτα άλλο....κάνε υπομονη και συζήτα την μπουμπούκα σου, να το στα ματησει γιατί συνεχεια στο γιατρό θα είσαστε...όσο μπορέσεις μην πιέζεστε...

Και εμείς σκατα όπως είπα..θα πάει ο πάστας να κάνει διακανονισμό στα δάνεια για να πληρώνουμε λιγότερο, θα πάει να μιλήσει και στον παιδικό, μπάς και μας κάνουν καλύτερη τιμή, αλλιώς αλλάζουμε παιδικό(δεν ξέρω τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στο παιδί, αλλά δυστυχώς δδεν γίνεται αλλιώς), είχαμε πάαααλι τσακωμό με τα πεθερικά και πάάάάάλι τους έβαλε όλους στη θέση τους (γιατί μπήκαν και τα αδέρφια του στη μέση και το έπαιξαν μάγκες, αλλά ΕΥΤΥΧΩΣ τους τάπωσε πανηγυρικα) και έχει αυτό το κωλοσάκχαρο γμτ και τον φοβάμαι μην παθει τίποτα από την στεναχώρια...μας κόψανε και την βοήθεια του παιδικού από την δουλειά μου, εγώ το παίζω καραγκιόζης για να γελάει...φοβάμαι μην πάθει τίποτα, δεν θα το αντέξω...αχ, Θέε μου προστάτεψε τον πάστα μου και τον Τζότζο μου....

Μασιά τι λέτε το πιστολάκι;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

ΑΧΑΧΑ ΠΑΣΤΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣΙΕς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΣΙΕ ςΠΛΑΚΕς ΚΑΙ ΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ...εμενα αυτη της παρλουξ ειχε 4 πλακες,μια για αφρο λουκ,μια λιγο κατσαρα,μια για κυματιστα και μι ατελειως ισια για "σιδερο"

αχ τα δανεια τα χαρατσια,ολες ετσι ειμαστε...μη στεναχωριεσαι,καλα κανει ςτο σακχαρο δε θελει αγχος...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

με εχει πιασει μια υπερενταση...παω για υπνο 3,5,ξυπναω 8,εργαζομαι και τοβραδυπου κοιμαται ημικρη κι εχω ησυχια...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημερα λοιπον δεν ξερω γτ αλλα σηκωθηκα με τρομερη ορεξη για μεγαλη αλλαγη στα μαλλια μου,μηπως φταιει η πρωινη μελετη που μου χει εκεινο το καταπληκτικο κοντο κοκκινοχαλκινο μαλλι.γμτ.μπορει να φταιει το οτι πριν ενα μηνα τα βαψα κ μου φαινονται πολυ σκουρα,θελω να τα κανω κ ενα καρε κοντο με μυτες....κ προς το καστανοξανθο.μπορει να φταιει κ η συζητηση για μασιες...μπα!!!!αφου δουλευω χρονια με τετοια εργαλεια.περιμενω να παει 9 να παρω την κομμωτρια μου τηλ.φταιει η ασπρη ριζα που την βλεπω το πρωι που πλενω την μουρη μου.....ναι αυτο ειναι γμτ.κισα δες λιγο εδω τα προιοντα της γκαμα εχει κ τιμες http://www.gamma.com.gr/gamma/viewsubcategory.asp?c=1&sc=01.%20%CF%83%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81 εγω εχω αυτο http://www.gamma.com.gr/gamma/showproduct.asp?p=2053&pp=2053&c=1&sc=03.%20%CF%84%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82 πολυ καλο εργαλειο και αυτο αν κ το χω χαμενο καπου μεσ στο σπιτι καιρο...σε κανα παταρι θα ναι.http://www.gamma.com.gr/gamma/showproduct.asp?p=1601&pp=1601&c=1&sc=02.%20%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%AD%CF%82 εχω κανει μπουκλα σε μικρη για παρανυφακι που ειχε μαλλι μεχρι την μεση κ κρατησε.κ οι τιμες ειναι πολυ καλες ασε που εχει κ εκπτωσεις στις τιμες.στο λοττους δεν πηγα τωρα στα κοντα να δω τιμες για συνγκριση.αυτο ειναι το μαγαζι που σου λεω http://ebloko.gr/lotous_aebe βλεπω εχει τηλ. αν θες παρε ενα τηλ. δες το μοντελο που θες απο την γκαμα κ παρε να ρωτησεις ποσο το χουν αν θες το κανω κι εγω αλλα πες εισαι εγκυος κ ειναι δυσκολη η μεταφορα σου οποτε κανεις ερυενα για να στειλεις την ξαδερφη σου να την παρει.θα σου πουν.ελα θα παρουμε την μασια κ σε καλη τιμη.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...