Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Η πρώτη ήταν παλίνδρομη 6 εβδομάδα και η δεύτερη φυσική αποβολή 6η βδομάδα πάλι σε καμία δεν είχαμε προλάβει να δούμε έμβρυο και καρδιακή λειτουργία !!! Είχα κάνει εξετάσεις αιματολογικές και ανοσοολογικες όπου δεν είχε φανεί κάτι και τώρα μου πρότεινε υστεροσκοπηση και μικροβιομα 

Το scratching τι είναι ακριβώς ; Ναι θα τις κάνω εφόσον τις πρότεινε!! Εσύ τις είχες κάνει συγκεκριμένη μέρα του κύκλου ; Εκείνος μου είπε μια εβδομάδα μετά δηλαδή 8-10 μέρα να της κάνουμε 

Λυπάμαι πολύ!

το scratching λένε ότι αναζωογονή το ενδομήτριο και βοηθάει στην εμφύτευση. Βέβαια εσύ έχεις εμφύτευση. Τόσο νωρίς, συνήθως φταίει το έμβρυο και όχι κάτι σε σένα. Θα δεις για μικροβίωμα μήπως κάτι εμποδίζει την ανάπτυξη, κοίτα για ζάχαρο εάν δεν το έχεις κοιτάξει, που φαντάζομαι θα σε έχει βάλει ο αιματολόγος μαζί με τις ανοσολογικές. Τι κατηγορίας βλαστοκύστη βάλατε; Μήπως απλά περιμένετε και εσείς το ένα το τυχερό. Από τα 4 που έχω βάλει, το ένα τα κατάφερε. Όλες βιοχημικές. και 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

A3538.jpg

Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου, αλλά δε βαριέσαι; Γεροί να 'μαστε μόνο. :)

Καλημερα μπραβο ρε μαρακι αντε σιδερενια η Δαναη και αλλο χουνερι να μη σας βρει! Τωρα ξανα να σας τρεξει στην εφηβεια που θα τη κυνηγανε τ αγορακια χιχιχι.

Με ωραια νεα ξεκινησε η μερα κι ευχομαι να συνεχισει ετσι!

καλημερα κορες!!!!σημερα ειμαι πολυ καλυτερα αλλα ξυπνησα 10 το πρωι ευτυχως που ειναι απογευμα ο χαμπι κ πηγε μικρο σχολειο.βεβαια εβγαλα τις δυο κουρτινες απο τα παιδικα κ σκεφτομαι να καθαρισω τα τζαμια,θα τα κανω!!!!το ποδι μου ρε γμτ με ποναει απο την δευτερα κ μαλλον εχω παλι θεμα με το στομαχι αφου εχω πολυ συχνα αναγουλες,οοχι δεν ειμαι εγκυος ελκος ειχα καποτε!!!!!μαεστρια αντε να βρειτε τους ρυθμους σας κ να περασετε υπεροχα χριστουγεννα φετος!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

μαλλον εχω παλι θεμα με το στομαχι αφου εχω πολυ συχνα αναγουλες,οοχι δεν ειμαι εγκυος ελκος ειχα καποτε!!!!!

Κάνε καμια θεραπεία με γαστροπροστασία ρε κουφέτο!

Θα σου έλεγα καλή ξεκούραση, αλλά με τις δουλειές που έχεις πιάσει...άστα να πάνε!!!:rolleyes:

Σάντυ ετοιμάσου για πολύ τρέξιμο αφού άρχισαν τα βηματάκια!!!:tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

αμα σε πω οι εχω κανει 1 χρονο σερι ειχα φτασει να περνω 8χαπια την μερα.ομως να τωρα που μιλαμε εχω νυατια,δεν θυμαμε τι περνα κατι λαμπραζολ.....εχω κ το εντερο....για τα μπαααααααζαααααααα ειμαι εεελεεεενηηηηη.στον γιατρο χλωμο το κοβω να πηγαινω γτ εφυγε απο την κλινικη που πηγαινα στην κουτρα οποτε ηθελα κ ισως μου ζητησει επισκεψη,δεν μπορω κολειομαι πρεπει να πληρωσω το χαραστι @@#%^##$!!!!τι να περνω για την ναυτια μωρε?

921477wc2fyvv2y2.gif

Είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι έγγυος;;;;;:tongue:

'Ελκος και ναυτία δεν κάνουν πακετάκι! Για ψάξτο λίγο καλύτερα...

Λαπραζόλ λέγονται αυτά που έπαιρνες αλλά υπάρχουν και πολύ καλύτερα.

4Suap3.png

ναι μπρε εχω περιοδο.γτ ρε συ ελενη αφου οταν εκανα γαστρο κ κωλο μαζι βρηκαμε δυο τρυπες στο στομαχι τοτες,κ ειχα ναυτιες,αφου εκανα εμετο στο τελος με αιμα ετσι το καταλαβα οτι πρεπει να παω γιατρο,γτ αλλιως σκυλι χαζο μαυρο εγω,δεν παω αν δεν πεθαινω!!!πες κανα χαπι να παω να παρω να με φυγει η ναυτια να μπορω να τρωωω γιορτες εχουμε

921477wc2fyvv2y2.gif

καληερα κουκλες,χαλσ εη μασι αμαλλιων και ηταν τελεια επαγγελματικη parlux 17χρονια την ειχα!κολλησε και ιο το πισι!αχ η μικρη τρελαινεται λεμε!το σπιτι μπουρδελο,εγω τρεξιμο και δουλει απαο το σπιτι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

μαεστρια μου σου ευχομαι...καλα χριστουγεννα ναμηνπω καμια αππαγορευεμνη για σενα λεξη!χιχιχι

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Για την ναυτία δεν ξέρω να σε πω αλλά για το στομάχι δοκίμασε ή zurcazol ή losec. Ίσως σε βοηθήσουν και στις ναυτίες...

Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να πας σε κανέναν γαστρο για κανένα τσεκαπ...

4Suap3.png

καληερα κουκλες,χαλσ εη μασι αμαλλιων και ηταν τελεια επαγγελματικη parlux 17χρονια την ειχα!κολλησε και ιο το πισι!αχ η μικρη τρελαινεται λεμε!το σπιτι μπουρδελο,εγω τρεξιμο και δουλει απαο το σπιτι!

Καλέ, χθες ήταν Τρίτη και 13... Εσύ σήμερα τα παθαίνεις όλα;:tongue::tongue:

4Suap3.png

Χελόουουου!

Στο καλό! Έγραφα ένα κατεβατό και με πέταξε το δίκτυο...

πες κανα χαπι να παω να παρω να με φυγει η ναυτια να μπορω να τρωωω γιορτες εχουμε

Να πάς σε κανα γιατρό το σκέφτηκες καθόλου;

Και να το συγυρίσεις το σπίτι κισάκι πάλι μπουρδέλο θα γίνει, επομένως παράτα το όπως είναι. Το νου σου στην κοιλίτσα. Όσο για την μασιά καταλαβαίνω τον πόνο σου... είναι σαν να είχες πέθανε ο σκύλος σου (17 χρόνια δε ζουν τα σκυλιά περίπου; )

μαεστρια μου σου ευχομαι...καλα χριστουγεννα ναμηνπω καμια αππαγορευεμνη για σενα λεξη!χιχιχι

Σωστήήήή...όχι απαγορευμένες λέξεις... μόνο ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

Τα δικά μας νέα:

Η Ειρήνη μου θα βάλει γυαλιά. Την πήγα χθες στον οφθαλμίατρο για επανεξέταση και έχει μυωπία το γιαβρί μου. Ένα βαθμό στο αριστερό συν 0,25 αστιγματισμό και 0,75 στο δεξί. Μάλλον κληρονομικό από την ...μαμά...και εγώ στο αριστερό έχω περισσότερη μυωπία. Θα πάμε το Σάββατο για να πάρουμε καινούργια γυαλάκια. Επίσης έχει η μικρή κάτι κυστούλες στο αριστερό κάτω βλέφαρο και μας είπε η οφθαλμίατρος ότι είναι χαλάζιο και θα φύγει μόνο του. Μάλλον έχει προδιάθεση το ματάκι της και να το κρατάμε καθαρό.

Μαεστρία, καλώς γυρίσατε στο σπίτι σας!

thanks_graphics_06.gif

Σας ευχαριστώ κοπελιές όλες για τις ευχές. Να ξεκουραστώ κιόλας λίγο, που είμαι ερείπιο και θα τα βλέπω όλα καλύτερα!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ τώρα, ποιος μας πιάνει;;! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...