Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

και εμενα έκανε γουλιτσες, αλλά τώρα που ήρθαμε στα ίσα μας και που πάμε στον παιδικό για να μας έρθει και πιο οικονομικά, πίνει Noulac...αλλά κοιτάκαμε πρώτα αν το δέχεται έτσι; δεν το βάλαμε στο Νουλάκ με το ζόρι για οικονομία.....

Α, όχι Ζωίτσα μου, εμένα φτου φτου τα τρωεί και τα αλέθει όλα ο καλός ο μύλος....:P:p:p

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

egv thn edina νουλακ και τωρα advance φρεσκο-επειδη γλυκιζει οπως το νουλακ θ ατη δοκιμασω και ολυμπος...πηγα γιατρο ο τραχηλος καλυτερα απο σταθερα,ξαναπηγε 3εκατοστα ,μεγαλωσε δηλαδη,πολυ καλο αυτο συμβαινει καμια φορα μυο ειπε,συγκρατημενη αισιοδοξια, η μαια μου ειπε με περιμενει 35η-36η εβδομαδα...αγψωθηκε η κακομοιρ αγιατ ι εχει προγραμματισει ταξιδι 1-4 ιανουαριου...και μην την τρεχω τοτε!αχαχαχ η καημενουλα μου!ο μπεμπης 1440!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημεραααααααααα!

Κισα μου με το καλο και ολα καλα να πανε!!

Παστακι και εμεις θα του δοκιμασουμε σκονη (θα πω στη γιατρο να με γραψει σε ενα χαρτι 2-3 εναλλακτικα γαλατα) και αμα δε πιει...επειδη θα ειναι και γιορτες φρεσκο το advance ή το noulac!

ΑΑ! παστακι ο συνονοματος σας εχει ακριβα γουστα!! Οταν πηγαμε να του αλλαξουμε γαλα, του δωσαμε της sanilac αλλα δεν τα επινε1

Ο κυριος διαλεξε το nan να πινει! :lol::lol::lol:

το ενα 10ε και το αλλο 14.5ε!

Γερα να ειναι και χαλαλι τους!!

images?q=tbn:ANd9GcQ2Oka59JSOV0CSmWBgyS8ooRgdLMhO4kTW2nRv4tSA8dy6MylSQA

Καλημέραααα!!!!!

Σήμερα γιορτάζει το κοριτσάκι μου!

Εύχομαι να είναι γερή κι ευτυχισμένη σε όλη της τη ζωή, όπως και για όλα τα παιδάκια!!

Χθες πήγαμε τελικά στην γιορτή και ήτανε φανταστικά!!!

Συγχαρητήρια στις δασκάλες που έκαναν τέτοια δουλειά!!

Η Λουκία ήταν χειμωνιάτικο τριαντάφυλλο ντυμένη στα κόκκινα με υπέροχο καπέλο, το κομμάτι τους ήταν ισπανικό τανγκό και ο καβαλιέρος της κύριος, δεν μπορώ να πω!!!!:tongue::tongue::wink:

Κορίτσια συγκινήθηκα πάρα πολύ....:oops::oops: Και ένιωσα πολύ περήφανη...

Είναι τόσο όμορφο συναίσθημα να βλέπεις το παιδί σου να μεγαλώνει και να κάνει πράγματα....

Καποια στιγμή γυρνάει ο διπλανός μου και μου λέει "αυτή είναι η Λουκία που ακούμε συνέχεια;" "ναι του λέω, αυτή είναι" οπότε μου απαντάει..."έχει να κάψει καρδιές!!!" και φυσικά εγώ ανέβηκα στο δέντρο και κουκουβα!!!:tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Ελενη2008 χρονια πολλα να την χαιρεσαι την πριγκηπισσα σου.Να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη στη ζωη της και εσεις να ειστε περηφανοι και να την καμαρωνετε.Οσο για τη γιορτη σας,πολλα συγχαρητηρια φιλεναδα,νομιζω πως οπως καθε μανα,ετσι κι εσυ εχεις καθε δικαιωμα να νιωθεις χαρα και περηφανια για το σπλαχνο σου.Και το χρονου να ειστε γεροι κοριτσακι μου!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Ελένη2008, να χαίρεστε το κοριτσάκι σας!

Πως μ' αρέσουν και εμένα οι παιδικές γιορτές. Και εγώ μια από τα ίδια Ελένη... συγκινούμαι πολύ όχι μόνο με τα δικά μου τα παιδιά αλλά και με των άλλων.

Η δικιά μας γιορτή είναι την Κυριακή και η στολή μας είναι έτοιμη. Μεγαλούργησε πάλι η γιαγιά μας!

Εύγε Κίσα, που μάλλον τηρείς τις οδηγίες του γιατρού και βλέπεις βελτίωση. 35-36 εβδομάδα πιστεύω είναι πολύ καλά.

Να στο ξαναπώ;

Θα στο ξαναπώ...

ΥΠΟΜΟΝΗ! :)

Μαεστρία, σας είπαν πόσο ακόμα θα σας κρατήσουν;

Για γάλατα που λέτε, μόλις χρόνισε η κόρη μου και ο γιος μου στους 15 μήνες τους ξεκίνησα παστεριωμένο. Όχι αυτά τα ενισχυμένα και ειδικά. Απλό ντόπιο παστεριωμένο γάλα και πίνουνε από όλες τις μάρκες ΡΟΔΟΠΗ, ΜΕΒΓΑΛ, ΝΕΟΓΑΛ, ΑΓΝΟ και ό,τι βρούμε στο σουπερμάρκετ γενικώς. Χλιαρό με μέλι και από τον Ιούνιο μάλιστα και ο μικρός το πίνει σε φλιτζάνα με καλαμάκι (το καμάρι μου! ).

εμενα καλαμακι ρουφαει παο 7 μηνων!αλαλ μονο νερακι της δινω ετσι,το γαλα ειναι συνδυασμενο μνε μπιμπερο και το ποτηρι της νερακι...!να σου ζησει ελενη μου!να εισια γερη να την καμαρωνεις !

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσαρες!!!ελενη να χαιρεσε την λουκιτσα σου γερη ευτυχισμενη παντα μα παντα να ναι!!!!1858496allkhtksnw.gif to prvi σιδερωνα κ μαγειρευα μετα κολειο τον μικρο κ με επιασε οταν ηρθα να κανω αλλαγη το δωματιο της μικρης με του μικρου,δηλ.μεταφορα την κουκετα κ την ραφιερα που εχει τα παιχνιδια κ μια ωραια γενικη του δωματιου.ηρθα κ αποτελιωθηκα η μεση το ποδι ποναααανεεεε,αλλα μ αρεσε εχει ποιο πολυ χωρο ετσι μπα κισσα δεν ειμαι για αυριο οσο κ να το θελω να πουμε παρασκευη που θα χω στρωσει αγαπη μου κλ?:cool:

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλησπερα κοριτσαρες!

Ελενη να χαιρεσαι τη κουκλιτσα σου,να ναι παντα γερη και ευτυχισμενη και να τη καμαρωνεις παντα οπως και στη γιορτη, αχ θα κυνηγατε τους γαμπρους!

Κισακι μπραβο, μαλλον ο μπεμπης τελικα δεν ειναι ζορικος και ειπε να κατσει κι αλλο στα αυγα του χαχαχα.

Κουκλακι εσυ πως πας???

Μαεστρια υπομονη και σε λιγο θα γυρισετε ολοι μαζι σπιτακι σας!

Κουφετο ταλιμπανιες κανεις κοπελαρα μου.

Μανου τι κανεις κουκλα μου εσυ?

Παστακια πως παει ο τζοτζο?

Λενι εσυ πως πας, ισιωσες καθολου με τα φαρμακα???

Ζωιτσα, Νιονιο ολες καλα! Δε νομιζω να ξεχασα καμια...

Εμεις μια τρελα...ο μικρος προσπαθει να κανει βηματα μονος του...κανει κανα δυο και μετα τρωει τα μουτρα του χαχαχα

Καμια μαζωξη ποτε θα κανονισουμε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...