Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσαρες, χτες εμαθα οτι μαλλον παει η δουλεια μου για κλεισιμο γι αυτο μου δωσαν μαζεμενο το μειωμενο για να μη με γυρνανε τσαμπα για δυο μηνες.... Σουπερ.... Κατα τ αλλα περασαμε σκ τελειο επισκεψεις, βολτες, φαγητα τελεια!

Κισακι εγω λεω θα γεννησεις 10 η 14 φλεβαρη :):):) κουραγιο δεν εμεινε πολυ ακομα...

Κουκλακι μου πως πας εσυ, σε περιποιουντε οι αντρες σου???

Ελενιτσα περαστικα στη μικρη σου!

Εμεις ειμαστε πολυ καλητερα!!!

Καλησπέρα!

Μια και γυρισατε τόσες τα νοσοκομεία είπαμε κι εμείς να κάνουμε μια βόλτα..'Ή κέκανε αλλεργική αντίδραση στην αντιβίωση ή ήταν ίωση που εκδηλώνεται με σπυράκια....

Το σίγουρο είναι ότι έχουμε βρογχητιδα και κάνουμε μάσκούλες!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ κορίτσι!!!

Που ήσασταν; Είστε ακόμα μέσα; Καλά, τι ρωτάω; Θα σε πάρω τηλέφωνο.

Εγώ σήμερα ρεπό, ήρθε και η καθαρίστρια, ξεβρωμίσαμε, κοίμησα τον μικρό τώρα και είπα να ξεκουραστώ λιγάκι πριν ξεραθώ!!!

Καλή εβδομάδα κοπελιές.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα! Καλη εβδομαδα να εχουμε!!

Να ευχηθω στη Μαρια να παρει το νινακι της σπιτι! Απο Δευτερα δεν ειπε??

Με το καλο...

Και σε ολα τα ζουζουνακια περαστικα!!!

:D

Διαφημίσεις

καλημερα ολη μερα κ καλη εβδομαδα,ημανε κεντρο ταμειο σημερα για!!!ρωτησα για το επιδομα των παιδιων που δινετε μια φορα τον χρονο απο οαεδ,τα χαρτια τα κατεθεσα πριν 2 μηνες περιπου κ μου ειπε οτι ο οαεδ εχει περιθωριο να τα δωσει μεχρι τον απριλιο του 12.......για το 11 μιλαμε τωρα!!!!!ωραια λεω απο την καινουργια χρονια κοβονται ολα οποτε λεω να μην τα περιμενω στην υπαλληλο κ εφυγα!!!!!εχω κατι νευρα τωρα!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα! Καλή εβδομάδα!

Η μικρά σήμερα έχει την γιορτή στο σχολείο και ελπίζω να μην ανεβάσει σημερα πυρετό για να πάμε και να την χαρούμε!

Ξεκινήσαμε και αντιβίωση βεβαίως βεβαίως!

Να μην πάει τζάμπα και η στολή....30 ευρουλάκια έσκασα, αμαρτία...

Μαρή κουφετού ακόμα δεν σου δώσαν το επίδομα;

Τι γελοίοι τύποι.... Έλεος δηλαδή!!!!

Εγώ ευτυχώς το παίρνω από τον εργοδότη οπότε δεν έχω τέτοια τρεξίματα!

Οι υπόλοιπες που είστε καλέ;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Ναι καλα! ο ΟΑΕΔ ειναι εδω πανω τα ζα μου αργα!

Ξερεις τι γινεται? ουτε εγω το πηρα!πηγαινω να παρω το επιδομα και φευγω με νευρα!

Εχει και κατι αντε να μην κ@@@παιδα που ειναι απο τη μαθητεια του οαεδ , δε φανταζεστε μουρη και υφος...να γινεται πανικος και αυτα του κ@@λου τους το χαβα!

και ασε που ειναι και σαινι, μια ωρα μια δουλεια!

με κ@@παιδο τον ξεχεσα! ειχε ενα στυλακι, εγω δουλευω λεει να πας αλλλου!

τον λεω ρε κοιτα μην σε δωσω καμια, να μαθεις να εισαι ευγενικος! καταλαβες οχι να με το παιζεις νταης! 20 -22 χρονων τωρα!

με ειχε γυρισει το μυαλο!

Καλησπέρα κοπελιές!

Μαρία, να χαίρεστε τη Δανάη! Έμαθα ότι εχθές γιόρταζαν οι Δανάες...

Με το καλό να βγείτε και από το νοσοκομείο και να επιστρέψετε σπίτι σας.

Ελένη2008, καλά να περάσετε στη γιορτή σήμερα. Ελπίζω να μπορέσετε να πάτε θα το χαρεί πολύ η μικρή.

Σάντυ, έλα και εσύ στο κλαμπ των επιχείρησεων που κλείνουν... Εμείς πάντως κλείνουμε 31/12/11 υποτίθεται και δε μας έχουν πει τίποτα πως θα δουλεψουμε μέχρι τότε και τι θα κάνουμε μετά. Θα μου πεις τώρα, είμαστε τυχεροί που θα μας στείλουν αλλού να δουλεύουμε. Δεν ξέρω τελικά αν είναι για καλό ή για κακό. Το καινουργιο ωράριο είναι εφιαλτικό πάντως. Όχι το ωράριο αυτού καθαυτού αλλά το πως θα το εφαρμόζω. 6-14 με το λεωφορείο να ξεκινάει από Κομοτηνή στις 5 που σημαίνει ότι θα πρέπει καθημερινά να ξυπνάω το αργότερο 4:30 το πρωί. Θα επιστρέφουμε στις 15:00. Κάπως έτσι θα δουλέψουμε από την νέα χρονιά. Αν αποφασίσουν οι ιθύνοντες να μας το ανακοινώσουν...

:P:p:pγεια σας κι από εμέναααααααα

Χθες έριξα πάλι χορό με την ακατανόμαστη...κοινώς την ξέχεσα πάλι...Χριστουγεννιάτικα, μπράβο μας...αλλά κι εγώ κάνω πολύ υπομονή...σιχτιρ....

Μαέστρο μου , το παιδί πως είναι;

Λενιω08 μου, να χαίρεσαι την μπόυμπουκίτσα σου! Να την δεις όπως επιθυμεις....αντε, τι έχουμε απόψε ; μπουζούκιααααα;:P:p:pαλήθεια, πώς είναι, είναι καλύτερα;

Κουφετάκι μου αλήθεια; καλά, εδώ λένε οτι στους 900000 που είναι οι άνεργοι μόνο το 30% παίρνει το επίδομα ανεργίας...χέστα κι αστα...

Σαντυ μου ειλικρινά λυπάμαι....χαρείτε τα Χριστουγεννάκια σας και άσε την δουλεια(τι σου λέω τώρα ε;)...έτσι κι αλλιώ με το μπαρδόν, χάλια πάμε όλοι μας....

Νιονιώ μου, να λες καλά που έχεις ακόμα την δουλειά και ας όψεται η ταλαιπωρία...απλά είναι λίγο σκότωμα το ξύπνημα έχεις δίκιο....

Ζωίτσα τι κάνεις;

Την Μανού την έιδε κανείς;

Κισάκι πως πάει η κοιλίτσα...αντέχεις μωρε;

ΕλένηΚ ή όποια άλλη θέλει μηπως μπορείτε να μου πείτε, εάν ξέρετε, τι πρέπει να έχει κανείς για να μπει στο ΕΕΤΕΑ;

Σόρυ για το σεντόνι αγκέιν...μάκια

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

και ο απο δω συνονόματος μόλις κοιμίζεται απο τον πατέρα του...κάναμε κι εμβολιάκι σήμερα....αχ μωλέ!

Μαεστρούλι κάνε υπομονή να βγει το παιδί από εκεί και θα ξεκουραστείτε όλοι....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Αχ εμεις εχουμε στις 20 του μηνα πρωτα ο Θεος....και οποτε εχουμε εμβολιο μας παιρνει 2-3 μερες μεχρι και 10 μην σας πω για να μπουμε σε προγραμμα με το φαηγτο!

και θα μας αλλαξει και γαλα, θα παμε σε δευτερη ηλικιας και ειναι λιγο ιδιοτροπος δεν πινει οτι και οτι....και τωρα πινει και υποαλλεργικο...εκανα δοκιμη να του δωσουμε κανονικο αλλα εμενε νηστικος..οποτε μας λεει και η γιατρος αστον ετσι και τον αλλαζουμε το Δεκεμβρη!

Αμα δεν πιει αυτα της σκονης μας βλεπω να παιρνουμε φρεσκο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...