Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

δενειναι κατακρατηση εινια βαρος στηνκοιλια!πονος κιακραμπες τη μεση και στην πλατη...μηνων δενξερω με εβδομαδες ειμαι...23ιανουαριου μπαινω στο μηνα μου...23 φεβρουαριου εχω πιθανη ημερομηνια αν σε βοηθαω

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια!!!πολύ δύσκολο το θέμα του παιδιού.εγώ όταν δούλευα τον μικρό τον πήγαινα κάθε μέρα από εύοσμο καλαμαριά κ μιλάμε πολύ ταλαιπωρία ο μικρός.βλέπεις οι γονείς δεν μπορούσαν να ξεβολεύονται.η δε πεθερα δεν της έχω καμμία εμπιστοσύνη γιατί κάνει βλακείες κ τις κρύβει για να μην της την πεις.ο ανηψιός μου της έπεσε από τον καναπέ κ δεν είπε τίποτα στη συνηφαδα μου.το είπε το αδερφάκι.γενικά καλύτερα σε ξένο παρά σε δικό σου τελικά.με τον δικό σου θα μαλώσεις.ξέρεις ακούς κ το κλασικό αν δεν σου αρέσει μην μου το φέρνεις να το κρατάω.στο δεύτερο με το κλό προτιμώ να το στείλω παιδικό ή να το κρατήσω εγώ για κανα χρόνο παρά να οεράσω τα ίδια.

κισάκι άστα να πάνε μια από τα ίδια.με τραβάει συνέχεια η μέση μου η επιδερμίδα όμως.πήρα βέβαια πολλά κιλά πάλι.ήδη 15.για 25 με βλέπω μέχρι να γεννήσω

qeIGp2.png

xCQVp2.png

Αχ με το καλο και εσυ κουκλακι!!:D:D

Εχετε απολυτο δικιο! Αμα δε μπορεις να εμπιστευτεις χεσε μεσα!

εμενα η πεθερα αμα βρω δουλιτσα θα με το κρατησει...το θεμα ειναι οτι κραταει και τα ανηψια του ανδρα μου που ειναι μεγαλα, δημοτικο πανε και ειναι κακομαθημενα ειδικα το μικρο...

τσιρκο ολοι μαζι και δεν θελω καθολου

θα ναι δύσκολα με τρία παιδιά αλλά αν έχει θέληση όλα γίνονται.εγώ δεν θέλω κάποιον που να ασχολείται με το μωρό.όχι να κάθεται στην τηλεόραση κ το μωρό να περιφέρεται στο σπίτι.με το γιώργο έτσι γινόταν.μόλις τον κράτησα πάλι εγώ έμαθε να μετράει ως το δέκα κ ήταν ενάμιση χρονών άρχισε να μιλάει πολύ κ γενικά έκανε μεγάλη πρόοδο.καλό κ το dvd κ η τηλεόραση αλλά με μέτρο.δεν λέω υπάρχουν μέρες που κ γω βαριέμαι αλλά όχι σε καθημερινή βάση.η πεθερά μου ξεκινάει με κουτσομπολίστικα κ τελειώνει με τα τούρκικα.πιάσαμε βράδι δηλαδή.στο πατρικό μου δε τρέλα.είναι πολύ της φασαρίας.

qeIGp2.png

xCQVp2.png

Διαφημίσεις

Και ο δικος σου Γιωργακης εε?

Και το δικο μου!! Και το παστακι!!

Ε ναι! θελει αλλη προσοχη ενα μωρο απο ενα μεγαλο παιδι 10 χρονων!

δηλαδη θα βλεπουν παιδικα εκεινα αιντε ολα μαζι και το δικο μου!

Α καταλαβα η πεθερα...θα μαθει και τουρκικα το παιδι! Ας το δουμε και απο τη θετικη πλευρα!

:lol::lol::lol::lol:

τσα!

εντάξει ρε κορίτσια κι εγώ για να φάει τα φρούτα του το πρωί του βαζω τα ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ στο λαπιτοπι και χαζέυει ο Τζότζος και ανοίγει το στόμα του και τρωει, αλλά το μεσημέρι τρώει κανονικά...με τη φρουτόκρεμα μου το κάνει μόνο αυτό ευτυχως!!! κι παραμυθάκια βλέπει για λίγη ωρα το πρωι...τον Μισκα Μούσκα Μικυ Μαους την Ετ1, αλλά όχι οτι το αφηνω να αποχαυνώνεται.....

αλλά ναι, έρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια και από τις αδερφες μου εχω δει τα πάντα με το κράτημα των παιδιών :πεθερες, κοπέλες μπέιμπισίτινγκ(ΧΑΛΙΑ αν δεν την ξέρεις και είναι μέσω γραφείου), παιδικούς φθηνούς, τη μάνα μου.....γιάυτό και πήγα σε ακροβό για την Πάτρα ιδιωτικό, έιχα και την βοήθεια από την δουλειά που μας καλύπτει το 1/3...απλά με τις περικοπες φαντάζει δυσβάσταχτο και αυτό τώρα...

Λενιωκ μου θα κοιτάξω για ΕΕΤΕΑ, απλά δεν είχαμε καταλήξει πέρισυ, γιατί έλεγε οτι θα μας το κρατησει η πεθερα μου μέχρι που την έκανε την μαλακία της την στρίμωξα στην γωνία και κάθεται εκεί και μας κοιτάει τώρα...

Κισάκι και Κουκλάκι υπομονή, ξέρω οτι τωρα είναι οι πιο δύσκολοι μήνες..κάντε υπομονη...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Και τωρα να γελασετε... για να φαμε..το μεσημερι, αμα εχει μεσα κρεας, που δεν τρελαινετε και πολυ:lol, και τον αρεσει πιο πολυ το κοτοπουλο , ξερετε τι βαζω και τρελαινεται ?

Τους απαραδεκτους τους θυμαστε?

Τα εχω και τα βαζω, ειδικα με την εισαγωγη ! και εχει Χριστουγεννιατικο επεισοδιο και λενε τα καλαντα! Μολις τα ακουει τρελαινεται και γελαει! Και φυσικα τρωμε!

ειμαι απαραδεκτη μανα!

Διαφημίσεις

Κομοτηνή νομίζω το είχα ξαναναφέρει ο παιδικός που τον στέλνω εγώ, όχι για να παινευτώ ότι είναι ο καλύτερος, αλλά είναι... κοστίζει 250 το μήνα και είναι ο ακριβότερος στην πόλη. Νομίζω ότι με το σχολικό κοστίζει 270 ή 280. Φυσικά από ιδιωτικούς δεν έχουμε πολλές επιλογές. Τέσσερις είναι όλοι και οι δύο από αυτούς είναι του "δεσπότη". Της μητρόπολης τέλοσπάντων. Τα δύο πρώτα χρόνια την κόρη μου την έστελνα και πλήρωνα. Ήταν και το πρώτο, δεν είχαμε άλλα έξοδα και τα έσοδά μας ήταν καλύτερα (ο άντρας μου έκανε δύο δουλειές τότε) και πήραμε αυτή την απόφαση. Την τρίτη χρονιά, στα προνήπια, είχα κάνει τα χαρτιά στην ΕΕΤΑΑ και την πήραν. Την επόμενη τα έκανα για τον μικρό και φέτος πάλι και έτσι είναι ήδη η τρίτη χρονιά που στέλνω τα παιδιά "τζάμπα". Συγχρόνως, φυσικα κάνω και αιτήσεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς για την περίπτωση που δε μας πάρουν. Του χρόνου θα γράψω τον μικρό και στα προνήπια και αίτηση στους δημοτικούς και ΕΕΤΑΑ. Στο τέλος ό,τι μας κάτσει θα διαλέξουμε.

Δηλαδή γίνεται καιρό αυτό με την εετεα;

Και τι πρέπει να εχεις σαν κριτήρια-προσόντα πως να το πω;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλησπέρα!

Μια και γυρισατε τόσες τα νοσοκομεία είπαμε κι εμείς να κάνουμε μια βόλτα..'Ή κέκανε αλλεργική αντίδραση στην αντιβίωση ή ήταν ίωση που εκδηλώνεται με σπυράκια....

Το σίγουρο είναι ότι έχουμε βρογχητιδα και κάνουμε μάσκούλες!

οσο για πιπιλα κατω πεφτει φυσημα, την καθαριζω εγω με το στομα μου, γιατι ολο την πεταει ο Γωγος στην κουβερτα του και ολο τριχες εχει!

:shock::shock::shock::shock: Σορυ κοπελιά αλλά αυτό είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις στο παιδί σου..

μα κλ αυτα τα 12-15ποντα τα περπατανε τα κοριτσακια βρε παιδακι μου?

Έλα μου ντε;:tongue::tongue:

Την κοπελάρα μου την έχουν κατατρυπήσει και τώρα έχει .. αναιμία απ' τις πολλές αιμοληψίες! Αχ, το μωρό μου.

Αχ ρε Μαράκι.... Με πονάει μόνο που το διαβάζω....

Μακάρι να 'ηταν μια λοίμωξη και τελος....

Πολύ ταλαιπωρήθηκε το γιαβράκι μου...:(

Νιονιώ ΘΕΪΚΟ το κοστούμι!

Εγώ γιατί δεν μπορώ να τι ιδώ;;;;;:confused:

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω άλλα. Ξανανέβασε πυρετό...

Φιλάκια κούκλες!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...