Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ελενη δεν ειναι πολλα!! Μην σε πω ειναι και λιγα! Ξερω απο πειρα.(επειδη δουλευα τραπεζοκομος σε ολοημερα πριν χρονια) ζητουσαν 70ε! Και μερικες φορες δεν εφταναν, και ξαναζητουσαν!!

Παστακι μου ειναι πολλα...και το κακο με τους παιδικους ειναι οτι αρρωσταινει συνεχεια! Αυτο ειναι! Αμα δεν εχεις ομως κανενα να το κοιταει που να το πας?:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτό είναι...εμένα η μαμά μου προσέχει τα υπόλοιπα 6 εγγόνια της ...δεν μπορεί από την μία, αλλά δεν θέλει και από την άλλη γιατί είναι πολύ μωρό...γενικά όμως δεν με έχει πολυβοηθησει στην ζωή μου όσο τις υπόλοιπες αδερφες μου....η πεθερά μου ήταν να τον κρατησει αλλά έκανε μια πολύ χοντρή μλκία και την έβαλα στην θέση της και ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ να πηγαίνει το παιδί στο σπίτι της νευρασθενικής!!! με την καμμία....αν δυσκολευτώ πολύ όμως, επειδή την έχω κάνει να με έχει με το "σεις" και το "σας" θα την χώσω...αλλά μου έιναι και πολύ δύσκολο να καταπιώ αυτό που έκανε....ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, γιατί δεν της έδωσα κανένα δικαίωμα....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καταλαβα...ειναι πολυ δυσκολο . εγω μαμα δεν εχω, εφυγε πριν 2 χρονια 49 χρονων, η πεθερα ειναι 70 αλλα αμα πχ. θελαμε να παμε εφορια και να μην τον παρουμε τον κρατησε.

Και με εχει πει οταν πιασετε δουλεια το κρατω εγω. Και ξερω θα το κρατησει καλα...μπορει να εχει τα 1000 στραβα αλλα ξερω οτι την πω θα το κανει.

Και οταν αρρωσταινει ο Γωγος σου τι κανεις??

κοίτα δεν πήρα άδεια όλο το καλοκαίρι, μόνο 5 μέρες που πήγαμε Ρόδο και συνεννόηση με τον πάστα τον κρατάμε εναλλάξ...το καλό είναι οτι έχω αρκετες μέρες αδειας και έκατσα όσο χρειάστηκε, όπως και ο πάστας...ίσα να σπρωξουμε τον χρόνο αυτό που είναι μικρούλης και είναι ο πρώτος χρόνος και αρρωσταινει συχνα.....αλλά ο πάστας έχει αρχίσει και λυγίζει για τον παιδικό...μας έχουν ξεπατώσει και στις περικοπές και όπως και να το δείς είναι πολύ ακριβος αυτός που πάει το παιδί.....είδομεν....

Συνγώμη, αλλά την πεθερα σου μην την πολυπιστεύεις, όλες έτσι λένε και μόλις έρχεται εκείνη η ώρα στρίβουν δια του αρραβώνος....άσε με και εμένα το 'παιζε "αχ, τι καλή γιαγιάπου είμαι" και μην σου πω τι εχει κάνει η βλαμένη...αφού όπως βλέπεις έχω χάσει κάθε σεβασμό απέναντί της...αλλά βρες εσυ δουλίτσα και οι παιδικοι κάνουν "κρα" για παιδάκια τώρα, ιδιάιτερα οι ιδιωτικοί...και τον μισό μισθό να δίνεις, θα σου μένει ο υπόλοιπος για να κινηθείς...έτσι κι αλλιώς και τώρα χωρίς αυτόν πορεύεστε...άρα αν σας τύχει καμμια στραβη με την πεθερα μην το σκεφτείς πολύ..παιδικος ..και κοινωνικοποιείται το παιδί και τα πάντα όλα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Οποτε τη βολευεις ετσι με το μικρουλι! Μωρε και μενα σε λεω με εχει κανει οτι μ@@@ φανταζεσαι και εχει αδυναμια στον αλλο γιο...

Αλλα ο συλλογισμος σου ειναι σωστος! Ουτως η αλλως τα λεφτα δεν τα εχω! τα μισα στον παιδικο! δεν γινεται αλλιως!Ας βρω δουλιτσα και ...;)

Τοσο εχουν και εδω..350ε οι σταθμοι!

Διαφημίσεις

kalhmera koyklew!phjga βολτιτσα με τη μικρη εδω γυρω!παντως ρε σει ςπολυ δυσκολο να μην εχις κΠΟΥ Να ΑΦΗΣΕΙς ΤΟ ΠΑΙΔΙ...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αμ, δεν είναι κισάκι μου; ρώτα εμένα...είμαστε 4 αδερφές...με τον πάστα τρέχαμε για τα πάντα για τα ανηψια μου...μέχρι και για να γεννηθουν , μέχρι και για τα εμβόλια τους...τώρα όμως οι αδερφές μου είναι έτσι η ζωή που δεν μπορούν να σε βοηθησουν...η μία έχει 3 παιδιά, εντάξει δεν το συζητώ, ή δεύτερη που μας υπεραγαπάει είναι κομμώτρια η κοπέλα και δουλέυει 10-18,00 όυτε τοδικό της παιδί δν μπορεί να βολέψει και η μικρότερη αδερφή μου(εγώ είμαι 3η) που το λατρεύει το παιδί έχει έκθεση επίπλων και δουλεύει σπαστό ωράριο ...και αυτή την βολέυει την μπέμπα της...άσε που παραλαμβάνει τον Τζότζο το μεσημέρι από τον παιδικό μέχρι να ερθει ο πάστας από τη δουλειά...πόσο άλλο να βοηθήσει η κοπέλα(μένει ξύπνια την μία ώρα που της μένει για εμάς...)...τώρα για τις συνυφάδες μου που μένουμε στην ίδια πολυκατοικία, δεν μπορώ να πω δεν μου έχουν πει όχι οι κοπέλες, αλλά ενλταξει δεν είναι και αδερφες μου....και έτσι ψιλο-βολευόμαστε.....χσ μέσα....

Ζωίτσα μου, θα βρεις δουλίτσα θα δεις και αυτή η παλιοκατάσταση που υπάρχει δεν θα κρατησει για πολύ...έχουμε πιάσει πάτο, δεν πάει άλλο, τώρα θα αρχίσουμε να ανεβαίνουμε, απλά θέλει υπομονή και κουράγιο...κουραγιο Ελληνάρες!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλησπερα κοριτσαρες, μολις τελειωσε η φασινα που αυτη τη φορα εγινε με συνδρομη του χαμπι!!! Και τωρα σκεφτομαστε τι να φαμε... Και γω δεν εχω βοηθεια απο κανεναν παρα μονο οτι μπορει η αδερφη μου γιατι οι δικοι μου ειναι μακρυα και η πεθερα που ειναι κοντα ειναι ημιτρελη, επικινδυνη και ανικανη μπουχαχα

Ναι, αυτην!!!

Για να ειμαι ειλικρινης, εχω παθει πλακα με τις νηπιαγωγους φετος. Πραγματικα, ειναι πολυ καλες στην δουλεια τους, με εχουν εντυπωσιασει αφανταστα. Ενα παραδειγμα που μπορω να δωσω... η Μυρτω ως αριστεροχειρας δεν μπορει να κοψει χρησιμοποιωντας το κλασσικο ψαλιδι. Ετσι λοιπον, οπως και περυσι στον παιδικο σταθμο, της πηρα ενα ψαλιδι για αριστεροχειρες και ρωτησα την δασκαλα αν μπορει να το εχει μαζι της και να κοβει με αυτο, 'η να το αφησει στην ταξη για να το χρησιμοποιει (δεν θελουν να φερνουν τα παιδια τιποτα απο το σπιτι). Ειπε ναι, το πηρε η μικρη το ψαλιδι μαζι της και το αφησε στην ταξη. Σε δυο μερες, μου το εφερε πισω γιατι η δασκαλα πηρε ψαλιδια για αριστεροχειρες και θα χρησιμοποιει ενα απο αυτα! Εγινε κι αλλο περιστατικο που επισης αντεδρασε με τον ιδιο τροπο! Αν μη τι αλλο, δεν ειναι αδιαφορες και πραγματικα κανουν πολλα!

Επισης ρε παιδια... ζητησαν στην αρχη της χρονιας 50 ΜΟΝΟ ευρω για γραφικη υλη της χρονιας και στολες των γιορτων. Οταν λεμε γιορτες, εννουμε χριστουγεννιατικο θεατρικο, Αμαλιες και τσολιαδες την 25η Μαρτιου και αποχαιρετιστηρια παρασταση το καλοκαιρι! Ολα δηλαδη! Ηταν πολλα? Γιατι υπηρξαν γονεις που αντεδρασαν!!! Και ειπαν οτι αν καποιοι δεν μπορουν, ας μην δωσουν, θα τα καλυψουν εκεινες!!!!

Δεν ξερω, πραγματικα φετος (μεχρι ωρας) τις εκτιμω παρα πολυ και μπορω να βρω ακρη μαζι τους!

Έχεις δίκιο, είναι φοβερές. Μάλλον κάνει καλή δουλειά η διευθύντρια. Έμας πέρυσι μας ζήτησαν 40 Ευρώ για τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και τα υλικά της κόστισαν 30 Ευρώ. Στολές για τις γιορτές δεν χρειαστήκανε. Η δασκάλα τους τους έκανε θεατρικό με τα στολίδια του Χριστουγ. δέντρου και τους έκανε τις στολές με χαρτόνι. Ήταν κουκλιά όλα.

Παρεπιπτόντως, και η κόρη μου είναι αριστερόχειρας αλλά το ότι υπάρχουν ψαλίδια για αριστερόχειρες το έμαθα φέτος δυστυχώς και της πήρα ένα.

καλημέραααααααααα

για την ηλικία σας Ελενηκ μου λογικότατη τιμή για όλα αυτά...σε μενα που ζήτησε για αναλώσιμα 120,00 ευρώ για παιδί 1 χρόνου!!!! και δεν της τα έχω δώσει ακόμα, γιατί δεν μπορεσα ειλικρινα...τώρα όμως θα της τα δώσω 350+120 που θα πάρει 470!!! άσε που στην εταιρεία μου εκεί που μας δικαιολογούσαν το 1/3 των σταθμών τώρα παίζεται να μην γίνεται και από 230,00 που μου ερχόταν ο σταθμός θα μου έρχεται 350!!!!

άντε πέισε τον πάστα να μείνει το παιδί σταθμό, που όλο αρρωσταίνει και εμφανίζεται τις 10 μέρες μόνο!!!!άσε μέ χσ με!!!

Παστάκια στο έχω ξαναπεί... πολλά λεφτά ο παιδικός σας ρε παιδί. Πως δεν έμαθες νωρίτερα για την ΕΕΤΑΑ. Μπορεί να σας έπαιρναν. Έχε το νου σου για του χρόνου.

Εγω Νιονιω μου το ειχα μαθει απο οταν η μικρη μου ηταν γυρω στα 2, την εβλεπα οτι δεν μπορουσε να κοψει καθολου με το κλασσικο ψαλιδι, δεν ηξερα φυσικα οτι υπαρχουν ειδικα για αριστεροχειρες και μου το ειπε μια φιλη που ειναι αριστεροχειρας. Ειχα θεμα με την μικρη, ειχε καθυστερηση λογου και το να κοβει με το ψαλιδι ηταν βασικο στοιχειο και για την αναπτυξιολογο, οποτε πηραμε τοτε το πρωτο μας. Εχουμε παρει απο τοτε αρκετα, ενα στην γιαγια, δυο - τρια περυσι στον παιδικο, δυο στο σπιτι (το ενα το σπασαμε) και τωρα αλλο ενα για το νηπιαγωγειο που τελικα κατεληξε παλι εδω! Η πλακα ειναι που το θελει κι ο μικρος και φυσικα δεν μπορει να κοψει με αυτο οντας δεξιοχειρας!

Ειναι παντως πολυ βολικο.

Παστακια, οντως σας ζητησαν πολλα λεφτα για γραφικη υλη, ειδικα για ενα παιδι ενος ετους! Τι θα κανει δλδ???

Κι ο δικος μου μεσω εεταα ειναι στον παιδικο σταθμο φετος. Διαβαζοντας τα τρελλα ποσα που ζητουν για γραφικη υλη (οι ιδιωτικοι ειδικα) περιμενα να ακουσω τα παντα, αλλα τελικα δεν μας ζητησαν τιποτα. Μονο ειδη ανακυκλωσης, μπουκαλια απο γαλα, κουτια συσκευασιας, τουλια απο μπομπονιερες, ζυμαρικα σε διαφορα σχεδια κτλ...

Τα 350 ευρω μηνιαιως δεν μου φαινονται πολλα, στον παιδικο που ειναι ο μικρος (εκει θα πηγαινε ετσι κι αλλιως φετος, η Μαρια με επεισε για την εγκυροτητα της εεταα και εκανα τα χαρτια μου) μου ζητησαν 380Χ12 και καπου εκει κυμαινονται οι σταθμοι της περιοχης (320-450).

Στην δικη σας περιοχη Νιονιω ειναι πολυ φθηνοτερα?

Διαφημίσεις

κουκλες εχει ταπαντα ια αριστεροχειρες πλεον αρκει ν ατα ψαξετε...

κοριτσια...νιωθω οτι βαραινω πολυ και κουραζομαι,με τραβαν ολα τ ακοκαλα,μπλατη μεση....νιωθω οτι ανοιγω.δνεεχω παρει υπερβολικα κιλα,αλλα νιωθω υπερβαρη,δενμπορω να κουνηθω ωρες ωρες,οτνα κυνηγαω το παιδι για να φαει η οτνα καθομαι δυσκολα ν αξανασηκωθω...ο καλος μου λεει ν αμου βαλει τα ροδακια για το ψυγειο....αχαχαχαχ!

εχω πητ 23/2 νομιζα οτι θ αγεννησω 12-19 αλλα τωρα λεω αρχες ιανουαριου με κοβω...δεν ξερω γιατι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...