Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

καλημερα κορες!!!!κλ πονανε τα ποδια μου απο το κ... μεχρι την φτερνα,πω εχουμε περπατησει ολο το κεντρο χτες μετα βεβαια τα πηγα τα κοριτσια για φαγητο κ μπουζουκακι στην αθωνος τελεια,ηρθε κ η μαμα της φιλεναδας της κορης κ μετα ο καλος μου ο χαμπι ηρθε κ μας πηρε,βρηκαμε φορεματακια κ για τις δυο ομως δεν βρηκαμε γοβες.....μα κλ αυτα τα 12-15ποντα τα περπατανε τα κοριτσακια βρε παιδακι μου?κ κατι απο πανω,εχουμε 9 μερες για τον χορο αντε να δουμε,ελενη η μανου δεν θα μπορεσει σημερα να ρθει στην εφορια δεν το κανουμε κ εμεις απο βδομαδα που εχω παλι σιδερο?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για πες κουφετακι...τι λεει αγορα? Σημερα θα κατεβω με την αδερφη μου!

Απο τιμες?

Γ@@@ εχουμε γαμο στις 26 αλλα ακομα εχω 4 κιλα απο την εγκυμοσυνη και δεν με χωρανε τα καλα μου τα ρουχα!

για πες...που φορεμα?

Οσο για τα παπουτσια τα φορανε! Μια χαρα τα φορανε! Εγω τι να πω? που να βρω γοβα νουμερο 35?

μια εχω βρει και αυτην εχω!:lol::lol::lol:

αμαν ζοιτσα εχω φιλεναδες με 35 νουμερο δυσκολο πραμα γοβα απο παιδικα δεν παιζει χααχαχα!!!!φορεματα εχει βασικα εμεις βλεπαμε τα τουνγκι γτ τα κοριτσια μας ειναι 15χρ.εχει πολυ πραμα γενικα ειχε κ πολυ κοσμο κ να πω την αληθεια -κλ οχι οπως αλλες χρονιες-ομως ο κοσμος ψωνιζε απο συγκεκριμενα μαγαζια το μπερσκα εχει παντα κοσμο το μπονατσερο κωλοβαρουσε στην ναυαρινου ενω αλλες χρονιες δεν μπορουσες να περπατησεις μεσα,το ζαρα καλουτσικα κ το στραντιβαριους επισης πολυ κοσμο,καποια στιγμη θα παμε κ εγνατια γτ πιασαμε ναυαρινου τσιμισκη κ λιγο αγ.σοφιας.......απο τις 5μιση το απογευμα μεχρι που κλεισαν τα μαγαζια πεθανα ε λεω!!!!οσο για τα κιλα εμενα με φορεματα δεν με στεναχωρουν γτ κατι τετοιο ειναι πανεμορφο κ τα καλυπτει ολαimages?q=tbn:ANd9GcRqhh4uQYuFwIoRUmK7n8NAXyb0UMATk-nCSSyqw6-DFZ_78AiiF2-cxRSsη κατι τετοιοimages?q=tbn:ANd9GcT436qpGTuvO_niEA9tgJf8LpqIid1sJ_OQYrUclbSyufniPk2kVj9wdxrbCgσκεψου το με μαυρη γοβα κ ενα ωραιο μπολερο!αυτο με ωραια αξεσουαρ και χρυση τσαντα με χρυση γοβα ουαουparanoaos090390329038848943.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

α και απο ταιλς γουει που πηραν τελικα τα φορεματακαι τα κοριτσια 16ε κ 19ε τπτ αμα πας να περπατησεις θα βρεις και τετοιες τιμες μην δωσεις πολλα ψαξε θα βρεις

921477wc2fyvv2y2.gif

Κουφετακι μου ευχαριστω!! Οχι καλε!! Θα παω να δω και απο Η&M εχει φτηνα και αποτο τειλ γουει εχεις δικιο!

Που εχει? Εχω παρει τζιν ελαστικο για οταν ημουν εγκυος 10ε ωραιοτατο!! Εγω το πηρα απο το καρφουρ!

Θα παμε κατα τσιμισκη πρωτα γιατι η αδερφη μου θελει να παμε marks and spencer.

Ελπιζω να μην γινεται χαμος επειδη ειναι παρασκευη...δεν μπορω την πολυκοσμια!:tongue:

Διαφημίσεις

Σήμερα ρεπάρω και σέρνομαι στο πανβρώμικο σπίτι μου. Δε προλαβαίνει να 'ρθει και η καθαρίστρια, είναι φουλ σεζόν!

Την κοπελάρα μου την έχουν κατατρυπήσει και τώρα έχει .. αναιμία απ' τις πολλές αιμοληψίες! Αχ, το μωρό μου. Τελικά, απ' ότι δείχνει το πράγμα, δεν έφταιγε αυτό το παραπάνω "καλωδιάκι" για την ταχυκαρδία, γιατί δε το βλέπουν στον υπέρηχο. Ήταν μάλλον από κάποια λοίμωξη και ψάχνουν να βρουν, αν βρουν, ποια. Εύχομαι να μη βρούμε τίποτα και να ησυχάσουμε. Αφού μέχρι κι εγώ έκανα εξετάσεις χθες!!!

Φυσικά θα πάμε και σ' άλλο γιατρό για μια δεύτερη γνώμη, αλλά απ' ότι λένε, μετά από την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή (γιατί επιβαρύνθηκε πολύ η καρδούλα της) θα είμαστε οκ.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως, αν όλα είναι καλά, από Δευτέρα θα 'μαστε όλοι σπίτι μας.

Παρακαλάτε να μη βρούνε ΤΙΠΟΤΕ άλλο!!!!

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μαρια μου πανω απο ολα να ειναι καλα το παιδι.να δειτε κοριτσι κ μπραβο που σκεφτεστε για 2 γνωμη.ουφ!!!!

τωρα στα h&ms δεν βρηκαμε τπτ βασικα κλ ειχε κοσμο πολυ κ εκει.τειλγουει,ειναι διαγωνιο εχει εβερεστ γωνιακα θα τα δειτε κ γκουντις απεναντι(χααχχα εγω με τα φαγαδικα προσανατολιζομαι αχαχαα φτουμου)

921477wc2fyvv2y2.gif

Σε ευχαριστω! Οκ καταλαβα που ειναι!

;)

Τι ειδικοτητα μαρακι θελετε? μωρε να ρωτησω τον πεθερο αυτος μπας και ξερει εχει κονε, να δειτε για δευτερη γνωμη που ειπες!

...πλένω όπωςδήποτε χέρια, γιατί άν το αναλογιστείς στην δουλειά μου έλεγχω δελτία πώλησης που τα πιάνει ο ένας και ό άλλος νατλικέρης, τα πιάνει ο φύλακας στην πύλη...μετά κρατάω ταμείο...μην το σχολιάσω για τα λεφτά, μετά τσεκάρω παραστατικά αγορών....μην σου πω για τους αποθηκαριους μας....όχι δεν το διαπραγματεύομαι, ....

Και εσύ βιομηχανία ε; Σαν να περιγράφεις τη δικιά μου δουλειά ένα πράγμα...:-D Η διαφορά μας είναι ότι εμάς εδώ και ένα χρόνο μας βγάζουν και στην παραγωγή και κάνουμε καταχωρήσεις συσκευασίας. Πλύσιμο χεριών ίσαμε και 10 φορές όσο είμαι στο εργοστάσιο.

Με το μπαίνουμε στο σπίτι οικογενειακώς βγαίνουν παπούτσια, μπαίνουν παντοφλάκια και μπάνιο κατευθείαν να πλύνουμε τα χέρια. Είπαμε είμαι λίγο χύμα αλλά ένα πρόγραμμα το έχουμε :D

οσο για πιπιλα κατω πεφτει φυσημα, την καθαριζω εγω με το στομα μου, γιατι ολο την πεταει ο Γωγος στην κουβερτα του και ολο τριχες εχει!

ρε παστακι αυτο με το προγραμμα χαιρομαι που σε ακουω να το λες..

νομιζα οτι μονο εγω ημουν τρελη!Και εγω θελω σε προγραμμα με το φαι και τον υπνο!:lol::lol:

Αρα δεν ειμαι μοναδικη στο ειδος!!:lol::lol::lol:

Ζωίτσα, αυτό με την πιπίλα το έκανα και εγώ μέχρι που μου είπε οδοντίατρος να μη το κάνω γιατί, λέει, η τερηδόνα μεταδίδεται και το έκοψα.

Ποια μάνα δε θέλει το παιδί της να έχει πρόγραμμα και στο φαΐ και στον ύπνο; Και να έχεις και τη μάνα σου από πάνω να σου λέει ότι "έλα μωρέ, άστο να κοιμηθεί λίγο αργότερα σήμερα". Ε, όχι δε το βάζω για ύπνο αργότερα γιατί θα θέλει και την επόμενη και μετά αρχίζει την γκρίνια και δεν θα το έχεις εσύ στο σπίτι σου να το παλεύεις, εγώ θα το έχω... όπως καταλάβατε έχω ένα θέμα με τη μάνα μου που τα ξέρει όλα.

...μόνο όταν αρρωσταίνει γινόμαστε γενικώς χάλια...........

Ξέρεις τι λένε στον τόπο μας: "δεν με πειράζει που αρρωσταίνει, με πειράζει που τα χούγια του αλλάζει". Άντε μετά να κάνεις επαναπρογραμματισμό.

Κουφέτο, έπαιξε shopping therapy; Χρειάζομαι και εγώ μια τέτοια θεραπεία. Πρέπει να βρω χρόνο. Περιμένω την άδεια και φυσικά το δώρο (που ευτυχώς θα το πάρουμε και φέτος).

Καλέ δείτε το καμάρι μου να λέει ποίημα πέρυσι. Ήταν χιονόμπαλα υποτίθεται και την στολή την φτιάξαμε με την μαμά μου (ναι, αυτήν που τα ξέρει όλα :D).

dsc00792n.jpg

Διαφημίσεις

μαρια μου πανω απο ολα να ειναι καλα το παιδι.να δειτε κοριτσι κ μπραβο που σκεφτεστε για 2 γνωμη.

Εννοείται παιδάκι μου, έτσι θα τ 'αφήσουμε; Να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο.

Ψώνια κάνεις; Αχ, θέλω κι εγώ!!! Και μποτέ επίσης, ΚΥΡΙΩΣ μποτέ!

Σε ευχαριστω! Οκ καταλαβα που ειναι!

;)

Τι ειδικοτητα μαρακι θελετε? μωρε να ρωτησω τον πεθερο αυτος μπας και ξερει εχει κονε, να δειτε για δευτερη γνωμη που ειπες!

Παιδοκαρδιολόγο κορίτσι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ουπς κορίτσια... βγήκε λίγο μεγάλη η φωτό...

Μαεστρία, όλη η θετική ενέργειά μας θα είναι μαζί σου και μακάρι να βγείτε σύντομα γιατί τα νοσοκομεία είναι ψυχοφθόρα. Εύχομαι τη Δευτέρα να είστε καλά και να είστε στο σπιτάκι σας.

Μαρακι θα ρωτησω και θα σε πω συντομα, ελπιζω να ξερει κανενα καλο!

Νιονιω τι κουκλακι! Να σε ζησει!! τι ομορφο το κουστουμακι!!Τελειο!!

Σοβαρα νιονιω για την τερηδονα δεν το ηξερα!

το κοβω! Θα την πλενω αν ειναι! Μονο αμα δεν εχω προσβαση σε νερακι ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...