Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

hellloooooooooooooooooo....

Καλέ Κουκλάκι πολύχρονη να είσαι...να σε χαίρεται η οικογένεια κι εσυ την οικογενεία κ.ο.κ....

Κορίτσια καλά ήμαστε 2 μέρες απύρετοι...χθές 03,00 το πρωί 38,3....ΓΜΤ το κέρατο μου...άμαν!!! Τονπήγα στο Πάιδων εδώ στην Πάτρα, δεν έχει λέει κατι, έχω και ραντεβού με την παιδίατρο το απόγευμα να δω τι θα μας πει κι αυτή!!! Γιατί δεν μας λέει κανείς να του κάνουμε εξετάσεις ρε γμτ!!!! Μήπως είμαι υπερβολική................;

Καλημέρα διαδικτυακές μου φιλενάδες!

Λοιπόν εχθές το βράδυ πήγα σινεμά!

Είχα να πάω σινεμά από το 2002 εννοώντας για να δω ταινία για ενήλικους και όχι παιδικό. Επίσης έχω να βγω βράδυ χωρίς τον άντρα μου από κάποια επαγγελματική σύναξη καμιά 5 χρόνια πίσω. Ήταν αναζωογωνητικό.

Είδαμε με την νύφη μου (η οποία επίσης είχε να βγει χωρίς τον αδερφό μου από το μπάτσελόρ της) το Χαραυγή. Ωραία ταινία αλλά κατά την άποψή μου δε συγκρίνεται με την πρώτη "το Λυκόφως" που αν και το σενάριο ξέφευγε από το βιβλίο το συναίσθημα που μετέδιδε ήταν πολύ δυνατό.

Συνειδητοποιώ ότι άρχισα και μετατρέπομαι σε εκείνες τις σαραντάρες (μια που πλησιάζουν κιόλας τα σαράντα) που γουστάρουν τα πιπίνια.

ΘΕΟΣ Ο ROBERT!!!!!

Kαι για να κρατάμε την παράδοση ας ξεκινήσουμε την μέρα μας με ένα ξεχείλωμα που έχει καιρό να το κάνουμε.

Παρτε μια ωραία φωτό από το εγγλεζάκι μας που όταν γελάει είναι όλα τα λεφτά:

Robert-Pattinson-robert-pattinson-17941076-485-591.jpg

Κοπελιά σε αγαπάω σε εκτιμάω, αλλά αυτός δεν μου αρέσει...να πλύθει λίγο...δεν έχω δει την ταινια και μάλλον γι' αυτό είμαι έτσι αρνητική γιατί έχω δει μόνο συνεντεύξεις του...Λίγδας λίγο ο τύπος...εώς πολύ...

καλημεραααααααααααααααααααααααα !!

Ειστε καλα??

Τα μωρακια μας τι κανουν??

Sandy εμεις ειμαστε με πρησμενα ουλα τουμπανο απο τον Αυγουστο και χαμπαρι ακομα!Η γιατρος λεει εχει σκληρα ουλα και θα τον παιδεψουν!

Εσεις εσκασε μυτουλα??

νιονιω ωραια η χαραυγη??

Αχ ειναι κουκλος!!!:D

Ούλα τούμπανο και ΝΟ δόντια...ωωωχχχ!!! όταν σκάσουν υπομονήήήήήή!!!!

Καλημέρα!!!

Παστάκια πως είστε σήμερα;

Πώς να 'μαστε δεν τα βλέπεις...ΑΜΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!! Δεν μου έφαγε κιόλας καλά γιατί χάλασε το πρόγραμμά του λόγω οτι πήγαμε στο Νοσοκομείο....ρε κορίτσια πείτε :ήπιε το πρωί το γάλα του 200μλ, + μία φρυγανιά με βιτάμ , σύν 4-5μπισκοτάκια Μιράντα στο Νοσοκομείο + τώρα έφαγε λίγο μακαροτσίνι σουπίτσα που του έφτιαξα...είναι φαγητό αυτό;:mad::-x:-xγιατί με κοροϊδεύει ο πάστας και μου λέει οτι έντάξει δεν πειράζει μία μέρα...ΓΜΤ και είχε πάρει το προγραμμα του από την Δευτέρα και στον ύπνο και στο φαγητο....στο καλό παλιο-ιώσεις μου το τσακίσαν το παιδάκι μου...και από Δευτέρα πάω δουλειά γμτ!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι το αγόρι μου! Λίγδα τον λένε γιατί τον ζηλεύουνε!!!:tongue: Είναι λίγο χύμα το αγόρι. Περνάει ακόμα εφηβεία γι' αυτό τον παρεξηγούνε.

Παστάκια, υπομονή... που θα πάει θα φτάσει ο Μάιος.

"Π" σας και μην ανησυχείς τα πυρετάκια είναι μέσα στο πρόγραμμα. Εμείς έτσι για πλάκα ρίχνουμε κανα 2 πυρετάκια το σ/κ και μετά ηρεμούμε για λίγο μέχρι να ξεσπάσει το επόμενο.

Έχε υπόψη σου ότι φορείς ιώσεων είμαστε εμείς και κάποιος γιατρός είχε πει κάποτε όταν φτάνουμε στο σπίτι από την δουλειά και πριν πάρουμε το παιδί στα χέρια μας να πλένουμε καλά χέρια, να κάνουμε στοματικές πλύσεις και να αλλάζουμε ρούχα. Μπορείς επομένως να παίρνεις κάποια μέτρα αλλά από τον παιδικό ό,τι κολλάει δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Κάλά και χέρια πλένω ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ Η ΜΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ(όχι δεν παρεξηγήθηκα οτι μου λές οτι δεν προσέχω , απλά σου λέω οτι συμφωνω και τα κάνω) ...χ#Σ# μεγμτ.....

Πάω να τον δώ και τα λέμε άφτεργουορντς....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Όχι βρε, δεν είπα ότι δεν προσέχεις... απλά επανέλαβα κάτι που άκουσα από κάποιον γιατρό που έδινε οδηγίες σε γονείς που το παιδάκι τους είχε αρρωστήσει βαριά από λοιμώδη νόσο.

Εγώ πάλι είμαι το αντίθετο... δεν προσέχω καθόλου. Δε μου βγαίνει αυθόρμητα. Και από το ίδιο ποτήρι πίνουμε όλοι και από τα ίδια κουτάλια, πιρούνια τρώμε, τα ρούχα των παιδιών δεν τα αλλάζω πάντα όταν φτάνουν στο σπίτι κοκ. Να μην πω για τα φιλιά μας μόλις φτάνω στο σπίτι. Ο Θεός τα φυλάει τα παιδιά μου! Α, και δε μ' αρέσουν καθόλου τα αντισηπτικά σαπούνια. Δεν έχω πάρει ποτέ. Μαντηλάκια αντισηπτικά κουβαλάω μαζί μου αλλά όχι δεν παίρνω σαπούνια. Είμαι εναντίον. Μετά από κάτι άρθρα που διάβασα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι περισσότερο κακό παρά καλό κάνουν.

άκου να δείς...παν μέτρον άριστον...εγώ με το που μπαίνω το μεσημέρι από τη δουλειά κι ενω ο Τζοτζος κοιμάται, πλένω όπωςδήποτε χέρια, γιατί άν το αναλογιστείς στην δουλειά μου έλεγχω δελτία πώλησης που τα πιάνει ο ένας και ό άλλος νατλικέρης, τα πιάνει ο φύλακας στην πύλη...μετά κρατάω ταμείο...μην το σχολιάσω για τα λεφτά, μετά τσεκάρω παραστατικά αγορών....μην σου πω για τους αποθηκαριους μας....όχι δεν το διαπραγματεύομαι, αλλά μες στο σπίτι μας πέφτει η πιπίλα κάτω στη μοκέτα, την φυσάμε την ξαναβάζουμε στο στόμα ή δεν προλαβαίνουμε καν να την πάρουμε από τα χέρια του γουργουρινίου..την έχει βάλει ήδη στο στόμα....αλλά από την δουλειά ναι δεν το συζητώ....ή ο πάστας που δουλέυει σε τμήμα Αλλοδαπών στο τμήμα και έρχεταθ σε επαφή με Μπαγκλαντέζους, Αιγύπτιους κτλ κτλ...Πείτε με ρατσίστρια αλλά εκεί κάτω που δουλέυουν μέσα στα χωράφια και στις φράουλες...ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ...ήδη το παιδί είναι ευαίσθητο στις ιώσεις....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Και εγω ετσι παστακι μου, χερια παντα πλυσιμο με ντετολ...

οσο για πιπιλα κατω πεφτει φυσημα, την καθαριζω εγω με το στομα μου, γιατι ολο την πεταει ο Γωγος στην κουβερτα του και ολο τριχες εχει!

ρε παστακι αυτο με το προγραμμα χαιρομαι που σε ακουω να το λες..

νομιζα οτι μονο εγω ημουν τρελη!Και εγω θελω σε προγραμμα με το φαι και τον υπνο!:lol::lol:

Αρα δεν ειμαι μοναδικη στο ειδος!!:lol::lol::lol:

όχι είμαστε μαζεμένες οι μουρλές...κοιτα να δεις φιλενάδα, εγώ φευγω 07,30 από το σπίτι για να βρεθώ στην βιομ ζώνη των Πατρών που είναι γύρω στα 30' εξω απότ ην Πάτρα(το παιδί έχει φύγει απότις 07,20) και γυρνάω σπίτι στις 17,00...δεν γίνεται, πρέπει να ξεκουραζόμαστε και λίγο...και το παιδί να έχει μία σταθερότητα στην ζωή του και εμείς να μην τρελαινόμαστε...όταν γυρνάει όπάστας (45χλμ από Πάτρα) τον παίρνει από την αδερφή μου (που τον έχει αφήσει ο παιδικός!!!!!) τον φέρνει σπίτι και τον κοιμίζει απευθείας (σκέψου ο Τζότζος είναι από τις 06,30 ξύπνιος σχεδόν)..κοιμάτι εώς τις 18,30-19,00 σηκώνεται τρωει γιαουρτι ή φρούτο και το βράδυ γάλα....10,00-10,30 για ύπνο πάλι..από μόνο του το παιδί..έχει αυτό το ρολόι...μόνο όταν αρρωσταίνει γινόμαστε γενικώς χάλια...........

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Εχεις δικιο...ακομα εγω δεν δουλευω, μακαρι να βρω μια δουλιτσα συντομα..και απο την ωρα που γεννηθηκε ειναι σε προγραμμα!

οπως λες μια σταθεροτητα τη χρειαζεται!Αμα δεν κοιμηθει το μωρο θα εχει υπερενταση!

μια χαρα προγραμμα εχει ο Τζωτζος σου!! Γερος να ειναι!:D

θενκ γιου θενκ γιου....

εύχομαι να βρείς κατι που θα σου αρεσει και θα σε γεμίζει κι ας είναι κάπως οι εποχες ντοντ γκιβ απ..ποτέ δεν ξέρεις....και εμείς που δουλέυουμε μη νομίζεις, ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΠΙΑ κρατάμε τις δουλειές μας....έχουν γίνει σε όλοτο φασμα τους απάνθρωπες!!!

Συγνώμη πόσο είναι το μπεμπέ σου;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Χτες κλεισαμε τους 6 μηνες!!:D Σε ευχαριστω ...

Ασε γυριζε ο ανδρας μου με τα ποδια απο τη δουλεια το μεσημερι, και με λεει σε ενα πολυ κεντρικο δρομο της Θεσσαλονικης,εχουν κλεισει ενα σωρο μαγαζια...και μαγαζια χρονια στο εμποριο!με πρωτο τη δουλεια μου περσι την Πρωτοχρονια! και επεται συνεχεια!!

Υγεια να εχουμε και να ειναι γερα τα παιδακια μας...τιποτα αλλο!!

Διαφημίσεις

Στην τελική ναι...τι αξίζει...να είναι καλά όλα τα παιδάκια του κόσμου....

6μηνών ε...άντε να σου ζήσει κι εσενα το μπεμπονάκι σου..πωπω 6 μηνων...τι ωραία εποχή..ήρεμος ήταν, ήσυχος, ό,τι του έδινες έτρωγε...όλο χαμογέλαγε(και τώρα αλλά κάνει και κάτι μαμουδιές)...πωπω τι ωραία εποχη...να σου ζήσει βρε Ζωίτσα μου.........

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Στάνταρ!! όπου Γώγος και μάλαμα......Καλέ εμείς φτάσαμε Πάτρα - Θεσσαλονίκη και το παιδάκι δεν ακούστηκε, ρώτα και τη Μανουτιτα που γνωριστήκαμε τότε...ένα ήσυχο παιδάκι, ένα ήρεμο, σαν ποταμάκι που κυλλλάάάέι...ΤΩΡΑ; άστο καλύτερα...ΜΟΥΡΛΟ, ΜΕΡΕΛΟ, ΤΡΕΛΑΡΑ, ΖΟΥΖΟΥΝΟΣ, ΠΟΝΤΙΚΙ, κτλ κτλ

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...