Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημέρα διαδικτυακές μου φιλενάδες!

Λοιπόν εχθές το βράδυ πήγα σινεμά!

Είχα να πάω σινεμά από το 2002 εννοώντας για να δω ταινία για ενήλικους και όχι παιδικό. Επίσης έχω να βγω βράδυ χωρίς τον άντρα μου από κάποια επαγγελματική σύναξη καμιά 5 χρόνια πίσω. Ήταν αναζωογωνητικό.

Είδαμε με την νύφη μου (η οποία επίσης είχε να βγει χωρίς τον αδερφό μου από το μπάτσελόρ της) το Χαραυγή. Ωραία ταινία αλλά κατά την άποψή μου δε συγκρίνεται με την πρώτη "το Λυκόφως" που αν και το σενάριο ξέφευγε από το βιβλίο το συναίσθημα που μετέδιδε ήταν πολύ δυνατό.

Συνειδητοποιώ ότι άρχισα και μετατρέπομαι σε εκείνες τις σαραντάρες (μια που πλησιάζουν κιόλας τα σαράντα) που γουστάρουν τα πιπίνια.

ΘΕΟΣ Ο ROBERT!!!!!

Kαι για να κρατάμε την παράδοση ας ξεκινήσουμε την μέρα μας με ένα ξεχείλωμα που έχει καιρό να το κάνουμε.

Παρτε μια ωραία φωτό από το εγγλεζάκι μας που όταν γελάει είναι όλα τα λεφτά:

Robert-Pattinson-robert-pattinson-17941076-485-591.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραααααααααααααααααααααααα !!

Ειστε καλα??

Τα μωρακια μας τι κανουν??

Sandy εμεις ειμαστε με πρησμενα ουλα τουμπανο απο τον Αυγουστο και χαμπαρι ακομα!Η γιατρος λεει εχει σκληρα ουλα και θα τον παιδεψουν!

Εσεις εσκασε μυτουλα??

νιονιω ωραια η χαραυγη??

Αχ ειναι κουκλος!!!:D

Μιλάτε για τις γιορτές των παιδικών σταθμών ε;

Έχουμε και εμείς γιορτή την άλλη Κυριακή και ο Φίλιππος είναι καλικάντζαρος.

Μου πρότειναν να αγοράσω στολή ή οποία ήταν απαράδεκτη. Είχε κάτι κέρατα λες και το παιδί είναι διάβολος και όχι καλικάντζαρος. Γενικώς, επειδή είμαι εναντίον του να παραγγέλνω στολές για τις γιορτές είπα ότι θα την κάνουμε εμείς. Αν παράγγελνα σε κάθε γιορτή όλα αυτά τα χρόνια θα είχα τώρα περίπου 8 στολές άχρηστες τις οποίες δεν ξέρεις κιόλας από πριν αν το παιδί θα συμμετέχει τελικά στη γιορτή και σου μένουν αμανάτι. Όντως μία χρονιά η μεγάλη μου αρρώστησε και δεν μπόρεσε να πάει στη γιορτή.

Η στολή του καλικάντζαρου είναι μαύρη και έχει κάτι πράγματα σαν πλοκάμια από τον λαιμό να κρέμονται. Μαύρο παντελόνι βρήκα. Μένει να βρω μαυρη μπλούζα και να δω πως θα κάνω αυτά τα κρόσια-πλοκάμια. Για καπέλο θα του φορέσω έναν σκούφο μαύρο αν βρω.

Δώστε καμιά ιδέα τι μπορώ να χρησιμοποίησω για "πλοκάμια".

Διαφημίσεις

Ε ναι Νιονιω, τι πλοκαμι? τα χταποδια εχουν πλοκαμι!

αντε το μαυρο οκ, αν και εχω δει και καλλικατζαρακι με πρασινο και κοκκινο και σκουφακι με κουδουνακι, χαρουμενο βρε παιδι μου! τι μαυρο?

αλλα πλοκαμι???:lol::lol::lol:

σορρυ που γελαω αλλα μαυρο με πλοκαμι χταποδι με μελανι με ερχεται στο νου!

Καλημέρα!!!

α κ να ξερετε εγω χανομαι γτ κολησα με το αυτο της λενις μου κ την βριζω παντα αλλα δεν μπορω να κρατηθω μακρια αχααχααχα (και οποιος καταλαβε κερδιζει κοματι μπακλαβα τα χριστουγεννα που θα ξανακανω)φιλακιααααααα

Εγώ θέλω διπλό γιατί και κατάλαβα τι εννοάς και πρέπει να με αποζημιώσεις υλικά για τις απουσίες σου!!!!:tongue::tongue::lol:

Μανου τι έγινε κόλησες κι εσύ;;)

Παστάκια πως είστε σήμερα;

Σάντυ εσείς; Mundisal για τα δόντια! Με έσωσε εμένα!

Νιωνιώ όλος δικός σου! Εμένα δεν με συγκινεί καθόλου...

Στολή φυσικά και πήραμε! Θα ντυθούν όλα οπότε δεν γίνεται διαφορετικά!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Είμαστε τυχεροί γιατί δε μας έβαλαν σε σκετσάκι με γκρουπάκι παιδιών και έτσι μπορούμε να επιλέξουμε. Πέρυσι ήταν χιονόμπαλα μαζί με άλλα παιδάκια και κάποια από αυτά είχαν αγοραστή στολή και κάποια δικιά τους (όπως εμείς). Ήταν τέλεια! Κουκλιά όλα! Ό,τι και να φορέσουν είναι υπέροχα. Μόνο τα καμώματά τους αρκούν.

Αν μπορέσω θα σας βάλω φωτό που λέει το ποίημά του.

Διαφημίσεις

Καλέ..... Το τρελιάρικο ΚΟΥΚΛΑΚΙ μας έχει γενέθλια!!!!!!!

images?q=tbn:ANd9GcSzfO0sJIUiK74i4RXPTuNLhPorFPFnLHGwDor-6AZJ_8A0QTrq

Να είσαι πολύχρονη κοπέλα μου και με το καλό το μωράκι σου!!!

Να πάνε όλα καλά και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...