Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την Δευτέρα έιναι η γιορτή στο σχολείο της και την Τρίτη γιορτάζει το μωρό μου!

Καλά, ούτε τα ξέρω αυτά.

Άντε, με το καλό να τη γιορτάσεις τη γλυκιά μου. Ν' ανοίξει ο καιρός Λενάκι, να πάρουμε σβάρνα τα φράγματα και τα πλατανάκια πάλι. :D:D:D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλά, ούτε τα ξέρω αυτά.

Ναι, γιατί τα ήξερα εγώ;

Άντε, με το καλό να τη γιορτάσεις τη γλυκιά μου. Ν' ανοίξει ο καιρός Λενάκι, να πάρουμε σβάρνα τα φράγματα και τα πλατανάκια πάλι. :D:D:D

Αχ, ναι ρε Μαράκι.... Τι ωραία... Και φέτος δεν θα τα κυνηγάμε όπως πέρυσι, η μικρά θα είναι στο καρότσι, άρα θα πίνουμε το καφεδάκι μας πιο άνετα!:tongue:;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

αχ ΖΩ!!!!αυτη ηταν γυμναστικη εδαφους εδαφους.

Τελικά έχεις γίνει πολύ feet!!!!!:tongue::tongue:

Τώρα για αποζημίωση άναψέ το και ρίξε επάνω πανσετουλες καο τα σχετικά!!!:lol::lol:

4Suap3.png

Αχ, ναι ρε Μαράκι.... Τι ωραία... Και φέτος δεν θα τα κυνηγάμε όπως πέρυσι, η μικρά θα είναι στο καρότσι, άρα θα πίνουμε το καφεδάκι μας πιο άνετα!:tongue:;)

Ναι, θα τα ξαμολύσουμε τα μεγάλα κι ας οργώσουν όλες τις παιδικές χαρές! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

axaaxaxaxax!feet εγω δεν ματαγινομαι οσα ξυλα κ να κουβαλισω εκτος και αν ειναι 3μιση ωριτσες την μερα....κλ το λεγα γω οτι δεν θα καταφερω να κρατησω το σωμα που κανα με την δουλεια αααα ρεεεε ατοιμοοοο δντ να καεις να καιγεσεεε!!!!!!το αναψα ελενη μου αλλα παλτσετα νεξ ταιμ τωρα χτεσινο παστιτσιο κ σορβα για τον μικρο,παω να ξαπλωσω α κ να ξερετε εγω χανομαι γτ κολησα με το αυτο της λενις μου κ την βριζω παντα αλλα δεν μπορω να κρατηθω μακρια αχααχααχα (και οποιος καταλαβε κερδιζει κοματι μπακλαβα τα χριστουγεννα που θα ξανακανω)φιλακιααααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

έλα πίσω είμαι εγκέιν..Τζότζος οφ(έχω βγάλει την πρίζα του, έζω κατεβάσει τον διακόπτη του πως το λένε;), λαβράκια έτοιμα, πάστας στο δρόμο έρχεται, έχω κάνει και μία γουρουνιά...έχω φάει ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΓΑΛΟ γεμιστά Παπαδοπούλου με σοκολάτα...53 κιλάκια ήμουν το πρωί...τώρα βάλτε άλλα 10!!!:tongue::tongue::tongue:

αλο πατρα!!!!περαστικουλια σας κ μην μου στεναχωριεσε θα τα κανει παλι τα μαγουλια του ο κουκλος σου.εδω παει να βρεξει κ ακουω κατι γαλλικα απο τον χαμπι γτ εχασε μιση ωρα που πηγαμε τζαμπο κ θα μας πιασει λεει η βροχη....σιγα μην πνιγουμε κιολας:lol:αχ!!!αντρες δεν τους μπορω!!!

Ναι ρε παιδάκι μου τι κλαψογκιώνηδες είναι αυτοί!!! Μην λιώσουν...για εμάς λένε για τα μαλλιά μας και καλά, αλλά κι αυτοί πολύ βουτυράκια....(ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...μάσα καλύτερααααααααααα)

Τσουπρες καλημερα.Ελενη2008 και του χρονου,κοπεγια να ειμαστε γεροι και να στολισουμε.Κι εγω στολισα μεσα,αλλα το μπαλκονι θα το κανει ο χαμπι.

Οσον αφορα τα κρεβατια που ειπες,εγω πηρα για τη μικρη απο ΙΚΕΑ,σιδερενιο,ασπρο που εχει επεκταση κι αν θυμαμαι καλα φτανει και τα 2 μετρα.Το εχουμε χρονια τωρα και δεν εχει παθει τιποτα.Τωρα οσον αφορα το κοριτσιστικο,εγω της πηρα μαξιλαρες και μια καραμελα με υφασμα της επιλογης της και ειχα βαλει και μια κουνουπιερα(στυλ) να κρεμεται απο το ταβανι.

Μιά χαρά σε βρίσκω κοπελιά! Ναι μωρε Ελέν' μην τρελαίνεσαι....ο τζάμπας πέθανε, ο Παπανδρέου και ο Λουκάκος ζούν, όπου μπορούμε οικονομίααααααααα.....

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα έχω "ρεπό". :tongue: Η σειρά του χάμπι στο νοσοκομείο. Η Δανάη είναι ΣΤΑΘΕΡΗ, σφύξεις σταθερές, φαγητό μπόλικο, δεν της φτάνει, πυρετό που ανέβασε την Κυριακή ήταν μάλλον από καμιά ίωση εκεί μέσα. Παίρνει αντιβίωση σταθερά και καλά κάνει, δεν είμαστε γι' άλλα τώρα.

Στην περίπτωσή της κρατάνε τα παιδιά για παρακολούθηση τουλάχιστον 10 μέρες, οπότε για σαβ/ριακο ή κι αργότερα το πάμε. ΔΕ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

Φιλιά πολλά και καλά να περνάτε.

όχι ρε παιδί, ντάξει.....όλα καλά. Και ναι μην βιαστείτε(ξέρω είναι κούραση) ότι πουν τα ντοκτόρια... Να μου φιλήσεις το παιδί

Παστάκια πάλι ρε συ; Μου θυμίζεις εμένα πέρυσι ρε γμτ....

Το ξέρω σε θυμάμαι....άσε με χέσε με φιλενάδα....τα έχω παίξει...κι αυτός χάνει το πρόγραμμά του σε ύπνο, φαγητό κτλ κτλ που ήταν Άγγλος σε όλα...και όλο γκρινιάζει και μου'ρχεται να το πνίξω(το ξέρω πως σας ακούγεται,΄σόρυ αλλλα...) και όλο αγκαλιά εμένα θέλει...κατα τα άλλα αδυναμία στον μπαμπά, αλλά η μαμά τρωει το πακετο όταν αρρωσταίνουμε(σόρυ και γι'αυτό...από την κούραση είναι...με έχει μαγκώσει και η μέση μου...μία πανέμορφη ατμόσφαιρα)....αυτά τα ωραία....

περαστικα μαρια και γρηγορα στο σπιτι σας!

Περαστικα στο Τζωτζο σου παστακι!!

φιλακια πολλα!:D:D

Ρε Ζωίτσα σόρυ δεν σε χαιρέτησα...σε ευχαριστώ πολύ

Την Δευτέρα έιναι η γιορτή στο σχολείο της και την Τρίτη γιορτάζει το μωρό μου!

άντε να γιορτάσουμε και την μπουμπούκα σου...ααχ μωρε....ΚΟΠΕΛΙΑ;ΓΛΥΚΟ!(μαζέψουουουου μόλις γονάτισες 1 ολόκληρο Παπαδοπούλοουουουουου...ά ρε πάστα που πήγες και μου τα πήρες!!!!)

ΑΑαΑΑΑΑ!!!δεν πάω καλά!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...