Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελένη, στα ικέα είδες; Έχει οικονομικά και όμορφα σχέδια και αφού έχεις σκοπό να της το αλλάξεις και στο μέλλον και αφού τα έχεις και δίπλα σου (το κατάστημα εννοώ) θα ήταν πολύ καλή ιδέα.

Ψάξε στον γούγλη "παιδικό δωμάτιο ικεα" και βάλε εικόνες ή μπες στον κατάλογο του ικεα. Δεν μπορώ να βάλω εικόνα τώρα γιατί στο γραφείο από πίσω μου γίνεται μίτινγκ και η οθόνη του υπολογιστή μου φαίνεται. :Ρ

Καλημερες!

Ελεν, γιατι να το αλλαξεις το κρεβατι της μικρης?

Της πηρα της κορης μου απο το Media Strom στρωμα - υποστρωμα, ημιδιπλο. Επενδυση διαλεξα δερματινη προς το παρον, αλλα αλλαζει και βαζεις Ο,ΤΙ θελεις... Τωρα που θα φτιαξουμε το δωματιο της (το καλοκαιρι), μαλλον θα το κανουμε κοριτσιστικο οποτε θα αλλαξω και την δερματινη με υφασματα επιλογης μου. Αργοτερα το κανουμε παλι σοβαρο!

Κισακι, τι κανεις κουκλιτσα?

Διαφημίσεις

καλημερα κισακι ορεξατη κ φορτσατη τι κανεις?λοιπον βλεπω πολλες κουβαλητριες α ρε κοριτσαρες μπραβο.κ εμεις εχουμε ανεβατορι γτ αλλιως δεν!!!!μα με τπτ.τωρα σκιζει κατι ξυλα τον τραβηξα πρωι πρωι τζαμπο για να παρω καμια πιτζαμα γτ δεν ειχα στην λαικη κοριτσια με 10-15-20ε ε λεω ας παρω απο τζαμπο εχει κ ωραια σχεδια κ βρηκα με 4,99 χαζεψα λιγο ετσι αντι να παρω 3 με 30ε πηρα 6 καλοοοο εεεε!!!!πηρα κ δυο για την κορη μου για να μην λεει παλι οτι μονο για μενα περνω &^&^$#^#&@!!!!κ σε λιγο κουβαλημααααα,ομως μετα!!!!!!tzaki2.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερες!

Ελεν, γιατι να το αλλαξεις το κρεβατι της μικρης?

Της πηρα της κορης μου απο το Media Strom στρωμα - υποστρωμα, ημιδιπλο. Επενδυση διαλεξα δερματινη προς το παρον, αλλα αλλαζει και βαζεις Ο,ΤΙ θελεις... Τωρα που θα φτιαξουμε το δωματιο της (το καλοκαιρι), μαλλον θα το κανουμε κοριτσιστικο οποτε θα αλλαξω και την δερματινη με υφασματα επιλογης μου. Αργοτερα το κανουμε παλι σοβαρο!

Κισακι, τι κανεις κουκλιτσα?

πολυ καλη μαγκια!!!εγω για κρεβατι μονο modeco συστηνω,γτ περισσι που πηραμε την κουκετα ειδα πολλα ομως εκει θα βρεις κ ποιοτητα κ μετα απο χρονια μπορεις να βρεις ανταλακτικα κ μπορεις να το αλλαξεις περνει μετατροπες.κ οι τιμες καλυτερα να δεις για φεβρουαριο που θα χει εκπτωσεις θα βρεις,κ τα στρωματα τα πηρα απο ικεα κ κλ κ φτηνα χαχααχααα,οχι ομως για κρεβατι απο κει

921477wc2fyvv2y2.gif

Μόρνινγκ από Πάτρα.......

Τιιιι κάνετε...εγώ έχω από Τρίτη πάλι άδεια γιατί ο Τζότζος πάλι αρρώστησε(ΑΜΑΝ) και όπως καταλαβαίνετε λέιπω σε κλείσιμο μήνα και θα μου το κραταει ο προϊστ...ο μλκκς κι αυτός....και να πω οτι δεν έχει παιδιά....

Φιλάκια σε όλες σας Κουφετάκι, Μανουτιτάκι, Ελένη08, Ελένηκ, Κισάκι(είσαι καλά μαρη;), Μαεστριάκι, Νιονιώ, Σαντούλι, Κουκλάκι κτλ κτλ...Ξέχασα καμμία; Σόρυ...έιδα και ένα Αγγελάκι να πετάει ...καλωςήρθες...

Εδώ βρέχει καταρρακτωδώς, έχω βάλει λαυράκι στο φούρνο με πατάτες και ο Τζότζος θα φάει σουπούλα πάλι σήμερα...πανε τα μαγούλια μας θα αδυνατίσουν γμτ!!!

Λενιώ08 μου άν θες πού οικονομικό , αλλά πολύ οικονομικό όμως, ΙΚΕΑ.....θα το αλλάξεις όμως μετά από κανα 1-2 χρόνια.....Η ΝΕΟΣΕΤ σόρυ, αλλά μου φαίνεται κάπως ακριβή για τέτοιους χαλεπούς καιρούς....με έχει πιάσει και λίγο η τσιφουτιά μου δεν ξλερω.....Τι άλλα ρε κορίτσια...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

αλο πατρα!!!!περαστικουλια σας κ μην μου στεναχωριεσε θα τα κανει παλι τα μαγουλια του ο κουκλος σου.εδω παει να βρεξει κ ακουω κατι γαλλικα απο τον χαμπι γτ εχασε μιση ωρα που πηγαμε τζαμπο κ θα μας πιασει λεει η βροχη....σιγα μην πνιγουμε κιολας:lol:αχ!!!αντρες δεν τους μπορω!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Τσουπρες καλημερα.Ελενη2008 και του χρονου,κοπεγια να ειμαστε γεροι και να στολισουμε.Κι εγω στολισα μεσα,αλλα το μπαλκονι θα το κανει ο χαμπι.

Οσον αφορα τα κρεβατια που ειπες,εγω πηρα για τη μικρη απο ΙΚΕΑ,σιδερενιο,ασπρο που εχει επεκταση κι αν θυμαμαι καλα φτανει και τα 2 μετρα.Το εχουμε χρονια τωρα και δεν εχει παθει τιποτα.Τωρα οσον αφορα το κοριτσιστικο,εγω της πηρα μαξιλαρες και μια καραμελα με υφασμα της επιλογης της και ειχα βαλει και μια κουνουπιερα(στυλ) να κρεμεται απο το ταβανι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Αλήθεια τέλη Ιανουαρίου γενεθλιάζεις; Οι άντρες του σπιτιού μου είναι και οι δύο Υδροχόοι. Ο άντρας μου 21 και ο γιος μου 27 Ιανουαρίου.

Εγώ 26 Ιανουαρίου κι ο γιος μου 17. :mrgreen:

Ελένη, στα ικέα είδες; Έχει οικονομικά και όμορφα σχέδια και αφού έχεις σκοπό να της το αλλάξεις και στο μέλλον και αφού τα έχεις και δίπλα σου (το κατάστημα εννοώ) θα ήταν πολύ καλή ιδέα.

Κι εγώ ΙΚΕΑ θα σου σύστηνα, για ενδιάμεσο κρεβάτι, έχει ωραία σχέδια και οικονομικά.

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα έχω "ρεπό". :tongue: Η σειρά του χάμπι στο νοσοκομείο. Η Δανάη είναι ΣΤΑΘΕΡΗ, σφύξεις σταθερές, φαγητό μπόλικο, δεν της φτάνει, πυρετό που ανέβασε την Κυριακή ήταν μάλλον από καμιά ίωση εκεί μέσα. Παίρνει αντιβίωση σταθερά και καλά κάνει, δεν είμαστε γι' άλλα τώρα.

Στην περίπτωσή της κρατάνε τα παιδιά για παρακολούθηση τουλάχιστον 10 μέρες, οπότε για σαβ/ριακο ή κι αργότερα το πάμε. ΔΕ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

Φιλιά πολλά και καλά να περνάτε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Επειδή αυτή τη στιγμή δεν έχω την δυνατότητα να κάνω το δωμάτιό της, σκέφτηκα να πάρουμε τώρα ένα κρεβάτι μονό και αργότερα να κάνουμε όλο το δωμάτιο (γραφείο, ντουλάπα και τα σχετικά) και να είναι της επιλογής της.

Όσο για το Φεβρουάριο, Δίκιο έχετε! Με τις εκπτώσεις! Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου...:rolleyes:

Παστάκια πάλι ρε συ; Μου θυμίζεις εμένα πέρυσι ρε γμτ....

Μανού το είδα αυτό το κρεβάτι στο ικεα (αν εννοούμε το ίδιο) και το έχω σαν εναλλακτική αν δεν βρω κάτι σε ξύλινο!

Κουφετού ζεις ωρέ;;;:tongue: Τελείωσες με τα ξύλα;

Ελεν μου αρέσει αυτό που λες αλλά τσούζει λίγο η τιμή του. Το είδα σε φουξ και τρελλάθηκα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

. Η Δανάη είναι ΣΤΑΘΕΡΗ, σφύξεις σταθερές, φαγητό μπόλικο, δεν της φτάνει, πυρετό που ανέβασε την Κυριακή ήταν μάλλον από καμιά ίωση εκεί μέσα. Παίρνει αντιβίωση σταθερά και καλά κάνει, δεν είμαστε γι' άλλα τώρα.

Στην περίπτωσή της κρατάνε τα παιδιά για παρακολούθηση τουλάχιστον 10 μέρες, οπότε για σαβ/ριακο ή κι αργότερα το πάμε. ΔΕ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

Μπράβο Μαράκι!!!

Δεν ξανανέβασε από την Κυριακή; Μπράβο το κορίτσι μας!

Εννοείται ότι δεν βιάζεστε... Να μη σου πω ότι θα τους πείσεις να σας κρατήσουν και λίγες μέρες παραπάνω!!!;)

Εσύ πως είσαι; Έχεις συνέλθει καθόλου;

4Suap3.png

Εσύ πως είσαι; Έχεις συνέλθει καθόλου;

Όταν κλαίει κι ανεβάζει (για λίγο και φυσιολογικότατα) σφύξεις θέλω να βάλω τις φωνές!!!!

Οπότε ... θέλω λίγο ακόμα για να συνέλθω. :rolleyes:

Τι κάνεις εσύ; Ο χάζμπαντ, η Λούσυ;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Όταν κλαίει κι ανεβάζει (για λίγο και φυσιολογικότατα) σφύξεις θέλω να βάλω τις φωνές!!!!

Οπότε ... θέλω λίγο ακόμα για να συνέλθω. :rolleyes:

Λογικότατο...Δεν το σχολιάζω καν! Εγώ θα ήθελα καμιά 5ετία να συνέλθω!:tongue:

Τι κάνεις εσύ; Ο χάζμπαντ, η Λούσυ;

Καλά είμαστε...

Ετοιμαζόμαστε για την γιορτή της.

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...