Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Γεια σας παιδες. Το θέμα με τη Δανάη ήταν εξωκοιλιακή ταχυκαρδία τελικά, η οποία συνήθως προέρχεται από πρόβλημα στο "σύστημα" που δίνει το ρυθμο της καρδιάς. Δηλαδή θα το πάθαινε κάποια στιγμή, συνήθως το παθαίνουν βρέφη.

Αν συνέλθει η καρδιά που καταπονήθηκε πολύ, στον επόμενο χρόνο θα παίρνει αγωγή και μετά χωρίς φάρμακα είναι σταθερή, την έχουμε γλιτώσει φτηνά. Αλλιώς θα χρειαστεί καυτηριασμό αυτό το "σύστημα" που έχει προβληματικό, παραπανίσιο δηλαδή, και προκαλεί την ταχυκαρδία.

Δε μπορώ να περιγράψω το ΤΙ πέρασα κορίτσια, ειδικά τις 3-4 ώρες που στο Γεννηματάς ήταν 5-6 γιατροί και νοσοκόμες από πάνω της και προσπαθούσανε να τη σταθεροποιήσουν, μέσα στον πανικό.

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑ!

Αυτά. Είμαστε στο νοσοκομείο τώρα, σταθερή είναι, θέλω να ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα ηρεμήσω. ΚΑΠΟΙΑ στιγμή.

Φιλιά.

Υ.Γ. Κουκλάκι ΟΛΑ ΚΑΛΑ εύχομαι με την εγκυμοσύνη και με το καλό να γεννήσεις.

Υ.Γ. Νιονιώ μια υπέροχη και ήρεμη εγκυμοσύνη σου εύχομαι κι ένα γερό και χαρούμενο μωρό.

Μαεστρία μου εύχομαι το μωρό να μην ξαναταλαιπωρηθεί ποτέ ξανά!είμαι σίγουρη πως πρέπει να ήταν πολύ δύσκολες κ οδυνηρές αυτές οι ώρες που πέρασαν ήσουν όμως πολύ δυνατή κ το μωράκι σου θα είναι κ αυτό το ίδιο δυνατό μη τη μανούλα του.όλα καλά θα πάνε κ για τις τρεις μας!!!αν χρειαστείς κάτι μην διστάσεις για βοήθεια.

qeIGp2.png

xCQVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σάντυ μου άντε είδες ο μικρούλης είναι καλύτερα,μπράβο το μπουμπουκάκι μου!!!

κισάκι μου μην μασας τίποτα!άντε κ όταν βγει ο γαμπρός θα του φέρω να γνωρίσει κ τη νύφη!!!

qeIGp2.png

xCQVp2.png

Γειά σας κορίτσια....

τι να πώ...μπράβο στη Νιονιώ μας που είναι "δίπλα" μές στα Χριστούγεννα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:τι λέω η γυναίκα....και το Κουκλάκι από ο,τι κατάλαβα άντε με το καλό...

Βλέπω και το Κισάκι μας ολα καλά..άντε μπράβο...

εμείς πάλι στο κλάμπ των αρρώστων....ο Γιώργος κάθε 2η εβδομάδα είναι άρρωστος...αμάν!!! Τώρα ανέβαζε πυρετό την Πέμπτη το βράδυ και τώρα είμαστε Ντεπόν-Πονσταν-Πονστάν-Αλγkofren -Πονσταν...τώρα του έδωσα ντεπόν γιατί γμτ στις 4 ώρες απότο Ponstan ανέβασε 38,2 ενώ τις προηγούμνες φορές ο πυρετός εμφανιζόταν κάθε 7-10 ώρες!!!! Άστε με βράστε με...έκανα και Πέμπτη Παρασκευή υπερωρίες στη δουλειά(από τις 8 το πρωί εώς τις 19.00 το απόγευμα) και είμαι κομμάτια με το κ#λοκλείσιμο....θα φάω και άλλο κούρεμα στο μισθό, οι παρόχες που μας έδινε η εταιρεία (δωροεπιταγές, παιδικός σταθμός κτλ κτλ) βρίσκονται ΄λίγο πρίν το "κόψιμό" τους επίσης, θέλω να κάνω Τεστ ΠΑΠ, το έχω κανονίσει αλλά λεφτά γιοκ! και η ψυχολογία μας στο παστακόσπιτο είναι σκ#!#τα γιατί και ο πάστας έφαγε 20% μείωση στον μισθό και εκεί που λέγαμε οτι ανασαίνουμε πάλι μες στον βούρκο θα κυλιόμαστε...μη σας τα ξαναλέω....

είναι και το παιδί συνέχεια άρρωστο και είμαστε και οι 3 μας σύνεχεια κομμάτιά...

αυτά...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημερες!!!

Μαρακι μου, ξερετε πλεον τι εχει η Δαναη και ξερετε τι πρεπει να γινει για να αντιμετωπιστει! Ευχομαι ολοψυχα περαστικουλια στην μικρουλα, να βγει γρηγορα εξω απο το νοσοκομειο και να μην ξαναμπει ποτε της και να εχει να αντιμετωπισει το περισσοτερο ανωδυνο σεναριο!

Μην σκεφτεσαι τι περασες, παει περασε αυτο! Ολα καλα θα πανε απο δω και περα! Απλα, γρηγορα να μαζευτειτε σπιτι σας, να μπειτε στην σειρα!

Καλη Κυριακη να εχουμε!

Kαλημερα,μαεστρια μου,μακαρι να βγειτε συντομα απο αυτη την ταλαιπωρια του νοσοκομειου και να γυρισετε σπιτακι σας γεροι και δυνατοι.Η μικρη απεδειξε οτι ειναι σκληρο καρυδι,οσο για σενα,σιγουρα μονο να φανταστουμε μπορουμε,το τι περασες.Ευχομαι τα καλυτερα.Και για οτι χρειαστεις,να ξερεις οτι ειμαστε εδω.

Παστακια μου,πανω που ειπαμε να μη λεμε την απαγορευμενη λεξη που αρχιζει απο "π" να σου κι εσυ.Μακαρι να γινει γρηγορα καλα ο μικρουλης σου,τωρα οσο για τ'αλλα,τα οικονομικα τι να λεμε,μονο υπομονη και τιποτα αλλο......

Φιλια να εχετε μια ομορφη Κυριακη.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κλ κυριακη λενι κ κοριτσια.εχω εναν γλυκο πονοκεφαλο σημερης,γτ εχτες ειχε η κορη μου παρασταση στον χορο κ μετα μαζευτηκαμε κατι φιλοι εδω σπιτι κ ειχα σαρδελιτσες που τις καναμε ψητες κ τουρσια κ τσιπουρακι κ εγινα τουρμπο.κλ ηταν ειχαμε γελιο.ωραια μερα σημερα.εχω ανοιξει τα παντα κ περνω ηλιο.μαεστρια γρηγορα στο σπιτι σας με το καλο κ ταχεια αναρρωση σας ευχομαι στην μικρουλα.περαστικα στα αρρωστα παιδακια.πονσταν κοριτσια μην χρησιμοποιειτε πολυ πολυ γτ οντος χτυπαει στα νεφρα.το αλγκοφρεν ειναι κορυφη απο οσο ξερω κ εγω.εχει τα παναντολ ντεπον δεν χρειαζετε το πονσταν στα μωρα.παω να παρω κανα παυσιπονο πηρα ηλεκτρικη αντε να κανω κ καμια δουλεια ακομη κ να ρθει το μεσσημρι να ξαπλωσω.....τι τα θελω τα τσιπουρα(2ποτηρια ηπια μονο)αφου δεν τα μπορωωωω

921477wc2fyvv2y2.gif

kalhmera κουκλες!εγραφα χτες 1 ωρα παο το κινητο και κοπηκε η συνδεση!!!εριξα τα μπινελικια και ησυχασα!

ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες με συγκινησατε σκατουλς,κυριακη δενεβαλα κωλο μεσα,δευτερα γυρισα απο τη δουλεια και ειδα 1 ινα αιματος,πηρα τηλ και ενω ειχα προκαθορισμενο ραντεβου τριτη με πηρε δευτερα εκτακτα!ε ο τραχηλος ειχε κοντυνει σημαντικα,απο 3,5 με συσπασεις απο 20η εβδομαδα πηγε 3 και προχτες 2,8. τοσα εκατοστα μου εμενανγια την εξαλειψη πριν αρχισει η διαστολη!τα πραγματα ηταν σοβαρα και ηθελε να με παρακολουθησει στην κλινικη ξαπλα με ορο. και πραγματικα δενεεκανα συσπασεις,οπως και οταν γεννησα κι αυτο τον φοβισε περισσοτερο. τελος παντων βγηκα παρασκευη με σταθερη κατασταση και σημερα βραδυ θ αξαναπαω. δε φταιω εγω,ουτε κατιπου εκανα,εχω ευαισθητο τραχηλο και η μητρα μου τα φτυνει τα παιδια!αχχχαχα!ειναι οργανικο το θεμα!Νιονιω συγναρητηρια μα τελιομηνη εγκυμοσυνηκιενα γερο παιδι!κουκλακι μου παρε δευτερη γνωμη και ο δικοςμου ειναι καλος γιατρος και οικονομικος,εγω δυσκολα θα ξαναεμοπιστευομουν εναν τετοιο γιατρο με ολο το θαρρος και συγγνωμη που στο λεω τελεις φιλικα!μαεστριααααααα τι να πω μην ξαναταλαιπωρηθει το παιδι ευχομαι!!!γρηγορα να γινετε καλα κοριτσι μου!α ημικρη απο χτες εχει λαρυγγιτιδα...ξερνοβολαει γιατα φλεματα το βραδυ και ειμαι με το εναματι ανοιχτο φοβουμενηγια αναρροφηση...!φιλια σε ολες και ευχαρσιτω θα ενημερωσω συγνωμηγια οποια ξεχασα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

τι να σε πω τωρα μαρι τρελιαρα που δεν βαζεις τον κ.λο σου κατω!!!κανε λιγο υπομονη βρε παιδακι μου φτασε 35βδομαδες κ μετα κανε κ κ.λοτουμπες!!!!διαβαζα κ κρατουσα την κοιλια μου.παναθεμα σε.περιμενουμε νεα σου,κ βιδωσου σε ενα καναπε επιτελους!!!αλλες παρακαλανε!περαστικα κ στην κουκλαρα σου!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Σκέφτομαι από το πρωί πως να σας γράψω τα νέα μου και η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι περισσότερο πως θα το πάρετε παρά αυτό που μου συμβαίνει.

Τέρμα τα ευχάριστα νέα...

Πήγα για χοριακή σήμερα και δυστυχώς η χοριακή ήταν 65,6. Μέχρι βέβαια να βγουν τα αποτελέσματα άρχισε και μια μικρή αιμοραγία. Ίσως να βιώσατε την πιο σύντομη εγκυμοσύνη της ιστορίας. Ξεκινάει στη σελίδα 251 και μάλιστα στο τέλος της και λήγει στα μέσα της 253.

Η ψυχολογία μου είναι καλή αν κρίνεις και από το γεγονός ότι ήμουν πάάάάάρα πολύ επιφυλακτική (λόγω παλλίνδρομής) μέσα στη ίδια χρονιά. Το μεγάλο ερώτημα όμως: ΓΙΑΤΙ;

Δύο παιδιά, δύο εγκυμοσύνες εύκολες με πολύ εύκολη σύλληψη και ξαφνικά 4 χρόνια μετά δύο αποβολές μέσα στον ίδιο χρόνο. Τυχαίο; Δε νομίζω; Την άλλη βδομάδα πάω γιατρό. Έχω να συζητήσω μαζί του κάποια πραγματάκια.

Τόσο πολύ γεράσανε τα ωάρια μου γμτ;

Αισθάνομαι σαν να είχα μία καθυστέρηση μίας βδομάδας. Ευτυχώς που δεν το ανακοίνωσα πουθενά.

Τα νέα μας που πάλιωσαν είναι ότι η μεγάλη πήγε σχολείο είναι καλά και τώρα κόλλησε ο μικρός γαστρεντερίτιδα. Έκανε εμετό χθες μόλις τον έβαλα στο κρεβάτι και σήμερα το πρωί επίσης. Θα τον ανεχτεί ο άντρας μου αυτές τις μέρες τα πρωινά. Ευτυχώς ανάρρωσε και η μανούλα μου και θα τον κοιμίζει εκείνη το μεσημέρι μέχρι να σχολάσω.

Κίσα και κουκλάκι καθήστε καλά εκεί που είστε και όχι πολλά κουνήματα.

Μαεστρία, τι καλά που μας απάντησες αυτοπροσώπως. Δεν λέω την "Π"word αλλά την εννοώ. Ξέρεις εσύ. Όλα καλά θα πάνε θα το δεις.

Χαιρετώ και τις υπόλοιπες. Σόρρυ, αν μου διαφεύγει κανένα άλλο γεγονός αλλά δεν είμαι και στα καλύτερα μου.

Φιλιά, σχολάω σε λίγο.

Νιονιω μου τι να πω κοπελα μου,λυπαμαι παρα πολυ.Σιγουρα μετα απο 2 παλλινδρομες,αρχιζεις να αναρωτιεσαι για το τι συμβαινει.Ειμαι κι εγω της γνωμης να συζητησεις με το γιατρο σου και να το ψαξεις.

Κισακι τι θα γινει βρε κοριτσακι μου με σενα,θα πρεπει να σε κρατησουμε αλυσοδεμενη στον καναπε και να κατσεις φρονιμα;Ενταξει μπορει οντως οπως λες να ειναι οργανικο,αλλα δεν επιβαρυνεται η κατασταση,οταν δεν καθεσαι κι εσυ φρονιμα;;;

Ξερω πως και για σενα και για το κουκλακι ειναι δυσκολο να κρεβατωθειτε,κι εμεις εξω απο το χορο,πολλα τραγουδια λεμε,αλλα δεν ειναι κριμα να ταλαιπωρειστε,ενω ισως αν προσεξετε λιγο να αποφυγετε αλλες καταστασεις;

Τελοσπαντων,αυτα....κατα τ'αλλα ησυχιαααααα........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...